Jump to content

sidirofagos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sidirofagos

  1. Σταυρο σε ευχαριστω,ισως γλυτωσει το κοπανημα στον τοιχο το ρημαδι. Τα αρχεια τα εχω τραβηξει χειροκινητα. Αλλο προβλημα που ειχα συναντησει με custom rom ειναι οτι δεν δουλευε το kies και δεν ειχα τροπο να περασω μεσα επαφες που ειχα κανει back up. Αλλη δεν ειχε τροπο πχ να δεις τα περιοχεμενα της καρτας ωστε να ανοιξω το αρχειο των επαφων που εχω εξαγει εκει. Μονο η Ωμεγα δουλευε στο kies. Θα δοκιμασω αυτη που εστειλες.
  2. Ευχαριστω για την απαντηση. Ειχα δοκιμασει παλιοτερα καποιες ρομ αλλα ολες ειχαν τα θεματακια τους. Αυτες που μου αρεσανε θελανε να αγορασω κατι απο το μαρκετ για να μου κανουν τα εικονιδια πιο μεγαλα πχ archidroid η καποιο nova κατι δεν θυμαμαι γιατι παει και καιρος. Εν ολιγοις θελω να απαλαγω απο ολες τις βλακειες της samsung που γονατιζουν τη συσκευη. Αν υπαρχει καποιο λινκ απο ρομ θα με βοηθουσε πολυ να μην ψαχνω στα τυφλα.
  3. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Στο S3 μου καποια στιγμη εκανα την αναβαθμιση σε 4.3,το τηλεφωνο εχει γινει απαραδεκτο,αργο παρα πολυ,τελευταια δε κανει και κατι περιεργα κοληματα,κλεινει μονο του τον περιηγητη και αλλα κουλα. Θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει δοκιμασει καποια custom rom και να ειναι γρηγορη και σταθερη. Αλλιως αν υπαρχει καποια αλλη λυση ευπροσδεκτη. Ευχαριστω.
  4. Το θεμα ειναι πως εχω ηδη περασει μια oficial rom I9300XXEMG4_I9300OXXEMG3_I9300XXEMG4 Την οποια δεν θυμαμαι πως την ειχα βρει απο τοτε που το εκανα ρουτ.Ξερω ειμαι χαλιας. Ολα οκ.ευχαριστω για την βοηθεια.
  5. Σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Ενα λινκ αν ειναι ευκολο ποιο απο ολα τα firmware να περασω?
  6. Ημουν ρουτ και το μηδενισα με το triangle away αλλα κρατησε αυτο το 1. Επισης προσπαθησα να ανοιξω τωρα τη συλογη αλλα δεν ανοιγει μου βγαζει ενα μηνυμα πως δεν εχει χωρο και να διαγραψω βιντεο αρχεια και αλλα...
  7. Μαγκες θελω τη βοηθεια σας. Μετα απο αρκετες δοκιμες σε διαφορες custom roms και χωρις να με ικανοποιει καμια καθως ολες ειχαν τα θεματακια τους αποφασισα και το εκανα unroot. Ακολουθησα τον οδηγο εδω περα αλλα ενω στο status μου λεει πως ειναι κανονικο μου εχει κρατησει στο custom binary download 1. Πως μπορω να το μηδενισω?
  8. να ρωτησω ρε παιδια,στο προηγουμενο s3 που ειχα το ελληνικο,οταν ειχε αναπαντητη η μυνημα με το που επιανα τη συσκευη δονουσε,τωρα με το ευρωπαικο αναβει μεν το μπλε λαμπακι αλλα δεν δονειται. ειναι θεμα ρυθμισης? επισης ειναι δυνατον να αλαξει η λειτουργια ορισμενων πληκτρων?
  9. τελικα αγορασα ενα μαυρο 9300 απο την κινητομανια. ευχαριστω ολους για την βοηθεια.
  10. τελικα τι γινεται παιδια? εχει η δεν εχει εγγυηση σε αναλογη περιπτωση?
  11. χμ... πηγες τους το ειπες? φανταζομαι δεν εβγαλες ακρη ε?
  12. ευχαριστω παιδια. αυτο ακριβως μου ειπανε.στην εκκινηση αναφερει το T-mobile και μετα μπαινει κανονικα στο μενου,γλωσσα γραφης κανονικα Ελληνικα. αν φλασαρω οτι θελω η εγγυηση παραμενει? εννοω χωρις να περασω παλι την εργοστασιακη σε περιπτωση βλαβης.
  13. αν μπορει καποιος ας μου πει γιατι αυριο λεω να το παρω. ευχαριστω.
  14. ηθελα μια βοηθεια. ενδιαφερομαι να αγορασω ενα s3 απο birdphone. απο οσο με ενημερωσανε στο καταστημα ισχυει δυο χρονια εγγυηση καθως ευρωπαικο μοντελο. απλα μου ειπανε οτι ειναι της T mobile.αυτο ειναι κακο η αδιαφορο? ο φοβος μου ειναι μην παρω κατι που ειναι εισαγωγη εκτος ευρωπης. ευχαριστω. ΥΓ μολις ειδα οτι ειχα απαντηση σε λαθος ενοτητα. το ψαχνω σε μαυρο χρωμα.
  15. πως μπορω να δω ποια εκδοση εχω εγκατεστημενη? επισης πως μπορει να γινει αναβαθμιση σε bada 1.2 η νεοτερο αν υπαρχει? ευχαριστω.
  16. παιδια στο δικο μου μενου δεν εχει πουθενα browser σαν επιλογη,πρεπει να πατησω πχ το εικονιδιο του youtube και μετα να πλοηγηθω.επισης δεν υπαρχει το route66. να σας βγαλω και φωτο αν θελετε. τι μπορω να κανω για να βαλω το οπερα? προσπαθησα,το εβαλα μεσα στην καρτα και το εκανα εγκατασταση το εκανε αλλα εικονιδιο δεν εχει εμφανησει καπου για να μπορω να το ξεκινησω.
  17. γεια χαρα. νεος κατοχος wave. μερικς ερωτησεις ρε παιδια γιατι δεν βγαζω ακρη. browser εχει εγκατεστημενο το κιν? καποιο προγραμμα για gps χωρις συνδεση στο ιντερνετ υπαρχει? επισης προσπαθησα να εγκαταστησω καποια παιχνιδια και εφαρμογες απο ipmart και δεν τα καταφερα. κανεις καμια λυση? ευχαριστω.
  18. να ρωτησω ρε παιδια. οσοι εχουν προβληματα εχουν αλαξει ρομ η τα βγαζει ετσι και αλλιως? προλαβαινω να το ακυρωσω γιαυτο ρωταω....
  19. το περιμενω και εγω να μου ερθει παιδια. :D:D
  20. ειχα βαλει μια εκδοση νομιζω 2.1 και recovery τωρα εννοεις αυτο του amon? ναι ειχα κατι τετοιο. γιατι εχουν σημασια αυτα? οταν λεω οτι δεν ανοιγει με τπτ εννοω τα δοκιμασα ολα. φανταζομαι ειναι εκτος εγγυησης ε?
  21. παιδια sos εκλεισε το magic μου και δεν αναβει με τπτ. ουτε φορτιζει ουτε στον υπολογιστη αντιδρα. ηταν φορτισμενο και εκλεισε. μπορω να κανω κατι?
  22. ρε παιδια τι παιζει με το ιντερνετ στο magic? ειναι συνεχεια ανοιχτο? στο προηγουμενο κινητο και με ρωτουσε και εβλεπα πως ξεκινουσε να συνδεθει και τα λοιπα. στο magic βλεπω δυο βελακια αλλα αυτα αναβοσβηνουν μερικες φορες και χωρις να ειμαι στο νετ. θα μου ερθει καμια χρεωση τρελη?
×
×
  • Create New...