valdom13 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Εχουμε κανενα νεο απο Γερμανο για το μπλε? Τίποτα ακόμα, έστειλα ένα mail στη Samsung για τη διαθεσιμότητα του μπλε στο δίκτυο Cosmote και περιμένω απάντηση. Όποιος μάθει κάτι plz να ενημερώσει μας έχει τσακίσει η αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Ναι...τουλάχιστον στο δικό μου έχει εικονίδια της Vodafone ... και μόλις το άνοιξα έκανε και αναβάθμιση στην BULF1 ΟΧΙ,το δικο μου δεν εχει. Ολες οι συσκευες του πλαισιου peble blue.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Ξερει κανεις γιατι δεν το εχουν σε μπλε στην Wind?? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdom13 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Ξερει κανεις γιατι δεν το εχουν σε μπλε στην Wind?? Προφανώς για τον ίδιο λόγω που δεν έχει εμφανιστεί και στην Cosmote...Προς το παρόν αποκλειστικότητα της Vodafone (όπως και οι εκδόσεις των 32gb)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdom13 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μόλις μου απάντησε η Samsung: Το ότι κυκλοφορεί βέβαια από τη Vodafone σε μπλε το αγνοούν... Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μοντέλο Galaxy S 3 κυκλοφορεί προς το παρόν στη λευκή του έκδοση και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, ώστοσο θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα: -80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftheodo Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 παιδια έγω αγόρασα το μπλέ από το πλαίσιο και δεν είχα καμία εφαρμογή της vodafone. Δεν κοιταξα το modem πριν περάσω την OMEGA αλλά νομίζω ήταν XXLE8. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελεγξω τώρα αν είναι unbranded ή της Vodafone? Ρωτάω επειδή είναι η πρώτη συσκευή Samsung που έχω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) Ξερει κανεις γιατι δεν το εχουν σε μπλε στην Wind?? Το φερνει κανονικα και με τον νομο απλα υπαρχει μια καθυστερηση με το μπλε γενικοτερα στην αγορα. Περασα απο καταστημα wind σημερα και μου ειπαν οτι το μπλε ειναι αμεσα διαθεσιμο για παραγγελια και εαν με ενδιαφερει μπορω να το εχω στα χερια μου την Τριτη. Το χρωμα παντως το αναφερουν ως metallic blue. Φιλικα Edited June 20, 2012 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Το δικό μου πρέπει να είναι γερμανικό (από ιντερνετομάγαζο) καθώς η αρχική (προεπιλεγμένη) γλώσσα ήταν τα Γερμανικά. Στο play store όμως μου το αναφέρει σαν "Vodafone Samsung GT-I9300" Δεν έχω εντοπίσει όμως εφαρμογές της vodafone. Δείχνει καθαρό ακόμα και στην boot screen Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftheodo Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Το δικό μου πρέπει να είναι γερμανικό (από ιντερνετομάγαζο) καθώς η αρχική (προεπιλεγμένη) γλώσσα ήταν τα Γερμανικά. Στο play store όμως μου το αναφέρει σαν "Vodafone Samsung GT-I9300" Δεν έχω εντοπίσει όμως εφαρμογές της vodafone. Δείχνει καθαρό ακόμα και στην boot screen Το Play Store αναγνωρίζει το δίκτυο στο οποίο ανήκει η sim που έχει μέσα η συσκευή. Αν έβαζες αλλη sim θα το ανέφερε αλλιώς. Μην ανησυχείς απλά δες στις στις ρυθμίσεις>πληροφορίες συσκευής>εκδοση βασικού φασματος και αν έχεις το ΧΧLE8 είσαι οκ. Η συσκευή είναι unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Το Play Store αναγνωρίζει το δίκτυο στο οποίο ανήκει η sim που έχει μέσα η συσκευή. Αν έβαζες αλλη sim θα το ανέφερε αλλιώς. Μην ανησυχείς απλά δες στις στις ρυθμίσεις>πληροφορίες συσκευής>εκδοση βασικού φασματος και αν έχεις το ΧΧLE8 είσαι οκ. Η συσκευή είναι unbranded. Αυτο το BB έχει και για αυτό με προβλημάτισε! Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Το birdphone αυτή τη στιγμή έχει σε απόθεμα το μπλε, το λευκό και το λευκό ελληνικής εισαγωγής όλα στην ίδια τιμή. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex51 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Τίποτα ακόμα, έστειλα ένα mail στη Samsung για τη διαθεσιμότητα του μπλε στο δίκτυο Cosmote και περιμένω απάντηση. Όποιος μάθει κάτι plz να ενημερώσει μας έχει τσακίσει η αναμονή... την δευτερα θα κυκλοφορησει απο γερμανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdom13 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 την δευτερα θα κυκλοφορησει απο γερμανο. Σίγουρο αυτό? Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Το birdphone αυτή τη στιγμή έχει σε απόθεμα το μπλε, το λευκό και το λευκό ελληνικής εισαγωγής όλα στην ίδια τιμή. Μπλε ελληνικης εισαγωγης δεν παιζει?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μπλε ελληνικης εισαγωγης δεν παιζει?:p δεν εχει ελληνικης σε ασπρο το bird η το expansys?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overgr Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Εγώ έχω πάρει από το προηγούμενο Σάββατο ένα pebble blue 16αρι από το Πλαίσιο (Mall). Pebble Blue γράφει το κουτί, και δεν υπάρχει τίποτε σχετικό με vodafone εγκατεστημένο. Το κουτί έχει μέσα όλα τα έγγραφα στα ελληνικά (manual, διαφημιστικά κλπ). Το λογισμικό είναι το XLE8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Εγώ έχω πάρει από το προηγούμενο Σάββατο ένα pebble blue 16αρι από το Πλαίσιο (Mall). Pebble Blue γράφει το κουτί, και δεν υπάρχει τίποτε σχετικό με vodafone εγκατεστημένο. Το κουτί έχει μέσα όλα τα έγγραφα στα ελληνικά (manual, διαφημιστικά κλπ). Το λογισμικό είναι το XLE8. Μονο τα 32gb που δινει το πλαισιο ειναι της vodafone (γιαυτο και μαζι δινει τα δωρακια). Τα 16 ειναι unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μπλε ελληνικης εισαγωγης δεν παιζει?:p Το μπλε τουλάχιστον στα Cosmote Shops από εχθές παίζει. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Λοιπον μιλησα με Wind και με ενημερωσαν οτι υπαρχει για αμεση παραγγελια το μπλε και οτι τελικα ειναι το pebble blue... Με τρωει το χερι μου :-) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Έκανα και εγώ την παραγγελία μου από το online shop της Vodafone Ελλάδας. Φαίνεται να είναι η μόνο που το έχει, σε αποκλειστικότητα! Για να δούμε πότε θα έρθει :) Είναι το Samsung Galaxy S III 32GB - Μπλε.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdom13 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Από αύριο υπάρχει και στον Γερμανο το μπλε τελικά!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Το βλεπει το συστημα διαθεσιμο? Γιατι σημερα πηγα να δω ποτε θα ερθει και εδινε μονο το ασπρο για παραγγελια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Το βλεπει το συστημα διαθεσιμο? Γιατι σημερα πηγα να δω ποτε θα ερθει και εδινε μονο το ασπρο για παραγγελια Απο αυριο λογικα εντος της Αττικης φανταζομαι θα το εχουν ολοι οι Γερμανοι! ειδικα τις προπαραγγελιες!στην χειροτερη τη δευτερα.. Πηρα τηλ και με ενημερωσαν και αν δειτε και στο site δεν υπαρχει η σελιδα της προπαραγγελιας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Σημερα το ειδα σε(ασπρο)στον Γερμανο στην Ξανθη. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Επειδή άκουσα πολλά για το Metallic Blue και το Pebble Blue έκανα μία γρήγορη αναζήτηση στο Internet και βρήκα ότι υπάρχουν και τα δύο χρώματα ως περιγραφή στα κουτιά του SIII. Έφτιαξα και μία εικόνα με τα δύο κουτιά για να το δείτε. Το κουτί που λέει Metallic Blue προέρχεται αν δεν κάνω λάθος από την Ινδική αγορά ενώ το Pebble Blue από την Ευρωπαϊκή (δεν ξέρω κατά πόσο έχει σημασία αυτό). http://i46.tinypic.com/51wu1.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts