Jump to content

madhatter700i

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by madhatter700i

  1. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Εγώ το K700i το έχω περίπου 1,5 χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ή μάλλον, είμουν μέχρι πριν κάνα μήνα όπου άρχισαν κάποια σοβαρά προβλήματα με την μπαταρία. Πλέον δεν μου κρατάει σχεδόν καθόλου. Το φορτίζω ολόκληρο το βράδυ (ανοιχτό, δεν το απενεργοποιώ ποτέ) μέχρι τις 6 το απόγευμα και το βράδυ που είμαι έξω, κάνω 4-5 τηλεφωνήματα συνολικής διάρκειας περίπου 15 - 20 λεπτών, άντε να στείλω και κάνα SMS, και μου κλείνει από μπαταρία!!! Παράλληλα, η ενδειξη της μπαταρίας είναι εντελώς αναξιόπιστη. Μπορεί το κινητό να μην έχει μπαταρία ούτε για ένα sms και η ένδειξη να είναι πράσινη! Μέτα από πολλά άκρως εκνευριστικά συμβάντα λοιπόν, στα οποία έμεινα χώρις κινητό σε πολύ κρίσιμες στιγμές, αποφάσισα να αγοράσω μία καινούργια μπαταρία (25 ευρώ) και προσπάθησα να κατεβάσω και την πιό πρόσφατη έκδοση του firmware. Δεν ξέρω ποια έκδοση έχει το κινητό μου αλλά επειδή έχω να κάνω update έδω και ένα χρόνο, σίγουρα θα υπάρχει πιο καινούργια. Χωρίς να σας ζαλίζω άλλο λοιπόν, οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να λύσω αυτό το πρόβλημα με τη μπαταρία; 2. Κατέβασα από την σελίδα της SE το "UpdateService_Inst_2.2.11b.exe" (το οποίο ήταν 33,9 MB παρακαλώ!) και αφού το εγκατέστησα προσπάθησα να το τρέξω αλλά αυτό μου εμφάνιζε συνέχεια το μήνυμα: "Unable to connect to server. Please try again later." Τι φταίει άραγε; 3. Η εγγύηση μου μάλλον έχει λήξει, άρα να το πάω έκει απ' όπου αγόρασα τη μπαταρία, να μου κάνουν update να τελειώνω; Πόσο θα μου κοστίσει αυτό και πόσο καιρό θα πάρει; (Ελπίζω η απάντηση να είναι σε ώρες!) 4. Θυμάμαι πριν από κάνα χρόνο που επισκεπτόμουν συχνά αυτή την υπερπολύτιμη ιστοσελίδα, σε κάποιο reply του thread του "Sony Ericsson K700i", κάποιος είχε γράψει οδηγίες για όλα τα "κρύφα μενού" του Κ700 όπως αυτό από το οποίο βλέπεις το firmware του κινητού. Μήπως τα έχει κανένας μαζεμένα; Thank you for your time!:happy:
  2. Hello everyone again! Κατ αρχην ενα μεγαλο thank you στον memix για την απαντηση του στο πρωτο μου μηνυμα! Μολις γυρισα απο Ελλαδα - Αργεντινη στο μπασκετ απογοητευμενος. Anyway, στο θεμα μας τωρα, εσεις σε τι συνδεση προτεινετε να παρω το K700i? Την Vodafone live συσκευη στο Vodafone 120, την κανονικη συσκευη απο TIM στο TIM 130 ή τελος, την κανονικη συσκευη απο Cosmote στο Cosmote 120?
  3. Hello Everyone! Ειμαι ενας απο τους Σουπερ καινουριους members του myphone.gr, αφου γραφτηκα πριν λιγες ωρες! Τι να πω? Ειμαι σε αδιεξοδο! Ενω εδω και 2 εβδομαδες εχω κανει μια πολυ καλη ερευνα αγορας ψαχνοντας τοσο σε περιοδικα ("Κινητη Τηλεφωνια & Τηλ/νιες", "Κινητα Νεα") οσο και σε παρα πολλες σελιδες εκτος του myphone.gr (GSMArena.com, Mobile-review.com, Mobiledia.com και αλλα πολλα), ειχα καταληξει σε μια πολυ θετικη αποψη για το k700i, μεχρι σημειο ενθουσιασμου! Τα προβληματα που ειχα υπ'οψην ηταν η μη επεκτασιμη μνημη και ισως η αργη πλοηγηση οταν ψαχνεις μια φωτογραφια απο τις αποθηκευμενες σου. Σημερα λοιπον εντελως τυχαια ηρθα σάυτο το τεραστιο (105 σελ!!) forum για να δω και την αποψη αυτων που το εχουν αγορασει. Διαβασα απο την σελ 85 μεχρι το τελος και εβγαλα τα εξεις συμπερασματα: 1. Μολις αγορασω το κιν. το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανω ειναι να το παω σε καποιο SC, στο οποιο μπορει να πληρωσω κιολας, για την αναβαθμηση σε εκδοση R2L 2. Απο κει και περα το αν θα εχω προβληματα με το bluetooth, το PCSync, τη μεταφορα απο παλιοτερη SIM, τα μηνυματα που παρουσιαζει το τηλ οταν δεχεται κληση, το t9 και αλλα (παρα πολλα) bugs που εχουν αναφερθει στις τοσες σελιδες, εινει ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ 3. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχω προβλημα με την μπαταρια, αφου κατα κοινη ομολογια, εστω και με λιγη χρηση θελει επιγοντως φορτιση. Ομως, οντως ειναι ετσι τα πραγματα ή ολα αυτα ειναι παραπονα μιας μικρης μειοψηφιας (η οποια εχει ιδιαιτερα υψηλοτερες απαιτησεις απο εμενα) που τελικα το μονο που καταφερνει ειναι να επισκιαζει μια γενικα καταπληκτικη συσκευη?? PS1: Sorry για το μεγαλο μηνυμα αλλα δεν μπορουσε να συγκρατηθω, ειναι το πρωτο!! PS2: ΖΗΤΩ Η ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ !! :lol:
×
×
  • Create New...