george_21 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Προσπαθω να περασω καρτα στο google play κ μου λεει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο διακομιστη.γιατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Παιδιά , όσοι έχουν περάσει την liquidsmooth RC2 , η έκδοση είναι η 4.2.2 ;; Ναι . αυτή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) Ποια gapps έχεις φλασαρει;; Έχεις μήπως λινκ; Είναι στην πρώτη σελίδα του xda στο thread για liquidsmooth 4.2.2 stable. Το thread δεν αναφέρεται στο i9300 βέβαια αλλά τα gapps είναι τα ίδια. Πρόσεχε μόνο να φλασαρεις την σωστή rom για το i9300. rom : http://goo.im/devs/liquidsmooth/i9300 gapps : http://goo.im/devs/itsmikeramsay/gapps-jb-20130301-signed.zip Edited March 25, 2013 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Αν κοιτας το thread στο xda ειναι παμπαλαιο. Είναι η RC5 της προηγούμενης έκδοσης. Δεν το ανανεώνουν. Δες εδώ αν θέλεις να κατεβάσεις : http://goo.im/devs/liquidsmooth/i9300 σωστα. η RC5 ειναι 4.1.2 και η RC2 ειναι 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Ποια gapps έχεις φλασαρει;; Έχεις μήπως λινκ; Είναι στην πρώτη σελίδα του xda στο thread για liquidsmooth 4.2.2 stable. Το thread δεν αναφέρεται στο i9300 βέβαια αλλά τα gapps είναι τα ίδια. Πρόσεχε μόνο να φλασαρεις την σωστή rom για το i9300. rom : http://goo.im/devs/liquidsmooth/i9300 gapps : http://goo.im/devs/itsmikeramsay/gapps-jb-20130301-signed.zip Σ ευχαριστώ :) Αναφέρθηκε οτι η stable έχει προβληματα μπαταρίας , ποια λες να περάσω την stable ή την RC2 ; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Και εμένα μου αρέσουν πολύ οι AOSP . Τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες νομίζω. Απλά δεν μπορώ να προτείνω σε έναν απλό χρήστη που δεν του αρέσει να σκαλίζει το τηλέφωνο να βάλει AOSP. Υπάρχουν πολλά προβλήματα με την camera (χειρότερη ποιότητα φωτογραφίας , FCs κλπ) , πολλά battery drains ( π.χ. σε οποιαδήποτε AOSP/ΑΟΚΡ based Rom που έχω χρησιμοποιήσει το Android OS είναι πρώτο σε κατανάλωση μπαταρίας ή έχει τύχει κάποιες φορές να ξυπνήσω το πρωί με -40% μπαταρία από το πουθενά). Επίσης πολύ πιθανόν κάποιος να συναντήσει FCs σε εφαρμογές και αν δεν ξέρει να μπει στο Revovery να κανει wipe cache κλπ είναι πρόβλημα. To bluetooth έχει αρκετά θεματάκια (μειώνεται η εμβέλεια του στα 1-2 μέτρα από τα 5 που είναι κανονικά και δεν συνδέεται με πολλά headsets όπως θα έπρεπε). Kαι άλλα.. Τα πιο πολλά από αυτά συμβαίνουν επειδή η samsung δεν έχει κάνει release τα sources (drivers) για το hardware της - ενώ είχε πει ότι θα το πράξει - και οι developers παλεύουν με ελάχιστα μέσα. Αυτή η πολιτική της Samsung οδήγησε τους προγραμματιστές της Cyanogenmod να ανακοινώσουν ότι δεν θα υποστηρίξουν καθόλου το Galaxy S4 και δεν ξέρουμε αν καλά καλά θα υποστηρίξουν το S3 στην επόμενη έκδοση του Android. Γενικά στο xda υπάρχει πολύ έχθρα για την Samsung. Είναι αλήθεια όμως ότι οι AOSP Roms -σύμφωνα με την εμπειρία μου- είναι πολύ πιο smooth από τις αντίστοιχες Stock και έχουν και πολύ πολύ καλύτερο multitasking από τις Stock (οι οποίες είναι η ντροπή του Multitasking). Σε ΑΟSP Roms καταλαβαίνει κανείς ότι το 1GB Ram είναι αρκετό για καθημερινή χρήση. Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο. συμφωνω. με την liquidsmooth το τηλεφωνο πραγματικα πεταγε. μιλαμε για ταχυτητα απιστευτη. αλλα δεν ξεπερασα ποτε 2 μεγαλα προβληματα. 1 με την καμερα και τα γνωστα προβληματα και 2 με το aosp mms δεν μπορουσα να στειλω mms (?) sms πηγαινε αλλα mms ποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Προσπαθω να περασω καρτα στο google play κ μου λεει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο διακομιστη.γιατι??? Κανεις δεν ξερει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Σ ευχαριστώ :) Αναφέρθηκε οτι η stable έχει προβληματα μπαταρίας , ποια λες να περάσω την stable ή την RC2 ; Με την stable είχα και εγώ πρόβλημα με την μπαταρία. Δοκίμασε την RC2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sazistas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 παιδια εχω περασει σε ενα s3 omega 4.2.1 και θελω να πατσαρω εφαρμογες για να τρεχουν σε 240dpi. Υπαρχουν zip αρχεια που τα φλασσαρω μεσω cwm ωστε να πατσαρουν dialer,camera κλπ? θελω να ειναι για android 4.2.1 ομως. thanks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 καλημερα σε ολους.σκεφτηκα μιας και εχω λιγο χρονο να ασχοληθω με android λιγακι και να αφησω το iphone.εχω χρονια να ασχοληθω με roms.θα αρχισω να διαβαζω τους οδηγους εδω για root για να μαθω.με εχει προβληματισει κατι ομως και αν μπορει καποιος να βοηθησει.το baseband μου ειναι I9300XXELKB και το build number JZ054K.I9300XXEMA2.ποιο απο τα 2 θα με οδηγησει στο να ψαχνομαι πως μπορω να περασω custom rom.ποιο παιζει ρολο δηλαδη? απο μια πρωτη ματια που κοιταξα με ενα προγραμμα το odin νομιζω δε μου εβρισκε το XX ταδε και ειπα να μπω να ρωτησω εδω μεσα για να μην κανω καμια βλακεια.στο google γραφει παντως singapore. ευχαριστω παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλημέρα έχει βάλει κανείς την τελευταία επίσημη XXEMB5??έχει διαφορές με XXELLA?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καλημέρα έχει βάλει κανείς την τελευταία επίσημη XXEMB5??έχει διαφορές με XXELLA?? Εγώ την έβαλα, με ΟΤΑ βέβαια. Τίκαρα στο triangle away το system modified workaround και έτσι έγινε η αναβάθμιση και παρέμεινε και το root! Προσωπικά παρατήρησα αισθητή αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας και μια μικρή βελτίωση στην γενική απόκριση του κινητού. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 καποιος? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) καποιος? :) Το baseband είναι το modem. Το αλλο είναι η έκδοση του λογισμικού. Κανένα από τα δύο δεν παίζει ρόλο για το τι Rom θα βάλεις ;) Βαλε οποία Rom θέλεις αρκεί να είναι για το S3. Edited March 27, 2013 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εγώ την έβαλα, με ΟΤΑ βέβαια. Τίκαρα στο triangle away το system modified workaround και έτσι έγινε η αναβάθμιση και παρέμεινε και το root! Προσωπικά παρατήρησα αισθητή αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας και μια μικρή βελτίωση στην γενική απόκριση του κινητού. θελω να την βαλω με odin χωρις root... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Το baseband είναι το Microsoft modem. Το αλλο είναι η έκδοση του λογισμικού. Κανένα από τα δύο δεν παίζει ρόλο για το τι Rom θα βάλεις ;) Βαλε οποία Rom θέλεις αρκεί να είναι για το S3. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου πριν δω το μυνημα σου εριξα αρκετο διαβασμα για να το καταλαβω.εχω μεινει στην εποχη omnia για αυτο. περασα την omega 44.3 btw :) Edited March 27, 2013 by skordilis ορθογραφικο λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου πριν δω το μυνημα σου εριξα αρκετο διαβασμα για να το καταλαβω.εχω μεινει στην εποχη omnia για αυτο. περασα την omega 44.3 btw :) Συγγνώμη για το "Microsoft Modem" ! Γραφω από κινητό με swiftkey και το autocorrection με τιμωρει μερικες φορες που το χρησιμοποιώ! Ότι άλλη απορία έχεις εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Η μπαταρία με liquidsmooth ειναι απίστευτη.. Καμιά σχέση με την cm 10,1 που είχα Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 εγω πάντως δεν έχω κανένα battery leak με την stable (l/s) και η rc2 πάντως είναι υπέροχη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 εγω πάντως δεν έχω κανένα battery leak με την stable (l/s) και η rc2 πάντως είναι υπέροχη! Rc2 τρεχω εγώ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Το wifi direct σας δουλευει με τη liquid? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Η μπαταρία με liquidsmooth ειναι απίστευτη.. Καμιά σχέση με την cm 10,1 που είχα Μπορεις σε παρακαλώ πολύ να μου πεις ποιο modem και ποιο kernel χρησημοποιείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Η μπαταρία με liquidsmooth ειναι απίστευτη.. Καμιά σχέση με την cm 10,1 που είχα Δοκίμασες να στείλεις mms? Εγώ δεν κατάφερα να στείλω φωτογραφίες πάντως με mms. Επίσης με την κάμερα έχεις κάνα πρόβλημα? Παρατήρησα ότι όταν γύρναγα το τηλέφωνο από portrait se landscape μου κόλλαγε για κάποια δευτερόλεπτα. Επίσης όταν τράβαγα βίντεο μου έκανε μια παραμόρφωση αλλά όταν το έπαιζα το βίντεο μου εμφανιζόταν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Paranoid Android έχει χρησιμοποιησει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αυτό το liquidsmooth που λέτε είναι ρομ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts