kostis20 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Παιδια ψαχνω μια SD 1gb για την Canon 800 is .Τι εχετε να προτεινετε για κατι σχετικα γρηγορο ωστε να εκμεταλλευτω πληρως τις δυνατοτητες της μηχανης?Ευχαριστω.Τι ταχυτητα πρεπει να εχει μια καρτα ωστε να θεωρειτε γρηγορη?Τη μετραμε σε Mb/s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Παιδια ψαχνω μια SD 1gb για την Canon 800 is .Τι εχετε να προτεινετε για κατι σχετικα γρηγορο ωστε να εκμεταλλευτω πληρως τις δυνατοτητες της μηχανης?Ευχαριστω.Τι ταχυτητα πρεπει να εχει μια καρτα ωστε να θεωρειτε γρηγορη?Τη μετραμε σε Mb/s? Η ταχύτητα της κάρτας δεν παίζει μεγάλο ρόλο στην μηχανή, όσο στο cart reader που θα κατεβάσεις της φωτογραφίες και τα βίντεο που έχεις τραβήξει :) . Εγώ στην δικιά μου έχω την SanDisk 2gb ultra II και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος :happy: . Σου προτείνω να κοιτάξεις μία από της δύο: • SanDisk 1GB Ultra III PhotoAgora [58.00 ευρώ] - Κατερέλος [58.90 ευρώ]. • SanDisk 1GB Ultra II PhotoAgora [50.00 ευρώ] - Κατερέλος [50.50 ευρώ]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Ευχαριστω φιλε μου!Θα τις κοιταξω και τις δυο που ειπες και θα ενημερωσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Τελικα πηρα την KIngston SD pro 50x ,(για την 800is)τη βρηκα σε καλη τιμη.Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τις κάρτες της Twinmos, συγκεκριμένα για τις SD και τις Transflash. Αξίζουν ποιοτικά; Από όσο γνωρίζω είναι η μόνη εταιρεία που δίνει εγγύηση όση και η διάρκεια ζωής. Μήπως είναι κάποια παγίδα; Να προτιμήσω Twinmos ή Sandisk; Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Egw exw twinmos kai eimai eyxaristhmenos edw kai 1 mhna! exw ayth http://www.megamarket.gr/twinmos1gbminisd-p-26970.html?page=2&osCsid=9d6f9272bf3d023c15cd5a0c8b93a6ef :cool: Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Θελω sd 1 η 2 gb συμβατες με Qtek 2020i.Τι εχετε να μου προτεινετε? Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Παιδιά για πείτε μου, ποιά κάρτα είναι πιό γρήγορη και καλύτερη; η Transcent 2gb mini sd 80x ή η Sandisk 2gb mini sd ultra? Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 thelw na agorasw mia karta mnimis mini sd gia sharp v903... poia einai i kaliteri kai poia einai i timi??? Oi kartes mnimis VF pou poulane sta katastimata vodafone einai kales??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Είχε γίνει παλιότερα ένα πόστ που έλεγε πώς με κάποιο κόλπο γίνετε μετατροπή τις 512 σε 1024mb. Αλλά δέν μπορώ να το βρώ! Καμιά βοήθεια? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Είχε γίνει παλιότερα ένα πόστ που έλεγε πώς με κάποιο κόλπο γίνετε μετατροπή τις 512 σε 1024mb. Αλλά δέν μπορώ να το βρώ! Καμιά βοήθεια? Γίνεται με το πρόγραμμα swelldisk, αλλά δεν το προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Μωρέ κάπως αλλιώς το είχε πει...Μου φαίνετε κάτι με το partition άλλαζες και με το FAT... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkeymonkey Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Πολλές ερωτήσεις βλέπω ρε γμτ... Ας προσθέσω και εγώ άλλη μία! Το κινητό που θέλω να πάρω υποστηρίζει microSd ενώ η φωτογραφική μου miniSd. Έχει ιδέα κανείς αν υπάρχει κανάς αντάπτορας για να τα συνδυάσω ή να παίζει καμιά μπινιά για να μην καταλήξω στην προφανή λύση των 2-3 καρτών για το καθένα? @GreddyRx7, δεν ξέρω αν το βρήκες αλλά είναι στην 24 περίπου στη μέση Παράθεση If you're going through hell, keep going Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 μια ερωτησουσα ο ασχετος, ποια εινια η διαφορα μεταξυ compact flash I και compact flash IΙ? στην ταχυτητα εγραφης και διαβασματος μονο η και καπου αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 Σήμερα μου ήρθε μια Adata MMC Plus 200x 4Gb από Ebay (77 euro). Βασικά την ήθελα για την ψηφιακή μου (Canon Ixus 40), και παίζει μια χαρά :D :D . Στο SX1 μου και στην Pentax Optio A10 του αδερφού μου όμως δεν παίζει. Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Έχω το Nokia 6131.Θέλω χώρο!!!! Το κινητό παίρνει microSD και η μέγιστη χωριτηκότητα αυτών των καρτών είναι 2GB.Αλλά δεν βρίσκω πουθενά..Ξέρει κανείς που θα βρω microSD 2GB??Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν. P.S. Έχω βρει από ένα online shop από τη Γερμανία αλλά δεν θέλω (δεν μπορώ) να παραγγείλω από το εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
q-tel Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Έχω το Nokia 6131.Θέλω χώρο!!!! Το κινητό παίρνει microSD και η μέγιστη χωριτηκότητα αυτών των καρτών είναι 2GB.Αλλά δεν βρίσκω πουθενά..Ξέρει κανείς που θα βρω microSD 2GB??Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν. P.S. Έχω βρει από ένα online shop από τη Γερμανία αλλά δεν θέλω (δεν μπορώ) να παραγγείλω από το εξωτερικό. File.:D ena kalo psaksimo tha htan fronimo... Edw stin ellada yparxei 2GB MiniSD. h**p://qtelshop.gr/e-shop Filika.. Παράθεση :D qtelshop.gr/e-shop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 ΟΛΟΙ μου απαντάτε με miniSD!! Χρειάζομαι microSD (MICRO οχι MiINI) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citroen Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ΟΛΟΙ μου απαντάτε με miniSD!! Χρειάζομαι microSD (MICRO οχι MiINI) Αυτη σου κανει? http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=5456858 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 ΟΛΟΙ μου απαντάτε με miniSD!! Χρειάζομαι microSD (MICRO οχι MiINI) Επιτέλους έρχονται σιγά σιγά οι microSD 2GB σε ευρωπαικές τιμές και στην Ελλάδα ! http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=2399 Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ποια η διαφορα της transflash και της MicroSD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 transflash και MicroSD ειναι το ιδιο πράγμα :shifty: Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 καλησπερα σε ολους κ καλως σας βρηκα...!!:) Εγινα κ εγω πριν λιγες μερες κατοχος του Ν73 κ ψαχνω για μνημη 2gb.Διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες κ σχεδον αποφασισα για την sandisk ultra II 66χ απο photoagora με 62ευρω.Διαβασα οτι δεν εχει δημιουργησει προβλημα σε κανεναν παρολο που κ καλα το κινητο υποστηριζει μεχρι 1gb...Η παραγγελια θα γινει σημερα κ δισταζω λιγο γιατι ειδα απο το πλαισιο την transcend 80x με 89 ευρω ομως...:confused: Την εχει χρησιμοποιησει καποιος με το ν73?Περιμενω σχολια για να κανω την παραγγελια αποψε...:happy: Υ.Γ:το card reader Που εχω ειναι 16 in 1 της silvercrest apo lidl!!!Μεχρι τωρα παντως με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 καλησπερα σε ολους κ καλως σας βρηκα...!!:) Εγινα κ εγω πριν λιγες μερες κατοχος του Ν73 κ ψαχνω για μνημη 2gb.Διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες κ σχεδον αποφασισα για την sandisk ultra II 66χ απο photoagora με 62ευρω.Διαβασα οτι δεν εχει δημιουργησει προβλημα σε κανεναν παρολο που κ καλα το κινητο υποστηριζει μεχρι 1gb...Η παραγγελια θα γινει σημερα κ δισταζω λιγο γιατι ειδα απο το πλαισιο την transcend 80x με 89 ευρω ομως...:confused: Την εχει χρησιμοποιησει καποιος με το ν73?Περιμενω σχολια για να κανω την παραγγελια αποψε...:happy: Υ.Γ:το card reader Που εχω ειναι 16 in 1 της silvercrest apo lidl!!!Μεχρι τωρα παντως με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!!!;) Κατά την γνώμη μου καλύτερα την sandisc, το 66x με 80x δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά (αν υπάρχει διαφορά στην πράξη δλδ) που να αξίζει 27 ευρώ. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Μιας και μιλάμε για κάρτες μνήμης, μήπως έχει πάρει κανενός το μάτι καμιά καλή τιμή για κάρτα SDIO WiFi??:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts