Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

screen protector brando ξερετε αμα ειναι καλα?

Θεωρούνται και είναι από τα καλά. Προσωπικά το είχα βάλει στην αρχή, αλλά κάπου χαλάστηκα επειδή έκανε γρήγορα μικρές αμυχές που φαινόντουσαν υπό γωνία βέβαια. Μετά δοκίμασα της Belkin το οποίο είναι πιο ανθεκτικό χωρίς να χάνει σε αισθηση και σε καλύτερη τιμή (είναι ακριβότερο, αλλά έχει 3 σε σχέση με το brando που έχει 1).

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα ήλθε στα χέρια μου μια κάρτα Sandisk microSDXC 64GB Class10.Την έβαλα στο SGS3 και όλα ΟΚ μέχρι εδώ.

Θέλοντας να μεταφέρω τα αρχεία που είχα στην 32ρα (κάπου 28GB),τα έκανα πρώτα Copy στο PC και στη συνέχεια προσπάθησα να τα αντιγράψω στην καινούρια κάρτα.Δυστυχώς το PC μου τρέχει σε WINXP και δεν την αναγνωρίζει την 64ρα,διότι απ'ότι κατάλαβα αυτή έχει φορμαριστει σε EXFAT που μάλλον δεν αναγνωρίζεται απο το λειτουργικό αυτό.

Προσπάθησα να την φορμάρω σε FAT32 αλλά δεν είναι εφικτό ούτε απο τη γραμμή εντολών.Στη συνέχεια βάζω την 64ρα σε Laptop με WIN7και προσπάθησα να τη φορμάρω σε FAT32 αλλά έδινε την επιλογή NTFS και EXFAT μόνο...

Η όλη ιστορία γινεται γιατι είμαι συνήθως πολύ περισσότερη ώρα στο PC με τα WINXP (το οποίο και θα παραμείνει σε ΧΡ) και αν θέλω να μεταφέρω αρχεία απο εκει στην 64ρα δεν θα μπορώ.Υπάρχει κάποιος τρόπος να φορμάρω την 64ρα σε FAT32 ή θα την καταστρέψω;Θα τρέχει πιό αργά αν τελικά τα καταφέρω και τη φορμάρω σε FAT32;

Tα NTFS τι είναι;Αναγνωρίζονται απο τα XP?Μπορεί να τα "δει" το κινητό μας;

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Καλησπερα στην παρέα, πριν μια εβδομάδα εκανα μια παραγγελεια από το mobilefun.co.uk μια θήκη για το κινητό μου, αυτήν εδώ http://www.mobilefun.co.uk/go-ballistic-lifestyle-smooth-series-case-for-samsung-galaxy-s3-grey-p35491.htm, (πολυ καλη θήκη τεραιάζει γάντι στο κινητο δεν το μεγαλώνει και το προστατεύει ) εκ παραδρομής όμως αντι να παραγγείλω μια έκανα το λάθος και πηρα δύο. Σήμερα μου ήρθαν και οι δύο..... την μία θα την κρατήσω την άλλη σκεφτομαι να την πουλήσω γύρω στα 15 ευρώ(η τιμή της με τα μεταφορικά ειναι 30). όποιος ενδιαφέρετε ας μου πει ειναι στο κουτί της απείραχτει.

Σήμερα ήλθε στα χέρια μου μια κάρτα Sandisk microSDXC 64GB Class10.Την έβαλα στο SGS3 και όλα ΟΚ μέχρι εδώ.

Θέλοντας να μεταφέρω τα αρχεία που είχα στην 32ρα (κάπου 28GB),τα έκανα πρώτα Copy στο PC και στη συνέχεια προσπάθησα να τα αντιγράψω στην καινούρια κάρτα.Δυστυχώς το PC μου τρέχει σε WINXP και δεν την αναγνωρίζει την 64ρα,διότι απ'ότι κατάλαβα αυτή έχει φορμαριστει σε EXFAT που μάλλον δεν αναγνωρίζεται απο το λειτουργικό αυτό.

Προσπάθησα να την φορμάρω σε FAT32 αλλά δεν είναι εφικτό ούτε απο τη γραμμή εντολών.Στη συνέχεια βάζω την 64ρα σε Laptop με WIN7και προσπάθησα να τη φορμάρω σε FAT32 αλλά έδινε την επιλογή NTFS και EXFAT μόνο...

Η όλη ιστορία γινεται γιατι είμαι συνήθως πολύ περισσότερη ώρα στο PC με τα WINXP (το οποίο και θα παραμείνει σε ΧΡ) και αν θέλω να μεταφέρω αρχεία απο εκει στην 64ρα δεν θα μπορώ.Υπάρχει κάποιος τρόπος να φορμάρω την 64ρα σε FAT32 ή θα την καταστρέψω;Θα τρέχει πιό αργά αν τελικά τα καταφέρω και τη φορμάρω σε FAT32;

Tα NTFS τι είναι;Αναγνωρίζονται απο τα XP?Μπορεί να τα "δει" το κινητό μας;

Όλες οι εκδόσεις των windows (xp,vista,7), αναγνωρίζουν και τα 3 φορμάτ που είπες.Απλά όταν κυκλοφόρησαν τα ΧΡ δεν υπήρχε ακόμα το exfat και προστέθηκε αργότερα η υποστήριξη του.

Για να φορμάρεις σε FAT32 θα χρειαστεί να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα (το έχει εγκαταλείψει τo FAT32 η microsoft για χάρη του NTFS)

Το ntfs μη το σκέφτεσαι για το κινητό, θα μπλέξεις άσχημα.

Οι επιλογές σου πρέπει να είναι FAT32 ή EXFAT.

To exfat είναι καλύτερο από το FAT32 και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του για μένα είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος των αρχείων (4GB όριο για το FAT32).

Το μειονέκτημα του exfat στο κινητό είναι η μη υποστήριξη του από το clockworkmod recovery λόγω δικαιωμάτων της microsoft.

Υπάρχει και εδώ λύση βέβαια...

Πρόταση μου πάντως αν είσαι άνθρωπος της "μαμάς" και δε πειράζεις τίποτα και θες και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κάντην exfat.

Εδώ η ενημέρωση της Microsoft για την υποστήριξη exfat σε XP

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δυστυχως ή ευτυχώς είμαι root και στα πρόθυρα τοποθέτησης της Omega 28...:),οπότε το cwm recovery μου ειναι απαραίτητο.

Αγορασα την 64ρα γιατι ήθελα κι άλλο χώρο.Απ'ότι φαίνεται το φορμάρισμα αποτυγχάνει,πιθανόν κάτι έπαθε η κάρτα απο το βάλε βγάλε και μάλλον έληξε άδοξα το θέμα.Προσπάθησα να την επαναφορμάρω σε exfat σε win7 (μετα απο προσπάθεια φορμαρισματος σε fat32 αλλά δεν το κάνουν τα windows,ενω μου εμφανιζει την κάρτα σαν "read only".Εμπλεξα και μάλλον πέταξα και 45 ευρώ...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δυστυχως ή ευτυχώς είμαι root και στα πρόθυρα τοποθέτησης της Omega 28...:),οπότε το cwm recovery μου ειναι απαραίτητο.

Αγορασα την 64ρα γιατι ήθελα κι άλλο χώρο.Απ'ότι φαίνεται το φορμάρισμα αποτυγχάνει,πιθανόν κάτι έπαθε η κάρτα απο το βάλε βγάλε και μάλλον έληξε άδοξα το θέμα.Προσπάθησα να την επαναφορμάρω σε exfat σε win7 (μετα απο προσπάθεια φορμαρισματος σε fat32 αλλά δεν το κάνουν τα windows,ενω μου εμφανιζει την κάρτα σαν "read only".Εμπλεξα και μάλλον πέταξα και 45 ευρώ...

Την επιστρέφεις ως ελλατωματική.

Και μην ανησυχείς.Πες την έβαλα και δε παίζει και θα στην αλλάξει.

Εξάλλου έχουν αναφερθεί αρκετές τέτοιες κάρτες ως ελλατωματικές.

Αγορά από EBay.co.uk δυστυχώς...

Θα μου την αλλάξει ο φίλος μας εκεί ή θα πληρώνω το πέρα δώθε της κάρτας στην Αγγλία χωρίς αποτέλεσμα?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Παιδιά έχουμε κανά link για τον sgp screen protector που καλύπτει και το οβαλ μέρος της οθόνης?
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά έχουμε κανά link για τον sgp screen protector που καλύπτει και το οβαλ μέρος της οθόνης?

Μπορείς να την πάρεις σε καλή τιμή από εδώ. Παρόλα αυτά έχε υπόψη σου ότι έχει σκληρότητα 2Η και θα χαράζεται πιο εύκολα από ότι τα επίπεδα screen protectors που έχουν 3 ή 4Η.

giannismal:καλησπερα!!ενδιαφερομαι για την θηκη αλλα ποσο θα κοστισει να μου την στειλεις?αν ειναι να μην πληρωσω μεταφορικα οκ.επικοινωνισε αν θελεις στο nikoskountouratzis@gmail.com
kountouraN

Αγορά από EBay.co.uk δυστυχώς...

Θα μου την αλλάξει ο φίλος μας εκεί ή θα πληρώνω το πέρα δώθε της κάρτας στην Αγγλία χωρίς αποτέλεσμα?

Υποχρεωμένος είναι να στην αλλάξει και τα μεταφορικά της καινούριας θα είναι δικά του.

Εσύ θα πληρώσεις μόνο τα μεταφορικά για να στείλεις τη χαλασμένη.

Μπορείς να την πάρεις σε καλή τιμή από εδώ. Παρόλα αυτά έχε υπόψη σου ότι έχει σκληρότητα 2Η και θα χαράζεται πιο εύκολα από ότι τα επίπεδα screen protectors που έχουν 3 ή 4Η.

Ευχαριστώ. Θα το ψάξω λίγο.

Περιέχει όμως δυο τεμάχια οπότε μπορω να το αλλάξω μετα απο λίγο καιρο. Αρα μου αρκούν μεχρι το καλοκαίρι που θα το πούλησω. :)

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ultra nano clear της steinheil την πηρα σημερα ... στη συσκευασια ειχε 3 ζελατινες! την εβαλα μια χαρα αλλα εχω ενα θεμα.. πανω στη ζελατινα ειχε το αυτοκολλητο που σου δειχνει ποιο ειναι το μπροστα μερος. Οταν εβαλα τη ζελατινα και το αφαιρεσα, μου αφησε υπολειμματα κολλας :( πως το βγαζουμε αυτο?
:cool:

ultra nano clear της steinheil την πηρα σημερα ... στη συσκευασια ειχε 3 ζελατινες! την εβαλα μια χαρα αλλα εχω ενα θεμα.. πανω στη ζελατινα ειχε το αυτοκολλητο που σου δειχνει ποιο ειναι το μπροστα μερος. Οταν εβαλα τη ζελατινα και το αφαιρεσα, μου αφησε υπολειμματα κολλας :( πως το βγαζουμε αυτο?

Καθάρισέ το μία καλή με πανάκι, και στη συνέχεια όσο πιο πολύ το δουλεύεις - τρίβεις τόσο θα βλέπεις την τριβή να μειώνεται.

Για το συγκεκριμένο προϊόν, μου έβγαλε ~2.5 μήνες χωρίς φθορά όμως τώρα δείχνει ότι "δέχεται" γρατζουνιές και τη φυσιολογική λιπαρότητα του χεριού αρκετά εύκολα. Μάλλον χρειάζεται ανανέωση.

Καλησπερα απαντες. :)

Μου ηρθε και εμενα το κινητο την Παρασκευη. Φοβερο μηχανημα.

Λοιπον λεω να βαλω για αρχη ενα screen protector και μια θηκουλα. Τι γνωμη εχετε για αυτα?

[b]Screen protector[/b]
http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-screen-protector-steinheil-curved-crystal.html

[b]Θηκες:[/b]
http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-case-modello-series.html
http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-case-neo-hybrid-color-series.html

Μήμπως την έβαλες ανάποδα? Η εξωτερική πλευρά δεν έχει κόλλα. Για κοίτα αυτό το βίντεο :

Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Χμ οπως το βαζει αυτος φαινεται το front αυτοκολλητο να ειναι κατω, εγω οπως το εβαλα ηταν στην πανω πλευρα. Αλλα και σ αυτομτο βιντεο δε δειχνει οτι το τραβαει για να ξεκολλησει?
:cool:

Το μειονέκτημα του exfat στο κινητό είναι η μη υποστήριξη του από το clockworkmod recovery λόγω δικαιωμάτων της microsoft.

Υπάρχει και εδώ λύση βέβαια...

Πρόταση μου πάντως αν είσαι άνθρωπος της "μαμάς" και δε πειράζεις τίποτα και θες και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κάντην exfat.

Εδώ η ενημέρωση της Microsoft για την υποστήριξη exfat σε XP

Παιδεύτηκα και γω μέχρι να βρω format για την ίδια κάρτα. Τελικά κατέληξα να τη διαμορφώσω μέσα από το μενού του κινητού αλλά και πάλι με touch recovery δεν την έβλεπα. Μου έβγαζε μήνυμα cant mount . Με την recovery 5.5.0.4 CF -v1.5 πάντως τη βλέπει .... Αν έχει κάποιο άλλο μειονέκτημα δε τον γνωρίζω.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Χμ οπως το βαζει αυτος φαινεται το front αυτοκολλητο να ειναι κατω, εγω οπως το εβαλα ηταν στην πανω πλευρα. Αλλα και σ αυτομτο βιντεο δε δειχνει οτι το τραβαει για να ξεκολλησει?

Όχι στήν οθόνη κολλάει το back. Δές το λίγο καλύτερα το βίντεο.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

παιδια ψαχνω bluetooth hands free clip ,καποιο που να ακουγεται καλα και δυνατα καθοτι ειναι να ταιριαξει καλα &με το τηλ.πχ το νοκια που εχω με το ιphone ακουγεται καμπανα με αλλα οχι

παιδια ψαχνω bluetooth hands free clip ,καποιο που να ακουγεται καλα και δυνατα καθοτι ειναι να ταιριαξει καλα &με το τηλ.πχ το νοκια που εχω με το ιphone ακουγεται καμπανα με αλλα οχι

Τι πιο ιδανικό και συμβατό από bluetooth hands free clip samsung? ;)

Το έχω κι εγώ και δουλεύει τέλεια με το S3 μου.

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/accessories/BHM1500UBECXEU?subsubtype=bluetooth

Eγω πηρα αυτο. http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/smart-wireless-headset-pro/

Καλο σαν ΒΤ,αλλα οχι σαν ραδιοφωνο,γιατι εχει βημα 100KHz και μικρη ευαισθησια,και γι αυτο πολλες φορες,οταν περπαταω,κανει θορυβους, γιατι μπερδευει τους Σταθμους.

Τα ακουστικα βεβαια,τα εκανα περα,γιατι αν περπαταγες,κουδουναγαν λογω τριβης των καλωδιων.

Εβαλα πρωτα,τα Apple,τα λευκα με τα νεοδυμια,και τωρα κατι JVC,που πηρα 16€ απο το Χογκ Κογκ.

Πολυ ικανοποιημενος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ξέρει κανείς να μου πει αν η original θήκη flip cover της Samsung όταν κλείνει το κάλυμμα της οθόνης έχει μαγνητακια;

Αν εννοείς αυτή, [ATTACH]27636[/ATTACH] όχι!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50