super_sayian Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 εμενα μετα τις πρωτες φορτισεις παντως οτι τρωει μπαταρια ειναι απο την κεραια του κινητου και το εχω γυρισμενο μονιμα σε 3g δικτυο ποτε gsm αλλα σε ωρες ωρες καει πολυ απο εκει κ μονο , δε ξερω γιατι τρωει σκαλωματα σε συγκεκριμενες περιοδους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Αν έχετε λογαριασμό exchange σε προώθηση τρώει πάρα πολύ μπαταρία.Δοκιμασμένο 100% με το που το άλλαξα σε συγχρονισμό ανά 4 ώρες είδα μεγάλη διάφορα στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Να και χρήση περίπου 45 λεπτών με 100 % (Omega v8.1 και Franco kernel #10).. Ακομα και τώρα που γράφω είμαι στο 100%!! Βοηθά πιστεύω το battery calibration (πρέπει να έχουμε root) http://db.tt/JHJgk9wi Edited July 13, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Έχει κανεις δοκιμάσει κάποια εφαρμογη όπως το Profile Scheduler για δημιουργία διαφορετικών προφίλ ανάλογα με την χρήση? Επειδη παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση στην διαρκεια της νύχτας, δηλαδη σε 8 ώρες χάνει 7-9%, εγκατεστησα ένα τέτοιο προγραμμα ώστε το βράδυ απο τις 12 μέχρι τις 8 να κλείνουν οι συγχρονισμοι και τα data. Σαν πρώτη χρήση δεν με ικανοποίησε. Παρόλο που είχα κλειστούς του συγχρονισμους κάποιες εφαρμογές ξυπνουσαν την CPU. Οπότε πάλι είχα κατανάλωση απλα 2% μικρότερη. Θα δοκιμάσω το ίδιο προφίλ να κλείνει και το wifi παρόλο που δεν θα το ήθελα γιατι μου χρειάζεται για το Viber. Είμαι στο εξωτερικο και όλοι απο την Ελλάδα με καλούν σ αυτο. Υπάρχει περίπτωση η ίδια η εφαρμογη να έχει αξιόλογη κατανάλωση? Πάντως είναι αρνητικό το φαινόμενο να έχουμε τόσα ξυπνήματα με τον αυτόματο συγχρονισμο κλειστό. Στο one x με τα πάντα ανοιχτά όλο το βράδυ δεν έβλεπα στο battery status τόσες γραμουλες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Μήπως στο Χ δεν έκανε register τον 5ο πύρινα ως χρήση; Η κατανάλωση στο οκτάωρο που έχεις είναι με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ή χωρίς ; Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Μήπως στο Χ δεν έκανε register τον 5ο πύρινα ως χρήση; Η κατανάλωση στο οκτάωρο που έχεις είναι με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ή χωρίς ; Δεν χρησιμοποιω εξοικονόμηση. Απλα κλεινω μόνο το 3g, το οποίο χρησιμοποιω μόνο όταν έχω ανάγκη απο γρήγορο browsing. To edge εδω είναι ικανοποιητικά γρήγορο οπότε είναι αρκετο για Tapatalk, mail, ειδήσεις και web browsing σε sites με mobile έκδοση. Το βράδυ συνηθιζω να αφήνω όλες τις συσκευές μου όπως είναι: ανοικτο wifi, αυτοματους συγχρονισμους κλπ. Το one x δεν ξέρω πως λειτουργει στο θέμα αυτο, όμως πάντα όλα ήταν updated και η κατανάλωση το βράδυ με κλειστο 3g ήταν 1%. Με ανοικτο 3g 3%. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Το εντυπωσιακό είναι πάντως ότι η συσκευη δουλέυει κανονικά με μπαταρία ακόμη και στο 2%... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Το εντυπωσιακό είναι πάντως ότι η συσκευη δουλέυει κανονικά με μπαταρία ακόμη και στο 2%... Γιατί είναι εντυπωσιακό; Ολες οι συσκευές πρέπει να δουλεύουν κανονικά. Στο LG2X που έχω (σαν δεύτερο) στο 0% παίζει για αρκετή ώρα (ώρες) κανονικά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Είναι εντυπωσιακό γιατι πρώτον η συσκευη σε προειδοποιεί απο το 20% και σε προτρέπει να συνδεσεις φορτιστη,σα να σου λέει "σε λίγο μένεις",πράγμα που δεν ισχύει τελικά .Δευτερον σε όλα τα κινητά που είχα ως τώρα το κόκκινο λαμπάκια μπαταρίας σήμαινε ότι σε μια δυο ώρες το κινητο θα σβήσει.Με το s3 δεν ισχύει τίποτε Απο αυτα και μπορείς μέχρι το 2% να κάνεις κανονικες κλησεις... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Η μπαταρια μου την πρωτη φορά μετα το φλασαρισμα της ωμέγα 9 και nimphetamin kernel..επίσης έστειλα καμμια 20 ρια whatasapp 5 μηνυματα και 10 στο google talk..+ λιγο browsing και update σε κάποια apps..not bad at all.. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Μεσα σε δυο ωρες με λιγη χρηση επεσε στο 84. Δ ξερω τι μπορει να φταει.. την φωτηνοτητα την εχω καπου στη μεση.. εχω ωμεγα 9,1. Κερνελ δ εβαλα αλλον. Αυτα τα περασα διχως φουλ wipe. Μενουν καποιες εφαρμογες ανοιχτες τις κλεινω κ κανουν επανεκινηση μονες τους δ ξερω γιατι κατι φρουιτ νιντζα το fb αλλος λαντσερ χωρις να τον εχω ανοιχτο τι φταει ? Οποιος μπορει ας προτεινει κατι Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Μεσα σε δυο ωρες με λιγη χρηση επεσε στο 84. Δ ξερω τι μπορει να φταει.. την φωτηνοτητα την εχω καπου στη μεση.. εχω ωμεγα 9,1. Κερνελ δ εβαλα αλλον. Αυτα τα περασα διχως φουλ wipe. Μενουν καποιες εφαρμογες ανοιχτες τις κλεινω κ κανουν επανεκινηση μονες τους δ ξερω γιατι κατι φρουιτ νιντζα το fb αλλος λαντσερ χωρις να τον εχω ανοιχτο τι φταει ? Οποιος μπορει ας προτεινει κατι Αν έπεσε τόσο και έχεις κάνει πχ μια ώρα χρήση οθόνης τότε είναι λογικό.. Βασικά πήγαινε Ρυθμίσεις, Μπαταρία και πάτησε πάνω στο γράφημα στο πάνω μέρος της οθόνης. Αν δεις ότι το κινητό είναι σε αφύπνιση χωρίς να είναι ενεργή η οθόνη σημαίνει ότι κάτι συγχρονίζει και το ξυπνά.. Από κάτω δες ποιες εφαρμογές και πόσο καταναλώνουν και για την κάθε μία πήγαινε και άλλαξε συχνότητα συγχρονισμού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Θα κάνω μια χαζή ερώτηση ίσως αλλά 550 ευρώ είναι αυτά και ποτέ δεν ξέρεις. Μπορώ να φορτίζω το S3 με τον παλιό μου φορτιστή του S1; Το λέω γιατί είναι αρκετά μακρύτερο το καλώδιο του S1 και βολεύει καλύτερα να χρησιμοποιώ ταυτόχρονα το κινητό. Επίσης και κατά τη σύνδεση με το laptop μπορώ να χρησιμοποιώ άφοβα το καλώδιο usb του S1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Θα κάνω μια χαζή ερώτηση ίσως αλλά 550 ευρώ είναι αυτά και ποτέ δεν ξέρεις. Μπορώ να φορτίζω το S3 με τον παλιό μου φορτιστή του S1; Το λέω γιατί είναι αρκετά μακρύτερο το καλώδιο του S1 και βολεύει καλύτερα να χρησιμοποιώ ταυτόχρονα το κινητό. Επίσης και κατά τη σύνδεση με το laptop μπορώ να χρησιμοποιώ άφοβα το καλώδιο usb του S1; Θεωρητικά, οποιοσδήποτε micro usb φορτιστής κάνει. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι τα mA που βγάζει να μην είναι (πολύ) περισσότερα από αυτά που δίνει ο φορτιστής της Samsung. Αν είναι λιγότερα θα κάνει περισσότερη ώρα να φορτιστεί (κανένα πρόβλημα), αν είναι περισσότερα μπορεί να ζεσταθεί περισσότερο και ίσως επηρεάσει τη ζωή της μπαταρίας. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 'Οντως και γω πριν λίγο έβλεπα ότι του S1 βγάζει ρεύμα 0,7Α ενώ του S3 βγάζει 1Α. Το καλώδιο του λάπτοπ πάλι μάλλον θα έχει διαφορά γιατί έχουν διαφορά πάχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Τελικά παιδιά κάνει να το φορτίζουμε με οποιονδήποτε φορτιστη microusb ή μόνον με τον δικό του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Τελικά παιδιά κάνει να το φορτίζουμε με οποιονδήποτε φορτιστη microusb ή μόνον με τον δικό του? Το "οποιονδήποτε" είναι πολύ γενικό. Καλύτερα να χρησιμοποιείς το δικό του ή άλλο επώνυμο (πχ. από άλλη συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 καλησπερα παιδια ,κατοχος και εγω απο εχθες.Πρωτο ανδροιδες.Πρωτη φορτιση εβγαλε κανα 6ωρο με 4ωρες οθονη ανοιχτη.ειναι λογικο για πρωτη φορτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 καλησπερα παιδια ,κατοχος και εγω απο εχθες.Πρωτο ανδροιδες.Πρωτη φορτιση εβγαλε κανα 6ωρο με 4ωρες οθονη ανοιχτη.ειναι λογικο για πρωτη φορτιση? Μετά από τους πρώτους 4-5 κύκλους αρχίζει να αποδίδει η μπαταρία κοντά στα αναμενόμενα.. Εγώ θεωρώ θείε γύρω στους 10 κύκλους συνολικά και πάνω (γνώμη μου παντα).. Γύρω στο 5ωρο θα σου βγάζει η οθόνη και εξαρτάται πολύ από την ρύθμιση φωτεινότητας που έχεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 ειχα και την εναλλαγη 3g-2g μαλλον για αυτο..ναι και το s2 που ειχα (μετα το εδωσα) μετα απο 5 φορτισεις δουλεψε σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Το "οποιονδήποτε" είναι πολύ γενικό. Καλύτερα να χρησιμοποιείς το δικό του ή άλλο επώνυμο (πχ. από άλλη συσκευή). Για τον δικό του δεν έχω αντίρρηση, έχω παρατηρήσει όμως ότι έχει πολύ χοντρό καλώδιο σε σχέση με άλλους microusb, π.χ. του nokiaE52. Αυτή η διαφορά σε τι οφείλεται αν ξέρει κανείς? Ίσως βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Για τον δικό του δεν έχω αντίρρηση, έχω παρατηρήσει όμως ότι έχει πολύ χοντρό καλώδιο σε σχέση με άλλους microusb, π.χ. του nokiaE52. Αυτή η διαφορά σε τι οφείλεται αν ξέρει κανείς? Ίσως βοηθήσει! Μπορεί απλά να είναι θωράκιση ή άλλο υλικό μετάδοσης... Εσύ αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι το output σε 5V και 1A..αν τα Amperes είναι μικρότερα απλά φορτίζει πιο αργά όπως όταν συνδέεται στον υπολογιστή.. Γενικά όπως σου είπαν και πιο πάνω προσπάθησε να το φορτιζεις από τον "μαμισιο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catalyst_ Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ενώ πριν περάσω την τελευταία αναβάθμιση το βράδυ σε airplane mode μου έτρωγε 1% (το πολύ 2%), με την τελευταία μου τρώει 4% περίπου. Βέβαια κάτι δείχνει να ξυπνάει την συσκευή (awake time), αλλά δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή στο κινητό πριν και μετά (ούτε νέα εφαρμογή δεν έχω εγκαταστήσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ενώ πριν περάσω την τελευταία αναβάθμιση το βράδυ σε airplane mode μου έτρωγε 1% (το πολύ 2%), με την τελευταία μου τρώει 4% περίπου. Βέβαια κάτι δείχνει να ξυπνάει την συσκευή (awake time), αλλά δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή στο κινητό πριν και μετά (ούτε νέα εφαρμογή δεν έχω εγκαταστήσει). Εμένα πολλές φορές παρόλο που αλλάζω rom και επαναφέρω κανονικά με titanium σε κάποιες εφαρμογές αλλάζουν οι ρυθμίσεις ανανέωσης και το παρατηρω στο Facebook συχνά.. Ενώ δεν το έχω να κάνει συγχρονισμό γιατί δεν το πολύ κοιτάζω μετά από επαναφορά έχει ρύθμιση για ανανέωση ανά ώρα και ξυπνά την συσκευή.. Μάλλον κάτι παρόμοιο ίσως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παιδια εγω το εχω κανα 2 βδομαδες και παντα το φορτιζα οταν επεφτε κατω απο το 10% σημερα δεν προλαβα να το φορτισω και μου εκλεισε, παιζει να δημιουργηθει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts