Jump to content

[Galaxy S] 4.1 Jelly Bean

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 483
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως γυρνώντας σε stock επέλεξες στο Odin "clear phone EFS" ?

Aρχικά όχι, αλλά το έκανα κάποια φορά στις τόσες που έχω δοκιμάσει μπας και αλλάξει κάτι!

Aρχικά όχι, αλλά το έκανα κάποια φορά στις τόσες που έχω δοκιμάσει μπας και αλλάξει κάτι!

Εχω την αίσθηση ότι αυτό δεν έπρεπε να το κάνεις. :( Είναι πιθανό να γυρίσεις σε στοκ και να μην έχεις imei αλλά κάνοντας boot χωρίς sim θα πρέπει να επανέλθει. Αν εσύ πριν δοκιμάσεις το boot χωρίς sim, πάνω στην ανησυχία σου επέλεξες το "clear phone EFS" τότε μάλλον έσβησες το efs για τα καλά. Παρόλα αυτά το κινητό έστω και έτσι θα πρέπει να λειτουργεί σωστά με το dummy imei που σου δίνουν οι custom Jelly Bean.

Κώστας

Εχω την αίσθηση ότι αυτό δεν έπρεπε να το κάνεις. :( Είναι πιθανό να γυρίσεις σε στοκ και να μην έχεις imei αλλά κάνοντας boot χωρίς sim θα πρέπει να επανέλθει. Αν εσύ πριν δοκιμάσεις το boot χωρίς sim, πάνω στην ανησυχία σου επέλεξες το "clear phone EFS" τότε μάλλον έσβησες το efs για τα καλά. Παρόλα αυτά το κινητό έστω και έτσι θα πρέπει να λειτουργεί σωστά με το dummy imei που σου δίνουν οι custom Jelly Bean.

Πρίν γυρίσω σε stock είχα το dummy imei, πάντα το είχα, από προχτές που έβαλα την τελευταία Helly Bean έκδοση! Όταν γύρισα σε stock παρέμεινε αυτό το imei, ενώ διαβάσα πως στους περισσότερους έδειχνε το κανονικό, μπορούσαν να το κάνουν backup και να το επαναφέρουν όταν ξαναέβαζαν JB rom, οπότε μόνο και μόνο από αυτό ήταν σκούρα τα πράγματα εξ' αρχής για το δικό μου. To κινητό λειτουργεί κανονικά όποια rom και να βάλω, απλά έχει αυτό το dummy imei και στις JB rom μόνο εμφανίζει το μήνυμα πως το imei είναι invalid κάθε φορά που το ανοίγω! Απ΄ ότι φαίνεται θα αναγκαστώ να ζήσω με αυτό, τι να κάνουμε...ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως!

Έχει βγει από χθες μια καινούργια Nightly(cm-10-20120926-NIGHTLY-galaxysmtd.zip ) η οποία μας δίνει πολυυυυ χώρο για εφαρμογές!!:!:

Κάνανε repartition όλη τη rom και δώσανε αν δεν κάνω λάθος 1.5GB για εφαρμογές ενώ πριν νομίζω ήταν κοντά στο 500mb.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι συμβατό με τις προηγούμενες εκδόσεις οπότε κάνει υποχρεωτικά wipe τα data.

Σύμφωνα με κάποια σχόλια στο τοπικ του xda έχει κάποια θετική επίδραση και στις επιδόσεις αλλά εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει διαφορά.

Το σημαντικο παντως ειναι οτι λυνει το προβλημα του χωρου !! :p

Edited by euro_2004

• 2 weeks later...
εχει βαλει κανεις την Tsunami X 2.0 ? αν ειναι να μας πει εντυπωσεις !! σκεφτομαι να περασω πια σε jb στο S του αδελφου μου που εχει μηνει σε 2.3.6 γιατι στο δικο μου S II η JB πεταει !!! Ευχομαι να τα παει εξισου καλα και στο S.

εχει βαλει κανεις την Tsunami X 2.0 ? αν ειναι να μας πει εντυπωσεις !! σκεφτομαι να περασω πια σε jb στο S του αδελφου μου που εχει μηνει σε 2.3.6 γιατι στο δικο μου S II η JB πεταει !!! Ευχομαι να τα παει εξισου καλα και στο S.

Καλησπερα, ποια ακριβως εχεις περασει ?

Ευχαριστω

εχω βαλει την X-Bean 2.0 και πιστευω ειναι η πιο γρηγορη ρομ που εχω βαλει στον γαλαξια μου.

Ειχες δοκιμασει καποια αλλη JB, πριν βαλεις αυτη ?

Ευχαριστω

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Samsung Galaxy J5 (2016)

λοιπόν μετά από αρκετό καιρό στην helly beam πέρασα σε slim 2.6 η οποία είναι αρκετά γρήγορη. Το πρόβλημα είναι με την αναπαραγωγή της μουσικης πού κάνει κάποια σπασίματα τα οποία έχω και στην X-beam 3.0 πού έβαλα τώρα η οποία επίσης είναι πολύ καλή. Νομίζω ότι με semaphore έχω σπασίματα στον ήχο αν και είναι πολύ καλός και γρήγορος. Θα δοκιμάσω κάποιον devil να δω

λοιπόν μετά από αρκετό καιρό στην helly beam πέρασα σε slim 2.6 η οποία είναι αρκετά γρήγορη. Το πρόβλημα είναι με την αναπαραγωγή της μουσικης πού κάνει κάποια σπασίματα τα οποία έχω και στην X-beam 3.0 πού έβαλα τώρα η οποία επίσης είναι πολύ καλή. Νομίζω ότι με semaphore έχω σπασίματα στον ήχο αν και είναι πολύ καλός και γρήγορος. Θα δοκιμάσω κάποιον devil να δω
Δοκιμασες κάποιον άλλο player?

Εχει πεσει το ματι σας σε καποιο modaki που να παιζει η καμερα με δικο της apk χωρις την gallery. Τι μπαρουφα ειναι αυτη που εκανε η γοογλε στην jb? Εγω δε θελω gallery!

Εχει πεσει το ματι σας σε καποιο modaki που να παιζει η καμερα με δικο της apk χωρις την gallery. Τι μπαρουφα ειναι αυτη που εκανε η γοογλε στην jb? Εγω δε θελω gallery!

Δεν εχω δει να κυκλοφορει κατι αντιστοιχο Νικο, αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ πχ που με ενα συρσιμο βλεπω τις φωτο και με αλλο ενα τραβαω ;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Δεν εχω δει να κυκλοφορει κατι αντιστοιχο Νικο, αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ πχ που με ενα συρσιμο βλεπω τις φωτο και με αλλο ενα τραβαω ;)

Αυτό δε με χαλάει. Αλλά προκειμένου να μην έχω καθόλου την gallery της google, καλύτερα να χάσω το σύρσιμο... :rolleyes:

Αυτό δε με χαλάει. Αλλά προκειμένου να μην έχω καθόλου την gallery της google, καλύτερα να χάσω το σύρσιμο... :rolleyes:

Εε γουστα ειναι αυτα,

Εμενα με βολευει πολυ :p

Αν βρω κατι σε ενημερωνω..

Ηρακλής!

Μιας και μιλάτε για την φωτογραφική μηχανή, υπάρχει η δυνατότητα στις ρυθμίσεις της να αποθηκεύει τις φωτό στην εξωτερική μνήμη? όπως ήταν στην cm9 ας πούμε?
Παναγιώτης

Μιας και μιλάτε για την φωτογραφική μηχανή, υπάρχει η δυνατότητα στις ρυθμίσεις της να αποθηκεύει τις φωτό στην εξωτερική μνήμη? όπως ήταν στην cm9 ας πούμε?

Ναι στην slim2.7 υπαρχει αυτη η επιλογη...

Ηρακλής!

Ναι στην slim2.7 υπαρχει αυτη η επιλογη...

Ωραία, γιατί στην cm10 δεν υπάρχει.

Σε γενικές γραμμές πως την βλέπεις την slim2.7 σε σχέση με την cm10?

Παναγιώτης

Ωραία, γιατί στην cm10 δεν υπάρχει.

Σε γενικές γραμμές πως την βλέπεις την slim2.7 σε σχέση με την cm10?

Κοιταξε να δεις φιλε μου, οι διαφορες μεταξυ τους ειναι πολυ μικρες, η slim ειναι ελαφρως πιο γρηγορη καθως ειναι ελαφρυτερη, χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι και η cm10 δεν ειναι. Προσωπικα, προτιμω την slim, οπως και στην ics οταν ημουν, την θεωρω πιο σπιρτοζα :p Και οι δυο ειναι γρηγοροτερες εναντι των αντιστοιχων ics.

Θα σου ελεγα λοιπον, να δοκιμασεις την slim :rolleyes:

Ηρακλής!

Κοιταξε να δεις φιλε μου, οι διαφορες μεταξυ τους ειναι πολυ μικρες, η slim ειναι ελαφρως πιο γρηγορη καθως ειναι ελαφρυτερη, χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι και η cm10 δεν ειναι. Προσωπικα, προτιμω την slim, οπως και στην ics οταν ημουν, την θεωρω πιο σπιρτοζα :p Και οι δυο ειναι γρηγοροτερες εναντι των αντιστοιχων ics.

Θα σου ελεγα λοιπον, να δοκιμασεις την slim :rolleyes:

επιτέλους ήρθες στην παρέα τις slimbean ηρακλή :D :D και θα συμφωνήσω μαζί σου για όσα λες ;)

επιτέλους ήρθες στην παρέα τις slimbean ηρακλή :D :D και θα συμφωνήσω μαζί σου για όσα λες ;)

Να εισαι καλα φιλαρακι,

Καποια στιγμη ηταν βεβαιο οτι θα πηγαινα σε slim, ετσι επραξα και στην ics, απο cm9 πηγα σε slim οπου και παρεμεινα, ετσι και τωρα :rolleyes:

Ο γαλαξιας με την slim, ξεμπουκωνει θα ελεγα και ειναι στα καλυτερα του :)

Ηρακλής!

Καλησπερα!Πολυ καλη η Cm10,απλα μου δημιουργηθηκε το εξης προβλημα.Ενω υπαρχουν οι ρυθμισεις στα Apn

οταν ανοιγω τα πακετα δεν εμφανιζεται καμια ενδειξη συνεπως δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ!Ξερει κανεις

τι μπορει να εχει συμβει η καποια συμβουλη?

Για κάνε μία επανεκκίνηση και αν δεν δουλέψει δοκίμασε να περάσεις πάλι από πάνω την CM10 με wipe cache/dalvik cache.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ευχαριστω φιλε για την αμεση βοηθεια,αλλα δεν επιασε και παλι δεν μπαινει..Οι ρυθμισεις

ειναι οκ σιγουρα ομως δε γινεται τιποτα!

Καλημέρα φόρουμ! Επειδή έχω μείνει πίσω με τα τεκταινόμενα του galaxy, διαβάζω πως η slim bean έχει και ελληνικά; επίσης,η διαφορά από 4.1.1 σε 4.1.2 έχει βελτιώσειααισθητά το κινητό;

• The title was changed to [Galaxy S] 4.1 Jelly Bean