Jump to content

sisipapa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sisipapa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sisipapa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. SOS....Καλησπερα παιδια.Εχω προβλημα με το κινητο NEO V .Δεν ανοιγει.Μετα το λογοτυπο sony δεν εμφανιζει τιποτα. Ακουστε τι εκανα.Περασα ενα update για την καρτα γραφικων που εχει την adreno.Mετα εκανα reboot και δεν μου ανοιγει.Τι να κανω?Πως μπορω να το επαναφερω παιδια? Mην μου πειτε οτι δεν φτιαχνετε...Εχω στενωχορηθει παρα πολυ.Το ξερω εκανα βλακεια χωρις να τσεκαρω και αλλα ατομα στο νετ αν το χουν κανει. Τωρα τι μπορω να κανω?
  2. (Για να το αποφύγουμε αυτό γράφουμε την παρακάτω γραμμή "κώδικα" Κώδικας "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh Με τον τρόπο αυτό ακόμα και μετά από restart οι τιμές δεν θα αλλάζουν διατηρώντας τη μνήμη μας σε υψηλά επίπεδα! ) Που στο τελος ρε παιδια?Που ακριβως το γραφω και πως?Με τις (") Σε πια σειρα το γραφω ακριβως γιατι πριν δεν δουλεψε οταν το βαλα στο τελος.!
  3. To κανα σε windows 7 32bit.Οτι λεει ο konstantinoslp καντε.Reboot στο κινητο καντε μονοι σας
  4. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕ TO ROOTARAAAA.ΚΟΜΠΛΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑ. Οτι και ο konstantinoslp. Δεν προκειται να σας βγαλει 4.0.3 και 4.1.A... Reboot στο κινητο θα κανετε μονοι σας Κανετε root και περνατε την 4.1.B και ειστε κομπλε. Σε περιπτωσει που δεν πετυχει το root με το runme.bat,καντε επανεκκινησει κινητο και υπολιγιστη!
  5. Καλη σας σπερα :D. Εχω το Neo v κι εχω το τελευταιο update (4.1.Β...) Πως μπορω να κανω downgrade και μετα να το κανω root? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...