stag Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Αν δεν έχεις βάλει custom recovery τότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα . ευχαριστώ πολύ. ήταν το μόνο που με εμπόδιζε από το να το κάνω root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 μπορει καπιος να μου απαντηση σε προηγουμενο ποστ μου !! υπαρχει ροοτ για την 4.3 την οφισιαλ ή ακομα οχι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 μπορει καπιος να μου απαντηση σε προηγουμενο ποστ μου !! υπαρχει ροοτ για την 4.3 την οφισιαλ ή ακομα οχι!!! ποια εκδοση ειναι η official? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 μπορει καπιος να μου απαντηση σε προηγουμενο ποστ μου !! υπαρχει ροοτ για την 4.3 την οφισιαλ ή ακομα οχι!!! To cf auto δεν δουλεύει ?? Δοκίμασες κάνα δυο φορές συνεχόμενα ?? Αλλιώς προσπάθησε με philz Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 μπορει καπιος να μου απαντηση σε προηγουμενο ποστ μου !! υπαρχει ροοτ για την 4.3 την οφισιαλ ή ακομα οχι!!! Από εδώ. Μια χαρά δουλεύει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyarvanitis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλησπέρα και από έμενα...Χρονιά πολλά και καλή Χρονιά να έχουμε.. Είχα κάνει στο smg S3(9300) ροοτ με τον πιο πάνω οδηγό. Πήγα στην 4.3 και κατέβασα από το site το επίσημο firm (Greece-EUR) . Τώρα θέλω να κάνω ένα factory reset άλλα δεν έχω την επιλογή από τις ρυθμίσεις(Δεν την εμφανίζει).. Τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moshos95 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) [imgalign]http://www.myphone.gr/gallery/data/500/Clipboard02.png[/imgalign]Τι είναι root; Λεπτομέρειες εδώ - Root στο Galaxy S IIΙ I9300 ... Ρε παιδια! κανενα σχετικο βιντεο δεν υπαρχει γτ δεν τα καταλαβα ολα! Edited January 9, 2014 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ρε παιδια! κανενα σχετικο βιντεο δεν υπαρχει γτ δεν τα καταλαβα ολα! ειναι πολυ απλο...δες και εδω http://honai-android.blogspot.gr/2013/11/how-to-root-galaxy-s3-i9300-on-android.html για βιντεο ψαξε στο youtube Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 νναι ωραια γινεται με τον κλασικο τροπο! αλλα με την εφαρμογη farmaroot που ειναι μονο ενα πατημα γινετι στην 4.3 οπως εκανα την 4.1.2 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 νναι ωραια γινεται με τον κλασικο τροπο! αλλα με την εφαρμογη farmaroot που ειναι μονο ενα πατημα γινετι στην 4.3 οπως εκανα την 4.1.2 ?? Δοκίμασε το ,αν δεν δουλεύει δεν έγινε κάτι ,δεν θα πάθει τίποτα το τηλέφωνο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Πήγα στην 4.3 μετα απο αναβαθμηση απο το kies και εχω το επίσημο firm (Greece-EUR) αλλα δεν μπορω να περασω το root εκανα και factory Reset καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Πήγα στην 4.3 μετα απο αναβαθμηση απο το kies και εχω το επίσημο firm (Greece-EUR) αλλα δεν μπορω να περασω το root εκανα και factory Reset καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Και είχα πρόβλημα γιατί ακολούθησα 2-3 φορές τα βήματα του οδηγού και ενώ έβλεπα ότι το εγκαθιστά, οι εφαρμογές έβγαζαν μήνυμα ότι δεν υπάρχει root. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ακόμα ήταν να κατεβάσω το super SU απο το play store. Φαίνεται ότι η εγκατάσταση της 4.3 το διαγράφει (γιατί εμένα μόνο αυτό μου διέγραψε, τίποτε άλλο) . Τρέχεις το πρόγραμμα αυτό και δίνεις τα δικαιώματα στις εφαρμογές που θέλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Και είχα πρόβλημα γιατί ακολούθησα 2-3 φορές τα βήματα του οδηγού και ενώ έβλεπα ότι το εγκαθιστά, οι εφαρμογές έβγαζαν μήνυμα ότι δεν υπάρχει root. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ακόμα ήταν να κατεβάσω το super SU απο το play store. Φαίνεται ότι η εγκατάσταση της 4.3 το διαγράφει (γιατί εμένα μόνο αυτό μου διέγραψε, τίποτε άλλο) . Τρέχεις το πρόγραμμα αυτό και δίνεις τα δικαιώματα στις εφαρμογές που θέλεις... Μου βγαζει μηνυμα οτι ((δεν υπαρχει SU Binary εγκαταστημενη και SuperSU δεν μπορει να εγκατασταθει ,αυτο ειναι ενα προβλημα Αν αναβαθμησατε στην Android 4.3 πρεπει να ξαναρουταρετε χειροκινητα)) το κανω root μεσο του Odin αλλα δεν κανει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μου βγαζει μηνυμα οτι ((δεν υπαρχει SU Binary εγκαταστημενη και SuperSU δεν μπορει να εγκατασταθει ,αυτο ειναι ενα προβλημα Αν αναβαθμησατε στην Android 4.3 πρεπει να ξαναρουταρετε χειροκινητα)) το κανω root μεσο του Odin αλλα δεν κανει τιποτα. Κατέβασε από εδώ το UPDATE-SuperSU-v1.89.zip και κάντο install από το CWM. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δεν δουλεψε ουτε με αυτο δεν περνουσε, αλλα βρηκα λυση !!!!!!! απο ενα χρηστη jaho998, και εδω η σελιδα στο Youtube Πως περναει το ροοτ ? http://www.youtube.com/watch?v=Bn9VFpo8hOY με διαφορετικο τροπο αλλα η δουλεια εγινε ... τελος το SuperSU θελει και το Recovery να εχουμε περασει πριν, ωστε να το τρεξουμε μεσα απο το Recovery ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Αφού μου έβαλαν στο service την 4.3, και χθες πέρασα τα apps, σήμερα έκανα root, triangle away και ενώ στο download mode μου γράφει Official, στην κατάσταση συσκευής μου γράφει "προσαρμοσμένη έκδοση" και όταν πατήσω ενημεώσεις μου γράφει ότι δεν είναι δυνατές επειδή η συσκευή έχει τροποποιηθεί. Κάτι δεν έχει γίνει καλά;;; (factory reset δεν έκανα μετά το root, αν παίζει ρόλο αυτό...παίζει όμως ρόλο; ) Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Αφού μου έβαλαν στο service την 4.3, και χθες πέρασα τα apps, σήμερα έκανα root, triangle away και ενώ στο download mode μου γράφει Official, στην κατάσταση συσκευής μου γράφει "προσαρμοσμένη έκδοση" και όταν πατήσω ενημεώσεις μου γράφει ότι δεν είναι δυνατές επειδή η συσκευή έχει τροποποιηθεί. Κάτι δεν έχει γίνει καλά;;; (factory reset δεν έκανα μετά το root, αν παίζει ρόλο αυτό...παίζει όμως ρόλο; ) Ευχαριστώ. :) Αφού είσαι root είναι φυσιολογικό να φαίνεται τροποποιημένο. Κάνε τις ενημερώσεις μέσω KIES ή Odin Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μια βοηθεια, πρωτη φορα επιχειρώ να κάνω κατι τετοιο Αποφάσισαν λοιπον να κανω root το τηλέφωνο, αλλα πριν ξεκινήσω να ρωτήσω 1. Ειμαι στην 4.1.2 πρεπει να παω στην τελευταία ή να το κανω root έχοντας αυτην επανω, τι ειναι καλύτερο 2. Οι αναβαθμίσεις της εταιρειας θα συνεχίσουν να γίνονται στο τηλέφωνο μετα το root ή τέλος 3. Στο οδηγο διάβασα οτι μετα το root υπάρχει ενας μετρητής που μηδενίζεται με ενα πρόγραμμα απο το xda αλλα δεν κατάλαβα σε ποιο αναφέρετε εκει εχει το "param.tar" και το "TriangleAway-v3.26.apk" ποιο απο τα δυο είναι και πως γίνετε απλα το τρεχω απο το τηλέφωνο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 1) Σε όποια έκδοση θελεις μπορείς να κάνεις root . 2)Με το kies ναι ,αν δεν βάλεις custom rom /kernel ,αντίθετα με OTA όχι. 3)Το TriangleAway-v3.26.apk ,δες πως γίνεται Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 3)Το TriangleAway-v3.26.apk ,δες πως γίνεται με το triangle away εχω προβλημα εγω , μου βγαζει Parsing error τι μπορω να κανω? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) 1) Σε όποια έκδοση θελεις μπορείς να κάνεις root . 2)Με το kies ναι ,αν δεν βάλεις custom rom /kernel ,αντίθετα με OTA όχι. 3)Το TriangleAway-v3.26.apk ,δες πως γίνεται Ok ευχαριστώ αν εχω καποιο πρόβλημα θα ξαναποσταρω Λοιπον ολα οκ (μαλλον) δεν βλεπω καμια αλλαγή Αυτο που θελω τωρα ειναι να απεγκαταστήσω καποιες εφαρμογες, αυτο πως γινετε? Edited January 18, 2014 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Με titanium backup ή κάποιο αλλο πρόγραμμα απο το play (π.χ System app remover) . Applications Safe To Remove Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Αφαιρώντας ολα τα περιττά το τλφ ξαναζωντάνεψε Ευχαριστώ όλους και τον @Tyxerakias που έγραψε τον οδηγό, πολύ εύκολο τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 OK ευχαριστώ. 1.Ωστόσο βλέπω οτι δεν μπορώ να βγω απο αυτό... Βγάζω μπαταρία και όλα ΟΚ. Εκανα καλά; Πολύ hardwaρικός τρόπος βέβαια...Υπάρχει κάτι άλλο; 2.Τέλος,στο xda ο chainfire έχει το param.tar και το triagleaway.apk... Πώς τρέχω το triagle away?Μπαίνω CWM? Μετά; Συγνώμη αλλά ως άσχετος,θέλω να μάθω ωστε να μην κάνω κάποιο λάθος... 1. Δεν χρειαζόταν αν παταγες το power για καποια δευτερολεπτα θα εκλεινε 2. Μεταφέρεις στην sd το προγραμματακι "triagleaway.apk" και το τρέχεις απο το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Θα χρειαστει να κανω root. Η διαδικασια ειναι αυτη που γραφει το πρωτο ποστ; Αυτη η διαδικασια ειναι απροβληματιστη; Αυτος ειναι ο ευκολοτερος τροπος; Νομιζα παντως οτι ειχε κυκλοφορησει και καποιο προγραμμα που ετρεχε στο κινητο και αμεσως σε εκανε root. Θα τα 'καταφερω', ή να αναθεσω την διαδικασια σε έναν 'εμπειρο' φιλο; ---------- Το clockwormod πρεπει να μπει πριν το root, ή μπορει να μπει και μετα; Νομιζω αυτο 'μπαινει' πιο δυσκολα. Αυτο μαλλον πρεπει να το αναθεσω στον φιλο... Edited February 17, 2014 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts