afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Γιατί όπως φαίνεται και από πίσω και λέει κιόλας, έχεις λάθος recovery. Πώς έκανες root? Και τι rom foras? Το δικό μου: [ATTACH]27066[/ATTACH] QUOTE] Αλεκο αν εχει βαλει dli8 (jb) και εχει φλασαρει τον cf 6.4 λογικο ειναι να του βγαζει αυτο το μυνημα.Αν παει ομως στο cwm recovery (και οχι μεσα απο την εφαρμογη) θα μπορεσει να κανει μια χαρα backup Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Αυτό γιατί μου το βγάζει στο cwm; Πήγα να κάνω backup και δεν έχει επιλογή εν τω μεταξύ. Γιατί αν δεν κάνω λάθος δεν είναι ακόμα συμβατό η με τις jb roms η με την καινούργια recovery v6 που χρησιμοποιούν οι περισσότερες custom rom ;) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Αλεκο αν εχει βαλει dli8 (jb) και εχει φλασαρει τον cf 6.4 λογικο ειναι να του βγαζει αυτο το μυνημα.Αν παει ομως στο cwm recovery (και οχι μεσα απο την εφαρμογη) θα μπορεσει να κανει μια χαρα backup Aκριβώς. Η 6.4 είναι για ICS, όχι για JB, και η εφαρμογή CWM εκεί είναι άχρηστη. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Αφου περασα 1.5 μηνα με stock rom, απο χθες το βραδυ φλασαρα cm10 (ειδικα μετα το release των sources του i9305 που βοηθησε τη cm team να διορθωσει τα σοβαρα προβληματα οπως memoey leak). Γενικα εχω αλλεργια στις rom της samsung αλλα τα κολπακια στο s3 με κραταγαν.Βαρεθηκα ομως να φλασαρω fix στο fix (grey bar, transparency bug,gallery bug) και μην βλεπω fix απο τη samsung. Λοιπον η rom ειναι παρα πολυ καλη, smooth και γρηγορη.H μπαταρια αν και ειναι σχετικα νωρις ειναι παρααα πολυ καλη (8 ωρες εκτος φορτισης και ειναι 80% με οθονη ανοιχτη 1 ωρα).Με dli8 και αναλογη χρηση (εγκατεστημενα ακριβως τα ιδια προγραμματα) ημουν στο 60-65% (προφανως χωρις καποια απο τα προγραμματα που τρεχουν μονο σε framework της samsung). Αν καποιος ειναι λατρης των aosp roms και δεν ειχε δοκιμασει τοσο καιρο λογω των προβληματων, νομιζω οτι τωρα αξίζει μια δοκιμη :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Γιατί όπως φαίνεται και από πίσω και λέει κιόλας, έχεις λάθος recovery. Πώς έκανες root? Και τι rom foras? Το δικό μου: [ATTACH]27066[/ATTACH] Έχω τη omega v26 άλλα αφού την πέρασα έκανα μάλλον αχρείαστα root με το αρχειακι από τον οδηγό. Τι πρέπει να κάνω για να το φτιάξω; To Backup στο recovery που είναι; ---->Edit: To βρήκα. Edited September 21, 2012 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Έχω τη omega v26 άλλα αφού την πέρασα έκανα μάλλον αχρείαστα root με το αρχειακι από τον οδηγό. Τι πρέπει να κάνω για να το φτιάξω; To Backup στο recovery που είναι; έκανες unroot ?? , αν είσαι root όλα καλά , τι πρόβλημα παρατηρείς ?? nandroid backup : backup and restore/ backup Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καλησπερα! Για την προηγουμενη Omega 26 εχω να παρατηρησω το εξης: Χθες το βραδυ ειχα 39 % μπαταρια. Με ανοιχτο μονο wifi + τηλεφωνο το πρωι ειχα 23%. Λιγο περιεργο δεν ειναι τοσο τρελλο στεγνωμα? Και πανω που νομιζα οτι βελτιωνει την μπαταρια! Τωρα θα βαλω την 26.1 να δω τι παιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Αφου περασα 1.5 μηνα με stock rom, απο χθες το βραδυ φλασαρα cm10 (ειδικα μετα το release των sources του i9305 που βοηθησε τη cm team να διορθωσει τα σοβαρα προβληματα οπως memoey leak). Γενικα εχω αλλεργια στις rom της samsung αλλα τα κολπακια στο s3 με κραταγαν.Βαρεθηκα ομως να φλασαρω fix στο fix (grey bar, transparency bug,gallery bug) και μην βλεπω fix απο τη samsung. Λοιπον η rom ειναι παρα πολυ καλη, smooth και γρηγορη.H μπαταρια αν και ειναι σχετικα νωρις ειναι παρααα πολυ καλη (8 ωρες εκτος φορτισης και ειναι 80% με οθονη ανοιχτη 1 ωρα).Με dli8 και αναλογη χρηση (εγκατεστημενα ακριβως τα ιδια προγραμματα) ημουν στο 60-65% (προφανως χωρις καποια απο τα προγραμματα που τρεχουν μονο σε framework της samsung). Αν καποιος ειναι λατρης των aosp roms και δεν ειχε δοκιμασει τοσο καιρο λογω των προβληματων, νομιζω οτι τωρα αξίζει μια δοκιμη :) Εγώ έχω αρκετό καιρό που ανα τακτά χρονικά διαστήματα φλασαρα του TEMACEK την CM10, αν και UNOFFICIAL έχει κάνει καλή δουλειά κ εχει συνεχείς υποστήριξη στην rom ,πέρασα κ την v59 που έδωσε σήμερα έβαλα κ siyah kernel και είναι super . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Εγώ έχω αρκετό καιρό που ανα τακτά χρονικά διαστήματα φλασαρα του TEMACEK την CM10, αν και UNOFFICIAL έχει κάνει καλή δουλειά κ εχει συνεχείς υποστήριξη στην rom ,πέρασα κ την v59 που έδωσε σήμερα έβαλα κ siyah kernel και είναι super . Ευτυχως δεν ειμαι μονος μου :yahoo: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Καλησπερα! Για την προηγουμενη Omega 26 εχω να παρατηρησω το εξης: Χθες το βραδυ ειχα 39 % μπαταρια. Με ανοιχτο μονο wifi + τηλεφωνο το πρωι ειχα 23%. Λιγο περιεργο δεν ειναι τοσο τρελλο στεγνωμα? Και πανω που νομιζα οτι βελτιωνει την μπαταρια! Τωρα θα βαλω την 26.1 να δω τι παιζει! η omega δεν έχει τέτοιο πρόβλημα , ίσως κάποια εφαρμογή ρουφάει μπαταρία , ξυπνούσε το κινητό σου εγώ στην 26 προσέχοντας τον φωτισμό , όταν δεν το χρησιμοποιούσα το είχα σχεδόν στο μηδέν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4297655#post4297655 edit δοκίμασέ την χωρίς τις εφαρμογές όταν βάλεις την 26.1 , αν στο ξανα κάνει , εργοστασιακές ρυθμίσεις (χάνονται τα πάντα απο την εσωτερική μνήμη του κινητού , γνωστό ) για την omega αν θέλεις γράφε στο thread της omega Edited September 21, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 έκανες unroot ?? , αν είσαι root όλα καλά , τι πρόβλημα παρατηρείς ?? nandroid backup : backup and restore/ backup Βασικά θέλω να βάλω το cwm να δουλεύει σωστά με την jb αλλά απ'οτι κατάλαβα δεν ξέρω αν γίνεται. Τεσπα. Δεν πειράζει. Έκανα backup και τώρα θα περάσω την v26.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Ευτυχως δεν ειμαι μονος μου :yahoo: Νομίζω πως πρέπει να υπάρχουν κ άλλοι που γουστάρουν PURE καταστάσεις ,ωραία θα ήταν εδώ στο S3 ένα νήμα αποκλειστικά για (CM10-AOKP-AOSP) τι λες ε? :) Να δεις πόσοι θα σκάσουν μύτη σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Βασικά θέλω να βάλω το cwm να δουλεύει σωστά με την jb αλλά απ'οτι κατάλαβα δεν ξέρω αν γίνεται. Τεσπα. Δεν πειράζει. Έκανα backup και τώρα θα περάσω την v26.1. Οταν η samsung κανει release τα sources για τον kernel τοτε ο chianfire θα μπορεσει να φτιαξει την εφαρμογη.Αλλα οπως ειπαμε το cwm recovery δουλευει κανονικα.Σε αυτη τη φαση μεσα απο το UI δεν μπορεις να κανεις καποια πραγματα αλλα απο το recovery μπορεις μια χαρα Νομίζω πως πρέπει να υπάρχουν κ άλλοι που γουστάρουν PURE καταστάσεις ,ωραία θα ήταν εδώ στο S3 ένα νήμα αποκλειστικά για (CM10-AOKP-AOSP) τι λες ε? :) Να δεις πόσοι θα σκάσουν μύτη σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή:lol: Προσωπικα θα το ηθελα πολυ να υπαρχει ξεχωριστο νημα αλλα ο πιο πολυς κοσμος γουσταρει τα κολπακια της samsung.Αν γινοταν να παιζουν τα κολπα της και στις aosp τοτε θα μαζευοταν πολυς κοσμος. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Εγώ έχω αρκετό καιρό που ανα τακτά χρονικά διαστήματα φλασαρα του TEMACEK την CM10, αν και UNOFFICIAL έχει κάνει καλή δουλειά κ εχει συνεχείς υποστήριξη στην rom ,πέρασα κ την v59 που έδωσε σήμερα έβαλα κ siyah kernel και είναι super . Με το 2Χ άλλαζα κάθε μέρα ρομ του Temasek. Τώρα παρακολουθώ το θέμα του στο ΧDA αλλά υπάρχουν κάποια πραγματάκια που με συγκρατουν. Πχ το οτι δεν δουλεύει το ραδιόφωνο, κλπ. Βαλε και το memleak (που αν κατάλαβα διορθώθηκε; ) αλλά και το ότι η μαμα ρομ δουλεύει πολύ καλά και έχει και τα κολπακια της που είναι πολύ χρηστικά. Όταν ωριμάσει λίγο ακόμα θα την δοκιμάσω. Edited September 22, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Με το 2Χ άλλαζα κάθε μέρα ρομ του Temasek. Τώρα παρακολουθώ το θέμα του στο ΧDA αλλά υπάρχουν κάποια πραγματάκια που με συγκρατουν. Πχ το οτι δεν δουλεύει το ραδιόφωνο, κλπ. Βαλε και το memleak (που αν κατάλαβα διορθώθηκε;) αλλά και το ότι η μαμα ρομ δουλεύει πολύ καλά και έχει και τα κολπακια της που είναι πολύ χρηστικά. Όταν ωριμάσει λίγο ακόμα θα την δοκιμάσω. Ειδικα το ραδιοφωνο νομιζω οτι πρεπει να το ξεχασεις στη cm.Τα memory leaks διορθωθηκαν με τα sources του i9305 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Ειδικα το ραδιοφωνο νομιζω οτι πρεπει να το ξεχασεις στη cm.Τα memory leaks διορθωθηκαν με τα sources του i9305 Ειναι τρεεεεεελααααα - http://imageshack.us/a/img404/1507/screenshot2012092120093.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Δοκιμαζω την paranoid,μου φαινεται αρκετα καλη μεχρι τωρα δεν εχω καποιο θεμα Θα βαλω και nightlies να τεσταρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Ειναι τρεεεεεελααααα - http://imageshack.us/a/img404/1507/screenshot2012092120093.png Δώστε κανά link να μην ψάχνουμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 καλησπερα παιδια..εχω ενα μικρο θεματακι οποιος μπορει να βοηθησει. ειμαι σε leaked jb dli7 και αποφασισα πρωτη φορα να βαλω custom rom, cm 10..δεν ειμουν root. ακολουθιησα τον εξης οδηγο που ειχε στο xda για newbies: Noob-proof edition through ODIN: - Download this : http://codeworkx.de/downlo...-i9300.tar.md5 - Reboot your phone in download mode - Put the previously downloaded file as PDA - Don't tick repartition - Make sure repartition isn't ticked - Flash it στο odin μου εγραψε pass...εκανε reboot με το logo cyanogenmod και εδω και 15 λεπτα εχει μεινει εκει...να ανησυχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Προσπάθησες να βάλεις custom rom χωρίς να είσαι root ??? Γιατι ??????? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Προσπάθησες να βάλεις custom rom χωρίς να είσαι root ??? Γιατι ??????? Ειναι το tar για να τα φλασαρεις ολα σε ενα :) @Κωστας θα σε μαλωσω :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1779578 @μιχαλης εχει παρει ηδη οδηγιες το κοπελι :) Edited September 21, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Ειναι το tar για να τα φλασαρεις ολα σε ενα :) Α!! τωρα καταλαβα . Ας το αφήσει λιγο και αν δεν ανοίξει το βάζει σε recovery και κανει wipe /data factory Δεν το κατεχα Αργυρή οτι το βοηθήσατε ¨"σιωπηλά" ....όλα καλά λοιπόν . Edited September 21, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Δώστε κανά link να μην ψάχνουμε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109 https://www.dropbox.com/s/r0vuods90kqm3zc/play_android.png?m Πάρε κ το wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Ειναι το tar για να τα φλασαρεις ολα σε ενα :) @Κωστας θα σε μαλωσω :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1779578 @μιχαλης εχει παρει ηδη οδηγιες το κοπελι :) Δεν περίμενα οτι θα ήταν στο γενικό φορουμ :O θα την δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. 2 πράγματα μ ενδιαφέρουν. Το πόσο γρήγορα ανοίγει ο dialer και το αν παει καλύτερα το multi tasking. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 ευχαριστω για την βοηθεια μεσω pm στον αργυρη..ειχα μεινει κοκκαλο για καμποση ωρα, ευτυχως ολα πηγαν καλα..να στε καλα ολοι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts