Jump to content

nikolaszo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikolaszo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

nikolaszo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια χαρα παιδιά εχω πρόβλημα με το port usb δεν αναγνώριζει το κινητό σε οποιοδήποτε υπολογιστή με οποιοδηποτε καλώδιο !!και επίσης του αλλαξα μπαταρία γιατί δεν φορτιζε και πάλι δεν φορτίζει , δείχνει το σήμα(τον κεραυνο) οτι φορτίζει και η μπαταρία πέφτει κατα 1% ανα μισάωρο αντί να φορτίζει και αυτο με διαφορετικους φορτιστές..Θέλω να σας κάνω τις 2 εξής ερώτησεις ξέρει κανείς πόσο κοστίζει να μου αλλαξουν charging port και πού?και η δεύτερη ερώτηση αφορά το τζάμι που μου εσπασε αγορασα με 25€ original gorilla glass για gallaxy s3 απο το e bay και το μονο μαγαζί που εχω βρει να το αλλάζει μόνο του χωρις την lcd (που ολοι λενε οτι παει μαζι με το τζαμακι) ειναι στον Πειραιά κ μενω Διόνυσο!! Κανεναν πιο κοντά γνωρίζετε? Συγνώμη για τα πολλά λόγια κ ευχαριστώ προκαταβολικα για το ενδιαφέρον
  2. Ευχαριστώ. .απλα μου μεινανε κάποια πράγματα μεσα οπως την φωτο που εχω ταπετσαρια..καποιες εφαρμογες κλπ..κ αντιμετωπίζω το εξης προβλημα τωρα κατεβασα το watch app κ οταν πάει να κάνει εγκατάσταση μου γράφει app cannot install -error 110, το watch app που μονο με αυτο αντιμετωπίζω προβλημα το είχα παλιότερα περασμένο στην sd και πριν το reset το πέρασα στην συσκευή. Θα του ξανακάνω λοιπόν reset κ η ερώτηση που εχω τωρα είναι η εξής πρέπει να αφαιρέσω sim και sd? Την sd πως την καθαριζω?
  3. Γεια χαρά ξέρει κανείς πως γίνεται hard reset ? Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων που έκανα απο τις ρυθμισεις πρέπει να ειναι κατι αλλο έτσι?
  4. Καλησπέρα, το s3 μου φορτίζει μόνο οταν είναι κλειστό, οταν ειναι ανοιχτο πεφτει σιγα σιγα η μπαταρία του μεχρι που κλείνει. .και ας ειναι στην μπριζα ..να του παρω καινουργια μπαταρία? Αν έχει πρόβλημα το port φορτισηα? Ποσο θα μου παρουν να το αλλάξουν γνωριζει καποιος?
  5. ευχαριστώ φίλε μου θα περιμένω μηπως ανακαλυψω αν φταίει κατι άλλο κ θα το παω..οχι εγγύηση δεν εχω είναι παλιο κ εχω χασει αποδηξεις κλπ..
  6. Κηφισιά μένω , δεν μου βγαζει καμια ένδειξη ούτε στους υπολογιστές που το συνδέω ουτε στο κινητό ..μονο το κευρανο οτι είναι σε κατάσταση φόρτισης
  7. το εκανα και αυτό ..πως γίνεται να μην το αναγνωρίζει τίποτα δεν μπορω να το συνδέσω πουθενά ..να το παω πουθενά να το δουνε ξέρετε κανα μαγαζί?
  8. οχι το εχω δοκιμάσει σε πολλές tv
  9. Γειά χαρά το s3 μου σταμάτησε ξαφνικά να συνδέεται με usb δοκιμασα σε άλλους υπολογιστές με διαφορετικα καλώδια και τίποτα. δεν αναγραφει καν στην οθόνη συνδεθηκε με usb ..απλα μου βγάζει τον κεραυνό της φόρτισης ..καμιά ιδέα? το έκλεισα το ξανανοιξα εβγαλα sim καμιά αλλαγή. να του κάνω hard reset ?θα βοηθήσει πιστεύετε?
  10. Όχι δεν ξέρω να αλλάξω rom η kernel, έβλεπα ταινίες κανονικά και τώρα με το που του βάζω το usb δεν μου αναγνωρίζει το hdmi πριν έγραφε συνδέθηκε με καλώδιο hdmi και μετέφερε την εικόνα στην tv μου. Τώρα απλά βγάζει τον κεραυνό ότι φορτίζει. Γίνεται η θύρα usb του τηλεφώνου να λειτουργεί μόνο για φόρτιση και να μην μπορώ να στείλω δεδομένα?
  11. Δεν έχω ξαναγράψει αρκετές φορές μια επιεικια από τους διαχειριστές παρακαλώ.. Έχω πάρει ένα hdmi adaptor για Samsung gallaxy s3 και ξαφνικά έπαψε να το αναγνωρίζει το τηλέφωνο και δεν μπορώ να δω στην τηλεόραση από το κινητό. Πήρα καινούργιο hdmi adaptor και πάλι τα ίδια. Απλά φορτίζει το κινητό χωρίς να μεταφέρει την εικόνα στην τηλεόραση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ
  12. Γεια χαρα στους τελευταιους που εχουν αντεξει με αυτο το αθλιο κινητο!!για να μπω στο facebook πρεπει να κανω 5 προσευχες κ 10 ταματα!αργει υπερβολικα κ δεν το εμφανιζει σωστα!!και η εφαρμογη στο samsung apps ειναι για γελια κ για κλαματα αρχαια με περιορισμενες δυνατοτητες ,αν ξερει κανεις κανα τροπο να μπαινω στο facebook τον ευχαριστω bada 2.0 εχω...για να εφαρμοσεις απλες εφαρμογες που εχουν κινητα android των (100 ευρω!!!!! )πρεπει να γινεις hacker....π.χ whats up και viber...και αν τα καταφερεις και παλι!!ακομα δεν εχω καταλαβει που ειναι χρησιμη η htlm5 που μας επρηξαν,flash player αστα να πανε!!! μονο απο την εφαρμογη του you tube βλεπεις on line videos!και τελος ο μονος λογος που δεν το εχω σπασει απο τα νευρα μου ειναι η super amoled,μεγαααααλη η χαρη της εξαιτιας της εμπλεξα με γαμ:X το wave!!!!!!!
  13. thanks πρεπει να μαζεψω λεφτα να παρω ενα android να ησυχασω...
  14. Κανονικά είναι για το wave 3 αλλά δες εδώ μήπως και καταφέρεις τίποτα. http://tizenhub.com/2012/11/viber-bada-for-wave-gt-s8500.html#more-25418
  15. ευχαριστω ρε GUZGUN αλλαξες κινητο και ασχολεισαι ακομα με εμας τους προιστορικους!!πραγματικα ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...