Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ίδιο, βάλε τον player και θα σε στείλει να βάλεις το σωστό codec.

Ο ΜΧ είναι πάρα πολύ καλός

λενε μερικοι για μαμα player (στα mkv οταν εχω ενσωματωμενο υποτιτλο πχ αγγλικο κ ελληνικο εξωτερικο srt δε μου το διαβαζει λει loand error sub)ο mx player k dice player ειναι κορυφη για μενα k στο sg3 k στο xoom 3g που εχω.

ο mx δε εβαλε καποιο codec φιλε μου τωρα γιατι δεν ξερω παιζει οκ παντως κ ετσι απλως περιεργεια ειναι αυτη,αν μπορεις κοιταξε στο δικο σου στις εφαρμογες να δεις ποιο codec εχεις,

αν γινεται να κανουμε ενα θεμα με το τι εφαρμογες εχουμε γιατι μερικες ειναι καλες κ δεν τις ξερουμε οι τις ξερουμε κ να μαθουν καποιοι αλλοι, ευχαριστω παιδες

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λενε μερικοι για μαμα player (στα mkv οταν εχω ενσωματωμενο υποτιτλο πχ αγγλικο κ ελληνικο εξωτερικο srt δε μου το διαβαζει λει load error sub)ο mx player k dice player ειναι κορυφη για μενα k στο sg3 k στο xoom 3g που εχω.

ο mx δε εβαλε καποιο codec φιλε μου τωρα γιατι δεν ξερω παιζει οκ παντως κ ετσι απλως περιεργεια ειναι αυτη,αν μπορεις κοιταξε στο δικο σου στις εφαρμογες να δεις ποιο codec εχεις,

αν γινεται να κανουμε ενα θεμα με το τι εφαρμογες εχουμε γιατι μερικες ειναι καλες κ δεν τις ξερουμε οι τις ξερουμε κ να μαθουν καποιοι αλλοι, ευχαριστω παιδες

Δηλαδή δεν σου αρεσει ο μαμα γιατί δεν μπορείς να έχεις αγγλικό και ελληνικό υπότιτλο ταυτόχρονα, αυτό εννοεις αν κατάλαβα?

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Δηλαδή δεν σου αρεσει ο μαμα γιατί δεν μπορείς να έχεις αγγλικό και ελληνικό υπότιτλο ταυτόχρονα, αυτό εννοεις αν κατάλαβα καλα?Για δοκίμασε με τον ΜΧ να παίξεις 1080Ρ με την CPU στα 500mhz για εξοικονομηση μπαταρίας,που ειδικά στο βιντεο εκεί και αν χρειάζεται..και πες μου αν το παιζει :)

Εμένα με βολεύει ο ΜΧ γιατί υποστηρίζει gestures για την ενταση της φωνής, την φωτεινότητα και το μπροστα-πίσω. Είναι πολύ πιο εύχρηστος απο τον μαμά. Υπότιτλοι δεν με ενδιαφέρουν, παρα σπάνια.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Με την ισπανική 4.1.1 και rooted, το κινητό είναι άψογο. Σκεφτόμουν να έβαζα την 4.1.1 της Vodafone (μιας και έχω το 32άρι) και να έβγαζα από μέσα τις χαζοεφαρμογές της. Θα έχει κάποια διαφορά που να αξίζει να τη βάλω αντί της υπάρχουσας ισπανικής;

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

Αν το κάνουμε root στην JB υπάρχει θέμα; το δείχνει "Τροποποιημένο";

Κάτι τέτοιο νομίζω είχα διαβάσει!!

αν τρεξεις το triangle away θα στο φτιαξει αλλα αν κανεις οτιδηποτε στο συστημα παλι θα στο ξαναδειξει.

Εχει βγαλει ο chainfire το autoroot που σου αφαιρει το custom recovery και το γλυτωνεις αυτο αλλα βαζει το stock κι εγω προσωπικα το χρειαζομαι οποτε δεν το πολυπροτιμω.....

Μπροστα στα πλεονεκτηματα του ρουτ προτιμω να δειχνει custom.

Προσοχη δεν σου δειχνει αυξηση στο μετρητη φλασαρισματος μονο οτι ειναι custom

Mobile Phone Technician & android development

Έχω περάσει την omega v31 πολύ καλή θέλω όμως να κάνω το wallpaper σταθερό όπως στις official.. Υπάρχει τρόπος?

Χωρις να εχω δουλεψει την ωμεγα ξεροντας απο φιλους νομιζω πως οχι.

Μπορεις ομως να ρωτησεις τα παιδια στο δικο τους thread.

Θα σε βοηθησουν σιγουρα.

Έχω περάσει την omega v31 πολύ καλή θέλω όμως να κάνω το wallpaper σταθερό όπως στις official.. Υπάρχει τρόπος?

Θα ψάξεις στις ρυθμίσεις του launcher που χρησιμοποιείς. Είναι θέμα launcher και όχι rom. Λογικά γίνεται.

Αλέξανδρος,

Tw έχει η omega? Δεν έχω βάλει άλλον

Στον TW δεν κινείται το background. Περισσότερα ρώτα στο σχετικό θέμα.

Αλέξανδρος,

Δες εδώ για παραμετροποίηση του touchwiz.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Α το επιλεξεις κινειται...

Σε στοκ TW; Από όσο ξέρω δεν γίνεται.

Πρέπει να περαστεί mod

Αλέξανδρος,

Α το επιλεξεις κινειται...

Σε stock launcher οχι δεν κινείτε...... πρέπει να βάλεις άλλον launcher ή κάποιο mod που κυκλοφορεί στο xda .

Samsung galaxy s21+

Εναι θεμα gallery...

Ναι έχεις δίκιο όταν ήμουν με στοκ tW χρησιμοποιούσα το Wallpaper Wizardrii™ απο το play για κανει scrolling τοwallpaper.

Με nova δεν το χρειάστηκα .

Samsung galaxy s21+

Ναι έχεις δίκιο όταν ήμουν με στοκ tW χρησιμοποιούσα το Wallpaper Wizardrii™ απο το play για κανει scrolling τοwallpaper.

Με nova δεν το χρειάστηκα .

Ούτε με το Wallpaper Wizardrii™ μπορεί ο stock TW να κάνει scrolling. Μπορείς να κάνεις crop στο σωστό μέγεθος και να φτιάξεις ένα δικό σου wallpaper που να συμπεριφέρεται σωστά, αλλά όχι να σκρολάρει.

Πάντα για στοκ αναφέρομαι.

Αλέξανδρος,

Απλα βαλτε το google gallery 3d η το στοκ του note απο την εκδοση ics. Μετα θα κανει κανονικοτατα scroll ;)

Απλα βαλτε το google gallery 3d ... Μετα θα κανει κανονικοτατα scroll ;)

Ποιο προγραμμα είναι αυτό? Δεν μπορω να το βρω στο play store.

Δεν ειναι στο playstore.

Εινσι εφαρμογη συστηματος η οποια ειναι απο αλλα μοντελα και παλαιοτερα firmware.

Αν βρω λιγο χρονο ποιο μετα θα τα ποσταρω εδω.

EDIT

https://www.dropbox.com/s/uv5q2mzwns5c625/Gallery3D.rar

Δεν εχω δοκιμασει αν δουλευει στις 4.1 εκδοσεις οποτε για να μην τα κανετε χαλια προσθεστε τον αριθμο 1 στην επεκταση του παλιου σας αρχειου(apk) ωστε να μην την χασετε.

Βαλτε την στο συστημα με ενα root explorer.

Edited by sotmax

Ποιο προγραμμα είναι αυτό? Δεν μπορω να το βρω στο play store.

Στο Play store υπαρχει το 3d gallery και ειναι σαφώς καλύτερο απο το default gallery που υπάρχει προεγκατεστημενο στη συσκευή.

Samsung Galaxy Sιιι

Στο Play store υπαρχει το 3d gallery και ειναι σαφώς καλύτερο απο το default gallery που υπάρχει προεγκατεστημενο στη συσκευή.

Το gallery 3d που ποσταρησα ειναι εφαρμογη συστηματος και ειναι της google διαφερει απο τις after market.

Το καλυτερο η χειροτερο θεμα γουστου ;)