Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχουμε κανενα νεο απο Γερμανο για το μπλε?

Τίποτα ακόμα, έστειλα ένα mail στη Samsung για τη διαθεσιμότητα του μπλε στο δίκτυο Cosmote και περιμένω απάντηση.

Όποιος μάθει κάτι plz να ενημερώσει μας έχει τσακίσει η αναμονή...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι...τουλάχιστον στο δικό μου έχει εικονίδια της Vodafone ... και μόλις το άνοιξα έκανε και αναβάθμιση στην BULF1

ΟΧΙ,το δικο μου δεν εχει. Ολες οι συσκευες του πλαισιου peble blue..

Ξερει κανεις γιατι δεν το εχουν σε μπλε στην Wind??

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Προφανώς για τον ίδιο λόγω που δεν έχει εμφανιστεί και στην Cosmote...Προς το παρόν αποκλειστικότητα της Vodafone (όπως και οι εκδόσεις των 32gb)...

Μόλις μου απάντησε η Samsung: Το ότι κυκλοφορεί βέβαια από τη Vodafone σε μπλε το αγνοούν...

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μοντέλο Galaxy S 3 κυκλοφορεί προς το παρόν στη λευκή του έκδοση και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, ώστοσο θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,

από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)

παιδια έγω αγόρασα το μπλέ από το πλαίσιο και δεν είχα καμία εφαρμογή της vodafone. Δεν κοιταξα το modem πριν περάσω την OMEGA αλλά νομίζω ήταν XXLE8. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελεγξω τώρα αν είναι unbranded ή της Vodafone? Ρωτάω επειδή είναι η πρώτη συσκευή Samsung που έχω. Ευχαριστώ

Το φερνει κανονικα και με τον νομο απλα υπαρχει μια καθυστερηση με το μπλε γενικοτερα στην αγορα. Περασα απο καταστημα wind σημερα και μου ειπαν οτι το μπλε ειναι αμεσα διαθεσιμο για παραγγελια και εαν με ενδιαφερει μπορω να το εχω στα χερια μου την Τριτη. Το χρωμα παντως το αναφερουν ως metallic blue.

Φιλικα

Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Το δικό μου πρέπει να είναι γερμανικό (από ιντερνετομάγαζο) καθώς η αρχική (προεπιλεγμένη) γλώσσα ήταν τα Γερμανικά.

Στο play store όμως μου το αναφέρει σαν "Vodafone Samsung GT-I9300"

Δεν έχω εντοπίσει όμως εφαρμογές της vodafone. Δείχνει καθαρό ακόμα και στην boot screen

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Το δικό μου πρέπει να είναι γερμανικό (από ιντερνετομάγαζο) καθώς η αρχική (προεπιλεγμένη) γλώσσα ήταν τα Γερμανικά.

Στο play store όμως μου το αναφέρει σαν "Vodafone Samsung GT-I9300"

Δεν έχω εντοπίσει όμως εφαρμογές της vodafone. Δείχνει καθαρό ακόμα και στην boot screen

Το Play Store αναγνωρίζει το δίκτυο στο οποίο ανήκει η sim που έχει μέσα η συσκευή. Αν έβαζες αλλη sim θα το ανέφερε αλλιώς. Μην ανησυχείς απλά δες στις στις ρυθμίσεις>πληροφορίες συσκευής>εκδοση βασικού φασματος και αν έχεις το ΧΧLE8 είσαι οκ. Η συσκευή είναι unbranded.

Το Play Store αναγνωρίζει το δίκτυο στο οποίο ανήκει η sim που έχει μέσα η συσκευή. Αν έβαζες αλλη sim θα το ανέφερε αλλιώς. Μην ανησυχείς απλά δες στις στις ρυθμίσεις>πληροφορίες συσκευής>εκδοση βασικού φασματος και αν έχεις το ΧΧLE8 είσαι οκ. Η συσκευή είναι unbranded.

Αυτο το BB έχει και για αυτό με προβλημάτισε!

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Το birdphone αυτή τη στιγμή έχει σε απόθεμα το μπλε, το λευκό και το λευκό ελληνικής εισαγωγής όλα στην ίδια τιμή.
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Τίποτα ακόμα, έστειλα ένα mail στη Samsung για τη διαθεσιμότητα του μπλε στο δίκτυο Cosmote και περιμένω απάντηση.

Όποιος μάθει κάτι plz να ενημερώσει μας έχει τσακίσει η αναμονή...

την δευτερα θα κυκλοφορησει απο γερμανο.

Το birdphone αυτή τη στιγμή έχει σε απόθεμα το μπλε, το λευκό και το λευκό ελληνικής εισαγωγής όλα στην ίδια τιμή.

Μπλε ελληνικης εισαγωγης δεν παιζει?:p

δεν εχει ελληνικης σε ασπρο το bird η το expansys??

IPhone 15 Pro 

Εγώ έχω πάρει από το προηγούμενο Σάββατο ένα pebble blue 16αρι από το Πλαίσιο (Mall).

Pebble Blue γράφει το κουτί, και δεν υπάρχει τίποτε σχετικό με vodafone εγκατεστημένο. Το κουτί έχει μέσα όλα τα έγγραφα στα ελληνικά (manual, διαφημιστικά κλπ). Το λογισμικό είναι το XLE8.

Εγώ έχω πάρει από το προηγούμενο Σάββατο ένα pebble blue 16αρι από το Πλαίσιο (Mall).

Pebble Blue γράφει το κουτί, και δεν υπάρχει τίποτε σχετικό με vodafone εγκατεστημένο. Το κουτί έχει μέσα όλα τα έγγραφα στα ελληνικά (manual, διαφημιστικά κλπ). Το λογισμικό είναι το XLE8.

Μονο τα 32gb που δινει το πλαισιο ειναι της vodafone (γιαυτο και μαζι δινει τα δωρακια). Τα 16 ειναι unbranded.

Το μπλε τουλάχιστον στα Cosmote Shops από εχθές παίζει.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Λοιπον μιλησα με Wind και με ενημερωσαν οτι υπαρχει για αμεση παραγγελια το μπλε και οτι τελικα ειναι το pebble blue...

Με τρωει το χερι μου :-)

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Έκανα και εγώ την παραγγελία μου από το online shop της Vodafone Ελλάδας. Φαίνεται να είναι η μόνο που το έχει, σε αποκλειστικότητα! Για να δούμε πότε θα έρθει :)

Είναι το Samsung Galaxy S III 32GB - Μπλε.:happy:

Το βλεπει το συστημα διαθεσιμο? Γιατι σημερα πηγα να δω ποτε θα ερθει και εδινε μονο το ασπρο για παραγγελια

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Το βλεπει το συστημα διαθεσιμο? Γιατι σημερα πηγα να δω ποτε θα ερθει και εδινε μονο το ασπρο για παραγγελια

Απο αυριο λογικα εντος της Αττικης φανταζομαι θα το εχουν ολοι οι Γερμανοι! ειδικα τις προπαραγγελιες!στην χειροτερη τη δευτερα..

Πηρα τηλ και με ενημερωσαν και αν δειτε και στο site δεν υπαρχει η σελιδα της προπαραγγελιας..

Σημερα το ειδα σε(ασπρο)στον Γερμανο στην Ξανθη.
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Επειδή άκουσα πολλά για το Metallic Blue και το Pebble Blue έκανα μία γρήγορη αναζήτηση στο Internet και βρήκα ότι υπάρχουν και τα δύο χρώματα ως περιγραφή στα κουτιά του SIII.

Έφτιαξα και μία εικόνα με τα δύο κουτιά για να το δείτε. Το κουτί που λέει Metallic Blue προέρχεται αν δεν κάνω λάθος από την Ινδική αγορά ενώ το Pebble Blue από την Ευρωπαϊκή (δεν ξέρω κατά πόσο έχει σημασία αυτό).

http://i46.tinypic.com/51wu1.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.