elthis Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Πολυ καλη!!!!Μεχρι και καλυτερη διαχειρηση φωτεινοτητας!! Και αν θέλετε να δείτε πραγματική διάφορα, κάντε ένα factory reset μετά την εγκατάσταση (προσοχή, θα διαγράφουν όλα από internal memory), αφού είναι no wipe firmware.Περνάει δηλαδή κρατώντας όλα τα δεδομένα από τη προηγούμενη ROM. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Φανταστική είναι επίσης και η τελευταία wannam 3.5 Παρά πολύ γρήγορη και σμουθ. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλημέρα σε όλους ,εχουμε νεα OTA JB - I9300XXDLI8 http://www.hotfile.com/dl/172305680/1f7ca3f/GT-I9300_I9300XXDLI8-OTA-I9300XXBLG8_BTU_297718496.zip.html Επαναλαμβάνω ότι είναι OTA και έχει συγκεκριμένη διαδικασία να περάσει . Odin + recovery method 1) Flash LG8 rom in ODIN 2) Flash CF-root 3) Flash LH1 Modem in recovery- http://www.mediafire.com/?zyef8nbdnfnt126 4) without rebooting flash the OTA in recovery 5) Use ODIN to flash cf-root again Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 [sound Enhancement] InfinitySound Καλημέρα.Όσοι απο εσάς ακούτε αρκετά μουσική στη συσκευή σας και επιπλέον έχετε καλά ακουστικά (ο developer υπόσχεται καλύτερο ήχο και στα απλά ακουστικά ΑΛΛΑ και στο μικρόφωνο), δοκιμάστε το παρακάτω πρόγραμμα. Ο δημιουργός υπόσχεται: The result from stock firmware is: - Louder sound volume in speaker and in earphone - Clearer, Deeper and better Bass Effect - Audio resampling - clear treeble (no distortion) - more sound frequencies (41KHZ with walkman audio and up to 96KHZ with alsa, only on snapdragon!) - better quality on low quality song (128kbps) - The Bass isn't lounder than treeble and vocal so you won't have only Bass on your music (don't panic ) - new EQ from Beats featured HTC phones (so no need to change preset with in-app EQ this MOD already have the right EQ) - more EQ preset in Music app - Better experience of music (Don't forget that you need good hearphone to notice all the change, better are your earphone, better are the music this will never change!) - and a lot more I forgot Download: http://www.mediafire.com/download.php?fhm3c7c229lwc6h Τοποθετούμε το .zip στη κάρτα μας, πηγαίνουμε recovery, wipe cache-wipe dalvik, install, reboot. Για ακόμα καλύτερη βελτίωση στον ήχο, μπορείτε να προσθέσετε στο build.prop τις παρακάτω γραμμές με έναν file explorer: #XSIncredibleBass config by R-ik ro.semc.sols.product-code=97 ro.semc.sols.company-code=5 persist.audio.fluence.mode=endfire persist.audio.vr.enable=false persist.audio.hp=true ro.semc.xloud.supported=true persist.service.xloud.enable=1 ro.service.swiqi.supported=true persist.service.swiqi.enable=1 ro.semc.sound_effects_enabled=true #ALSA Driver Activation af.resampler.quality=255 persist.audio.fluence.mode=broadside persist.audio.vr.enable=false persist.audio.hp=true Note:Προσθέτουμε τις γραμμές μετά ακριβώς απο τη τελευταία που υπάρχει ήδη και φροντίζουμε στο τελείωμα του build.prop να υπάρχει μια κενή γραμμη. Προσωπικά το πέρασα (μόλις τώρα) και θέλω να κάνω κάποιες δοκιμές πριν βγάλω συμπέρασμα. [ΠΗΓΗ] Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 πολύ καλό φαίνεται το [sound Enhancement] InfinitySound και ΝΕΑ διαρροή XXDLI8 Android 4.1.1 XXDLI8 for Galaxy S III http://www.hotfile.com/dl/172305680/1f7ca3f/GT-I9300_I9300XXDLI8-OTA-I9300XXBLG8_BTU_297718496.zip.html ετοιμάζετε και η omega 26 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 πολύ καλό φαίνεται το [sound Enhancement] InfinitySound και ΝΕΑ διαρροή XXDLI8 Android 4.1.1 XXDLI8 for Galaxy S III http://www.hotfile.com/dl/172305680/1f7ca3f/GT-I9300_I9300XXDLI8-OTA-I9300XXBLG8_BTU_297718496.zip.html ετοιμάζετε και η omega 26 την εβαλες??καλυτερη απο την LI7? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 την εβαλες??καλυτερη απο την LI7? Δεν παρατηρησα καποια σημαντικη διαφορα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Θέλω εδώ και πολύ καιρό να περάσω την πρώτη μου custom αλλά έλεγα να περιμένω να έρθει η επίσημη και μετά αφού τη δοκιμάσω. Αργεί όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Δεν παρατηρησα καποια σημαντικη διαφορα Να δουμε ποσες θα βγαλουν ακομα μεχρι την τελικη... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) I[sound Enhancement] InfinitySound Καλημέρα.Όσοι απο εσάς ακούτε αρκετά μουσική στη συσκευή σας και επιπλέον έχετε καλά ακουστικά (ο developer υπόσχεται καλύτερο ήχο και στα απλά ακουστικά ΑΛΛΑ και στο μικρόφωνο), δοκιμάστε το παρακάτω πρόγραμμα. Ο δημιουργός υπόσχεται: The result from stock firmware is: - Louder sound volume in speaker and in earphone - Clearer, Deeper and better Bass Effect - Audio resampling - clear treeble (no distortion) - more sound frequencies (41KHZ with walkman audio and up to 96KHZ with alsa, only on snapdragon!) - better quality on low quality song (128kbps) - The Bass isn't lounder than treeble and vocal so you won't have only Bass on your music (don't panic ) - new EQ from Beats featured HTC phones (so no need to change preset with in-app EQ this MOD already have the right EQ) - more EQ preset in Music app - Better experience of music (Don't forget that you need good hearphone to notice all the change, better are your earphone, better are the music this will never change!) - and a lot more I forgot Download: http://www.mediafire.com/download.php?fhm3c7c229lwc6h Τοποθετούμε το .zip στη κάρτα μας, πηγαίνουμε recovery, wipe cache-wipe dalvik, install, reboot. Για ακόμα καλύτερη βελτίωση στον ήχο, μπορείτε να προσθέσετε στο build.prop τις παρακάτω γραμμές με έναν file explorer: #XSIncredibleBass config by R-ik ro.semc.sols.product-code=97 ro.semc.sols.company-code=5 persist.audio.fluence.mode=endfire persist.audio.vr.enable=false persist.audio.hp=true ro.semc.xloud.supported=true persist.service.xloud.enable=1 ro.service.swiqi.supported=true persist.service.swiqi.enable=1 ro.semc.sound_effects_enabled=true #ALSA Driver Activation af.resampler.quality=255 persist.audio.fluence.mode=broadside persist.audio.vr.enable=false persist.audio.hp=true Note:Προσθέτουμε τις γραμμές μετά ακριβώς απο τη τελευταία που υπάρχει ήδη και φροντίζουμε στο τελείωμα του build.prop να υπάρχει μια κενή γραμμη. Προσωπικά το πέρασα (μόλις τώρα) και θέλω να κάνω κάποιες δοκιμές πριν βγάλω συμπέρασμα. [ΠΗΓΗ] Ωραίος! Θα το δοκιμάσω σε λίγο. Να παγώσω το music fx μήπως έχουμε κανένα conflict στον equalizer ή είναι κομπλέ αν μείνει στο normal? Edited September 16, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Να δουμε ποσες θα βγαλουν ακομα μεχρι την τελικη... και Κυριακή δουλεύουν , άρα πολλές θα την εγκαταστήσω το βράδυ εκτός αν βγει πρώτα η omega 26 Edited September 16, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 και Κυριακή δουλεύουν , άρα πολλές θα την εγκαταστήσω το βράδυ εκτός αν βγει πρώτα η omega 26 δεν ειναι full σαν την LI7?Πολλα αρχεια βλεπω......... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 I Ωραίος! Θα το δοκιμάσω σε λίγο. Να παγώσω το music fx μήπως έχουμε κανένα conflict στον equalizer ή είναι κομπλέ αν μείνει στο normal? Ohh yea Χρούτσ χρούτς μπουμ μπουμ :lol::lol: Fail :p Restore nandroid :D Αργεί πολύ ο supercurio ή μου φαίνεται? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Εδω εισαι... [Leaked JB Firmware] I9300XXDLI7 (4.1.1) - ODIN Firmware Base Firmware: I9300XXDLI7 (4.1.1) Region Europe Country: United Kingdom Carrier: Unbranded Build Date: 13 September 2012 Modem: XXDLI7 CSC: OXADLI7 Change List: 168715 http://hotfile.com/dl/172110047/88c74e3/I9300XXDLI7_I9300OXADLI7_I9300XXDLI7_BTU.zip.html Και ο τροπος περασματος για οποιον δε τον γνωριζει ειναι εδω. Root σε αυτή πως κάνουμε? είναι η ίδια διαδικασία όπως στις πιο παλιές rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ohh yea Χρούτσ χρούτς μπουμ μπουμ :lol::lol: Fail :p Restore nandroid :D Αργεί πολύ ο supercurio ή μου φαίνεται? :( Κρίμα...:( Εμένα πέρασε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Root σε αυτή πως κάνουμε? είναι η ίδια διαδικασία όπως στις πιο παλιές rom? Είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία root. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Κρίμα...:( Εμένα πέρασε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Και σε εμένα, απλά δεν μου άρεσε καθόλου ο ήχος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλησπέρα. Μια ερώτηση στους γνωστές, επειδή έχω κατεβάσει τα MC3 και SHADOWGUN (και το δεύτερο μου πειρε την ψυχή μέχρι να κατέβει) σε περίπτωση πού κάνω factory reset πώς μπορώ να κρατήσω τα αρχεία πού έχουν κατέβει για να μην κάνω πάλι download? Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλησπέρα. Μια ερώτηση στους γνωστές, επειδή έχω κατεβάσει τα MC3 και SHADOWGUN (και το δεύτερο μου πειρε την ψυχή μέχρι να κατέβει) σε περίπτωση πού κάνω factory reset πώς μπορώ να κρατήσω τα αρχεία πού έχουν κατέβει για να μην κάνω πάλι download? Συνέδεσε τη συσκευή στον υπολογιστή και κράτησε back up ότι φάκελο θες από την εσωτερική μνήμη (αυτή διαγράφεται μετά από factory reset). Στη συνέχεια, αφού έχεις κάνει factory reset, συνδεσου πάλι και πέρασε τους φάκελος στην εσωτερική μνήμη (internal memory). Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Το κακό είναι ότι έχουν πιάσει χώρο στην κάρτα, αλλά όταν κάνω explore στους φακέλους δείχνουν άδειοι..... Υ.Γ. ευχαριστώ για την γρήγορη απαντηση σου. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλησπέρα. Μια ερώτηση στους γνωστές, επειδή έχω κατεβάσει τα MC3 και SHADOWGUN (και το δεύτερο μου πειρε την ψυχή μέχρι να κατέβει) σε περίπτωση πού κάνω factory reset πώς μπορώ να κρατήσω τα αρχεία πού έχουν κατέβει για να μην κάνω πάλι download? αν κατέβηκαν σαν .apk τα μεταφέρεις στο p.c. σου αν έγινε εγκατάσταση , με το titanium backup κάνεις backup, και τον φάκελο του titanium backup στον υπολογιστή σου πριν κάνεις factory reset , μεταφορά στο κομπιούτερ σου , φωτογραφίες , video , ότι φακέλους χρειάζεσαι αν σε κατάλαβα... (έγραφα όταν απάντησε ο Ηλίας...) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Φανταστική είναι επίσης και η τελευταία wannam 3.5 Παρά πολύ γρήγορη και σμουθ. Την περασα κι'εγω αλλα εχω την εντυπωση οτι μου κατεβαζει γρηγοροτερα τη μπαταρια σε σχεση με την ICS wannam που ειχα πριν.2 μερες την εχω οποτε θα το τσεκαρω.Εχεις δει εσυ κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Το κακό είναι ότι έχουν πιάσει χώρο στην κάρτα, αλλά όταν κάνω explore στους φακέλους δείχνουν άδειοι..... Υ.Γ. ευχαριστώ για την γρήγορη απαντηση σου. Στον φάκελο android βρίσκονται Αντιγραφή στο pc και τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 αν κατέβηκαν σαν .apk τα μεταφέρεις στο p.c. σου αν έγινε εγκατάσταση , με το titanium backup κάνεις backup, και τον φάκελο του titanium backup στον υπολογιστή σου πριν κάνεις factory reset , μεταφορά στο κομπιούτερ σου , φωτογραφίες , video , ότι φακέλους χρειάζεσαι αν σε κατάλαβα... (έγραφα όταν απάντησε ο Ηλίας...) Και στους δύο και πάλι ευχαριστώ. Τα παιχνίδια τα κατέβασα από Sam.app. store τώρα πού τα είχε free. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Και στους δύο και πάλι ευχαριστώ. Τα παιχνίδια τα κατέβασα από Sam.app. store τώρα πού τα είχε free. ότι σου είπα με το titanium backup , backup τα παιχνίδια , και όταν τα χρειασθείς επαναφορά με το titanium backup edit αν δεν ξέρεις πως δουλεύει το titanium backup να σου πούμε Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sall Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 κσλησπερα σε ολους. γνωριζει καποιος πως κανουμε reset τον counter σε 4.1.1 LI7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts