Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω, ειχα ομως την εντυπωση οτι μπορουσες να στειλεις αρχεια .obb η εφαρμογες απο το playstore, οπως γινεται και με την επισημη 4.3 της samsung νομιζω...:confused:

αρχεια .οbb σιγουρα οχι ουτε στην επισημη απ οτι ξερω...(εγω τα περναω στην καρτα με folder mount pro)εφαρμογες ομως μπορεις..

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εδώ είσαι. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2569180

Ίδια είναι με την official αλλά είναι ήδη rooted busyboxed zipaligned κλπ και φλασαρεται αμέσως μέσω recovery

εχεις βαλει κερνελ σ αυτη ? παω να του βαλω googy και δε κανει boot τη ρομ ...

δικια μου μλκια... δεν υποστιριζει

Edited by lucifsg

Παιδιά βοήθεια όποιος ξέρει (λόγω ψιλοασχετοσύνης). Root στην official 4.3 γίνεται και πως;;

Μπορεί ένας ξεχασιάρης να άφησε το wifi ανοιχτό την νύχτα, αλλά η μπαταρία ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΙ :-P

Μπορεί ένας ξεχασιάρης να άφησε το wifi ανοιχτό την νύχτα, αλλά η μπαταρία ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΙ :-P

Εμένα με wifi κλειστο το βράδυ πέφτει 2% μεσα σε 8 ωρες αν ομως αφησω το wifi ανοιχτο πέφτει τουλάχιστον 10%...

Εμένα με wifi κλειστο το βράδυ πέφτει 2% μεσα σε 8 ωρες αν ομως αφησω το wifi ανοιχτο πέφτει τουλάχιστον 10%...

Αυτό είναι με cm11 και boeffla kernel ;-)

Πραγματικά καταπληκτικό αποτέλεσμα!

Ναι πράγματι εντυπωσιακό. Εγω δεν εχω πειραματιστει ακόμα με ρουταρισμα κλπ αλλά σκέφτομαι να το δοκιμάσω κάποια στιγμή.

Νομιζω οτι το radio του τηλεφώνου είναι κλειστό, οπότε είναι λίγο σικέ το αποτέλεσμα

Προσωπικά με cm11 ειχα περίπου 1%/h ενω με sammy stock 0.5%/h

Edited by aris71

Είμαι με cm10.2 και θελω να βάλω τον boeffla. Κατέβασα την Βέτα για 10.2 αλλά είναι σε zip.

1)Πρεπει να περάσω cwm με Odin πρωτα; υπάρχει άλλος τροπος;

2)θα χάσω τπτ αρχεία η settings? Εκανα nandroid backup αλλά για να είμαι ήσυχος.

Μπήκα σε recovery κ έγραφε Odin

Είμαι με cm10.2 και θελω να βάλω τον boeffla. Κατέβασα την Βέτα για 10.2 αλλά είναι σε zip.

1)Πρεπει να περάσω cwm με Odin πρωτα; υπάρχει άλλος τροπος;

2)θα χάσω τπτ αρχεία η settings? Εκανα nandroid backup αλλά για να είμαι ήσυχος.

Μπήκα σε recovery κ έγραφε Odin

το cwm το εχεις...

πως αλλιως εβαλες cm10.2; πως αλλιως εκανες nandroid;

λογικα εσυ μπαινεις download mode, οχι recovery... recovery μπαινεις με vol up + power + home ;)

τσεκαρε πρωτα αυτο να ξεμπερδευτω λιγο και μετα σου εξηγω :)

Πωπω σωστα φιλέ ναι έχω. Είχα ξεχάσει λεπτομέριες γιατί είχα καιρό να κάνω root (απο s1). Τώρα στο s3 το είχα περάσει με installer κ δεν είχα ασχοληθεί.. Nandroid εκανα με εφαρμογή..

Πωπω σωστα φιλέ ναι έχω. Είχα ξεχάσει λεπτομέριες γιατί είχα καιρό να κάνω root (απο s1). Τώρα στο s3 το είχα περάσει με installer κ δεν είχα ασχοληθεί.. Nandroid εκανα με εφαρμογή..

nandroid εκανες με cwm. απλως με οποια εφαρμογη το εκανες (πιθανοτατα, αν οχι σιγουρα, με rom manager) απλως εδωσε την εντολη στο recovery και αφου μπουταρε σε cwm εκανε το nandroid backup.

για τον kernel νομιζω απλως μπαινεις cwm και φλασαρεις.. δεν νομιζω να χρειαζεται κατι παραπανω...

εφοσον εχεις nandroid, προχωρας :happy:

από αρχεία, δεν χάνω τπτ έτσι?

από μπαταριά να είμαι 100% για να μετράει σωστά ή δεν παίζει ρόλο και θα στρώσει με τους κύκλους φόρτισης?

Παιδιά βοήθεια όποιος ξέρει (λόγω ψιλοασχετοσύνης). Root στην official 4.3 γίνεται και πως;;

Με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο εδώ.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εκανα root την 4.3 και μου βγαζει αυτο

Να πας στο xda στο νήμα του supersu και να κατεβάσεις το τελευταίο zip για εγκατάσταση μέσω cwm.

Να πας στο xda στο νήμα του supersu και να κατεβάσεις το τελευταίο zip για εγκατάσταση μέσω cwm.

TΟ κατεβασα αλλα πως θα το κανω intall μεσω cwm?

TΟ κατεβασα αλλα πως θα το κανω intall μεσω cwm?

Πέρνα πρώτα custom recovery και μετά κανε το εγκατάσταση .

Edited by StratosGR

Samsung galaxy s21+

Παιδες το τηλεφωνακι μου πασχει απο το fix για sds (sudden death syndrom).

Μετα απο 3 ρομ, freeze οποτε να ναι, (τι ηθελα και αλλαζα την 4.1.2) και πολυ ψαξιμο εφτασα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2133401 το οποιο λεει οτι συσκευες 16gb με insane chip (που δεν ηξερα οτι ειχα) οταν κανουν update και παρουν κερνελ με το "fix" για sds , πολυ πιθανο να κολανε και να κανουν reboot μονες τους.

Ο,τι ακριβως και η δικια μου...

Οταν γραφεται συγκεκριμενο μερος της eMMC το κιν κολαει εκει που ειναι και δε κανει τπτ. Αλλοι λενε βγαζουν μπαταρια εγω κραταω πατημενο 5 sec το power button για restart ή απλα ακουω το boot sound της samsung που σημαινει οτι ειχε κολησει και εκανε reboot μονο του.

Κανενας αλλος παθων ? Καμια συμβουλη ?

χρησιμα λινκ που βρηκα στη πορεια

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check&hl=el τσεκαρει αν η emmc ειναι προβληματικη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998801 νομοθεσια ευρωπαικης ενωσης που λεει οτι με ροοτ και reflash δε χανεις την εγγυηση.

Παιδες το τηλεφωνακι μου πασχει απο το fix για sds (sudden death syndrom).

Μετα απο 3 ρομ, freeze οποτε να ναι, (τι ηθελα και αλλαζα την 4.1.2) και πολυ ψαξιμο εφτασα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2133401 το οποιο λεει οτι συσκευες 16gb με insane chip (που δεν ηξερα οτι ειχα) οταν κανουν update και παρουν κερνελ με το "fix" για sds , πολυ πιθανο να κολανε και να κανουν reboot μονες τους.

Ο,τι ακριβως και η δικια μου...

Οταν γραφεται συγκεκριμενο μερος της eMMC το κιν κολαει εκει που ειναι και δε κανει τπτ. Αλλοι λενε βγαζουν μπαταρια εγω κραταω πατημενο 5 sec το power button για restart ή απλα ακουω το boot sound της samsung που σημαινει οτι ειχε κολησει και εκανε reboot μονο του.

Κανενας αλλος παθων ? Καμια συμβουλη ?

χρησιμα λινκ που βρηκα στη πορεια

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check&hl=el τσεκαρει αν η emmc ειναι προβληματικη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998801 νομοθεσια ευρωπαικης ενωσης που λεει οτι με ροοτ και reflash δε χανεις την εγγυηση.

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις αν έχεις προβλήματα είναι hard reset (επαναφορά εργοστασιακών)

Το 95% των περιπτώσεων σαν την δική σου δεν έχει να κάνει με sudden death. Οπως λέει και το όνομά του συνήθως δεν δίνει καμία προειδοποίηση....

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)