Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπέρα είμαι ενας ευτυχής κάτοχος αυτής της συσκεύης και ήθελα να ρωτήσω γιατί όταν συνδέω επάνω έναν φορητό σκληρό δίσκο 500gb με usb δεν ανταποκρίνεται να τον φορτώσει περιμένω απαντήσεις σας ευχαριστώ να επισυμανω οτι ο σκληρός δεν είναι ρευματος και η πλακα είναι ότι σε κινέζικο τάμπλετ κουμπώνει και παίζει όλες τις ταινίες τι γίνετε ξέρει κανένας?

http://www.xda-developers.com/android/mount-ntfs-drives-with-ntfs-mounter/. Για τσεκαρε εδώ.:)

Ναι με USB Connection Kit OTG HOST CABLE

Που το βρίσκουμε αυτό και πόσο κάνει;

Επίσης υπάρχει τρόπος να συνδεθεί με οθόνη η/υ (vga ή hdmi);

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

ρε παιδια διαβαζω για μειωσεις στις τιμες αλλα σημερα που το κοιταξα στο skroutz οι τιμες εχουν παρει την ανηφορα

με ενδιαφερει το 3g μοντελο και η χαμηλοτερη τιμη που βγαζει το skroutz ειναι 435Ε σε καταστημα... ψιλοχαλι με προπαραγγελια

σε πιο νορμαλ καταστημα παει και 450

ξερετε τιποτα για πιο φθηνο ; παντα επισημη ελληνικη αντιπροσωπεια εννοειται

Που το βρίσκουμε αυτό και πόσο κάνει;

Επίσης υπάρχει τρόπος να συνδεθεί με οθόνη η/υ (vga ή hdmi);

Ναι, κι εμενα με ενδιαφερει...

Για ρίξε μια ματιά εδώ!!!

Κάτι για σύνδεση με τηλεόραση ή προβολικο υπάρχει ?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλησπέρα,

Έχει αγοράσει κανείς προστασία οθόνης;

Τι διαφορά έχουν οι παρακάτω ζελατίνες μεταξύ τους;

http://www.ebay.co.uk/sch/Screen-Protectors-/176979/i.html?_sop=2&Compatible%2520Brand=For%2520Samsung&To%2520Fit%2520Screen%2520Size=10%252E1%2522&_pppn=r1&_dmpt=UK_iPad_Tablet_Screen_Protectors

Έχετε να προτείνετε κάποια;

Ευχαριστώ!

• 2 weeks later...

■μου έχει εμφανιστεί ένα εικονίδιο που αναφέρει να κάνω upgrade και πρέπει να είναι από την samsung έτσι όπως διάβασα τους όρους έχει κανένας κάνει ή λάβει τέτοια ειδοποίηση από αυτούς? τι αναβάθμιση είναι αυτή ?θα χάσουμε δεδομένα ή πράγματα που έχουμε εγκαταστήσει μέσα? να αναφέρω ότι ήδη εμένα είναι android 4.1 εκδοση έχει καμμία σχέση?

περιμένω νέα σας

ευχαριστω

Γιατι κάποιες ταινίες τις παίζει κανονικά και κάποιες όχι? Είναι σε μορφή που υποστηρίζει το tablet αλλά απλά μου γράφει μήνυμα ότι δεν μπορεί να αναπαράγει το αρχείο. Υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος?πχ παίζει μέχρι 700mb?

■μου έχει εμφανιστεί ένα εικονίδιο που αναφέρει να κάνω upgrade και πρέπει να είναι από την samsung έτσι όπως διάβασα τους όρους έχει κανένας κάνει ή λάβει τέτοια ειδοποίηση από αυτούς? τι αναβάθμιση είναι αυτή ?θα χάσουμε δεδομένα ή πράγματα που έχουμε εγκαταστήσει μέσα? να αναφέρω ότι ήδη εμένα είναι android 4.1 εκδοση έχει καμμία σχέση?

περιμένω νέα σας

ευχαριστω

Θα βοηθούσε ένα screenshot.

Γιατι κάποιες ταινίες τις παίζει κανονικά και κάποιες όχι? Είναι σε μορφή που υποστηρίζει το tablet αλλά απλά μου γράφει μήνυμα ότι δεν μπορεί να αναπαράγει το αρχείο. Υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος?πχ παίζει μέχρι 700mb?

Aπλά το αρχείο είναι κωδικοποιημένο αλλιώς. Δοκίμασε με κάποιον άλλον player, π.χ. MX Player ή BS Player μπορεί να έχεις καλύτερη τύχη. Το μέγεθος δεν παίζει ρόλο, εκτός αν μιλάμε για πολλά GB.

- Alex

Λοιπον μιας και το εψαξα λιγο παραπανω...το προβλημα το εμφανιζει οταν παω να περασω και τους υποτιτλους...οταν ειναι σκετη η ταινια παιζει κανονικα...καμια ιδεα?

Edit: το προβλημα δημιουργειται οταν περναω την ταινια στην καρτα μνημης...γιατι αραγε?

Edited by mostradamos

Λοιπον μιας και το εψαξα λιγο παραπανω...το προβλημα το εμφανιζει οταν παω να περασω και τους υποτιτλους...οταν ειναι σκετη η ταινια παιζει κανονικα...καμια ιδεα?

Edit: το προβλημα δημιουργειται οταν περναω την ταινια στην καρτα μνημης...γιατι αραγε?

Για εξωτερική κάρτα μνήμης μιλάμε; Δε δέχονται πάνω από 2GB αρχεία.

- Alex

Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι λόγω και τις μεγάλης επιδότησης (400 ευρώ) να αγοράσω το συγκεκριμένο http://www.public.gr/prod/tablets/web-offers/web-offers-tablets/samsung-galaxy-tab-ii-101-wifi-plus-3g/prod3660010pp/#.UJ0oIeT55Ew από τα PUPLIC. Ξέρει κανείς από αυτούς που το έχουν ήδη αν με ένα πρόγραμμα GPS κάνει φωνητική πλοήγηση, καθώς επίσης αν όντως κάνει τηλεφωνικές κλήσεις, γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι με όσα διαβάζω εδώ και ώρα εδώ μέσα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι λόγω και τις μεγάλης επιδότησης (400 ευρώ) να αγοράσω το συγκεκριμένο http://www.public.gr/prod/tablets/web-offers/web-offers-tablets/samsung-galaxy-tab-ii-101-wifi-plus-3g/prod3660010pp/#.UJ0oIeT55Ew από τα PUPLIC. Ξέρει κανείς από αυτούς που το έχουν ήδη αν με ένα πρόγραμμα GPS κάνει φωνητική πλοήγηση, καθώς επίσης αν όντως κάνει τηλεφωνικές κλήσεις, γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι με όσα διαβάζω εδώ και ώρα εδώ μέσα ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Nαι σε όλα.

- Alex

Παιδια καλησπερα!!!Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum συγγνωμη αν εχω ποσταρει σε λαθος ενοτητα το προβλημα μου.Πηρα ενα καλωδιο (TV OUT CABLE) Το οποιο συνδεει το tablet με την τηλεοραση,συνδεω ομως τα καλοδια και τιποτα.Ξερετε αν εχει καποια ρυθμιση μεσα το tablet?Το εχω δοκιμασει σε 4 τηλεορασης. Ελπιζω να εχει καποιος λυση στο προβλημα μου.Ευχαριστω!!!

Γεια παιδια και απο μενα ειμαι ο τοτος ευτυχης κατοχος ενος GT-5100. Eχω ορισμενες αποριες ως τοτος βεβαιως αλλα πρωτα θα σας δωσω ενα βιντεο πως βαζουμε τον φλας πλειερ.

θελω να ρωτησω πως κανεις τηλεφωνο μεσω skype η μεσω της καρτας 3g kai πως γινετε αυτο γιατι δεν μπορω να το κανω. σημειωτεον εχω vodafone συνδεση internet.

Γεια παιδια και απο μενα ειμαι ο τοτος ευτυχης κατοχος ενος GT-5100. Eχω ορισμενες αποριες ως τοτος βεβαιως αλλα πρωτα θα σας δωσω ενα βιντεο πως βαζουμε τον φλας πλειερ.

θελω να ρωτησω πως κανεις τηλεφωνο μεσω skype η μεσω της καρτας 3g kai πως γινετε αυτο γιατι δεν μπορω να το κανω. σημειωτεον εχω vodafone συνδεση internet.

Ανοίγεις την εφαρμογή του skype, πηγαίνεις στις ρυθμίσεις και κάπου λέει "ενεργοποίηση βιντεοκλήσης" (ή κάτι παρόμοιο) και το επιλέγεις. Από εκεί και πέρα λειτουργεί κανονικά όπως λειτουργεί η εφαρμογή στον υπολογιστή. Εννοείτε ότι θα πρέπει να είσαι σε δίκτυο είτε wifi είτε 3g συνδεδεμένος.

Ανοίγεις την εφαρμογή του skype, πηγαίνεις στις ρυθμίσεις και κάπου λέει "ενεργοποίηση βιντεοκλήσης" (ή κάτι παρόμοιο) και το επιλέγεις. Από εκεί και πέρα λειτουργεί κανονικά όπως λειτουργεί η εφαρμογή στον υπολογιστή. Εννοείτε ότι θα πρέπει να είσαι σε δίκτυο είτε wifi είτε 3g συνδεδεμένος.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ SKYPE ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΛΙΟΔΕΙΧΤΗ Η ΚΕΙΜΕΝΟ??

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by Superuser
Κεφαλαία Γράμματα

ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ SKYPE ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΛΙΟΔΕΙΧΤΗ Η ΚΕΙΜΕΝΟ??

1) Το ταμπλετ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν κινητό. Εάν βάλεις την κάρτα σιμ του κινητού σου μέσα στην υποδοχή που έχει μπορείς να πραγματοποιήσεις κανονικά κλήσεις. Για το skype που λες ισχύουν αυτά που σου είπα. Κατεβάζεις την εφαρμογή, την εγκαθιστάς, ρυθμίσεις, επιλέγεις να κάνει βιντεοκλήση και είσαι ΟΚ.

2) Για το θέμα αντιγραφή/επικόλληση πάτα πάνω σε μία λέξη που θες αντιγράψεις και θα σου εμφανιστεί το μενού με τις επιλογές. Μετά πας εκεί που θέλεις να το επικόλληση και πατάς πάνω του μέχρι να σου εμφανιστούν πάλι οι επιλογές.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1771463 κατεβαζεις απο δω το φλασ πλειερ και το εγκαθιστας. Να αλλαξεις ζτις ρυθμισεις την επιλογη που να επιτρεπει στο τηλεφωνο να εγκαθιστα εφαρμογες απο άγνωστες πηγές Edited by alex7363

Για εξωτερική κάρτα μνήμης μιλάμε; Δε δέχονται πάνω από 2GB αρχεία.

Δυστυχως εχει θεμα και με μικροτερα αρχεια...μετα απο συντομη ερευνα που εκανα βλεπω οτι πολλοι που αγορασανε εξωτερικη καρτα μνημης 32gb ειχαν πολλα προβληματα και προτεινουν να αγοραζουμε 16αρες...

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)