amanwithaplan Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 απάντησες μόνος σου :) :) Πρώτα το mod και μετά το transparent Απλά το mod αυτό κάνει και άλλες αλλαγές που δεν θέλω. Το μόνο που θέλω είναι transparent status bar. Υπάρχει άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Απλά το mod αυτό κάνει και άλλες αλλαγές που δεν θέλω. Το μόνο που θέλω είναι transparent status bar. Υπάρχει άλλος τρόπος? Δες κι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1903882 Ψάξτε και λίγο παιδιά.Όλα στο πιάτο πια; Άλλος τρόπος είναι να μάθεις να κάνεις deodex τα αρχεία μιας rom, decompile/compile και να βρεις οδηγό να το κάνεις μόνος σου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Δες κι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1903882 Ψάξτε και λίγο παιδιά.Όλα στο πιάτο πια; Άλλος τρόπος είναι να μάθεις να κάνεις deodex τα αρχεία μιας rom, decompile/compile και να βρεις οδηγό να το κάνεις μόνος σου :) Η αλήθεια είναι ότι μας έχετε κακομάθει λίγο :) ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Απλά το mod αυτό κάνει και άλλες αλλαγές που δεν θέλω. Το μόνο που θέλω είναι transparent status bar. Υπάρχει άλλος τρόπος? Αν θέλεις να ασχοληθείς http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1890150 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) ...και αφού ο φίλος με το GS3 είδε και αποείδε με το Android (προερχόμενος από Symbian παλαιότερα και BBerry πιο πρόσφατα) και αφού δεν κατάφερε ποτέ να εξοικιωθεί με το εν λόγω λειτουργικό (:blink:), με έβαλε στο τριπάκι: πούλησα το OneX και πήρα το δικό του (εντελώς απείραχτο και ανέγγιχτο) GS3. Προς στιγμήν, το κρατάω unrooted και είμαι με την 4.1.1. Το να αναφερθώ στο πόσο "φοβερή και τρομερή" συσκευή είναι περιττεύει, το ξέρουμε όλοι μας, μη σας απασχολώ. Το πρώτο μου "θεματάκι" - που δεν είχα αντιμετωπίσει με κανένα Android phone μου μέχρι τώρα - είναι η επικοινωνία με τα PC μου. Στο σπίτι, με το MacBook βρήκα λύση με το AirDroid και έχω ησυχάσει. Ναι μεν αργεί η wireless μεταφορά αρχείων, αλλά από τα ολότελα... Όμως, στο μαγαζί που έχω Windows PC (χωρίς WiFi receiver, άρα ξεχνάμε το AirDroid), δεν βρίσκω λύση! Έχω ένα mini tower με 4 USB εμπρός και 3 πίσω. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά καλώδια, έχω βάλει/βγάλει/κάνει update το Kies αμέτρητες φορές, έχω αλλάξει θύρες, έχω περάσει μόνο τον USB Driver από ένα .exe που βρήκα στο web... τίποτα! Δοκίμασα μέχρι και εγκατάσταση του PDANet, ούτε... Όλα εν ματαίω! Το PC αρνείται να δει τη συσκευή ως ΜΤΡ. Δοκίμασα και ως camera device, πάλι τα ίδια. Με καμία Παναγία! Το φορτίζει μεν, αλλά μου βγάζει συνεχώς ένα pop-up message ότι "λείπει το αναγνωριστικό υλικού" και έτσι δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Το μηχάνημα φοράει Windows 7 (32bit) με 4GB RAM. Καμία ιδέα κανένας συνάρρωστος? Edited November 29, 2012 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ...και αφού ο φίλος με το GS3 είδε και αποείδε με το Android (προερχόμενος από Symbian παλαιότερα και BBerry πιο πρόσφατα) και αφού δεν κατάφερε ποτέ να εξοικιωθεί με το εν λόγω λειτουργικό (:blink:), με έβαλε στο τριπάκι: πούλησα το OneX και πήρα το δικό του (εντελώς απείραχτο και ανέγγιχτο) GS3. Προς στιγμήν, το κρατάω unrooted και είμαι με την 4.1.1. Το να αναφερθώ στο πόσο "φοβερή και τρομερή" συσκευή είναι περιττεύει, το ξέρουμε όλοι μας, μη σας απασχολώ. Το πρώτο μου "θεματάκι" - που δεν είχα αντιμετωπίσει με κανένα Android phone μου μέχρι τώρα - είναι η επικοινωνία με τα PC μου. Στο σπίτι, με το MacBook βρήκα λύση με το AirDroid και έχω ησυχάσει. Ναι μεν αργεί η wireless μεταφορά αρχείων, αλλά από τα ολότελα... Όμως, στο μαγαζί που έχω Windows PC (χωρίς WiFi receiver, άρα ξεχνάμε το AirDroid), δεν βρίσκω λύση! Έχω ένα mini tower με 4 USB εμπρός και 3 πίσω. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά καλώδια, έχω βάλει/βγάλει/κάνει update το Kies αμέτρητες φορές, έχω αλλάξει θύρες, έχω περάσει μόνο τον USB Driver από ένα .exe που βρήκα στο web... τίποτα! Δοκίμασα μέχρι και εγκατάσταση του PDANet, ούτε... Όλα εν ματαίω! Το PC αρνείται να δει τη συσκευή ως ΜΤΡ. Δοκίμασα και ως camera device, πάλι τα ίδια. Με καμία Παναγία! Το φορτίζει μεν, αλλά μου βγάζει συνεχώς ένα pop-up message ότι "λείπει το αναγνωριστικό υλικού" και έτσι δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Το μηχάνημα φοράει Windows 7 (32bit) με 4GB RAM. Καμία ιδέα κανένας συνάρρωστος? Αυτό ακριβώς που λέει... λείπουν οι drivers. Kάντους ξανά εγκατάσταση, υπάρχει και επιλογή στα εργαλεία του Kies. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 (edited) Αυτό ακριβώς που λέει... λείπουν οι drivers. Kάντους ξανά εγκατάσταση, υπάρχει και επιλογή στα εργαλεία του Kies. Κι όμως, το έχω κάνει και αυτό! Και μετά ξανά restart το PC και ξανά reboot το τηλέφωνο και πάλι δεν... :( Τους εγκαθιστώ από το "Samsung_USB_Driver_for_Mobile_Phones_x86.exe" και δεν παίζει. Απεγκαθιστώ αυτόν τον driver, περνάω το Kies με τους δικούς του drivers, το κάνω επανεγκατάσταση, τίποτα. Σηκώνω πλέον τα χέρια ψηλά. Δεν το έχω ξανα-αντιμετωπίσει με καμία άλλη συσκευή, Android ή μη... ΥΓ: εννοείται ότι έχω πειραματιστεί και με το Debugging Mode On/Off... Edited November 29, 2012 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 ...και αφού ο φίλος με το GS3 είδε και αποείδε με το Android (προερχόμενος από Symbian παλαιότερα και BBerry πιο πρόσφατα) και αφού δεν κατάφερε ποτέ να εξοικιωθεί με το εν λόγω λειτουργικό (:blink:), με έβαλε στο τριπάκι: πούλησα το OneX και πήρα το δικό του (εντελώς απείραχτο και ανέγγιχτο) GS3. Προς στιγμήν, το κρατάω unrooted και είμαι με την 4.1.1. Το να αναφερθώ στο πόσο "φοβερή και τρομερή" συσκευή είναι περιττεύει, το ξέρουμε όλοι μας, μη σας απασχολώ. Το πρώτο μου "θεματάκι" - που δεν είχα αντιμετωπίσει με κανένα Android phone μου μέχρι τώρα - είναι η επικοινωνία με τα PC μου. Στο σπίτι, με το MacBook βρήκα λύση με το AirDroid και έχω ησυχάσει. Ναι μεν αργεί η wireless μεταφορά αρχείων, αλλά από τα ολότελα... Όμως, στο μαγαζί που έχω Windows PC (χωρίς WiFi receiver, άρα ξεχνάμε το AirDroid), δεν βρίσκω λύση! Έχω ένα mini tower με 4 USB εμπρός και 3 πίσω. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά καλώδια, έχω βάλει/βγάλει/κάνει update το Kies αμέτρητες φορές, έχω αλλάξει θύρες, έχω περάσει μόνο τον USB Driver από ένα .exe που βρήκα στο web... τίποτα! Δοκίμασα μέχρι και εγκατάσταση του PDANet, ούτε... Όλα εν ματαίω! Το PC αρνείται να δει τη συσκευή ως ΜΤΡ. Δοκίμασα και ως camera device, πάλι τα ίδια. Με καμία Παναγία! Το φορτίζει μεν, αλλά μου βγάζει συνεχώς ένα pop-up message ότι "λείπει το αναγνωριστικό υλικού" και έτσι δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Το μηχάνημα φοράει Windows 7 (32bit) με 4GB RAM. Καμία ιδέα κανένας συνάρρωστος? Το καλώδιο που χρησιμοποιείς στο σπίτι και στο μαγαζί είναι το ίδιο; Μήπως έχει κανα θέμα το usb καλώδιο που έχεις στο μαγαζί;Μου είχε τύχει με άλλη συσκευή κάτι τέτοιο... Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Το καλώδιο που χρησιμοποιείς στο σπίτι και στο μαγαζί είναι το ίδιο; Μήπως έχει κανα θέμα το usb καλώδιο που έχεις στο μαγαζί;Μου είχε τύχει με άλλη συσκευή κάτι τέτοιο... Δεν είναι μεν το ίδιο, αλλά έχω δοκιμάσει και την εν λόγω τράμπα. No result... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Δεν είναι μεν το ίδιο, αλλά έχω δοκιμάσει και την εν λόγω τράμπα. No result... Κώστα αν δεν βαριέσαι διάβασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749201 Κάποια παιδιά δίνουν λύσεις που με τα γραφόμενα τους έκαναν δουλειά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Κώστα αν δεν βαριέσαι διάβασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749201 Κάποια παιδιά δίνουν λύσεις που με τα γραφόμενα τους έκαναν δουλειά . Thnx Mike :up: Ώρα για διάβασμα... άλλωστε στο μαγαζί, λόγω των καρεκλοπόδαρων που πέφτουν έξω, δεν έχουμε και ιδιαίτερη κίνηση... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Κι όμως, το έχω κάνει και αυτό! Και μετά ξανά restart το PC και ξανά reboot το τηλέφωνο και πάλι δεν... :( Τους εγκαθιστώ από το "Samsung_USB_Driver_for_Mobile_Phones_x86.exe" και δεν παίζει. Απεγκαθιστώ αυτόν τον driver, περνάω το Kies με τους δικούς του drivers, το κάνω επανεγκατάσταση, τίποτα. Σηκώνω πλέον τα χέρια ψηλά. Δεν το έχω ξανα-αντιμετωπίσει με καμία άλλη συσκευή, Android ή μη... ΥΓ: εννοείται ότι έχω πειραματιστεί και με το Debugging Mode On/Off... Δοκίμασες σε άλλη θύρα USB? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Δοκίμασες σε άλλη θύρα USB? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4409333#post4409333 Τα πάντα έχει κάνει. Κι όμως δείχνει πρόβλημα drivers Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 πάντως κουλό ίσως ή άσχετο αλλά στο μαμα καλώδιο δεν αναγνώριζαν την συσκευή τα win 7 x64 (φόρτιζε όμως) ενώ με ένα άλλο που είχα την αναγνώρισαν κανονικά...... Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Καλημέρα συνάρρωστοι... Παιδιά, πέραν της πλάκας, έχω αγανακτήσει! Έκανα τους 2 από τους 3 τρόπους που είδα στο xda (ο ένας που άφησα αναφέρεται σε Factory Reset της συσκευής και στήσιμο από την αρχή, ήμαρτον!) και αποτέλεσμα κανένα. Έβαλα/έβγαλα drivers, sim, microsd+sim, microsd only, όλα εν ματαίω. Πάντως, είδα ότι είναι αρκετός κόσμος που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μάλιστα ένα μέλος του xda έστειλε το τηλέφωνο για αντικατάσταση! Τι να πω. Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: αδυνατώ να συνδεθώ σε ένα απλό Windows PC... Anyway, καλή μας μέρα παιδιά! ΥΓ: μόλις δοκίμασα και με ένα νέο USB Cable που μόλις μου φέρανε στο μαγαζί.... και, το αποτέλεσμα αναμενόμενο... Edited November 30, 2012 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Βγήκε το mod με το ink effect στην οθόνη κλειδώματος όπως είναι στο note 2. Είναι για JB 4.1.2 Το έχω βάλει στην omega 33.2 και δουλεύει άψογα. Για την omega δείτε εδώ (όχι το link στο πρώτο post γιατί χάνονται o επιλογές για 4 way boot). Προσοχή πάντα διαβάζουμε όλο το thread και μετά αποφασίζουμε αν θα βάλουμε ένα mod αφού βέβαια πάρουμε πρώτα backup. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34791985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Καλημέρα συνάρρωστοι... Παιδιά, πέραν της πλάκας, έχω αγανακτήσει! Έκανα τους 2 από τους 3 τρόπους που είδα στο xda (ο ένας που άφησα αναφέρεται σε Factory Reset της συσκευής και στήσιμο από την αρχή, ήμαρτον!) και αποτέλεσμα κανένα. Έβαλα/έβγαλα drivers, sim, microsd+sim, microsd only, όλα εν ματαίω. Πάντως, είδα ότι είναι αρκετός κόσμος που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μάλιστα ένα μέλος του xda έστειλε το τηλέφωνο για αντικατάσταση! Τι να πω. Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: αδυνατώ να συνδεθώ σε ένα απλό Windows PC... Anyway, καλή μας μέρα παιδιά! ΥΓ: μόλις δοκίμασα και με ένα νέο USB Cable που μόλις μου φέρανε στο μαγαζί.... και, το αποτέλεσμα αναμενόμενο... Κώστα απο την στιγμη που έχεις κάνει προσπάθειες σε διάφορα pc και δεν μπορείς να συνδεθείς θα σου προτεινα να το πας για service . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Κώστα απο την στιγμη που έχεις κάνει προσπάθειες σε διάφορα pc και δεν μπορείς να συνδεθείς θα σου προτεινα να το πας για service . Εγώ πιστεύω ότι φταίει το pc στο μαγαζί και όχι το τηλέφωνο... απ'οτι έχει πει ο Κώστας δεν έχει δοκιμάσει σε άλλα pc... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Εγώ πιστεύω ότι φταίει το pc στο μαγαζί και όχι το τηλέφωνο... απ'οτι έχει πει ο Κώστας δεν έχει δοκιμάσει σε άλλα pc... Αν δεν κάνω λάθος εχει αναφέρει οτι και στο pc του σπιτιού του εχει πρόβλημα και το έλυσε με το airdroid . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Αν δεν κάνω λάθος εχει αναφέρει οτι και στο pc του σπιτιού του εχει πρόβλημα και το έλυσε με το airdroid . Στο σπίτι είναι Mac, ούτως ή άλλως θα είχε... "θέμα" με τη σύνδεση. Θα δοκιμάσω το μεσημέρι σε ένα από τα demo laptops του μαγαζιού (Win Vista 32bit)... Θα σας κρατώ ενήμερους παιδιά. Να είστε όλοι καλά! edit: Δοκίμασα στο laptop που προανέφερα και όλα ΟΚ! Προφανώς, κάτι "χτυπάει" στο δικό μου PC και δεν αφήνει τον driver να εγκατασταθεί σωστά. Έκανα απεγκατάσταση το Kies και τον driver εκ νέου και τώρα θα πλακώσω το regedit να σβήσω όλες τις αναφορές σε Samsung Mobile, μήπως και δω προκοπή... :-) Edited November 30, 2012 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Παιδια εχω 1900 wake ups απο το com.google.android.location ξερετε ποιο προγραμμα ειναι αυτο? Μου εχει σκισει την μπαταρια και ολα αυτα οταν ειναι σε sleep mode Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μπορώ να βρω κάπου συγκεντρωμένες τις stock εφαρμογές τις οποίες μπορώ ν αφαιρέσω με ασφάλεια απ το τηλέφωνο με το Titanium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Παιδια εχω 1900 wake ups απο το com.google.android.location ξερετε ποιο προγραμμα ειναι αυτο? Μου εχει σκισει την μπαταρια και ολα αυτα οταν ειναι σε sleep mode Απενεργοποιησε τις 2 πρωτες απο τις τρεις επιλογες στο menu του location services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μπορώ να βρω κάπου συγκεντρωμένες τις stock εφαρμογές τις οποίες μπορώ ν αφαιρέσω με ασφάλεια απ το τηλέφωνο με το Titanium? Από ένα γρήγορο search στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1634624&page=3xda Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Απενεργοποιησε τις 2 πρωτες απο τις τρεις επιλογες στο menu του location services. Το εκανα για να δουμε απλα εχω και αλλο ενα κινητο ιδιο και εκει το εχω τικαρισμενο το πρωτο και δεν εχω κανενα προβλημα Και κατι αλλο ξαφνικα ενω συνδεομαι με wifi κανενα application δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ καμια ιδεα κανεις,με 3g ολα οκ Edited December 2, 2012 by Yiorgos Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts