Kopoylos Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ευχαριστω, ειχα ομως την εντυπωση οτι μπορουσες να στειλεις αρχεια .obb η εφαρμογες απο το playstore, οπως γινεται και με την επισημη 4.3 της samsung νομιζω...:confused: αρχεια .οbb σιγουρα οχι ουτε στην επισημη απ οτι ξερω...(εγω τα περναω στην καρτα με folder mount pro)εφαρμογες ομως μπορεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) εδώ είσαι. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2569180 Ίδια είναι με την official αλλά είναι ήδη rooted busyboxed zipaligned κλπ και φλασαρεται αμέσως μέσω recovery εχεις βαλει κερνελ σ αυτη ? παω να του βαλω googy και δε κανει boot τη ρομ ... δικια μου μλκια... δεν υποστιριζει Edited December 26, 2013 by lucifsg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδιά βοήθεια όποιος ξέρει (λόγω ψιλοασχετοσύνης). Root στην official 4.3 γίνεται και πως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μπορεί ένας ξεχασιάρης να άφησε το wifi ανοιχτό την νύχτα, αλλά η μπαταρία ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΙ :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Μπορεί ένας ξεχασιάρης να άφησε το wifi ανοιχτό την νύχτα, αλλά η μπαταρία ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΙ :-P Εμένα με wifi κλειστο το βράδυ πέφτει 2% μεσα σε 8 ωρες αν ομως αφησω το wifi ανοιχτο πέφτει τουλάχιστον 10%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Εμένα με wifi κλειστο το βράδυ πέφτει 2% μεσα σε 8 ωρες αν ομως αφησω το wifi ανοιχτο πέφτει τουλάχιστον 10%... Αυτό είναι με cm11 και boeffla kernel ;-) Πραγματικά καταπληκτικό αποτέλεσμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αυτό είναι με cm11 και boeffla kernel ;-) Πραγματικά καταπληκτικό αποτέλεσμα! Ναι πράγματι εντυπωσιακό. Εγω δεν εχω πειραματιστει ακόμα με ρουταρισμα κλπ αλλά σκέφτομαι να το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Αυτό είναι με cm11 και boeffla kernel ;-) Πραγματικά καταπληκτικό αποτέλεσμα! Νομιζω οτι το radio του τηλεφώνου είναι κλειστό, οπότε είναι λίγο σικέ το αποτέλεσμα Προσωπικά με cm11 ειχα περίπου 1%/h ενω με sammy stock 0.5%/h Edited December 27, 2013 by aris71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αυτό είναι με cm11 και boeffla kernel ;-) Πραγματικά καταπληκτικό αποτέλεσμα! Είμαι με cm10.2 και θελω να βάλω τον boeffla. Κατέβασα την Βέτα για 10.2 αλλά είναι σε zip. 1)Πρεπει να περάσω cwm με Odin πρωτα; υπάρχει άλλος τροπος; 2)θα χάσω τπτ αρχεία η settings? Εκανα nandroid backup αλλά για να είμαι ήσυχος. Μπήκα σε recovery κ έγραφε Odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Είμαι με cm10.2 και θελω να βάλω τον boeffla. Κατέβασα την Βέτα για 10.2 αλλά είναι σε zip. 1)Πρεπει να περάσω cwm με Odin πρωτα; υπάρχει άλλος τροπος; 2)θα χάσω τπτ αρχεία η settings? Εκανα nandroid backup αλλά για να είμαι ήσυχος. Μπήκα σε recovery κ έγραφε Odin το cwm το εχεις... πως αλλιως εβαλες cm10.2; πως αλλιως εκανες nandroid; λογικα εσυ μπαινεις download mode, οχι recovery... recovery μπαινεις με vol up + power + home ;) τσεκαρε πρωτα αυτο να ξεμπερδευτω λιγο και μετα σου εξηγω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Πωπω σωστα φιλέ ναι έχω. Είχα ξεχάσει λεπτομέριες γιατί είχα καιρό να κάνω root (απο s1). Τώρα στο s3 το είχα περάσει με installer κ δεν είχα ασχοληθεί.. Nandroid εκανα με εφαρμογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Πωπω σωστα φιλέ ναι έχω. Είχα ξεχάσει λεπτομέριες γιατί είχα καιρό να κάνω root (απο s1). Τώρα στο s3 το είχα περάσει με installer κ δεν είχα ασχοληθεί.. Nandroid εκανα με εφαρμογή.. nandroid εκανες με cwm. απλως με οποια εφαρμογη το εκανες (πιθανοτατα, αν οχι σιγουρα, με rom manager) απλως εδωσε την εντολη στο recovery και αφου μπουταρε σε cwm εκανε το nandroid backup. για τον kernel νομιζω απλως μπαινεις cwm και φλασαρεις.. δεν νομιζω να χρειαζεται κατι παραπανω... εφοσον εχεις nandroid, προχωρας :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 από αρχεία, δεν χάνω τπτ έτσι? από μπαταριά να είμαι 100% για να μετράει σωστά ή δεν παίζει ρόλο και θα στρώσει με τους κύκλους φόρτισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 δεν παιζει ρολο σωστα θα μετραει αρχεια δεν χανεις αλλα ενα backup ποτε δεν βλαπτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 ναι backup εκανα (2), ευχαριστω πολυ ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Παιδιά βοήθεια όποιος ξέρει (λόγω ψιλοασχετοσύνης). Root στην official 4.3 γίνεται και πως;; Με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο εδώ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 EUR Greece I9300XXUGMK6 Link http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 βγηκε η εκδοση 4.3?εμενα δεν ηρθε ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εκανα root την 4.3 και μου βγαζει αυτο http://img585.imageshack.us/img585/4640/vybv.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εκανα root την 4.3 και μου βγαζει αυτο Να πας στο xda στο νήμα του supersu και να κατεβάσεις το τελευταίο zip για εγκατάσταση μέσω cwm. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Να πας στο xda στο νήμα του supersu και να κατεβάσεις το τελευταίο zip για εγκατάσταση μέσω cwm. TΟ κατεβασα αλλα πως θα το κανω intall μεσω cwm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) TΟ κατεβασα αλλα πως θα το κανω intall μεσω cwm? Πέρνα πρώτα custom recovery και μετά κανε το εγκατάσταση . Edited December 29, 2013 by StratosGR Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παιδες το τηλεφωνακι μου πασχει απο το fix για sds (sudden death syndrom). Μετα απο 3 ρομ, freeze οποτε να ναι, (τι ηθελα και αλλαζα την 4.1.2) και πολυ ψαξιμο εφτασα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2133401 το οποιο λεει οτι συσκευες 16gb με insane chip (που δεν ηξερα οτι ειχα) οταν κανουν update και παρουν κερνελ με το "fix" για sds , πολυ πιθανο να κολανε και να κανουν reboot μονες τους. Ο,τι ακριβως και η δικια μου... Οταν γραφεται συγκεκριμενο μερος της eMMC το κιν κολαει εκει που ειναι και δε κανει τπτ. Αλλοι λενε βγαζουν μπαταρια εγω κραταω πατημενο 5 sec το power button για restart ή απλα ακουω το boot sound της samsung που σημαινει οτι ειχε κολησει και εκανε reboot μονο του. Κανενας αλλος παθων ? Καμια συμβουλη ? χρησιμα λινκ που βρηκα στη πορεια https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check&hl=el τσεκαρει αν η emmc ειναι προβληματικη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998801 νομοθεσια ευρωπαικης ενωσης που λεει οτι με ροοτ και reflash δε χανεις την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παιδες το τηλεφωνακι μου πασχει απο το fix για sds (sudden death syndrom). Μετα απο 3 ρομ, freeze οποτε να ναι, (τι ηθελα και αλλαζα την 4.1.2) και πολυ ψαξιμο εφτασα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2133401 το οποιο λεει οτι συσκευες 16gb με insane chip (που δεν ηξερα οτι ειχα) οταν κανουν update και παρουν κερνελ με το "fix" για sds , πολυ πιθανο να κολανε και να κανουν reboot μονες τους. Ο,τι ακριβως και η δικια μου... Οταν γραφεται συγκεκριμενο μερος της eMMC το κιν κολαει εκει που ειναι και δε κανει τπτ. Αλλοι λενε βγαζουν μπαταρια εγω κραταω πατημενο 5 sec το power button για restart ή απλα ακουω το boot sound της samsung που σημαινει οτι ειχε κολησει και εκανε reboot μονο του. Κανενας αλλος παθων ? Καμια συμβουλη ? χρησιμα λινκ που βρηκα στη πορεια https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check&hl=el τσεκαρει αν η emmc ειναι προβληματικη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998801 νομοθεσια ευρωπαικης ενωσης που λεει οτι με ροοτ και reflash δε χανεις την εγγυηση. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις αν έχεις προβλήματα είναι hard reset (επαναφορά εργοστασιακών) Το 95% των περιπτώσεων σαν την δική σου δεν έχει να κάνει με sudden death. Οπως λέει και το όνομά του συνήθως δεν δίνει καμία προειδοποίηση.... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Φλασαρα την cyanogenmod αλλα δεν εχει μεσα ραδιο fm. Υπαρχει πουθενα κανα λινκ με τη default εφαρμογη της sammy με το ραδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts