unforgiven21 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) παιδια εγω το εκανα ροοτ και εσβησε μερικες εφαρμογες που ειχε μονο του....τωρα αν θελω να εναι παλι αυτες οι εφαρμογες μεσα...τι κανω;;; μια απαντηση παρακαλω πολυ;;; Edited November 27, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ή τις βρίσκεις από κάποιον και τις ξαναβάζεις ή περνάς πάλι το Firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven21 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 αν κανω wipe data factory reset θα υπαρχουν μεσα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 παιδια δεν μπορω να σβησω αυτα τα 2 αρχεια και ετσι καθε φορα χανω την recovery /system/recovery-from-boot.p /system/etc/install-recovery.sh εχω δοκιμασει με es explorer και root explorer , πειτε ενα τροπο να ξεφορτωθω τις ******** της samsung thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 παιδια δεν μπορω να σβησω αυτα τα 2 αρχεια και ετσι καθε φορα χανω την recovery /system/recovery-from-boot.p /system/etc/install-recovery.sh εχω δοκιμασει με es explorer και root explorer , πειτε ενα τροπο να ξεφορτωθω τις ******** της samsung thanks Πρέπει να δώσεις root δικαιώματα στον ES (είναι στις ρυθμίσεις του) ή στον root explorer να πατήσεις το Mount R/W ακριβώς πάνω από τους φακέλους. Μετά θα μπορείς να τα σβήσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Πρέπει να δώσεις root δικαιώματα στον ES (είναι στις ρυθμίσεις του) ή στον root explorer να πατήσεις το Mount R/W ακριβώς πάνω από τους φακέλους. Μετά θα μπορείς να τα σβήσεις ευχαριστω μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος? γιατι νομιζω οτι το εκανα με τον es αλλα παλι τιποτα....μπαινω στο φακελο επιλεγω το αρχειο και δεν μου αφηνει να κανω delete ή rename edit στα properties του αρχειου εχει permissions rwx r-x-r-x owner > root group > root α...ρε linux με τα ωραια σου Edited November 28, 2013 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 ευχαριστω μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος? γιατι νομιζω οτι το εκανα με τον es αλλα παλι τιποτα....μπαινω στο φακελο επιλεγω το αρχειο και δεν μου αφηνει να κανω delete ή rename Κάντο πιο έυκολα με τον root explorer. Ένα πάτημα στο mount r/w με το δάχτυλο θα κάνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Κάντο πιο έυκολα με τον root explorer. Ένα πάτημα στο mount r/w με το δάχτυλο θα κάνεις. ευχαριστω φιλε .....το εκανα τελικα με το root πολυ πιο βολικος... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX711971 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλησπερα ειμαι καινουριος :) εχω το S3 εχω κανει root. πως μπορω να περασω το 4.4 στο τηλ αν μπορει καποιος να μου εξηγησει:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλησπερα ειμαι καινουριος :) εχω το S3 εχω κανει root. πως μπορω να περασω το 4.4 στο τηλ αν μπορει καποιος να μου εξηγησει:ninja: θες custom rom δηλαδη! http://www.ibtimes.co.uk/articles/521834/20131113/galaxys3-i9300-android44-kitkat-update-cyanogdenmod11-rom.htm Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλησπερα ειμαι καινουριος :) εχω το S3 εχω κανει root. πως μπορω να περασω το 4.4 στο τηλ αν μπορει καποιος να μου εξηγησει:ninja: εδώ θα βρεις μια από τις πολλές custom 4.4. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidirofagos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Μαγκες θελω τη βοηθεια σας. Μετα απο αρκετες δοκιμες σε διαφορες custom roms και χωρις να με ικανοποιει καμια καθως ολες ειχαν τα θεματακια τους αποφασισα και το εκανα unroot. Ακολουθησα τον οδηγο εδω περα αλλα ενω στο status μου λεει πως ειναι κανονικο μου εχει κρατησει στο custom binary download 1. Πως μπορω να το μηδενισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Μαγκες θελω τη βοηθεια σας. Μετα απο αρκετες δοκιμες σε διαφορες custom roms και χωρις να με ικανοποιει καμια καθως ολες ειχαν τα θεματακια τους αποφασισα και το εκανα unroot. Ακολουθησα τον οδηγο εδω περα αλλα ενω στο status μου λεει πως ειναι κανονικο μου εχει κρατησει στο custom binary download 1. Πως μπορω να το μηδενισω? Κάνεις root , μηδενίζεις με triangle away ,factory reset και είσαι έτοιμος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidirofagos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Κάνεις root , μηδενίζεις με triangle away ,factory reset και είσαι έτοιμος . Ημουν ρουτ και το μηδενισα με το triangle away αλλα κρατησε αυτο το 1. Επισης προσπαθησα να ανοιξω τωρα τη συλογη αλλα δεν ανοιγει μου βγαζει ενα μηνυμα πως δεν εχει χωρο και να διαγραψω βιντεο αρχεια και αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ημουν ρουτ και το μηδενισα με το triangle away αλλα κρατησε αυτο το 1. Επισης προσπαθησα να ανοιξω τωρα τη συλογη αλλα δεν ανοιγει μου βγαζει ενα μηνυμα πως δεν εχει χωρο και να διαγραψω βιντεο αρχεια και αλλα... Πέρνα το official firmware με odin ,μετά κανε root ,μηδενισμό counter ,factory reset και θα είναι εντάξει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidirofagos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Ενα λινκ αν ειναι ευκολο ποιο απο ολα τα firmware να περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Ενα λινκ αν ειναι ευκολο ποιο απο ολα τα firmware να περασω? Αυτό που εχει η συσκευή σου ,αν δεν ξερεις ποιο είναι διάβασε εδω πως να το βρεις . Και εδώ ενας οδηγός για το πως να περάσεις το firmware http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidirofagos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Το θεμα ειναι πως εχω ηδη περασει μια oficial rom I9300XXEMG4_I9300OXXEMG3_I9300XXEMG4 Την οποια δεν θυμαμαι πως την ειχα βρει απο τοτε που το εκανα ρουτ.Ξερω ειμαι χαλιας. Ολα οκ.ευχαριστω για την βοηθεια. Edited December 12, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδιά root στην official 4.3 γίνεται και πως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 παιδια εχω 4.1.2 ροοτ με farmaroot σκεφτομαι να παω στην 4.3 αλλα εχει βγει ροοτ για αυτην;;; και unroot κανω απο την εφαρμογη και ειμαι κομπλε οπως και το εκανα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδιά με αυτό το framaroot μπορείς να κάνεις και unroot όσο εύκολα είναι και το root ή έχει κάποια διαδικασία? Το root με ενδιαφέρει για να βγάλω κάποιες από τις default εφαρμογές καθώς και να βάλεις καμιά εφαρμογή για διαφημίσεις.. Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδιά με αυτό το framaroot μπορείς να κάνεις και unroot όσο εύκολα είναι και το root ή έχει κάποια διαδικασία? Το root με ενδιαφέρει για να βγάλω κάποιες από τις default εφαρμογές καθώς και να βάλεις καμιά εφαρμογή για διαφημίσεις.. Θεωρητικά, ναι Πάντως αν βάλεις Cwm ή γενικά κάνεις κάποιο φλασαρισμα ή πείραγμα μετά πρέπει για unroot να βάλεις επίσημο με odin ;-) (δεν στα λέω από προσωπική εμπειρία... Έτσι τα άκουσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stag Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) μία ακόμα ερώτηση. όσοι χρησιμοποιήσατε το triangle away είχατε θέμα με το recovery mode; μπορείτε να μπείτε σε recovery mode εάν είσαι root;διάβασα σε άλλες κοινότητες πως ακόμα και να κάνεις μηδενισμό τον counter πρέπει να κάνεις και κάποια άλλη διαδικασία ωστε να έχεις και official recovery mode. τί είναι πάλι αυτό;με τη διαδικασία που περιγράφετε στην αρχή θα έχω τίποτα θέματα με recovery; δεν ξέρω τι είναι αυτό και ρωτάω να μάθω. ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Edited December 29, 2013 by stag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Αν δεν έχεις βάλει custom recovery τότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Πως κανουμε root την 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts