bilakos35 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Το ίδιο, βάλε τον player και θα σε στείλει να βάλεις το σωστό codec. Ο ΜΧ είναι πάρα πολύ καλός λενε μερικοι για μαμα player (στα mkv οταν εχω ενσωματωμενο υποτιτλο πχ αγγλικο κ ελληνικο εξωτερικο srt δε μου το διαβαζει λει loand error sub)ο mx player k dice player ειναι κορυφη για μενα k στο sg3 k στο xoom 3g που εχω. ο mx δε εβαλε καποιο codec φιλε μου τωρα γιατι δεν ξερω παιζει οκ παντως κ ετσι απλως περιεργεια ειναι αυτη,αν μπορεις κοιταξε στο δικο σου στις εφαρμογες να δεις ποιο codec εχεις, αν γινεται να κανουμε ενα θεμα με το τι εφαρμογες εχουμε γιατι μερικες ειναι καλες κ δεν τις ξερουμε οι τις ξερουμε κ να μαθουν καποιοι αλλοι, ευχαριστω παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) λενε μερικοι για μαμα player (στα mkv οταν εχω ενσωματωμενο υποτιτλο πχ αγγλικο κ ελληνικο εξωτερικο srt δε μου το διαβαζει λει load error sub)ο mx player k dice player ειναι κορυφη για μενα k στο sg3 k στο xoom 3g που εχω. ο mx δε εβαλε καποιο codec φιλε μου τωρα γιατι δεν ξερω παιζει οκ παντως κ ετσι απλως περιεργεια ειναι αυτη,αν μπορεις κοιταξε στο δικο σου στις εφαρμογες να δεις ποιο codec εχεις, αν γινεται να κανουμε ενα θεμα με το τι εφαρμογες εχουμε γιατι μερικες ειναι καλες κ δεν τις ξερουμε οι τις ξερουμε κ να μαθουν καποιοι αλλοι, ευχαριστω παιδες Δηλαδή δεν σου αρεσει ο μαμα γιατί δεν μπορείς να έχεις αγγλικό και ελληνικό υπότιτλο ταυτόχρονα, αυτό εννοεις αν κατάλαβα? Edited October 29, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Δηλαδή δεν σου αρεσει ο μαμα γιατί δεν μπορείς να έχεις αγγλικό και ελληνικό υπότιτλο ταυτόχρονα, αυτό εννοεις αν κατάλαβα καλα?Για δοκίμασε με τον ΜΧ να παίξεις 1080Ρ με την CPU στα 500mhz για εξοικονομηση μπαταρίας,που ειδικά στο βιντεο εκεί και αν χρειάζεται..και πες μου αν το παιζει :) Εμένα με βολεύει ο ΜΧ γιατί υποστηρίζει gestures για την ενταση της φωνής, την φωτεινότητα και το μπροστα-πίσω. Είναι πολύ πιο εύχρηστος απο τον μαμά. Υπότιτλοι δεν με ενδιαφέρουν, παρα σπάνια. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Με την ισπανική 4.1.1 και rooted, το κινητό είναι άψογο. Σκεφτόμουν να έβαζα την 4.1.1 της Vodafone (μιας και έχω το 32άρι) και να έβγαζα από μέσα τις χαζοεφαρμογές της. Θα έχει κάποια διαφορά που να αξίζει να τη βάλω αντί της υπάρχουσας ισπανικής; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 O default player δεν παίζει ήχο σε HD ταινίες 720p και 1080 p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εδω παιζει κανονικα... Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Αν το κάνουμε root στην JB υπάρχει θέμα; το δείχνει "Τροποποιημένο"; Κάτι τέτοιο νομίζω είχα διαβάσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 αν τρεξεις το triangle away θα στο φτιαξει αλλα αν κανεις οτιδηποτε στο συστημα παλι θα στο ξαναδειξει. Εχει βγαλει ο chainfire το autoroot που σου αφαιρει το custom recovery και το γλυτωνεις αυτο αλλα βαζει το stock κι εγω προσωπικα το χρειαζομαι οποτε δεν το πολυπροτιμω..... Μπροστα στα πλεονεκτηματα του ρουτ προτιμω να δειχνει custom. Προσοχη δεν σου δειχνει αυξηση στο μετρητη φλασαρισματος μονο οτι ειναι custom Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Έχω περάσει την omega v31 πολύ καλή θέλω όμως να κάνω το wallpaper σταθερό όπως στις official.. Υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Χωρις να εχω δουλεψει την ωμεγα ξεροντας απο φιλους νομιζω πως οχι. Μπορεις ομως να ρωτησεις τα παιδια στο δικο τους thread. Θα σε βοηθησουν σιγουρα. Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Έχω περάσει την omega v31 πολύ καλή θέλω όμως να κάνω το wallpaper σταθερό όπως στις official.. Υπάρχει τρόπος? Θα ψάξεις στις ρυθμίσεις του launcher που χρησιμοποιείς. Είναι θέμα launcher και όχι rom. Λογικά γίνεται. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Tw έχει η omega? Δεν έχω βάλει άλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Tw έχει η omega? Δεν έχω βάλει άλλον Στον TW δεν κινείται το background. Περισσότερα ρώτα στο σχετικό θέμα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Α το επιλεξεις κινειται... Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Έχω περάσει την omega v31 πολύ καλή θέλω όμως να κάνω το wallpaper σταθερό όπως στις official.. Υπάρχει τρόπος? Δες εδώ για παραμετροποίηση του touchwiz. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Α το επιλεξεις κινειται... Σε στοκ TW; Από όσο ξέρω δεν γίνεται. Πρέπει να περαστεί mod Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Α το επιλεξεις κινειται... Σε stock launcher οχι δεν κινείτε...... πρέπει να βάλεις άλλον launcher ή κάποιο mod που κυκλοφορεί στο xda . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εναι θεμα gallery... Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εναι θεμα gallery... Ναι έχεις δίκιο όταν ήμουν με στοκ tW χρησιμοποιούσα το Wallpaper Wizardrii™ απο το play για κανει scrolling τοwallpaper. Με nova δεν το χρειάστηκα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ναι έχεις δίκιο όταν ήμουν με στοκ tW χρησιμοποιούσα το Wallpaper Wizardrii™ απο το play για κανει scrolling τοwallpaper. Με nova δεν το χρειάστηκα . Ούτε με το Wallpaper Wizardrii™ μπορεί ο stock TW να κάνει scrolling. Μπορείς να κάνεις crop στο σωστό μέγεθος και να φτιάξεις ένα δικό σου wallpaper που να συμπεριφέρεται σωστά, αλλά όχι να σκρολάρει. Πάντα για στοκ αναφέρομαι. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Απλα βαλτε το google gallery 3d η το στοκ του note απο την εκδοση ics. Μετα θα κανει κανονικοτατα scroll ;) Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Απλα βαλτε το google gallery 3d ... Μετα θα κανει κανονικοτατα scroll ;) Ποιο προγραμμα είναι αυτό? Δεν μπορω να το βρω στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Δεν ειναι στο playstore. Εινσι εφαρμογη συστηματος η οποια ειναι απο αλλα μοντελα και παλαιοτερα firmware. Αν βρω λιγο χρονο ποιο μετα θα τα ποσταρω εδω. EDIT https://www.dropbox.com/s/uv5q2mzwns5c625/Gallery3D.rar Δεν εχω δοκιμασει αν δουλευει στις 4.1 εκδοσεις οποτε για να μην τα κανετε χαλια προσθεστε τον αριθμο 1 στην επεκταση του παλιου σας αρχειου(apk) ωστε να μην την χασετε. Βαλτε την στο συστημα με ενα root explorer. Edited October 30, 2012 by sotmax Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coldfusion Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ποιο προγραμμα είναι αυτό? Δεν μπορω να το βρω στο play store. Στο Play store υπαρχει το 3d gallery και ειναι σαφώς καλύτερο απο το default gallery που υπάρχει προεγκατεστημενο στη συσκευή. Παράθεση Samsung Galaxy Sιιι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Στο Play store υπαρχει το 3d gallery και ειναι σαφώς καλύτερο απο το default gallery που υπάρχει προεγκατεστημενο στη συσκευή. Το gallery 3d που ποσταρησα ειναι εφαρμογη συστηματος και ειναι της google διαφερει απο τις after market. Το καλυτερο η χειροτερο θεμα γουστου ;) Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts