Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ψαχνοντας για official firmware για το s3 επεσα σε αυτα

http://www.sammobile.com/firmwares/download/34566/I9300XXUGNG3_I9300EURGNG1_EUR.zip/

http://androidromupdate.com/2014/09/10/i9300xxugng3-4-3-galaxy-s3-gt-i9300/

τα στοιχεια της συσκευης ειναι αυτα

CP-> i9300XXUGNA8

CSC-> I9300DBTGNG2

AP-> I9300XXUGNG3

να υποθεσω οτι το δευτερο σιγουρα θα δουλεψει

γιατι απο οτι καταλαβα η συσκευη προερχεται απο γερμανια

για το πρωτο μιας και ειναι ελληνικο θα δουλεψει?

κατι γενικο: συνηθως που δινουμε βαρυτητα? μονο στο firmware?η μπορουμε να κανουμε εγκατασταση οποιοδηποτε firmware ανεξαρτητα αν ειναι branded η unbranded η συσκευη?

το CSC δεν το κοιταμε καθολου η οχι??

μιλαω παντα για official rom

μη με παρετε με τις πετρες αλλα δεν ξερω και πολλα απο samsung:O

οποια και να βαλεις αφου ειναι επισημες ειναι ιδιες πανω κατω.εγω προσωπικα πριν ασχοληθω με ανεπισημες(4.4.2) περασα και γερμανικη και γαλικη αν και το τηλεφωνο μου ειχε προορισμο για χωρες της βαλτικης.το csc δεν παιζει ρολο πλεον αφου δεν υπαρχουν ανανεωσεις περαν της 4.3.γιατο branded αν βαλεις αλλη επισημη απλως χανεις διαφορες εφαρμογες που ειχε απο την εταιρια που προερχοταν το τηλ.αν εχεις εγγυηση ακομα μην προχωρας σε ρουτ,αλλα και απο την αλλη η 4.3..χαλια τι να πω.δικο σου θεμα.σημ.δεν χανεις εγγυηση οποιας χωρας και να βαλεις αφου ειναι επισημη.

:ninja:

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οποια και να βαλεις αφου ειναι επισημες ειναι ιδιες πανω κατω.εγω προσωπικα πριν ασχοληθω με ανεπισημες(4.4.2) περασα και γερμανικη και γαλικη αν και το τηλεφωνο μου ειχε προορισμο για χωρες της βαλτικης.το csc δεν παιζει ρολο πλεον αφου δεν υπαρχουν ανανεωσεις περαν της 4.3.γιατο branded αν βαλεις αλλη επισημη απλως χανεις διαφορες εφαρμογες που ειχε απο την εταιρια που προερχοταν το τηλ.αν εχεις εγγυηση ακομα μην προχωρας σε ρουτ,αλλα και απο την αλλη η 4.3..χαλια τι να πω.δικο σου θεμα.σημ.δεν χανεις εγγυηση οποιας χωρας και να βαλεις αφου ειναι επισημη.

Να τονίσω για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων με τα επίσημα service

ότι αυτό που γράφεις είναι λάθος.Οποιαδήποτε ρομ βάλετε (πάντα για official) η οποία θα είναι διαφορετικού region από αυτό που έχει εξ' αρχής η συσκευή,, αυτομάτως σας βγάζει εκτός εγγύησης!!! Να το έχετε υπόψιν σας αυτό.

Edited by truckman

Να τονίσω για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων με τα επίσημα service

ότι αυτό που γράφεις είναι λάθος.Οποιαδήποτε ρομ βάλετε (πάντα για official) η οποία θα είναι διαφορετικού region από αυτό που έχει εξ' αρχής η συσκευή,, αυτομάτως σας βγάζει εκτός εγγύησης!!! Να το έχετε υπόψιν σας αυτό.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας

ουτως η αλλλως εγγυηση δεν εχω καν αφου την συσκευη την εχω απο τον ιουλιο του 12:)

οποτε δεν τιθεται θεμα εγγυησης

μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως ειναι το CSC?

edit: και κατι αλλο

απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

εκτoς απο τον usb driver θα χρειαστω και τον adb driver?

Edited by rzr86

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως ειναι το CSC?

edit: και κατι αλλο

απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

εκτoς απο τον usb driver θα χρειαστω και τον adb driver?

Μονο τον usb driver θελεις . Για το csc διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347510

Samsung galaxy s21+

μια ερωτηση

αν βαλω custom recovery και μετα θελω να ξαναβαλω το stock recovery υπαρχει καποιο αρχειο για αυτο?

η πρεπει να κανω install την official rom μεσω odin?

γιατι απο οτι φαινεται το προβλημα δεν λυθηκε με εγκατασταση της rom

οποτε σκεφτηκα μπας και λυθει με format απο custom recovery και να βαλω μια rom απο εκει

Εαν έκανες wipe data μέσα απο τις ρυθμίσεις και δεν λύθηκε το πρόβλημα σου τότε σίγουρα ενα wipe μέσα από custom recovery δεν θα αλλάξει κάτι .

Samsung galaxy s21+

Εαν έκανες wipe data μέσα απο τις ρυθμίσεις και δεν λύθηκε το πρόβλημα σου τότε σίγουρα ενα wipe μέσα από custom recovery δεν θα αλλάξει κάτι .

απο τις ρυθμισεις εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

δεν λυθηκε

μετα περασα official rom μεσω odin

παλι δεν λυθηκε

μετα εκανα wipe data/factory reset και wipe cache απο το recovery

ουτε παλι

αυτο που παρατηρησα παντως ειναι οτι το προβλημα εμφανιζεται πιο σπανια απο πριν

σημερα συγκεκριμενα συνεβει μονο μια φορα

μπορει να μου πει καποος πως κανω εγκατασταση τον adb driver απο εδω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

εχω windows 7

Γεια χαρα παιδιά εχω πρόβλημα με το port usb δεν αναγνώριζει το κινητό σε οποιοδήποτε υπολογιστή με οποιοδηποτε καλώδιο !!και επίσης του αλλαξα μπαταρία γιατί δεν φορτιζε και πάλι δεν φορτίζει , δείχνει το σήμα(τον κεραυνο) οτι φορτίζει και η μπαταρία πέφτει κατα 1% ανα μισάωρο αντί να φορτίζει και αυτο με διαφορετικους φορτιστές..Θέλω να σας κάνω τις 2 εξής ερώτησεις ξέρει κανείς πόσο κοστίζει να μου αλλαξουν charging port και πού?και η δεύτερη ερώτηση αφορά το τζάμι που μου εσπασε αγορασα με 25€ original gorilla glass για gallaxy s3 απο το e bay και το μονο μαγαζί που εχω βρει να το αλλάζει μόνο του χωρις την lcd (που ολοι λενε οτι παει μαζι με το τζαμακι) ειναι στον Πειραιά κ μενω Διόνυσο!! Κανεναν πιο κοντά γνωρίζετε? Συγνώμη για τα πολλά λόγια κ ευχαριστώ προκαταβολικα για το ενδιαφέρον

Παίδες να ρωτήσω

Αυτο το τελευταιο "μη-αναμενόμενο" update που δώσανε πριν μερικούς μήνες:

1) Φτιάχνει αυτό το ενοχλητικό προβλημα με τις διακοπές στην μουσική; (που το κάνει και στην εφαρμογή Μουσική και στο play music)

2) Φτιάχνει τίποτα γενικώς;

3) Μήπως έχει τίποτα καινούρια annoyances; (γιατί γενικά κάθε update και χειρότερα απο την sammy)

ΥΓ: Το πρόβλημα με το google maps όπου κρεμαγε φτιάχτηκε με το τελευταιο update της εφαρμογής

ΥΓ2: Είναι κανείς άλλος με επίσημη ROM εκτος απο μένα;

Edited by kurkosdr
Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

έχω το εταιρικό με την official και το προσωπικό με την archidroid 1.7 . H official μου τρώει άπειρη μπαταρία, λαγκαρει του θεού και δεν εχω και πολλές εφαρμογές. Δεν τις χρησιμοποιώ ιδιαίτερα τις εφαρμογές που λες, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν και δεν έχω προσέξει κάτι, αλλά προσωπικά (και γενικά δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθώ με custom rom) θα σε συμβούλευα ή να βάλεις κάποια άλλη ή να γυρίσεις στην 4.1.2

Κι εγώ εδώ και κανένα μήνα επέστρεψα στην stock 4.3 μετά από κάποιους μήνες σε custom. Η αλήθεια είναι ότι τη μπαταρία και τη σταθερότητα που βρήκα στην official δεν τα βρήκα πουθενά αλλού. Απαιτείται όμως root, greenify, σβήσιμο ή "πάγωμα" ορισμένων άχρηστων εφαρμογών - bloatware της Samsung.. με δυο τρία πραγματάκια ουσιαστικά η stock 4.3 γίνεται απίθανη rom. Σταθερή, χωρίς προβλήματα, λειτουργούν όλα όσα επιθυμείς να αφήσεις ενεργά στο σύστημα.. ;)

Κι εγώ εδώ και κανένα μήνα επέστρεψα στην stock 4.3 μετά από κάποιους μήνες σε custom. Η αλήθεια είναι ότι τη μπαταρία και τη σταθερότητα που βρήκα στην official δεν τα βρήκα πουθενά αλλού. Απαιτείται όμως root, greenify, σβήσιμο ή "πάγωμα" ορισμένων άχρηστων εφαρμογών - bloatware της Samsung.. με δυο τρία πραγματάκια ουσιαστικά η stock 4.3 γίνεται απίθανη rom. Σταθερή, χωρίς προβλήματα, λειτουργούν όλα όσα επιθυμείς να αφήσεις ενεργά στο σύστημα.. ;)
Πολύ σωστά,οι official είναι πολύ σταθερές,αλλά ειδικά στο s3 λόγω μικρής cache (εκεί πονάει),θέλουν λίγο "ξελάφρωμα" και θα δουλεύει μιά χαρά.

Και ολα αυτα τα σχολια για κακη ρομ οταν δοθηκε η αναβαθμηση ξεχαστηκανε?δεν εννοω εσας παιδια γενικα για τα σχολια στα φορουμ μιλαω.εγω εχω την QS και εχω φαει κολημα με την λειτουργικοτητα της.

Και ολα αυτα τα σχολια για κακη ρομ οταν δοθηκε η αναβαθμηση ξεχαστηκανε?δεν εννοω εσας παιδια γενικα για τα σχολια στα φορουμ μιλαω.εγω εχω την QS και εχω φαει κολημα με την λειτουργικοτητα της.

όσο καιρό είχα στοκ ρομ στο κινητό,με ρουτάρισμα και συναφή,ήταν πολύ καλό και σταθερό.

Αν βγάλεις τις εφαρμογές τις sammy πιστεύω πως είναι μια χαρά.

Xiaomi 12 Pro

με την official έχω απενεργοποιήσει ένα κάρο εφαρμογές και widget και πάλι μου κάνει ιστορίες. κατ'εμε αφού αποφάσισε να σταματήσει να το υποστηρίζει (ενώ το note2 παει για γλυφιτζούρι) έπρεπε να έχει φροντίσει η τελική έκδοση που θα του φόραγε να είναι βιώσιμη τουλάχιστον χωρίς ανάγκη από ρουταρίσματα και τα σχετικά. Με την 4.1.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα να την έχω για πάντα, και ας με ζάλιζε στα redraws.

Προσωπικά δεν είχα ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την official, εξάλλου δεν την άφησα και ποτέ χωρίς root πέρα από τις πρώτες μέρες που αγόρασα τη συσκευή (Πάσχα του ´14 με 4.3 εγκατεστημένη απ'τη Samsung)..

Πέρασα και από custom (θα με θυμάσαι για καιρό στο νήμα της qs-i9300 ;) ) αλλά γύρισα και αρκετές φορές σε stock χωρίς root, ίσα ίσα για να κάνω το κάθε update που ερχόταν στην 4.3 και στο καπάκι πάλι root.

Όντως η Qs είναι η πιο σταθερή custom κατ' εμέ, κάποιες φορές όμως σε κάνει να συναντάς πράγματα που με την stock δεν θα δεις ποτέ θα έλεγα..

Σε άλλες "σταθερές" custom roms (βλέπε cyanogen - που πάντα αγαπούσα παρεμπιπτόντως) δεν αναφέρομαι καν, αρκετά προβλήματα τουλάχιστον την εποχή που τη δοκίμαζα με πρώτο και κύριο την κάμερα. Οκ, δεν το συνάντησαν όλοι όμως εμένα με ταλαιπώρησε αρκετά.

Στην official φυσικά ούτε λόγος, κάμερα, ραδιόφωνο, όλα λειτουργούν άψογα και σταθερά, κανένας λόγος ανησυχίας ούτε στιγμή.. :)

η cm δεν έχει κανένα πρόβλημα βασικά πλέον.

Δεν ξέρω βρε'σύ Χρυσόστομε, δυο τρεις εκδόσεις της που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν μου έβγαλαν θέμα με την κάμερα, εκείνο το κλασικό "camera has stopped" και μόνο σε μία περίπτωση λυνόταν προσωρινά με επανεκκίνηση της συσκευής. Στις υπόλοιπες.. επέστρεφα καρφί σε official.

Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι ορισμένες custom roms δεν κάθονται καλά σε όλες τις συσκευές, ίσως οφείλεται ακόμα και σε διαφορές στο hardware μεταξύ συσκευών, δεν ξέρω. Είναι σενάριο του μυαλού μου αυτό. Τόση επιμονή όμως με το θέμα της κάμερας δεν συνάντησα ποτέ και πουθενά, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι σε όλους σας μπορεί η τελευταία cm να λειτουργεί τέλεια κι όμως στη δική μου συσκευή να δω πάλι αυτό το ενοχλητικό μήνυμα.. και πάλι όμως όσο καλή και να την έκαναν δύσκολα θα πιστέψω ότι έφτασε σε αυτονομία τα επίπεδα της stock, δεν το πιστεύω με τίποτα αν δεν το δω στην πράξη δηλαδή. Είναι όπως κατάλαβες στις προτεραιότητές μου και αυτό.

Για ποια έκδοση της cm μιλάς με την ευκαιρία; Με τον δικό της kernel τη χρησιμοποιείς (αν βέβαια τη χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή);

Boeffla ng κέρνελ και πάντα την τελευταί ενημέρωση που βγάζει η cm11.

Mόνο σε μία μου έβγαλε το θέμα με την κάμερα προχθές και αυτό 2 φορές όλες και όλες.

Εντάξει όπως του κάτσει του καθένα.

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά, με την QM, το κινητό ουσιαστικά έχει όλα τα πλεονεκτήματα στοκ ρομ, με φοβερή κάμερα που γράφει και βιντεο με slow motion και με το τιτανιουμ, έχω βγάλει όλη τη σαβούρα και δεν υπάρχει λαγκ καθόλου και ποτέ!!!

Kαλησπέρα.

Είχα γράψει προ μηνός αν θυμάμαι καλά για τις προσπάθειες μου να αναβαθμίσω σε 4.4.4. Τελικά τα κατάφερα και το τηλέφωνο ήταν μια χαρά.

Σήμερα μου έβγαλε μερικές φορές το μήνυμα "the process com.android.incallui has stopped" και παρατήρησα ότι δε μπορούσα να δω ποιός με παίρνει τηλ. Με σύντομο ψάξιμο, είδα ότι το πρόβλημα το έχουν αντιμετωπίσει κάποιοι χρήστες άλλων συσκευών. Έχει τύχει σε κανέναν με S3?

Eυχαριστώ.

Σημ. Δοκίμασα να σβήσω το τηλ και να το ξανανοίξω (κι αυτό με δυσκολία διότι μου πέταγε συνεχώς το μήνυμα). Τώρα, προς το παρόν δεν το κάνει. Σε κάποια άλλα θέματα άλλων συσκευών διάβασα ότι μπορεί να φταίνε κάποιες εφαρμογές. Γνωρίζετε κάτι?

Edited by dali9803

ειναι εφαρμογη συστηματος για την λειτουργεια κλησεων,νομιζω, μηπως την απενεργοποιησες κατα λαθος η μηπως με καποιο αλλο προγραμμα την "παγωσες".ισως με επαναφορα η επαννεγκατασταση διορθωθει.