Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα...εχω στην κατοχη μου ενα s3 αγορασμενο απο Κινα...θελω να το παω στην 4.3 jellybean...μπορω???αστελνω λινκ με φωτογραφιες απο τα specs του κινητου γιατι μπηκα στο sammobile να κατεβασω firmware αλλα μπερδευτηκα και δεν ξερω ποιο θα ταιριαζει...το ota και το kies παντως βγαζει οτι ειναι στην πιο προσφατη εκδοση λογισμικου...

http://postimg.org/image/721oknapt/

http://postimg.org/image/k4xb3x0xt/

http://postimg.org/image/hstwk2dq9/

http://postimg.org/image/5oen330u9/

http://postimg.org/image/m0oostf5t/

Καλή σου μέρα.Το τελευταίο ελληνικό firmware είναι αυτό οδηγίες γράφει στό τέλος.Το μόνο θέλει registration.Μετά θα σου συνιστούσα να το rootαρεις ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ καί να βάλεις μία custom rom αλλά πρώτα οπωσδήποτε να περάσεις την 4.3 Edited by Antonybak
LG G4 RED

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλή σου μέρα.Το τελευταίο ελληνικό firmware είναι αυτό οδηγίες γράφει στό τέλος.Το μόνο θέλει registration.Μετά θα σου συνιστούσα να το rootαρεις ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ καί να βάλεις μία custom rom αλλά πρώτα οπωσδήποτε να περάσεις την 4.3

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου...μολις ειμαι κομπλε θα στειλω για τα αποτελεσματα

περασα την εκδοση που μου ειπες και ολα ειναι κομπλε...ευχαριστω πολυ... Edited by Evoliasmenos

περασα την εκδοση που μου ειπες και ολα ειναι κομπλε...ευχαριστω πολυ...
Τίποτα φίλε μου καί ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε
LG G4 RED

παιδια ποιος εχει παιξει με τον lmk κ γενικοτερα με τον kernel;εχω την επισημη 4.3 μαμα Rom για λογους σταθεροτητας τελειως καθαρη με wipe dalvic cache κ ξεκινω στο boot με 480mb περιπου κ μενει εκει δεν γεμιζει μοναχη της δηλαδη,ολα καλα:).εχω kernel boefla.παρατηρησα ομως οτι ο lmk ειναι λιγο αγριος,δηλαδη ανοίγω ας πουμε youtube κ browser παει 650 κ αν κατι αλλο ακομα σαν gallery ας πουμε αυτοματος εκλεισε κατι.στα 650 δεν θεωρώ σωστο να κλεινει εφαρμογη,εχουμε αλλα 250 μπροστα μας.πηγα στην εφαρμογη του boefla k αλλαξα τον lmk να μην κλεινει ενεργες εφαρμογες του χρηστη αν δεν γεμισει η ram (την εχουμε που την εχουμε μικρη μη μενει κ αδεια):mad:.οι ρυθμισεις μου ειναι (14,16,24,70,80,90).εχει καποιος εμπειρος ασχοληθει με τις ρυθμισεις των kernel;εγω ειμαι ημιμαθεις:worry:.οπως lmk,governor,scheduler,zram (εγω ας πουμε εχω 4 devices,400 zram total dick size κ overwite 80)ολα αυτα απο γνωμες στο internet γιατι δεν εχω καταλαβει τι κανει η zram.του lmk τα νουμερα μονος τα πηραξα.επισης εχω greenify αγορασμενο ολα τα μη σημαντικα κοιμουνται.τα μονα που παντα δουλευουν κ τρωνε μνημη για αυτο κ δεν πεφτω κατω απο 480 ειναι τα google services με πολλες διεργασιες.(αυτα ετσι παντα τοσα φαγανα ειναι;) Edited by georgerapp

παιδια ποιος εχει παιξει με τον lmk κ γενικοτερα με τον kernel;

Κάνε το reset στα default.. Πάντα έτσι το είχα και ποτε δεν μου γεμιζε τόσο.

Την zram την έχεις στα σωστά επίπεδα.. Οι περισσότεροι εκεί το έχουν.

Λοιπόν, μέσα στην τελευταία εβδομάδα τεσταρα cm11, cm12.1 και qs. Όπως είχα πει και σε προηγούμενα posts... Είναι ξεκάθαρο πως η cm11 είναι η πιο γρήγορη rom για την συσκευή μας.

Qs και cm12.1 είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα. Ένα κλικ καλύτερη διαχείριση η qs στην ram (κιόμως).

Το θετικό είναι πως η cm12.1 είναι πολύ σταθερή πλέον και δεν υπάρχει αμφιβολία πως μπορεί να γίνει καθημερινή χρήση της rom.

Στα κακά νέα είναι πως δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά για την μπαταρία.. Σε όλες έχω τα ίδια περίπου αποτελέσματα αλλά νιώθω πως η μπαταρία μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση για τεσταρισμα.. Κοντεύει 2 χρόνια και νομίζω πως δεν αποδίδει και τόσο καλά πλέον

Όλες οι roms δοκιμαστηκαν με την τελευταία έκδοση boeffla kernel, που βγήκε μέσα στην τελευταία εβδομάδα για την κάθε rom ξεχωριστά.

Edited by NickName98

Temasek 15.8 CM12.1 απίστευτα γρήγορη.

Την δουλεύω με boeflla alpha 11 και πάει κροτίδα. Επειδη δεν παίζω games όμως πέρασα άλλες ρυθμίσεις στον κερνελ με το κινητό να παραμένει γρήγορο και πολύ καλή μπαταρία :

Governor - I/O : Zzmove - Zen

CPU max : 1000mhz

GPU Profile : 266/350 mhz

Zram : 600 , 4devices

Swappiness : 60

βρε λες; ακουσα και στο xda πολυ καλα σχολια για την τελευταια εκδοση αλλα φανταστηκα πως ειναι απλα καλη. ειχα δοκιμασει την 15.3 και ηταν οκ, αλλα μεχρι εκει. δεν ξεπερνουσε την απλη cm12.1..

θα την δοκιμασω το απογευμα :)

λες αυτη του arter97 ή του Darkened_Sky; :)

μπορω να εχω το λινκ; :)

μην κανω καμια βλακεια..

επισης εχω μια απορια. με αυτον τον κερνελ χρησιμοποιω την επισημη εφαρμογη του boeffla;

ευχαριστω!

edit: τελικα παρατηρησα πως εσυ ησουν αυτος που ελεγε τα καλα λογια για την rom στο xda :p

Rom : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=35517

Kernel : http://boeffla.df-kunde.de/zanezam/linaro/i9300/cyanogenmod12.1/test/

Ναι με τον U600 Kernel του boeffla χρησιμοποιείς κανονικά το configuration app που έχει και στους κανονικούς kernels.

Η διαφορά είναι ότι οι U600 έχουν γίνει build με το Uber 6.0.0. γιαυτό άλλωστε και η ονομασία. Θεωρητικά είναι πιο stable

Edited by kosmasgr

Rom : https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=35517

Kernel : http://boeffla.df-kunde.de/zanezam/linaro/i9300/cyanogenmod12.1/test/

Ναι με τον U600 Kernel του boeffla χρησιμοποιείς κανονικά το configuration app που έχει και στους κανονικούς kernels.

Η διαφορά είναι ότι οι U600 έχουν γίνει build με το Uber 6.0.0. γιαυτό άλλωστε και η ονομασία. Θεωρητικά είναι πιο stable

τα φλασαρα ολα, bootαρα, και βγαζει system ui fc και δεν μπορω να κανω τιποτα στην μαυρη οθονη

μπορω να εχω το λινκ και των gapps μηπως παιζουν αυτα καποιον ρολο; εβαλα τα open gapps

ή μηπως επρεπε να κανω ενα boot και μετα να φλασαρω τον κερνελ;

Edited by NickName98

Λοιπόν ξαναμπες σε recovery, κάνε factory reset, wipe system.

Περνα rom και gapps ( σου προτείνω pa gapps mini ) , κάνε wipe cache and dalvik cache και reboot. Άστο να κάνει boot και μετά περνά τον Kernel.

Pa gapps θα τα βρεις xda. Πάτα στο Google

Άστο να κάνει boot και μετά περνά τον Kernel.

Pa gapps θα τα βρεις xda. Πάτα στο Google

αυτο ηταν ο μονο που δεν εκανα. αντε να δοκιμασω και με PA Gapps (κιας ειναι λιγο παλια απ οτι βλεπω σε σχεση με τα αλλα)

Ενημέρωση: Φλασαρα με αυτά τα gapps και φαίνεται να τρέχει καλά.. Έκανε ένα System UI FC στην αρχή πάλι, αλλά αυτή τη φορά έτρεξε κανονικά. Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που έβγαλε κάποιο πρόβλημα.

Όλες οι ρυθμίσεις όπως οι δικές σου εκτός της cpu.. Εκεί όχι μόνο δεν το έβαλα στα 1ghz αλλά το αυξησα στα 1.6 γιατί αισθανόμουν πως κάποια frames χανοντουσαν..

Φαίνεται να τρέχει όπως οι υπόλοιπες lollipop roms κατά τ άλλα.. Το θετικό είναι πως με αυτές τις ρυθμίσεις θα βγάζει καλύτερη μπαταρία.. Για το οποίο θα μιλήσω με σιγουριά αύριο :)

Και πάλι όμως, σαν τις CM based kitkat roms στην ταχύτητα δεν έχει..

Επειδή όμως είναι lollipop, και αυτό μαρεσει, θα μείνει.

Edited by NickName98

τελικα ΟΤΙ να ROM να βαλουμε σε αυτό το κινητο..... το εχει στο αιμα του να σερνεται!!!

Εβαλα και την OMEGA αλλα μολις λιγο το φορτώσεις τοτε σου γυρναει την πλατη.

Το κραταω μονο και μονο για την υπεροχη καμερα του. Χωρις πλακα εχει φοβερη φωτο και βιντεο... αλλα δυστηχως μεχρι εκει....στα υπολοιπα....... ας μην μιλησω:(

Ισως χαζη ερωτηση: επηρεάζεται καθολου η ποιότητα της εικόνας της καμερας αναλογα με την ρομ?

όχι.

Αλλα εάν δεν είναι μαμα το πρόγραμμα της καμερας τοτε ναι.

Δοκιμασμενο από εμενα.

αυτο ηταν ο μονο που δεν εκανα. αντε να δοκιμασω και με PA Gapps (κιας ειναι λιγο παλια απ οτι βλεπω σε σχεση με τα αλλα)

Ενημέρωση: Φλασαρα με αυτά τα gapps και φαίνεται να τρέχει καλά.. Έκανε ένα System UI FC στην αρχή πάλι, αλλά αυτή τη φορά έτρεξε κανονικά. Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που έβγαλε κάποιο πρόβλημα.

Όλες οι ρυθμίσεις όπως οι δικές σου εκτός της cpu.. Εκεί όχι μόνο δεν το έβαλα στα 1ghz αλλά το αυξησα στα 1.6 γιατί αισθανόμουν πως κάποια frames χανοντουσαν..

Φαίνεται να τρέχει όπως οι υπόλοιπες lollipop roms κατά τ άλλα.. Το θετικό είναι πως με αυτές τις ρυθμίσεις θα βγάζει καλύτερη μπαταρία.. Για το οποίο θα μιλήσω με σιγουριά αύριο :)

Και πάλι όμως, σαν τις CM based kitkat roms στην ταχύτητα δεν έχει..

Επειδή όμως είναι lollipop, και αυτό μαρεσει, θα μείνει.

Οοοοπς την είχα κι'εγώ (ξεχάσει) την φλάσαρα με ΤKGAPPS όμως πρώτα την rom καί μετά reboot καί φλάσαρα τα gapps όντως κροτίδα κανένα FC .ΤΗΑΝΚS Edited by Antonybak
LG G4 RED

τελικα ΟΤΙ να ROM να βαλουμε σε αυτό το κινητο..... το εχει στο αιμα του να σερνεται!!!

Εβαλα και την OMEGA αλλα μολις λιγο το φορτώσεις τοτε σου γυρναει την πλατη.

Το κραταω μονο και μονο για την υπεροχη καμερα του. Χωρις πλακα εχει φοβερη φωτο και βιντεο... αλλα δυστηχως μεχρι εκει....στα υπολοιπα....... ας μην μιλησω:(

δεν θα συμφωνισω το κινητο μετα το root ακομα κ με μαμα rom αλλα καθαρη απο την σαβουρα με greenify κ ισως αλλο κερνελ η κ τον μαμισιο παει καλα σε σχεση με ολα τα low end τηλεφωνα.γιατι ειναι low end πια κ ετσι να το συγκρινεις.1 giga ram 32bit 4 πυρηνο.

δεν θα συμφωνισω το κινητο μετα το root ακομα κ με μαμα rom αλλα καθαρη απο την σαβουρα με greenify κ ισως αλλο κερνελ η κ τον μαμισιο παει καλα σε σχεση με ολα τα low end τηλεφωνα.γιατι ειναι low end πια κ ετσι να το συγκρινεις.1 giga ram 32bit 4 πυρηνο.

Της κορης μου το lg παει σφαιρα με 1 gb ram.

Το S3 το εχω omega με greenify σταματημένα πολλα προγράμματα απλα το κολημα του ΔΕΝ παιζεται.

Εχω μετρησει σημερα κολημα με ανοιγμα facebook και whats up πανω από 70 δευτερόλεπτα.....:wacko:

Αφου δε μου επεσε κατά λαθος σε ευθεια γραμμη οριζόντιος επανω σε τοιχο....παλι καλα:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

με το μαμα προγραμμα της cm11 ειναι οκ?

Ναι εάν εχει μεσα της την μαμα εκδοση τοτε ναι είναι οκ!!

Της κορης μου το lg παει σφαιρα με 1 gb ram.

Το S3 το εχω omega με greenify σταματημένα πολλα προγράμματα απλα το κολημα του ΔΕΝ παιζεται.

Εχω μετρησει σημερα κολημα με ανοιγμα facebook και whats up πανω από 70 δευτερόλεπτα.....:wacko:

Αφου δε μου επεσε κατά λαθος σε ευθεια γραμμη οριζόντιος επανω σε τοιχο....παλι καλα:lol:

μπορει κ να εχεις δικιο εγω το χρησιμοποιω για browsing κ κανα δυο παιχνιδια.σε σχεση με ενα lg g2 mini το δικο μου ειναι πιο γρηγορο σε αυτο που κανω βασικα το ιντερνετ κ το youtube γιατι δεν ασχολουμε με κατι αλλο.

Lazlo θα σου πρότεινα την cm11 αλλά αφού θέλεις κάμερα.. Καλύτερα βάλε qs.

Η omega έχει παλιωσει και δεν αξίζει να την φλασαρεις..

Δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτήν. Δεν είναι αστραπή αλλά την κάνει την δουλειά της.

Μην ξεχάσεις να φλασαρεις τον Boeffla kernel :)

Lazlo θα σου πρότεινα την cm11 αλλά αφού θέλεις κάμερα.. Καλύτερα βάλε qs.

Η omega έχει παλιωσει και δεν αξίζει να την φλασαρεις..

Δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτήν. Δεν είναι αστραπή αλλά την κάνει την δουλειά της.

Μην ξεχάσεις να φλασαρεις τον Boeffla kernel :)

Για δωσε φωτα για qs......:worry: μπας και βελτιωσει το κινητο.

Για δωσε φωτα για qs......:worry: μπας και βελτιωσει το κινητο.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841

ειναι με aroma installer οποτε απλα φλασαρεις το ζιπακι.. και επιλεγεις τι θελεις και τι δεν θελεις.

εχουμε μιλησει πολλες φορες για αυτη τη ρομ εδω :)