soulfunkdjx Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Θα πατήσεις ένα πλήκτρο στο pc να κάνει έξοδο από το cmd και μετά θα αποσυνδέσεις το κινητό σου και κάνεις μια επανεκκίνηση.Στο μενού σου θα βρίσκεται το εικονίδιο superuser που σημαίνει ότι έγινες root. Αν όχι τότε δεν έγινες root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 τα κανω αυτα που λες αλλα ροοτ δεν γινομαι τι μπορει να φταιει? Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 τα κανω αυτα που λες αλλα ροοτ δεν γινομαι τι μπορει να φταιει? μμμ περίεργο. έχεις βάλει όλους τους drivers που χρειάζεται??? Ποιο κινητό έχεις ακριβώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 to neo v εχω και ειναι ολοι οι drivers περασμενοι. εχω φτασει σε σημειο που σκεφτομαι να κανω επαναφορα στο pc σε προηγουμενη ημερομηνια και να τα ξαναπερασω ολα μεχρι και να γυρισω στην gb και να το ρουταρω Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Κοίτα και εγώ το ίδιο κινητό έχω :D .Έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία που λέει ο οδηγός με την διαφορά ότι εκεί που λέει περιμένουμε να κάνει το κινητό επανεκκίνηση (που ποτέ δεν κάνει), κάνω εγώ την επανεκκίνηση μόνος μου :rolleyes:. Επίσης αν και κάνουμε την διαδικασία να αλλάξουμε kernel, αυτό στις πληροφορίες τηλεφώνου δεν φαίνεται να αλλάζει , αλλά στην πραγματικότητα αλλάζει :ninja:. Αν κάνεις ότι λέει ο οδηγός ακριβώς θα τα πας περίφημα.Κάπου έκανες λάθος :lost:.Ξαναδιάβασε τον οδηγό και κάνε το σιγά σιγά :rtfm:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigot Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 to neo v εχω και ειναι ολοι οι drivers περασμενοι. εχω φτασει σε σημειο που σκεφτομαι να κανω επαναφορα στο pc σε προηγουμενη ημερομηνια και να τα ξαναπερασω ολα μεχρι και να γυρισω στην gb και να το ρουταρω στο μενού σου πρόσθεσε το UEFA.com και το McAffee στις εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 στο μενού σου πρόσθεσε το UEFA.com και το McAffee στις εφαρμογές; γυρισα σε gb και εκανα αυτη root γιατι καποια παιχνιδια που σε μενα με ics κολαγανε σε φιλο με gb τρεχαν σφαιρα. Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwmn Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Εχω το Neo V και IM freaking ROOTED !! αν και αρχάριος το έκανα με την πρώτη να ευχαριστήσω τον zxr για αυτόν τον τέλειο guide καλη τυχη και στους υπολοιπους. μια διευκρινίση μονο εκεί που λες ότι αλλάζουν η ρυθμίσεις όταν ξαναπερνάς τον kernel δεν αλλάζεις κάτι τις ιδιες βαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeyev Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπέρα και από εμένα Από χθες παλεύω με ένα Xperia Active αλλά μάταια. Ούτε ως 2.3.4, ούτε ως 4.0.4 με τον οδηγό του zxr. Σήμερα πήρα το firmware από εδώ http://talk.sonymobile.com/thread/44426 που είναι 2.3.4,το έκανα flash, το έκανα root αλλά όταν ξανακάνω flash το 4.0.4 του οδηγού του zxr δεν είναι root...:rolleyes: Γιατί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Καλησπέρα και από εμένα Από χθες παλεύω με ένα Xperia Active αλλά μάταια. Ούτε ως 2.3.4, ούτε ως 4.0.4 με τον οδηγό του zxr. Σήμερα πήρα το firmware από εδώ http://talk.sonymobile.com/thread/44426 που είναι 2.3.4,το έκανα flash, το έκανα root αλλά όταν ξανακάνω flash το 4.0.4 του οδηγού του zxr δεν είναι root...:rolleyes: Γιατί;; αν δεν κανω λαθος απο 2.3.4 ροοτ να περασεις σε 4.0.4 το ροοτ χανεται αυτο που λεει ο οδηγος ειναι κανεις ροοτ τη 4.0.3 και μετα περνας στην 4.0.4 και μενει το ροοτ. Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeyev Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Τελικά ακολούθησα τον οδηγό του link και είμαι επιτέλους ICS και root!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisipapa Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) SOS....Καλησπερα παιδια.Εχω προβλημα με το κινητο NEO V .Δεν ανοιγει.Μετα το λογοτυπο sony δεν εμφανιζει τιποτα. Ακουστε τι εκανα.Περασα ενα update για την καρτα γραφικων που εχει την adreno.Mετα εκανα reboot και δεν μου ανοιγει.Τι να κανω?Πως μπορω να το επαναφερω παιδια? Mην μου πειτε οτι δεν φτιαχνετε...Εχω στενωχορηθει παρα πολυ.Το ξερω εκανα βλακεια χωρις να τσεκαρω και αλλα ατομα στο νετ αν το χουν κανει. Τωρα τι μπορω να κανω? Edited July 31, 2012 by sisipapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 SOS....Καλησπερα παιδια.Εχω προβλημα με το κινητο NEO V .Δεν ανοιγει.Μετα το λογοτυπο sony δεν εμφανιζει τιποτα. Ακουστε τι εκανα.Περασα ενα update για την καρτα γραφικων που εχει την adreno.Mετα εκανα reboot και δεν μου ανοιγει.Τι να κανω?Πως μπορω να το επαναφερω παιδια? Mην μου πειτε οτι δεν φτιαχνετε...Εχω στενωχορηθει παρα πολυ.Το ξερω εκανα βλακεια χωρις να τσεκαρω και αλλα ατομα στο νετ αν το χουν κανει. Τωρα τι μπορω να κανω? Να κανεις επαναφορα με SEUS... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Kανοντας μια μικρη βολτα εδω δεν ειδα,τουλαχιστον για το xperia ray,σχολια για το root της 4. Ειμαι με flashαρισμα στην 2.3.4 και 160-180mb ελευθερα στην ram που σημαινει οτι ολα δουλευουνε ρολοι...... Ακουσα οτι με την 4.0.4 ειχανε κατι 60-70mb ελευθερα στην ram,με το να το κανω root θα απελευθερωσω αλλα 20-25mb που πρακτικα θα ειμαι στα 80-100mb ram,πολυ κατω απο οση εχω τωρα με την 2.3.4 Ειναι ετσι,η κανω λαθος? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Kανοντας μια μικρη βολτα εδω δεν ειδα,τουλαχιστον για το xperia ray,σχολια για το root της 4. Ειμαι με flashαρισμα στην 2.3.4 και 160-180mb ελευθερα στην ram που σημαινει οτι ολα δουλευουνε ρολοι...... Ακουσα οτι με την 4.0.4 ειχανε κατι 60-70mb ελευθερα στην ram,με το να το κανω root θα απελευθερωσω αλλα 20-25mb που πρακτικα θα ειμαι στα 80-100mb ram,πολυ κατω απο οση εχω τωρα με την 2.3.4 Ειναι ετσι,η κανω λαθος? Τα δικα μου μηνυματα δεν τα διαβασαες μερικες σελιδες πριν;;) Εγω παντως με 80 εφαρμογες, εχω γυρω στα 80 mb ελευθερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Τα δικα μου μηνυματα δεν τα διαβασαες μερικες σελιδες πριν;;) Εγω παντως με 80 εφαρμογες, εχω γυρω στα 80 mb ελευθερα. Κωστή ενημερωτικά, έτσι για να ξέρω τι να περιμένω όταν αρχίσω να φορτώνω το mini για τα καλά. Με τα 80mb που έχεις ελεύθερα στη ram παρατηρείς τίποτα καθυστερίσεις στη συσκευή; (scrollάρισμα, φόρτωμα και τρέξιμο εφαρμογών κλπ..) Γενικότερα σε τι επίπεδα περίπου πρέπει να βρίσκεται ο ελεύθερος χώρος στη ram για να δουλεύουν όλα ρολόι; Θεωρητικά δηλαδή, αν το τηλέφωνο είναι τόσο "φορτωμένο" ώστε η ελεύθερη ram του να κυμαίνεται γύρω στα 10mb ας πούμε, έχει θέμα με την ταχύτητα;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Κωστή ενημερωτικά, έτσι για να ξέρω τι να περιμένω όταν αρχίσω να φορτώνω το mini για τα καλά. Με τα 80mb που έχεις ελεύθερα στη ram παρατηρείς τίποτα καθυστερίσεις στη συσκευή; (scrollάρισμα, φόρτωμα και τρέξιμο εφαρμογών κλπ..) Γενικότερα σε τι επίπεδα περίπου πρέπει να βρίσκεται ο ελεύθερος χώρος στη ram για να δουλεύουν όλα ρολόι; Θεωρητικά δηλαδή, αν το τηλέφωνο είναι τόσο "φορτωμένο" ώστε η ελεύθερη ram του να κυμαίνεται γύρω στα 10mb ας πούμε, έχει θέμα με την ταχύτητα;:) αγαπητε,οσο λιγοτερη ram τοσο πιο αργο θα γινεται το κινητο σου.δεν το χω αφησει ποτε να πεσει κατω απο τα 70 mb.να θυμασαι οτι οι εφαρμογες αφηνουν σκουπιδια.να κανει clear cache με το app2sd για να το καθαριζεις. Το κινητο μου σαυτα τα επιπεδα παει απροβληματιστα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 να κανει clear cache με το app2sd για να το καθαριζεις. Καιρό τώρα και σε τακτά χρονικά διαστήματα..;) Θενξ γιου κύριος!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoge88 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Γεια σας, Προσπαθώ να κάνω downgrade απο .431 σε .562 με το flashtool και στο log το τελευταίο που μου βγάζει είναι αυτό : 03/025/2012 22:25:52 - INFO - Device connected in fastboot mode και μένει εκεί και δεν κάνει κάτι. ακολουθώ όλες τις οδηγίες...αλλα τίποτα. Αν μπορεί καποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. [Η συσκευή είναι Sony Ericsson Xperia Neo V] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕ TO ROOTARAAAA.ΚΟΜΠΛΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑ. Οτι και ο konstantinoslp. Δεν προκειται να σας βγαλει 4.0.3 και 4.1.A... Reboot στο κινητο θα κανετε μονοι σας Κανετε root και περνατε την 4.1.B και ειστε κομπλε. Σε περιπτωσει που δεν πετυχει το root με το runme.bat,καντε επανεκκινησει κινητο και υπολιγιστη! Rootαρα και εγω το NEO V 4.0.4 σε windows XP 32 bit Το Flashtool εχει αναβαθμιστει στην 0.90 και μεσα εχει δικους του ADB drivers(στον φακελο drivers) εκδοσης 1.0.1 (στο εξωτερικο Link ειναι 1.0.0) Τους εγκατεστησα επιλεγοντας τα παντα. Με την συνδεση της συσκευης πρεπει να περιμενετε να εγκατασταθει με αυτους τους drivers και μεχρι να γινει αυτο δεν θα την αναγνωρισει ουτε το flashtool ουτε το rooting toolkit. Οποτε το αποσυνδεεται και το ξανασυνδεεται μετα. Χρειαστηκε ενα restart μετα την πρωτη εκκινηση του rooting toolkit γιατι την πρωτη φορα ξεκινησε κατι services και δεν εβρισκε μετα το τηλεφωνο. Μετα το restart ολα οκ. Επαληθευω οτι η αλλαγη του kernel δεν φαινεται μεσα απο το τηλ. Αν ομως γινουν ολα σωστα και το συνδεσετε μετα με το companion δεν θα σας βγαλει οτι θελει αναβαθμιση. Πολυ καλος ο οδηγος , 2 πραγματακια να προσθεσω: 1.Ειναι καλο να ενημερωθει για το flashtool 0.90 ωστε να σβηστουν αυτα τα εξτρα που γραφει για την αναβαθμιση και να χρησιμοποιηθουν οι ADB drivers που περιλαμβανονται. 2.Στο τελος που αναφερεται "Αυτό όμως που αλλάζει εδώ είναι οι ρυθμίσεις που θα επιλέξουμε στο παράθυρο του flashtool. Οι σωστές ρυθμίσεις φαίνονται στην παρακάτω εικόνα οπότε προσοχή τι θα επιλέξετε." και υπαρχει μια επισυναπτομενη εικονα, στην ουσια δεν υπαρχει καμια αλλαγη με τις προηγουμενες ρυθμισεις! παραμενει η επιλογη "no final verification" Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 2.Στο τελος που αναφερεται "Αυτό όμως που αλλάζει εδώ είναι οι ρυθμίσεις που θα επιλέξουμε στο παράθυρο του flashtool. Οι σωστές ρυθμίσεις φαίνονται στην παρακάτω εικόνα οπότε προσοχή τι θα επιλέξετε." και υπαρχει μια επισυναπτομενη εικονα, στην ουσια δεν υπαρχει καμια αλλαγη με τις προηγουμενες ρυθμισεις! παραμενει η επιλογη "no final verification" Αυτό οφείλεται στο ότι τις πρώτες 1-2 μέρες που ανέβηκε ο οδηγός η εικόνα στο τέλος ήταν διαφορετική από την πρώτη για το flashtool, σύντομα όμως άλλαξε απ'τον zxr κι έγινε ίδια. Όμως! Δεν άλλαξαν και τα γραπτάααα.... αρπακόλα edit..:lol: Αναφέρθηκε και σε προηγούμενα ποστς αλλά... ZXR ΑΚΟΥΕΙ;;;; ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ..! ΓΚΡΡΡΡΡ......:devil: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Θα το κοιτάξω παιδιά... Έχω κατεβάσει ασφάλειες... Τρεις μέρες συνεχόμενες στο εργαστήριο ήμουν ο άνθρωπος και σήμερα παίρνω άδεια!!! Πόσο να αντέξει ένα κορμί;;; :lol::lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Αφού επιτέλους τα κατάφερα έκανα root και φλασάρισα πάλι τη 4.0.4 που είναι στο πρώτο λινκ μόλις ανοίγει παίρνει το κωδικό της σιμ και μετά από λίο μου βγάζει μύνημα "Δυστυχώς η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει" Και φυσικά δε δουλεύει το τηλέφωνο. Καμιά ιδέα? Προς τους συμπάσχοντες. Τελικά το πρόβλημα το έλυσα κάνοντας ρουτ με αυτό το τρόπο: http://mytechencounters.wordpress.com/2012/06/24/how-to-root-your-xperia-phones-ics-firmware-without-voiding-warranty/ Για την εγκατάσταση CWM ισχύει αυτός ο τρόπος? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 Χρειάζεται να ξεκλειδώσω τον bootloader? Edited September 14, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Παιδιά καλησπέρα.Διαγράφω τα πάντα από το c:\flashtools\firmware.Βάζω τον kernel Lt18i_4.1.A.0.562 και όταν ανοίγω το flashtools.exe, υπάρχει μόνο αυτό το αρχείο.Δεν υπάρχει κι ένα άλλο αρχείο όπως στο συννημένο του οδηγού στο loader.sin.Έχω το xperia arc s.Είναι οκ? να προχωρήσω στο root?:wacko: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παιδιά καλησπέρα.Διαγράφω τα πάντα από το c:\flashtools\firmware.Βάζω τον kernel Lt18i_4.1.A.0.562 και όταν ανοίγω το flashtools.exe, υπάρχει μόνο αυτό το αρχείο.Δεν υπάρχει κι ένα άλλο αρχείο όπως στο συννημένο του οδηγού στο loader.sin.Έχω το xperia arc s.Είναι οκ? να προχωρήσω στο root?:wacko: Προχωράς κανονικά (αφού βέβαια έχεις τσεκάρει να είναι σωστά και τα κουτάκια) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts