dimkit Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) Προσωπικα δε λεω λαλακιες οπως αναφερεις, αλλα και ουτε ολοι οι devs που λενε οτι για να δεις τη πραγματικη διαρκεια της μπαταριας θα πρεπει να περασουν τουλαχιστον 2-3 μερες μεχρι να ''στρωσει'' η rom και ο kernel... Μιλαω με μεγαλους kernel devs στους xda απο εποχη HTC συσκευων μου. Μπορει λοιπον κι ο chainfire να λεει λαλακιες, οπως εγω ο ταπεινος χρηστης, οπου εχει βαλει σαν επιλογη στο recovery του, που χρησιμοποιουν ολες οι android συσκευες, το ''delete battery.stats''. Και θα το πω αλλη μια φορα...Το battery calibration ΔΕ βελτιωνει τη μπαταρια.''Στρωνει'' τη rom πιο γρηγορα στο θεμα της μπαταριας. Τα παραπανω λογια δεν ειναι προτροπη σε κανεναν να καλιμπραρει τη μπαταρια.Ειναι προσωπικη αποψη μετα απο εκατονταδες τεστ αλλα και συνομιλιες με αλλους devs.Ο καθενας μπορει και κανει οτι νομιζει καλυτερο, χωρις ομως να χαρακτηριζει ''λαλακιες'' η ''μπουρδες'' οτι λενε οι αλλοι. Το λαλακιες δεν πήγαινε για σένα προσωπικά αλλά για το θέμα. και προ πάντως δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Το xda δεν είναι βίβλος είναι ένα πολύ καλό site ,, αλλά δυστυχώς έχει μαζέψει και αρκετούς άσχετους που το παίζουν developer στα καλά καθούμενα. Το να φτιάξεις μια ROM δεν σε κάνει στα καλά καθούμενα developer ούτε γνώστη του Android. Πιστέψτε ότι πάνω από τους μισούς εδώ μέσα, αν κάτσουν να ασχοληθούν μια ωρίτσα μπορούν να φτιάξουν την δικιά τους ROM, ουσιαστικά ένα copy paste κάνουν των διαφόρων mod.προσοχή δεν θέλω να προσβάλλω κανένα dev και ειδικότερα τον chainfire που τον θεωρώ αρκετά αξιόλογο. Edit : επειδή όσο το έγραφα το post γράφτηκαν και αλλά να πω για τις 2 με 3 μέρες που λέτε ότι κάνει να στρώσει η μπαταρία μετά από custom ROM, ότι και εγώ τα ίδια έκανα και εγώ την ίδια εντύπωση είχα ότι βελτιωνόταν η μπαταρία και όντως βελτιωνόταν αλλά o λόγος ήταν άλλος. Μετά από κάθε custom ROM είχα την τάση να σκαλίζω το κινητό συνέχεια για να δω τις διάφορες και ότι όλα λειτουργούν εντάξει. Ε μετά από μια δύο μέρες που άφηνα επιτέλους το κινητό στην ησυχία του και έκανα την κανονική χρήση που του κάνω πάντα, λογικό είναι η διάρκεια της μπαταρίας να αυξανόταν. Είναι ακριβώς το ίδιο placebo effect που γίνεται και με τις νέες ROM, που κάθε νέα ROM είναι καλύτερη και γρηγορότερη από την προηγούμενη.Αν ήταν όντως έτσι το κινητό θα λειτουργούσε πλέον πιο γρήγορα και από την σκέψη. Edited July 16, 2012 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Το λαλακιες δεν πήγαινε για σένα προσωπικά αλλά για το θέμα. και προ πάντως δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Το xda δεν είναι βίβλος είναι ένα πολύ καλό site ,, αλλά δυστυχώς έχει μαζέψει και αρκετούς άσχετους που το παίζουν developer στα καλά καθούμενα. Το να φτιάξεις μια ROM δεν σε κάνει στα καλά καθούμενα developer ούτε γνώστη του Android. Πιστέψτε ότι πάνω από τους μισούς εδώ μέσα, αν κάτσουν να ασχοληθούν μια ωρίτσα μπορούν να φτιάξουν την δικιά τους ROM, ουσιαστικά ένα copy paste κάνουν των διαφόρων mod.προσοχή δεν θέλω να προσβάλλω κανένα dev και ειδικότερα τον chainfire που τον θεωρώ αρκετά αξιόλογο. Δε μιλησα για ''ασχετους'' devs.Μιλαω για chainfire, zeppelinrox (εχει φτιαξει thread για το πως να καλιμπραρεται μια μπαταρια) , LorD ClockaN (απο τους καλυτερους kernel devs που εχω δει) κτλ... Αλλα και παλι να θυμησω το οτι το καλιμπραρισμα ΔΕ βοηθαει στη ζωη της μπαταριας....ουφ..... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 To "2-3 κύκλοι ανεβάζουν την απόδοση της μπαταρίας" ισχύει μόνο στην πρώτη της χρήση, όταν είναι καινούρια. Μετα γιοκ Το ίδιο άκουγα και εγώ, οτι για κάποιο λόγο το λειτουργικό "χρειάζεται" δύο τρείς κύκλους για να αποδώσει η μπαταρία το μέγιστο, μέχρι που γκρεμίστηκε ο μύθος (κάποια στιγμή τέλη του 2011 από τον μηχανικό της google) Εχω φλασάρει στις διάφορες android συσκευές μου κάπου 100 φορές rom (τουλάχιστον). Με προσοχή για το θέμα αυτό το έκανα 20-30 φορές και δεν είδα καμία βελτίωση. Διαφορές είδα σε kernel η σε διαφορετικές rom μεταξύ τους αλλά όχι σε μια rom με την πάροδο του χρόνου. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 To "2-3 κύκλοι ανεβάζουν την απόδοση της μπαταρίας" ισχύει μόνο στην πρώτη της χρήση, όταν είναι καινούρια. Μετα γιοκ Το ίδιο άκουγα και εγώ, οτι για κάποιο λόγο το λειτουργικό "χρειάζεται" δύο τρείς κύκλους για να αποδώσει η μπαταρία το μέγιστο, μέχρι που γκρεμίστηκε ο μύθος (κάποια στιγμή τέλη του 2011 από τον μηχανικό της google) Εχω φλασάρει στις διάφορες android συσκευές μου κάπου 100 φορές rom (τουλάχιστον). Με προσοχή για το θέμα αυτό το έκανα 20-30 φορές και δεν είδα καμία βελτίωση. Διαφορές είδα σε kernel η σε διαφορετικές rom μεταξύ τους αλλά όχι σε μια rom με την πάροδο του χρόνου. Μα για διαφορετικές custom ROM μιλάμε, μετά από full wipe... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Μα για διαφορετικές custom ROM μιλάμε, μετά από full wipe... Κάθε rom μπορεί να έχει διαφορετική συμπεριφορά αλλά αυτή είναι σταθερή και δεν βελτιώνεται με την ολοκλήρωση 2-3 κύκλων. Αυτό θα απαιτούσε ρουτίνες τεχνητής νοημοσύνης που να μεταβάλουν την λειτουργία του τηλεφώνου ανάλογα την χρήση και να βασίζονται στα....battery stats. Αν υπήρχαν αυτές οι ρουτίνες θα χρειαζόντουσαν ένα πολύ μεγαλύτερο και πιο πολύπλοκο αρχείο με πολύ περισσότερες πληροφορίες. Κάποια στιγμή θα το δούμε και αυτό (δεν απαιτείται και καμιά τρομερή υπολογιστική δύναμη) καθώς οι ρουτίνες τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκες για τέτοια χρήση, αλλά δεν έχω ακούσει να υπάρχει ήδη. Και επαναλαμβάνω δεν θα είχε καμία σχέση με το αρχείο "battery stats" Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 παιδια εχετε δει το τοπικ για την μπαταρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Παιδια καλησπερα. Μετα την τελευταια ΟΤΑ update κατι δεν εκατσε καλα στο τηλεφωνο , μπορω να κανω wipe data -factory reset και μεσω ODIN να περασω το tar αρχειο που κατεβασα απο samsung. Με το Nexus μου γινεται, με το s3 καθοτι καινουργιος στο s3 αλλαζει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Παιδια καλησπερα. Μετα την τελευταια ΟΤΑ update κατι δεν εκατσε καλα στο τηλεφωνο , μπορω να κανω wipe data -factory reset και μεσω ODIN να περασω το tar αρχειο που κατεβασα απο samsung. Με το Nexus μου γινεται, με το s3 καθοτι καινουργιος στο s3 αλλαζει κατι; Καλησπερα. Γινεται, αλλα μπορεις πρωτα να δοκιμασεις factory reset χωρις στη συνεχεια να χρησιμοποιησεις το pc odin. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλησπερα. Γινεται, αλλα μπορεις πρωτα να δοκιμασεις factory reset χωρις στη συνεχεια να χρησιμοποιησεις το pc odin. Με factory reset δεν σβηνονται ολλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Με factory reset δεν σβηνονται ολλα; Σβηνονται ολα και επανερχεται η rom στην αρχικη κατασταση. Θα πρεπει να τη στησεις παλι. Αν εννοεις με το ''ολα'' και τη rom, οχι.Η συσκευη θα bootαρει κανονικα στην αρχικη της κατασταση. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Σβηνονται ολα και επανερχεται η rom στην αρχικη κατασταση. Θα πρεπει να τη στησεις παλι. Αν εννοεις με το ''ολα'' και τη rom, οχι.Η συσκευη θα bootαρει κανονικα στην αρχικη της κατασταση. Ευχαριστω για την αμεση βοηθεια σου, κατα την γνωμη σου τι ειναι καλυτερο να κανω, το factory reset η και τα δυο και ξαναστηνω μεσω download mode προφανως ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Ευχαριστω για την αμεση βοηθεια σου, κατα την γνωμη σου τι ειναι καλυτερο να κανω, το factory reset η και τα δυο και ξαναστηνω μεσω download mode προφανως ετσι δεν ειναι; Πηγαινε στις ρυθμισεις-δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας και επελεξε επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων (factory reset).Thats all. Η συσκευη θα bootαρει και θα ειναι οπως το εβαλες σε λειτουργια οταν το πηρες...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 παιδια εχετε δει το τοπικ για την μπαταρια?? ρε παιδια σορρυ κιολας που επεμβενω αλλα υπαρχει αλλο τοπικ για την μπαταρια γιατι γραφετε εδω? Αγαπητέ μου Μανόλη, η συζήτηση δεν αφορά τις εμπειρίες μας για την διάρκεια της μπαταρίας στο S3 αλλά για μία συγκεκριμένη "παρέμβαση" στο λειτουργικό σε σχέση με την μπαταρία. Το σωστό topic είναι εδώ. Anyway. Φίλε elthis, επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός, επίτρεψέ μου να διατυπώσω την άποψή μου επί του θέματος πιο λεπτομερειακά έτσι ώστε να βγάζει και κάποιο συνολικό νόημα: Κάθε φορά που περνάμε καινούργια rom με τον γνωστό "βίαιο" τρόπο (full wipes etc) η μπαταρία παθαίνει ένα εικονικό σοκ. Ουσιαστικά μας δίνεται η εντύπωση ότι ούτε η ένδειξη φόρτισής της είναι η σωστή αλλά και ότι η αποφόρτισή της δεν είναι γραμμική. Για να αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο έχουμε δύο επιλογές: 1. Δεν κάνουμε τίποτα. Απλά αφήνουμε την μπαταρία να βρει τα πατήματά της μόνη της. Συνήθως μετά από 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης - αποφόρτισης έρχεται στα ίσα της. 2. Κάνουμε αυτό που ονομάζεις εσύ battery calibration, εδώ μπερδευτήκαμε γιατί εγώ το γνωρίζω ως bump charge. Είναι ένας εξαναγκασμός της μπαταρίας να αντιληφθεί που βρίσκεται (από άποψη στάθμης, χωρητικότητας κτλ). Ουσιαστικά επιτυγχάνεται το 1 αλλά σε πιο σύντομο διάστημα. Γνωρίζω την διαδικασία αλλά δεν την προτιμώ γιατί έχω διαβάσει ότι η κατάχρησή της μειώνει την συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το σημείο διαφωνίας μας είναι στην χρησιμότητα διαγραφής των battery stats. Επιμένω ότι δεν προσφέρουν τίποτα στην παραπάνω διαδικασία, βασικά είναι ανούσιο καθώς θα διαγραφούν από το λογισμικό το ίδιο στην πρώτη μεγάλης διαρκείας φόρτιση. Και φυσικά όλα τα παραπάνω ουδεμία σχέση έχουν με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, όπως προανέφερες. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Αγαπητέ μου Μανόλη, η συζήτηση δεν αφορά τις εμπειρίες μας για την διάρκεια της μπαταρίας στο S3 αλλά για μία συγκεκριμένη "παρέμβαση" στο λειτουργικό σε σχέση με την μπαταρία. Το σωστό topic είναι εδώ. Anyway. Φίλε elthis, επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός, επίτρεψέ μου να διατυπώσω την άποψή μου επί του θέματος πιο λεπτομερειακά έτσι ώστε να βγάζει και κάποιο συνολικό νόημα: Κάθε φορά που περνάμε καινούργια rom με τον γνωστό "βίαιο" τρόπο (full wipes etc) η μπαταρία παθαίνει ένα εικονικό σοκ. Ουσιαστικά μας δίνεται η εντύπωση ότι ούτε η ένδειξη φόρτισής της είναι η σωστή αλλά και ότι η αποφόρτισή της δεν είναι γραμμική. Για να αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο έχουμε δύο επιλογές: 1. Δεν κάνουμε τίποτα. Απλά αφήνουμε την μπαταρία να βρει τα πατήματά της μόνη της. Συνήθως μετά από 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης - αποφόρτισης έρχεται στα ίσα της. 2. Κάνουμε αυτό που ονομάζεις εσύ battery calibration, εδώ μπερδευτήκαμε γιατί εγώ το γνωρίζω ως bump charge. Είναι ένας εξαναγκασμός της μπαταρίας να αντιληφθεί που βρίσκεται (από άποψη στάθμης, χωρητικότητας κτλ). Ουσιαστικά επιτυγχάνεται το 1 αλλά σε πιο σύντομο διάστημα. Γνωρίζω την διαδικασία αλλά δεν την προτιμώ γιατί έχω διαβάσει ότι η κατάχρησή της μειώνει την συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το σημείο διαφωνίας μας είναι στην χρησιμότητα διαγραφής των battery stats. Επιμένω ότι δεν προσφέρουν τίποτα στην παραπάνω διαδικασία, βασικά είναι ανούσιο καθώς θα διαγραφούν από το λογισμικό το ίδιο στην πρώτη μεγάλης διαρκείας φόρτιση. Και φυσικά όλα τα παραπάνω ουδεμία σχέση έχουν με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, όπως προανέφερες. Συμφωνώ σε αυτά που λές. Η μεγάλη παρανόηση από πάρα πολύ κόσμο (ξεκινώντας από XDA μεριά) είναι ότι το delete battery stats είναι battery calibration. Που το ένα με το άλλο δεν έχουν καμία σχέση. Μέχρι και εφαρμογές το αναφέρουν λάθος. Θυμίζω ότι η διάρκεια ζωής και η αντοχή μιας μπαταρίας έχουν να κάνουν αποκλειστικά με χημεία. Δεν μπορείς να μεταβάλεις την χημική συμπεριφορά σβήνοντας ένα αρχείο. Χρειάζεται χημική διεργασία, δηλαδή προσεκτική και συντεταγμένη φόρτιση/εκφόρτιση. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Τίποτα που να αξίζει δοκιμάσατε τελευταία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoyka Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Καλησπερα, Εχω αναφερθει και πριν μερικες μερες για οταν ειναι κλειστη η οθονη πως μπορω να εχω notification στην οθονη για να το βλεπω... Μου προτειναν να κοιταξω καποιες εφαρμογες απο το play store οι οποιες δεν κανουν αυτο που ζηταω.. Καποιοι μου προτειναν να χρησημοποιησω το LED Indicator καθως αλλαζει χρωμα αναλογα την εφαρμογη....Ε αυτο το πως αλλαζει χρωμα για οποια εφαρμογη θελω δεν το εχω βρει ποτε...που μπορει να ειναι αυτο;;; Μηπως παιδια ξερει κανεις να με βοηθησει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Καλησπερα, Εχω αναφερθει και πριν μερικες μερες για οταν ειναι κλειστη η οθονη πως μπορω να εχω notification στην οθονη για να το βλεπω... Μου προτειναν να κοιταξω καποιες εφαρμογες απο το play store οι οποιες δεν κανουν αυτο που ζηταω.. Καποιοι μου προτειναν να χρησημοποιησω το LED Indicator καθως αλλαζει χρωμα αναλογα την εφαρμογη....Ε αυτο το πως αλλαζει χρωμα για οποια εφαρμογη θελω δεν το εχω βρει ποτε...που μπορει να ειναι αυτο;;; Μηπως παιδια ξερει κανεις να με βοηθησει;;; Δοκίμασε αυτό Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών χωρίς να σβήσω την εσωτερική sd μιας και από ότι κατάλαβα μέσα άλλο το μενού τη σβήνει μιας και δε σου δίνει επιλογή να μη. Μήπως μέσω του cmw με το factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών χωρίς να σβήσω την εσωτερική sd μιας και από ότι κατάλαβα μέσα άλλο το μενού τη σβήνει μιας και δε σου δίνει επιλογή να μη. Μήπως μέσω του cmw με το factory reset? Ναι απο cwm. Wipe data,cache,dalvik και έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Ναι απο cwm. Wipe data,cache,dalvik και έτοιμος. Χώρις να υπάρχει φόβος να σβήσω την εσωτερική sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Χώρις να υπάρχει φόβος να σβήσω την εσωτερική sd? Για να σβησεις sd απο cwm πρέπει να πας mounts & storage-format sdcard. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια αν θα γίνει κάποιο conflict (γενικά, όχι μόνο στο wipe), οπότε τα συχνά backups μόνο καλό κάνουν (το ξέρω από πρώτο χέρι..! :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Σβηνονται ολα και επανερχεται η rom στην αρχικη κατασταση. Θα πρεπει να τη στησεις παλι. Αν εννοεις με το ''ολα'' και τη rom, οχι.Η συσκευη θα bootαρει κανονικα στην αρχικη της κατασταση. Με factory reset δεν σβηνονται ολλα; ΑΝ εχεις βαλει κουστομ ρομ αν εισαι ρουτ χανεις κατι απο αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Λοιπόν ψήνομαι να δοκιμάσω την preview cm10 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Λοιπόν ψήνομαι να δοκιμάσω την preview cm10 . Το ιδιο και εγω , αν και προσπαθω να μεινω σε stock και τα εχω καταφερει μεχρι στιγμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftheodo Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Λοιπόν ψήνομαι να δοκιμάσω την preview cm10 . Το ιδιο και εγω , αν και προσπαθω να μεινω σε stock και τα εχω καταφερει μεχρι στιγμης Εγώ την έχω δοκιμάσει. Έχει πολλές προοπτικές, είναι απίστευτα smooth ( ειδικά για preview, ούτε καν beta ) αλλά τα bugs που έχει δεν το καθιστούν αξιόπιστο για καθημερινή χρήση. Η κάμερα κλειδώνει, έχει καποια θέματα με τις κλήσεις ( όταν παίρνεις κάποιον, δεν σε ακούει εκτός αν σε πάρει αυτός ), το ραδιοφωνο δεν λειτουργεί, υπάρχουν κάποια γραφικά artifacts και αρκετα άλλα. Πάντως είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και πιστευω ότι όταν βγει η τελική έκδοση θα είναι εκπληκτικό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts