george_21 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 πηρα προχτες το s3 ελαφρως μεταχειρισμενο το οποιο φοραει την ωμεγα v42 XXEMR2 .OK ολα καλα ας πει καποιος τι διαφορες εχει απο την μαμα ρομ κ γιατι πρεπει να την κρατησω η να την σβησω.βοηθηστε γιατι δεν ξερω τι διαφορες εχει απο την stock.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 πηρα προχτες το s3 ελαφρως μεταχειρισμενο το οποιο φοραει την ωμεγα v42 XXEMR2 .OK ολα καλα ας πει καποιος τι διαφορες εχει απο την μαμα ρομ κ γιατι πρεπει να την κρατησω η να την σβησω.βοηθηστε γιατι δεν ξερω τι διαφορες εχει απο την stock.:O Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να την βγάλεις κατ' εμε πάντα. Απλά έχει περισσότερα mods που μπορείς να περάσεις (πχ θέματα, εικονίδια, κτλ) ενώ έχει βελτιστοποιηθει ώστε να τρέχει καλύτερα από την stock rom. Εγώ ξαναπήρα το τηλέφωνο πριν από 3 εβδομάδες πάλι και είπα να αφησω την στοκ λιγάκι πάνω.. Δεν την άντεξα πολύ και τώρα είμαι με Omega σαν κι εσένα ;) Γενικά διάβασε στο thread της Ω ώστε να καταλάβεις τι παραπάνω μπορείς να κάνεις κι αν εσύ το επιθυμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να την βγάλεις κατ' εμε πάντα. Απλά έχει περισσότερα mods που μπορείς να περάσεις (πχ θέματα, εικονίδια, κτλ) ενώ έχει βελτιστοποιηθει ώστε να τρέχει καλύτερα από την stock rom. Εγώ ξαναπήρα το τηλέφωνο πριν από 3 εβδομάδες πάλι και είπα να αφησω την στοκ λιγάκι πάνω.. Δεν την άντεξα πολύ και τώρα είμαι με Omega σαν κι εσένα ;) Γενικά διάβασε στο thread της Ω ώστε να καταλάβεις τι παραπάνω μπορείς να κάνεις κι αν εσύ το επιθυμείς καποιοι ηχοι που ειναι απενεργοποιημενοι πως τους επαναφερω?/πχ ηχος καμερας,φορτισης,κ εντασης φωνης?/επανερχονται αυτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 καποιοι ηχοι που ειναι απενεργοποιημενοι πως τους επαναφερω?/πχ ηχος καμερας,φορτισης,κ εντασης φωνης?/επανερχονται αυτα??? Αυτο τώρα είναι λίγο tricky αφού θα πρέπει να τους πάρεις από μια rom και να τους περάσεις στην κατάλληλη θέση.. Τώρα αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος δεν το γνωρίζω.. Πάντως αν θες μπες και διάβασε στους οδηγούς αυτόν σχετικά με root στο S3 και πως μπορείς να περάσεις official firmware μήπως σε ενδιαφέρει τελικά να δεις την συσκευή σε στοκ κατάσταση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει το όλο θέμα άσε το ως έχει, εγώ θα το άφηνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Greek theme dialer.. Εφτιαξα αυτο το dialer για μενα αλλα θα το μοιραστω και μ'εσας... Download http://imageshack.us/a/img835/6849/20130317164214.png Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Greek theme dialer.. Εφτιαξα αυτο το dialer για μενα αλλα θα το μοιραστω και μ'εσας... Download http://imageshack.us/a/img835/6849/20130317164214.png Να υποθεσω μονο για Note ii?Η και σε Galaxy 3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Να υποθεσω μονο για Note ii?Η και σε Galaxy 3?? Το ιδιο ειναι και στα δυο.... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Greek theme dialer.. Εφτιαξα αυτο το dialer για μενα αλλα θα το μοιραστω και μ'εσας... Download http://imageshack.us/a/img835/6849/20130317164214.png Σταυρο μπραβο φιλε.πως το παιρναμε αυτο?:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) Σταυρο μπραβο φιλε.πως το παιρναμε αυτο?:) Απο recovery, οπως ολα τα αρχεια... Edit: και απο mobile odin μπορεις... Edited March 17, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Greek theme dialer.. Εφτιαξα αυτο το dialer για μενα αλλα θα το μοιραστω και μ'εσας... Download http://imageshack.us/a/img835/6849/20130317164214.png Πολύ ωραίος ο dialer φίλε μου..μπράβο σου που ασχολείσαι και μας προσφέρεις ωραία θέματα!:clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 καλημερα! υπαρχει καμια καινουργια ρομ καλυτερη να μπαινει με odin χωρις ρουτ?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Κάποιος που να έχει βρεί τον λόγο για τον οποίο αποσυνδέεται το Bluetooth συνεχώς κατά τη διάρκεια της κλήσης? Υπάρχει κάποιο ενσωματωμένο mod στις rom για βελτίωση ήχου που ίσως δημιουργεί το πρόβλημα αυτό? Παρατήρησα ότι η αποσύνδεση συμβαίνει συνήθως σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Μήπως πρέπει να το πάω για κανένα service????? Φίλε κοίταξε εδώ. Πώς το παρών κάτι έγινε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4606027#post4606027 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εχω προβλημα με το Nandroid backup, πριν μερικα posts αναφερω οτι σε ενα restore, μου εβγαζε error στο σημειο που επανεφερε τα data, και δεν μπορουσε να ξεκινησει , κολλουσε συνεχως στο boot, με αποτελεσμα να ξαναστηνω απο την αρχη με καινουρια rom Omega. Αυτη τη φορα παλι, εχοντας καινουριο backup την Omega v43.1 που εβαλα και λειτουργουσε τελεια, μετα απο κατι αλλαγες δικες μου, ηθελα να την επαναφερω στην κατασταση που ηταν μια ωρα πριν, απο το καινουριο backup. Kαι παλι κολλησε στο σημειο του "Restoring data", και τωρα πρεπει παλι να ξαναστηνω απο την αρχη. Εχω CWM 5.5.0.4 , να εγκαταστησω πιο καινουριο? Δεν ξερω τι φταιει, μηπως καποιο αρχειο στο data? Δεν φταιει η rom, γι αυτο και ρωταω σε αυτο το topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Βαλε μια καινουργια εκδοση 6xxx cwm, η του phil να δοκιμασεις δεν χανεις τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εβαλα την τελευταια εκδοση του Phil, και τωρα επανεφερε σωστα, ευχαριστω Αλεξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Καλησπέρα. Είχα βάλει τη Fox Hound αλλά μου έκανε πολλά κουφά και έτσι την εγκατέλειψα. Μου άρεσε όμως πολύ από εμφάνιση. Υπάρχει κανένας τρόπος να περάσω το θέμα της στη Sotmax? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλησπερα! Μπορει να μου προτείνει κάποιος τoν καλυτερo kernel, για καλυτερη αποδοση μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλησπερα! Μπορει να μου προτείνει κάποιος τoν καλυτερo kernel, για καλυτερη αποδοση μπαταριας? Για samsung based Roms: [Kernel] Perseus Πραγματικά αν διαβάσεις τα changelogs θα καταλάβεις ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή δουλειά.. Προσωπικά έχω πάθει πλάκα.. Θα χρειαστεί όμως να ασχοληθείς λίγο εσύ.. και να τον φέρεις στα μέτρα σου, όσο αφορά την μπαταρία.. αν δεν σου κάνουν τα default settings. "For the average user this kernel will brings lots of benefits to battery life, screen improvement, fluidity and sound enhancements without having to set up any of the configurations." Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Γεια σας και απο εμενα θα ηθελα να κανω εγγατασταση στην Omega v44.2 αλλα θελω να μαθω εαν το τηλ μετα την εγγατασταση θα εχει ολες τις εξυπνες λειτουργιες που εχει με την oficiall rom? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Θα τις εχει.Ολες οι custom roms που ειναι βασισμενες στις official της Samsung τις εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Για samsung based Roms: [Kernel] Perseus Πραγματικά αν διαβάσεις τα changelogs θα καταλάβεις ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή δουλειά.. Προσωπικά έχω πάθει πλάκα.. Θα χρειαστεί όμως να ασχοληθείς λίγο εσύ.. και να τον φέρεις στα μέτρα σου, όσο αφορά την μπαταρία.. αν δεν σου κάνουν τα default settings. "For the average user this kernel will brings lots of benefits to battery life, screen improvement, fluidity and sound enhancements without having to set up any of the configurations." Ok! Θα τον δοκιμασω! Για την ωρα εγκατεστησα τον Boeffla 2.9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964572 Ποιος ειναι λες καλυτερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Θα τις εχει.Ολες οι custom roms που ειναι βασισμενες στις official της Samsung τις εχουν. Μπορω να βαλω αυτην ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Μπορω να βαλω αυτην ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Φυσικά και μπορείς . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Υπάρχει τρόπος να ανοίγει τα δεδομένα/ασύρματο δίκτυο όποτε του πω εγώ; Πιστεύω ότι θα εξοικονομούσε αρκετά την μπαταρία από τα να είναι μόνιμα ανοιχτά... Κάποτε είχα δοκιμάσει το juice defender και το μόνο που κατάφερε είναι να την ξεζουμίσει αντί να την εξοικονομήσει :lol::O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ds battery saver στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts