Jump to content

JHRoss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JHRoss

  1. Αν εννοείς την έκδοση CyanogenMod: 14.1-20161207-UNOFFICIAL-i9300
  2. Καλησπέρα παίδες, το κινητό όντως αναστήθηκε με την καινούρια rom, όμως υπάρχουν μερικά θεματάκια: i) Δεν με αφήνει να βρω ενημερώσεις, μου λέει ότι ο έλεγχος για ενημερώσεις απέτυχε και να ελέγξω την σύνδεση στο διαδίκτυο και να προσπαθήσω αργότερα, ενώ το κινητό είναι συνδεδεμένο κανονικά στο διαδίκτυο. Αν πάλι πάω να βάλω τις υπάρχουσες ενημερώσεις π.χ. την cm-14.1-20161225-NIGHTLY ξεκινάει να ψάχνει και απλά δεν ολοκληρώνει ποτέ. ii) Όταν προσπαθώ από την Διαχείρηση Αρχείων να μπω στην sd μου λέει ότι "Αυτή η λειτουργία απαιτεί αυξημένα δικαιώματα. Προσπαθείστε να αλλάξετε σε λειτουργία πρόσβασης root" και όταν πάω στις ρυθμίσεις να το κάνω απλά με αγνοεί και μου δέχεται μόνο την Λειτουργία Ερώτησης Χρήστη. Τι παίζει?
  3. Τον τελευταίο καιρό πετούσε συχνά το μήνυμα "To Google Play έχει σταματήσει". Μετά το έκλεισα και το ξανάνοιξα και με πήγε στην οθόνη SECURITY ERROR και δεν ξεκινά το android. Είδα tutorials στο youtube: ξεκινάω το LG Mobile Support Tool για να κάνω αναβάθμιση όμως δεν γίνεται με τίποτα να συνδεθεί με την συσκευή! Το Microsoft ActiveSync δεν μου δουλεύει τόσο σε Vista όσο και σε Win10. Τι μπορώ να κάνω?
  4. Επίσης κάτι άλλο, βλέπω ότι δεν μου έχεις βάλει σαν step το backup, το να κάνω backup αφορά μόνο το rootάρισμα? Στα φλασαρίσματα προχωράω χωρίς να κάνω backup? Ευχαριστώ.
  5. Μπορείς να μου κάνεις πιο φραγκοδίφραγκα την διαδικασία? Είμαι ψιλοάσχετος και όταν το είχα ρουτάρει στο παρελθόν ακολουθούσα μία βήμα προς βήμα διαδικασία. Κάνω dl από εδώ ---> http://dwnld.aicp-rom.com/?device=i9300 Τα φλασαρίσματα πώς τα κάνω? (εντάξει το reboot το χω) Ευχαριστώ!
  6. Να το ρουτάρω λες πάλι? Μπορείς να μου δώσεις ένα link να δω πως πρέπει να το κάνω?
  7. Καλησπέρα παίδες, είχα rootάρει το galaxy s3 μου με CyanogenMod 12.1 και εδώ και 2 μήνες περίπου δεν κάνει ενημερώσεις. Για την ακρίβεια όταν πηγαίνω να ενημερώσω από τις ρυθμίσεις μου πετάει μήνυμα: "Ο έλεγχος για ενημερώσεις απέτυχε. Παρακαλώ ελέγξτε την σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και προσπαθήστε αργότερα" Τί παίζει σχετικώς?
  8. Το θέμα με το λαγκάρισμα κάποιων εφαρμογών και του google play store λύθηκε με μια απλή επανεκκίνηση της συσκευής.
  9. Έχω πρόβλημα με διάφορες εφαρμογές καθώς και με το google play, είχα εγκαταστήσει πριν κανα χρόνο το Cyanogenmod 12.1. Τελευταία δεν μου κάνει update. Κάπου διάβασα επίσης ότι η Cyanogen σταματάει την ενασχόλησή της με το android. Έχετε ιδέα για το τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ.
  10. Τελικά η internal storage ήταν γεμάτη διότι είχα μαζέψει πάρα πολλά zip αρχεία στο folder /cmupdater από τις εκάστωτε ανανεώσεις του Cyanogen. Παραθέτω εδώ αυτό διότι μιλάμε για αρκετά GB χώρο! Δεν χρησιμοποίησα κανένα app παρά μόνο τον default Διαχειριστή Αρχείων.
  11. Στο blog που μου στέλνεις κρύβεται η απάντηση. Ο τύπος βρήκε ότι κατά το rootάρισμα με Cyanogen δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές για backups με αποτέλεσμα ένας τεράστιος όγκος δεδομένων να πλημμυρίσει τον τομέα System Data (του Disk Usage). Αναφέρει μέσα ότι πάει από το ROM Manager και το διορθώνει, λέει ότι όποιοι δεν έχουν το Cyanogen ROM Manager να το κάνουν από το αντίστοιχο δικό τους utility. Προσωπικά αν και με Cyanogen δεν έχω το ROM Manager και ούτε γνωρίζω ποιο είναι το utility που ρυθμίζει τα backups. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  12. Δεν μου αντιγράφει όλα τα folders, και από μερικά όπως πχ το folder Android το παίρνω μόνο του και το αντιγράφω αλλά από τα 500MB αντιγράφει μόνο τα 20 περίπου! Άντε τώρα να βρω άκρη για το τι πρέπει να σβήσω από την internal storage. Μου πετάει τώρα τελευταία και το μήνυμα ότι ο αποθηκευτικός χώρος έχει εξαντληθεί και ότι ενδέχεται να μη λειτουργούν ορισμένες λειτουργίες συστήματος
  13. Καλησπέρα παιδιά, έχω το Android 5.1 CyanogenMOD και από τότε που το έβαλα παρατήρησα ότι στην συλλογή φωτογραφιών / βίντεο δημιουργεί μόνο του κλώνους / αντίγραφα κάθε φωτογραφίας και στο πλέγμα αντί για thumb τα έχει κενά. Μια φορά επιστράτευσα μπόλικο κουράγιο και υπομονή και τα έσβηνα ένα ένα. Μετά όμως πάλι τα ίδια. Τι συμβαίνει?
  14. Έχω μόνο 2GB ελεύθερα στην RAM, τα Apps καταλαμβάνουν 2661ΜΒ, τα media 1969ΜΒ και System Data 4963MB. Η System Data καταλαμβάνει και σε σας τόσο πολύ χώρο; Μήπως εκεί βρίσκεται το πρόβλημα και προήλθε από κάποιο λάθος που έκανα κατά το Rootάρισμα; Τα Apps εν τω μεταξύ δεν με ρωτάει που να τα εγκαταστήσει, να επέλεγα πχ στην micro SD που είναι 32GB. Μάλλον θα με είχε ρωτήσει στην αρχή, στην πρώτη εφαρμογή και θα το έπιασε μετά ως default. Μήπως να το ξαναρουτάρω;
  15. Κατ'αρχάς, από τότε που έβαλα το cm12.1 ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ! Αυτό με το πληκτρολόγιο μου το κάνει και μένα. Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι ότι κατά το rootάρισμα έκανα δύο φορές μία διαδικασία χωρίς να χρειάζεται (δεν θυμάμαι τώρα ποια ακριβώς) και επίσης διαπίστωσα ότι αρκετά data αρχεία φωτογραφίες κλπ τα έχει τρεις φορές περασμένα.
  16. Καμιά φορά και χωρίς να το έχω φορτώσει με πολλά πράγματα ανοιχτά μου κάνει μόνο του επανεκίνηση. Τί παίζει σχετικά; Υ.Γ. Παίζει να έχω κάνει κάποια βλακεία κατά το rootάρισμα?
  17. Παίδες καλησπέρα, πως μπορώ να έχω αναφορά μηνυμάτων sms στο cm.12.1 ή γενικώς να δω αν ένα μήνυμα sms που εστάλη έχει ληφθεί από τον παραλήπτη;
  18. JHRoss

    LG Spirit 4G LTE

    Πετιέται το μήνυμα "Δυστυχώς com.quycinc.cne.CNEService έχει σταματήσει" και η συσκευή κολλάει. Τι σημαίνει αυτό; Πώς αντιμετωπίζεται;
  19. Επίσης εκτός από το αστεράκι όταν με καλούν παραμένει αθόρυβο (το είχα βάλει αθόρυβο προφίλ για λίγο πριν κάτι ώρες) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης εκτός από το αστεράκι όταν με καλούν παραμένει αθόρυβο (το είχα βάλει αθόρυβο προφίλ για λίγο πριν κάτι ώρες) Οκ έφτιαξε με τα πλάγια πλήκτρα για τον ήχο
  20. Καλησπέρα παίδες, σήμερα έπαιζα με το κινητό έως ότου μου πέταξε στην γραμμή κατάστασης (πάνω πάνω) ένα αστεράκι δίπλα στο σήμα του δικτύου. Τι σημαίνει και πως το βγάζω?
×
×
  • Create New...