Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα!

Πέρασα την 4.3 της cosmote μετά απο CM 10.2 και εχω κάποιες ερωτήσεις..

1. Όσοι την έχετε περάσει έχετε baseband I9300BOUGMK3?

2. Δε δουλεύει το *#*#197328640#*#* (service menu) ή παραλλαγές του? (στην CM 10.2 (android 4.3) δούλευε)

3. Πως μπορώ να δω αν έχω ενεργοποιημένο HD-VOICE (amr-wb)? (στο service menu φαινόταν)

4. Έπαιζα με το CSC πριν περάσω την 4.3 και τώρα ακόμα κ root δε δουλεύει το CSC select. Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος?

5. (άσχετο) καλά πάει η 4.3 cosmote από χθες το βράδυ που την έβαλα.

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα!

2. Δε δουλεύει το *#*#197328640#*#* (service menu) ή παραλλαγές του? (στην CM 10.2 (android 4.3) δούλευε)

3. Πως μπορώ να δω αν έχω ενεργοποιημένο HD-VOICE (amr-wb)? (στο service menu φαινόταν)

4. Έπαιζα με το CSC πριν περάσω την 4.3 και τώρα ακόμα κ root δε δουλεύει το CSC select. Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος?

1. Ναι

2. Δεν δουλεύει το *#*#197328640#*#* (service menu) αλλά δουλεύει το #*0011#

3. Όπως θα διαπιστώσεις με αυτήν την ROM δεν μπορείς να μπείς στο service menu και να αλλάξεις κάτι (πχ HD-VOICE)

4. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω

5. Πάει πολύ καλά (εγκατεστημένη 2 βδομάδες τώρα)!

Μπορώ να επαληθεύσω πως με την 4.3 το κινητό πάει μια χαρά. Σε συνδυασμό με την extended battery της μαμάς του το κινητό σκίζει. Αυτή την στιγμή είμαι στο 51% με 18 ώρες χρήση , 4 ώρες οθόνη , λίγο Fifa (15 λεπτά), λίγο tetris άλλα τόσα κάνα 20 λεπτό κλήσεις WiFi συνέχεια ανοιχτό.... πριν πάρω το s3 είχα το lg g2 και το έδωσα για να πάρω να έχω ένα κινητό απλό άλλα καλό και να πάρω και ένα ταμπλετ. Μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από το κινητό και πως δεν το μετανιωσα από την κίνηση που έκανα...

Καλησπέρα στην παρέα!

Για το 4, πρέπει η rom που έβαλες να είναι multi CSC για να μπορείς να το αλλάξεις. Οι περισσότερες έχουν μόνο ένα οπότε δεν αλλάζει.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει.

-UltimaROM V16 (4.3 stock based) και googy max kernel 2. Όταν με καλούν, τα ringtones μου παίζουν μόνο μία φορά, δεν επαναλαμβάνονται όταν τελειώσουν. Αυτό συμβαίνει μόνο με τα δικά μου ringtones, είτε ogg, είτε MP3s, με τα μανίσια δεν συμβαίνει. Αυτά τα ringtones τα έχω χρόνια, τα μεταφέρω από συσκευή σε συσκευή και από rom σε rom χρόνια τώρα, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Καμιά ιδέα;

Θα μπορουσε καποιος να μου στειλει λινκ η να μου εξηγησει πως γινεται να αλλαξω το csc ?

Γίνε root και χρησιμοποίησε αυτην την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en

Να γνωρίζεις οτι θα γίνει wipe γιαυτό κανε backup .

Samsung galaxy s21+

2. Δεν δουλεύει το *#*#197328640#*#* (service menu) αλλά δουλεύει το #*0011#

Δεν δουλεύει ούτε το ένα ούτε το άλλο

καλησπερα παιδια.. Θελω μεσω π,μ για να μην γεμιζουμε το ποστ εδω, να μου στειλεις καποιος 2 3 custom rom γιατι με την μαμα 4,3 δεν τραβαει η ομαδα.. Και επειδη ειναι πρωτη φορα που φλασαρω στο s3, γινετε κανονικα μεσω recovery ε;;; εδω υπαρχουν adds on οπως γινοταν στο nexus s;; Για την omega τι λετε;;; Ευχαριστω παιδια

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

καλησπερα παιδια.. Θελω μεσω π,μ για να μην γεμιζουμε το ποστ εδω, να μου στειλεις καποιος 2 3 custom rom γιατι με την μαμα 4,3 δεν τραβαει η ομαδα.. Και επειδη ειναι πρωτη φορα που φλασαρω στο s3, γινετε κανονικα μεσω recovery ε;;; εδω υπαρχουν adds on οπως γινοταν στο nexus s;; Για την omega τι λετε;;; Ευχαριστω παιδια

Αν ενδιαφέρεσαι να κρατήσεις πλήρη την λειτουργικότητα του κινητού σου όπως είναι τώρα (FM radio, λοιπές εφαρμογές της Samsung που μπορεί να σε βολεύουν), θα πας αναγκαστικά σε stock based. Εδώ και τέσσερεις μέρες έχω την archiDroid 1.7.7 (1.7.8 από εχθές), η οποία είναι η πιο απροβλημάτιστη 4.3 που έχω δοκιμάσει ως τώρα, δεν έχει κανένα ψεγάδι. Όλες οι custom roms είναι γρήγορες και ελαφριές, προτίμησα αυτήν γιατί δεν βλέπω να έχει κανένα πρόβλημα ως τώρα και γιατί τα ενσωματωμένα themes της τα βρήκα υπέροχα-Stock kitkat το ένα, stock Jelly Bean το άλλο και όλες οι εφαρμογές με μαύρο background. Δεν χρειάστηκα κανένα addon, όσα ήθελα υπήρχαν ενσωματωμένα στη rom. Όλα γίνονται κανονικά μέσω custom recovery.

Από AOSP roms δεν έχω να προτείνω κάτι, δεν τις προτιμώ για τους λόγους που ανέφερα.

Edited by Voodooman

Αν ενδιαφέρεσαι να κρατήσεις πλήρη την λειτουργικότητα του κινητού σου όπως είναι τώρα (FM radio, λοιπές εφαρμογές της Samsung που μπορεί να σε βολεύουν), θα πας αναγκαστικά σε stock based. Εδώ και τέσσερεις μέρες έχω την archiDroid 1.7.7 (1.7.8 από εχθές), η οποία είναι η πιο απροβλημάτιστη 4.3 που έχω δοκιμάσει ως τώρα, δεν έχει κανένα ψεγάδι. Όλες οι custom roms είναι γρήγορες και ελαφριές, προτίμησα αυτήν γιατί δεν βλέπω να έχει κανένα πρόβλημα ως τώρα και γιατί τα ενσωματωμένα themes της τα βρήκα υπέροχα-Stock kitkat το ένα, stock Jelly Bean το άλλο και όλες οι εφαρμογές με μαύρο background. Δεν χρειάστηκα κανένα addon, όσα ήθελα υπήρχαν ενσωματωμένα στη rom. Όλα γίνονται κανονικά μέσω custom recovery.

Από AOSP roms δεν έχω να προτείνω κάτι, δεν τις προτιμώ για τους λόγους που ανέφερα.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να δουλευει το screen mirrong λογω τηλεορασης samsumg. Τωρα ραδιο και τετοια δν με απασχολουν.. Αρα να παω σε stock based λες. Τοσα χρονια ειχα μαθει σε pure και ετσι τωρα θελω να εχω λιγο κατι παραπανω... Για omega ελεγα γιατι την ειχα δει παλια σε ενα S3 και πηγαινε πολυ καλα.. Αλλα τωρα σε 4,3 δεν ξερω αν πηγαινει καλα.. Edited by nikos_adamo

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να δουλευει το screen mirrong λογω τηλεορασης samsumg. Τωρα ραδιο και τετοια δν με απασχολουν.. Αρα να παω σε stock based λες. Τοσα χρονια ειχα μαθει σε pure και ετσι τωρα θελω να εχω λιγο κατι παραπανω... Για omega ελεγα γιατι την ειχα δει παλια σε ενα S3 και πηγαινε πολυ καλα.. Αλλα τωρα σε 4,3 δεν ξερω αν πηγαινει καλα..

Η ωμέγα v55 είναι πολύ καλή και αν μη τι άλλο αξίζει να την δοκιμάσεις και νομίζω ότι στο τέλος θα κολλήσεις εκεί.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να δουλευει το screen mirrong λογω τηλεορασης samsumg. Τωρα ραδιο και τετοια δν με απασχολουν.. Αρα να παω σε stock based λες. Τοσα χρονια ειχα μαθει σε pure και ετσι τωρα θελω να εχω λιγο κατι παραπανω... Για omega ελεγα γιατι την ειχα δει παλια σε ενα S3 και πηγαινε πολυ καλα.. Αλλα τωρα σε 4,3 δεν ξερω αν πηγαινει καλα..

πριν αλλαξεις ρομ δοκιμασε να αλλαξεις κερνελ.εγω ειδα τεραστια διαφορα στην στοκ 4.3 οταν περασα boeffla kernel,ηταν λες και ειχα αγορασει νεο κινητο.και χωρις να κανω καμια ιδιαιτερη ρυθμιση

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

πριν αλλαξεις ρομ δοκιμασε να αλλαξεις κερνελ.εγω ειδα τεραστια διαφορα στην στοκ 4.3 οταν περασα boeffla kernel,ηταν λες και ειχα αγορασει νεο κινητο.και χωρις να κανω καμια ιδιαιτερη ρυθμιση

Έκανες κάποιο wipe ή κάτι άλλο πριν ή μετά την εγκατάσταση του κερνερ?

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά μετά κατέβασε και το Boeffla-Config V2 για να τροποποιήσεις , αν θες
生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC]

Η αλεπού δε συνεργάζεται και πολύ καλά με το Αρχιδρόιδ...

Καμιά εναλλακτική έχουμε (δοκιμασμένο ε);

:O

Έχω boeffla kernel 5.1 b13 τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο πρόγραμμα του για να έχω καλύτερη μπαταρία

στην εφαρμογή Boeffla config V2 βάζεις τις εξής επιλογές :

Governor : zzmove

Governor profile : zzmove battery-yank

Cpu

Idle mode : AFTR+LPA

Multicore powersave : Aggresive

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

στην εφαρμογή Boeffla config V2 βάζεις τις εξής επιλογές :

Governor : zzmove

Governor profile : zzmove battery-yank

Cpu

Idle mode : AFTR+LPA

Multicore powersave : Aggresive

Εγώ πάντα έτσι τα είχα.. Και τα αποτελέσματα είναι όντως πολύ καλά. Όμως... Δεν έχω ιδέα τι κάνει το καθετί έτσι ώστε να δοκιμάσω κάτι άλλο σε αυτές τις ρυθμίσεις :-P

Έβαλα προχθές Ρομ Archιdroid 1.78.Mπορεί κάποιος να μου πει, ποιά ακριβώς ρύθμιση να δώσω στον wanam exposed (στο theme πρέπει να είναι αλλά πάλευα 1 ώρα και δεν το πέτυχα) για να έχω τα εικονίδια στην κυλιόμενη πάνω μπάρα γκρι μουντά, όταν είναι απενεργοποιημένα και έντονα χρωματισμένα όταν τα ενεργοποιώ (κάτι σαν τη στοκ δλδ). Έτσι όπως είναι, έχει λευκά ως απενεργοποιημένα και λίγο πιο έντονα λευκά ενεργοποιημένα και δεν ξεχωρίζουν εύκολα εκτός σπιτιού...

Εννοώ,να γίνει κάπως έτσι, ανεξαρτήτως χρώματος...

A, επίσης πως μπορώ να αλλάξω τα φρικιαστικά default χαμογελαστά εικονίδια στις επαφές με άλλα?

Edited by athankar75

Εχω παρατηρησει οτι οποτε κανω απεγκατασταση ενα προγραμμα παντα αφηνει μερικα αρχεια μεσα στο κινητο.

Η ερωτηση μου ειναι εαν μπορω να κανω κατι σαν format στο κινητο,ωστε να βαλω απο την αρχη οποια προγραμματα χρειαζομαι εγω ή εστω να ξεκνησω με τα εργοστασιακα προγραμματα.

Ευχαριστω.

καλημέρα σε όλους, μπορεί να περαστεί boeffla πάνω από τη στοκ μαμά? (συγκεκριμένα την τελευταία ελβετική na5)

Το έχω περάσει εγώ στην na5 και παίζει άψογα!

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Το έχω περάσει εγώ στην na5 και παίζει άψογα!

Για την Omega v55 και στο επισημο site (http://www.boeffla-kernel.de/) μαλον δεν διατιθεται.

Γνωριζει κανεις αν περναει σε omega v55 rom;

Παιδιά άκυρο, το περασα απο εδω http://boeffla.df-kunde.de/sgs3/boeffla-kernel/Test_jb43/ και παει καλά.

Edited by RFPOWER