Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2.5.2.13021_10

Και εγώ το ίδιο έχω .

Δες με το check Fus τώρα το δοκίμασα και δουλεύει .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ το κατεβασα.Πως βλεπω χωρα;

Από το product code παίρνεις τα τρία τελευταία γράμματα πας εδω και βλέπεις για ποια χώρα είναι .

Samsung galaxy s21+

Θενκς Μιχαλη.Οκ το βρηκα! Να υποθεσω οτι αυτο δεν αλλαζει οποια ρομ και να περασω σωστα?

Ναι !

Πρέπει να το κάνεις εσύ με την εφαρμογη "Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC"

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Γνωρίζει κάποιος να μου πει ο κωδικός SCS:LL1 σε ποια χώρα ανήκει; Στη λίστα δεν τον βρίσκω πουθενά.

Είναι από SIII αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και έχει την 4.0.4 έκδοση android

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Γνωρίζει κάποιος να μου πει ο κωδικός SCS:LL1 σε ποια χώρα ανήκει; Στη λίστα δεν τον βρίσκω πουθενά.

Είναι από SIII αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και έχει την 4.0.4 έκδοση android

Δεν είναι csc κωδικός αυτός. Κάνε ότι λέει το θέμα των συχνών ερωτήσεων για να βρεις τη χώρα προέλευσης.

- Alex

Δεν είναι csc κωδικός αυτός. Κάνε ότι λέει το θέμα των συχνών ερωτήσεων για να βρεις τη χώρα προέλευσης.

Αυτό έκανα και μου έβγαλε το παραπάνω και δεν το βρίσκω στη λίστα πουθενά

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Χρειάζεσαι τα τρία γράμματα που είναι στην παρένθεση .

Αν δεν στα βγάζει δοκίμασε με το check Fus

Samsung galaxy s21+

Δεν ακολούθησες τις οδηγίες... Όπως σου είπε ο Μιχάλης θέλεις την παρένθεση... Έχω εικόνα, με βελάκι, κόκκινο κυκλάκι... :p

- Alex

Καλησπέρα! Πέρασα την pre-release 4.2.1 πριν καμιά ώρα! So far, so good που λένε κ στο χωριό μου...τώρα τελειώνω το στήσιμο και θα τη δω πως πάει στη συνέχεια για να εκφέρω άποψη!

Μια βασική απορία μόνο: δεν έχει Ελληνικά σαν γλώσσα τηλεφώνου;;; ξέρει κανείς;;;

(έκανα factory reset πριν και wipe cache/factory reset από recovery κατόπιν εγκατάστασης)

Καλησπέρα! Πέρασα την pre-release 4.2.1 πριν καμιά ώρα! So far, so good που λένε κ στο χωριό μου...τώρα τελειώνω το στήσιμο και θα τη δω πως πάει στη συνέχεια για να εκφέρω άποψη!

Μια βασική απορία μόνο: δεν έχει Ελληνικά σαν γλώσσα τηλεφώνου;;; ξέρει κανείς;;;

(έκανα factory reset πριν και wipe cache/factory reset από recovery κατόπιν εγκατάστασης)

Κατέβασε απο το play το "Language Enabler" ή το " Morelocale2" για να βάλεις όποια γλώσσα θέλεις .

Samsung galaxy s21+

Κατέβασε απο το play το "Language Enabler" ή το " Morelocale2" για να βάλεις όποια γλώσσα θέλεις .

Ευχαριστώ αλλά δεν είμαι rooted και νομίζω ότι δε γίνεται! To morelocale 2 λέει ότι γίνεται και manually με μια "pm command" αλλά δεν έχω ιδέα... :wacko:

edit: root and done! ευχαριστώ πολύ!

Edited by djfotisl7
λύση σε πρόβλημα

Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κανείς εάν παίζει κάτι με το sammobile? Στην σελίδα με τα firmwares όποιο και να πάω να κατεβάσω μου γράφει "Oops, that page does not exist!

Βγήκε καινούργια αναβάθμιση για Αγγλία, αλλά είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να δω τι είναι ακριβώς.
مفاجأة

Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κανείς εάν παίζει κάτι με το sammobile? Στην σελίδα με τα firmwares όποιο και να πάω να κατεβάσω μου γράφει "Oops, that page does not exist!

Δουλεύει κανονικά. Μήπως έχεις βάλει τίποτα να μπλοκάρει διαφημίσεις και τέτοια και το παρακάνει;

- Alex

Βγήκε καινούργια αναβάθμιση για Αγγλία, αλλά είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να δω τι είναι ακριβώς.

Αυτή έχω από χθες, έχει τα διακριτικά ...MB5. Σε σχέση με την ...MB2 που είχε βγει πριν δεν έχει καμία διαφορά σε θέμα λειτουργιών, απλά φαίνεται να γίνεται καλύτερη διαχείρηση μνήμης, καθώς και λίγο ταχύτερο άνοιγμα των (κλασσικά αργών) εφαρμογών Τηλέφωνο και Επαφές.

Την εβαλα και εγω χθες την καινούργια την αγγλική και μπορώ να πω οτι ειναι πολυ πιο γρήγορη και smooth σε ολα.Πραγματικα πολυ καλη.

Αυτή έχω από χθες, έχει τα διακριτικά ...MB5. Σε σχέση με την ...MB2 που είχε βγει πριν δεν έχει καμία διαφορά σε θέμα λειτουργιών, απλά φαίνεται να γίνεται καλύτερη διαχείρηση μνήμης, καθώς και λίγο ταχύτερο άνοιγμα των (κλασσικά αργών) εφαρμογών Τηλέφωνο και Επαφές.

στην mb5 εχουμε κανενα changelog;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Τελικα εχουμε καμια πληροφορια για την καινουρια mb5 την αγγλικη; εχει οντως αισθητη διαφορα απο την lla? Αξιζει τον κοπο η αλλαγη; η pre release της 4.2.1 τι λεει;

Τελικα εχουμε καμια πληροφορια για την καινουρια mb5 την αγγλικη; εχει οντως αισθητη διαφορα απο την lla? Αξιζει τον κοπο η αλλαγη; η pre release της 4.2.1 τι λεει;

Για την τελευταία Αγγλική υπάρχουν αναφορές στο εξωτερικό για ακαριαίο άνοιγμα του dialer και των επαφών :) Επίσης για καλύτερη γενική απόκριση. Για την pre release λένε οτι δεν είναι πολύ σταθερή ακόμα αλλά υπάρχει μεγάλη βελτίωση στα γραφικά λόγω νέων drivers. Λογικά μετά την παρουσίαση του s4 θα την έχουμε

Την πέρασα σήμερα το πρωί OTA.

Έχει βελτίωση στο dialer και επαφές αλλά και πάλι αργεί.

Το nenamark τα ίδια αποτέλεσμα έδειξε.

Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro ....

καλησπερα!λιγο τα φωτα σας παρακαλω για αλλη μια φορα..το κινητο μου ειναι βουλγαριας(MTL).επειδη δεν μπορουσα να περιμενω την 4.1.2 βουλγαριας,με την βοηθεια σας ειχα περασει με odin την 4.1.2 λουξεμβουργου.τωρα βλεπω στο sammobile οτι εχει βγει και η 4.1.2 βουλγαριας(MTL).αλλα το σημα kies ειναι "ξεθοριασμενο",σημαινει κατι αυτο η την κατεβαζω και την περναω κανονικα?μετα θα εχω κανονικα εγγυηση?βασικα μονο για λογους εγγυησης θελω να την περασω οχι οτι εχω καποιο προβλημα.ισα ισα το κινητο λειτουργει πολυ καλα..ευχαριστω
kountouraN

S.O.S! S.O.S!

Ειχα περασει την pre-release 4.2.1 και μετα root με το cf-auto root. Επειδη ειχα μεγαλο battery drain, προσπαθησα να περασω (μετα απο factory reset) την καινουργια αγγλικη. Ενω στο odin η διαδικασια ειναι νορμαλ, μου κανει συνεχεια boot-loop και σταματαει εκει. Προσπαθησα στη συνεχεια να περασω τη XXELLA που ειχα πριν την 4.2.1 και τα boot-loop συνεχιζονται! Εχω μεινει χωρις τηλ.!!!

Τι κανω λαθος;;;; Σας παρακαλω βοηθηστε!!!

S.O.S! S.O.S!

Ειχα περασει την pre-release 4.2.1 και μετα root με το cf-auto root. Επειδη ειχα μεγαλο battery drain, προσπαθησα να περασω (μετα απο factory reset) την καινουργια αγγλικη. Ενω στο odin η διαδικασια ειναι νορμαλ, μου κανει συνεχεια boot-loop και σταματαει εκει. Προσπαθησα στη συνεχεια να περασω τη XXELLA που ειχα πριν την 4.2.1 και τα boot-loop συνεχιζονται! Εχω μεινει χωρις τηλ.!!!

Τι κανω λαθος;;;; Σας παρακαλω βοηθηστε!!!

Μπες σε recovery mode και κανε wipe data /factory .

Samsung galaxy s21+

• The topic was unpinned