aris71 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ειναι AOSP Style και θα ηθελα καμια Stock Style.. Stock Based 4.3 Παιζει καμια καλη ? Σε stock, η άποψη μου είναι για NeatROM (με 4.3). Για καλύτερη μπαταρία οι samsung based (4.3) είναι λιγότερο ενεργοβόρες από τις CM based (4.4.2) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ή Ultima είναι released ή nightly? η v.16 είναι released και σύντομα θα γίνει released και η v17. Αν θες σε experimental κατεβάζεις κατευθείαν από το repository και φλασάρεις: https://github.com/Kryten2k35/UltimaROM-i9300 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι παίζει ρε παιδιά με αυτη την ultima? Εχω την archidroid 1.78, δεν εχω κανα θέμα, αλλά όλο και τρώγομαι για το καλύτερο. Να βάλω την 1.79 archi ή να αλλάξω σε ultima? Κύριο κριτήριο η σταθερότητα (με lagfree), η μπαταρία και η παραμετροποίηση... Την έχω δοκιμάσει και την archidroid 1.7.8 αλλά δεν μου έκατσε καλά ούτε από πλευράς ελεύθερης μνήμης ούτε από ταχύτητα και είχα και μερικά FC. Δεν φαντάζομαι ότι φταίει η ROM γιατί διαβάζω καλά λόγια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Σε stock, η άποψη μου είναι για NeatROM (με 4.3). Για καλύτερη μπαταρία οι samsung based (4.3) είναι λιγότερο ενεργοβόρες από τις CM based (4.4.2) Οπότε 4.3 Samsung Based για καλυτερη μπαταρια προτεινεις ? Δοκιμαζω OMNI τωρα... θα την αφησω για σημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Οπότε 4.3 Samsung Based για καλυτερη μπαταρια προτεινεις ? Δοκιμαζω OMNI τωρα... θα την αφησω για σημερα! Samsung based: Ultima me AOSP, NeatROM v6.5 αν θες 4.4 KitKat νομίζω η πιο ολοκληρωμένη είναι το Temasek (αντί για την ΟΜΝΙ) τέλος να συμπληρώσω ότι τα καλύτερα αποτελέσματα για μπαταρία τα έχω δει με stock kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Samsung based: Ultima me AOSP, NeatROM v6.5 αν θες 4.4 KitKat νομίζω η πιο ολοκληρωμένη είναι το Temasek (αντί για την ΟΜΝΙ) τέλος να συμπληρώσω ότι τα καλύτερα αποτελέσματα για μπαταρία τα έχω δει με stock kernel Ωραια τελεια φιλε μου.. θα φλασαρω αργοτερα neat διοτι την ξερω και ηταν τελεια στο S2 που ειχα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstavross Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και γω neat θα φλασαρω! Αλλα τι Modem θα φλασαρω? Τωρα εχω MG4 (σε android 4.1.2 που ειμαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ειναι AOSP Style και θα ηθελα καμια Stock Style.. Stock Based 4.3 Παιζει καμια καλη ? Omega v56 + boeffla 5.2 kernel και είσαι καλυμένος και από μπαταρία και από ταχύτητα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και γω neat θα φλασαρω! Αλλα τι Modem θα φλασαρω? Τωρα εχω MG4 (σε android 4.1.2 που ειμαι). μπορείς να μείνεις με αυτό ή να βάλεις GMK6 που είναι το τελευταίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 παιδια εσεις που εχετε βαλει πολλες.. ποια ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη rom; για αρχη, aosp ή tw; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 παιδια εσεις που εχετε βαλει πολλες.. ποια ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη rom; για αρχη, aosp ή tw; Ειμαι με Neat & μπορω να πω για Samsung Based ειναι ΑΨΟΓΗ! με omni rom εχανα ΠΟΛΥ μπαταρια διχως λογο.. & κρατουσε συνεχεια υψηλη φωτεινοτητα στο ΑΥΤΟΜΑΤΟ... κατι που η Neat δεν το κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 παιδια εσεις που εχετε βαλει πολλες.. ποια ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη rom; για αρχη, aosp ή tw; Stock αν θέλεις να δουλεύουν όλα όπως πρέπει, AOSP αν θέλεις την απόλυτη ταχύτητα. Από stock rom προτείνω Archidroid 1.7.9 και Boeffla kernel. Εννοείται πως τα πάντα στο κινητό δουλεύουν άψογα. Από ταχύτητα είναι εξαιρετική και από διάρκεια μπαταρίας ικανοποιητική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Stock αν θέλεις να δουλεύουν όλα όπως πρέπει, AOSP αν θέλεις την απόλυτη ταχύτητα. Από stock rom προτείνω Archidroid 1.7.9 και Boeffla kernel. Εννοείται πως τα πάντα στο κινητό δουλεύουν άψογα. Από ταχύτητα είναι εξαιρετική και από διάρκεια μπαταρίας ικανοποιητική. 4.1.2 όμως ε ? Edited February 12, 2014 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Βγήκε ο boeffla 5.2 beta 3. Προτείνω να αναβαθμίσετε άμεσα έχει αρκετή βελτίωση στην ομαλότητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλησπέρα σε όλους και συγνώμη προκαταβολικά αν postάρω σε λάθος thread. Από προχθές αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα με την πολύ χρήσιμη για μένα εφαρμογή dropbox: Έχω το drobox σε 2 σταθερούς + 1 laptop και 3 συσκευές android: S3 + S3 mini + Note 10.1. Μέχρι προχθές όλα τέλεια. Ξεκίνησε 2-3 μέρες τώρα και από τις συσκευές android όταν πάω να επιλέξω κάποιο φάκελο , ενώ είμαι σίγουρος ότι έχει περιεχόμενο (το βλέπω από pcs + laptop + browsers), από τις android συσκευές ΜΟΝΟ, μου λέει ότι ο φάκελος είναι άδειος ("Empty Folder"). Έχω κάνει τα εξής χωρίς κανένα αποτέλεσμα: Clear cache από την εφαρμογή dropbox Clear cache από το μενού ρυθμίσεις εφαρμογές > dropbox Clear cache + dalvik cache από recovery unlink - relink device άλλαξα τα όνομα (έκανα πιο μικρά τα path) των φακέλων, τους έβαλε σε parent directories, το ίδιο πρόβλημα Όταν σε ένα "emptyfolder" από το android φτιάχνω ένα φάκελο, αρχείο, από το android δεν το βλέπω, το βλέπω όμως στα windows και στο browser... Τι κουλαμάρες είναι αυτές πάλι? Ψάχνω για τίποτα κρυφά αρχεία στους "'ύποπτους φακέλους" δεν υπάρχουν.... Οι φάκελοι περιέχουν pdf, jpg, doc, xls ως επί το πλείστο... S3 root - omega V56 (4.3), custom recovery Note 10.1 root omega 2.1 (4.1.2) custom recovery S3 mini ofifcial (4.1.2) και σε ένα desire htc που το τσέκαρα το ίδιο κάνει (2.3 custom recovery) Καμιά ιδέα γιατί έχω κολλήσει? μου είναι πολύ σημαντικό να μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία από το κινητό και το tablet. Σε ticket στο support dropbox μου πρότειναν να κάνω πιο μικρά path αλλά τζίφος... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) 4.1.2 όμως ε ? Όχι, η 1.7.9 στηρίζεται στην 4.3. Δεν έχω βρει ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος κάποιο πρόβλημα. Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω, είναι τόσο πολύπλοκο θέμα, που δεν μπορώ να ξέρω αν αντέχει περισσότερο ή λιγότερο από άλλες roms. Συνολικά πάντως με την 1.7.9 δεν είδα κάτι το τραγικό στην συμπεριφορά της, θετικό ή αρνητικό. Edited February 13, 2014 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Όχι, η 1.7.9 στηρίζεται στην 4.3. Δεν έχω βρει ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος κάποιο πρόβλημα. Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω, είναι τόσο πολύπλοκο θέμα, που δεν μπορώ να ξέρω αν αντέχει περισσότερο ή λιγότερο από άλλες roms. Συνολικά πάντως με την 1.7.9 δεν είδα κάτι το τραγικό στην συμπεριφορά της, θετικό ή αρνητικό. Έχασα 8% σε 8 ωρες idle το κινητο με NeatROM... Ειναι λογικο ? Δεν ειχα καποιο Drain... ειναι πολυ προσεγμνο το κινητο στο στησιμο.. με αλλα κινητα με ιδια μπαταρια εχανα λιγοτερο δηλαδη... WIFI ανοιχτο DATA ΚΛΕΙΣΤΑ, GPS κλειστο, συγχρονισμος ΚΛΕΙΣΤΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Έχασα 8% σε 8 ωρες idle το κινητο με NeatROM... Ειναι λογικο ? Δεν ειχα καποιο Drain... ειναι πολυ προσεγμνο το κινητο στο στησιμο.. με αλλα κινητα με ιδια μπαταρια εχανα λιγοτερο δηλαδη... WIFI ανοιχτο DATA ΚΛΕΙΣΤΑ, GPS κλειστο, συγχρονισμος ΚΛΕΙΣΤΟΣ Πολύ το κόβω! Μέχρι 2-3% θα έπρεπε με μια σωστή rom. Για κλείσε το wi fi μήπως κάτι παίζει εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Πολύ το κόβω! Μέχρι 2-3% θα έπρεπε με μια σωστή rom. Για κλείσε το wi fi μήπως κάτι παίζει εκεί... Ακριβως τοσο σκεφτομουν και εγω... ποια προτεινεις ? μα γιατι να κλεισω το wifi ? υποτιθεται με ανοιχτο wifi και κλειστα data η καταναλωση εινια μικροτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Έχασα 8% σε 8 ωρες idle το κινητο με NeatROM... Ειναι λογικο ? Δεν ειχα καποιο Drain... ειναι πολυ προσεγμνο το κινητο στο στησιμο.. με αλλα κινητα με ιδια μπαταρια εχανα λιγοτερο δηλαδη... WIFI ανοιχτο DATA ΚΛΕΙΣΤΑ, GPS κλειστο, συγχρονισμος ΚΛΕΙΣΤΟΣ Νομίζω ότι σίγουρα έχεις κάποιο drain/wakelocks. Βάλε, αν δεν έχεις το better battery stats, και δες τα στατιστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Έχασα 8% σε 8 ωρες idle το κινητο με NeatROM... Ειναι λογικο ? Δεν ειχα καποιο Drain... ειναι πολυ προσεγμνο το κινητο στο στησιμο.. με αλλα κινητα με ιδια μπαταρια εχανα λιγοτερο δηλαδη... WIFI ανοιχτο DATA ΚΛΕΙΣΤΑ, GPS κλειστο, συγχρονισμος ΚΛΕΙΣΤΟΣ Εγώ αναφερόμουν στην Archidroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 παιδια εχω την 4.1.2 να κανω αναβαθμιση? μηπως τρωει περισοτερη ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 τελικα έβαλα σε dual boot cm10.1.3 αλλα δεν συνδέεται σε wifi είναι πρόβλημα της ρομ γενικά αυτό η σε εμένα δεν έκατσε καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καμια καλη 4.1.2 ? η Omega τρωει 700MB RAM, αν ειναι δυνατον :@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Παιδιά, μετά από αρκετές roms που δοκίμασα νομίζω σαν την rom του temasek δεν έχει... Γεμισμένη με ότι κυκλοφορεί σε aosp και πολύ σταθερή.. Και για ταχύτητα δεν το συζητώ... Το κινητό έχει λοκαρει στα 60fps :-P Ξέχασα τι σημαίνει η λέξη κόλλημα Πάρα πάρα πολύ καλή δουλειά :-D Και πάνω απ όλα, συνεχίζει να αναβαθμίζεται. Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.. Πάντα με νέα features και διορθώσεις bugs.. (αν και εγώ δεν έχω συναντήσει κανένα μετά από περίπου ένα μήνα σαν βασική μου rom) Είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό μου νομίζω :-) Για όσους δηλαδή ψάχνουν aosp, αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.. Τουλάχιστον για εμένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Παιδιά, μετά από αρκετές roms που δοκίμασα νομίζω σαν την rom του temasek δεν έχει... Γεμισμένη με ότι κυκλοφορεί σε aosp και πολύ σταθερή.. Και για ταχύτητα δεν το συζητώ... Το κινητό έχει λοκαρει στα 60fps :-P Ξέχασα τι σημαίνει η λέξη κόλλημα Πάρα πάρα πολύ καλή δουλειά :-D Και πάνω απ όλα, συνεχίζει να αναβαθμίζεται. Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.. Πάντα με νέα features και διορθώσεις bugs.. (αν και εγώ δεν έχω συναντήσει κανένα μετά από περίπου ένα μήνα σαν βασική μου rom) Είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό μου νομίζω :-) Για όσους δηλαδή ψάχνουν aosp, αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.. Τουλάχιστον για εμένα.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 για αυτη εδω μιλας ? ΜΟΛΙΣ την περασα και ΝΟΜΙΖΩ εχει πολυ χαμηλο ηχειο.. ο ηχος ακουγεται χαμηλα η ιεναι ιδεα μου ? Edited February 14, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Όχι.. Έχω την εντύπωση πως είναι όντως χαμηλό.. Απλά εγώ το ηχείο δεν το χρησιμοποιώ και πότε :-P Μπορείς νομίζω στο dsp manager να ανεβαίνεις λίγο το treble του Speaker και δίνει την αίσθηση ότι αυξάνεται αρκετά ο ήχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts