fourtwo Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Κάνε ένα κενό αρχείο και ονόμασε το .nomedia η τσιμπα το από κάποιον άλλο φάκελο που θα υπάρχει. Βάλτο μέσα στο φάκελο που θέλεις (viber πχ) και reboot. Υπαρχει και μια εφαργογη στο playstore nomediamanager που το κανει αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Κανείς που να έχει την official 4.3? Έχει ακόμη θέματα, ή έχει διορθωθεί; από την δική μου εμπειρία με την 4.3 (με DBT τηλέφωνο και ΜΚ6) η καθεμία έχει τα καλά της και τα κακα της,οποτε ειναι τι σου ταιριαζει καλύτερα. Π.χ. με την 4.3 οι εφαρμογες ανοιγουν αρκετα πιο αργα, και γενικα το τηλ μου φαινεται πιο βαρυ από πριν,σε σημειο που να εχω αρχισει να σκεφτομαι το ρουταρισμα και ξήλωμα εφαρμογών ή custom rom, αλλά από την άλλη σαν εργονομία με καλύπτει πολύ περισσότερο από την 4.1.2. Εχει γινει πολυ πιο ευκολο στη χρήση. Υπαρχει και μια εφαργογη στο playstore nomediamanager που το κανει αυτοματα ναι το είχα,με αυτό το εκανα,βέβαια πολύ πλάγια οδός (αλλά εύκολη),δεν καταλαβαίνω γιατί στο gallery δεν έχουν επιλογή να αφαιρεθούν φάκελοι γενικά (και όχι όταν βγαίνει μια νεα φωτό,τσουπ να τους ξαναβλέπεις) Επίσης ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να κάνω απόκρυψη φακέλου που εχω στην sd? δεν μπορώ να βάλω το .nomedia γιατί είναι φάκελοι με μουσική και μετά δεν θα μου τους βλέπει το music player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 ναι το είχα,με αυτό το εκανα,βέβαια πολύ πλάγια οδός (αλλά εύκολη),δεν καταλαβαίνω γιατί στο gallery δεν έχουν επιλογή να αφαιρεθούν φάκελοι γενικά (και όχι όταν βγαίνει μια νεα φωτό,τσουπ να τους ξαναβλέπεις) Επίσης ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να κάνω απόκρυψη φακέλου που εχω στην sd? δεν μπορώ να βάλω το .nomedia γιατί είναι φάκελοι με μουσική και μετά δεν θα μου τους βλέπει το music player Δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neobek Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 από την δική μου εμπειρία με την 4.3 (με DBT τηλέφωνο και ΜΚ6) η καθεμία έχει τα καλά της και τα κακα της,οποτε ειναι τι σου ταιριαζει καλύτερα. Π.χ. με την 4.3 οι εφαρμογες ανοιγουν αρκετα πιο αργα, και γενικα το τηλ μου φαινεται πιο βαρυ από πριν,σε σημειο που να εχω αρχισει να σκεφτομαι το ρουταρισμα και ξήλωμα εφαρμογών ή custom rom, αλλά από την άλλη σαν εργονομία με καλύπτει πολύ περισσότερο από την 4.1.2. Εχει γινει πολυ πιο ευκολο στη χρήση. Οκ! Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλημερα παιδια.. Εχεις κανεις την 4,3 με ροοτ. Δεν μου λειτουργει το screen mirronιng, samsung link, και το smart view η εφαρμογη. Με την 4.1 επαιζαν κανονικα. Ανοιγουν σαν εφαρμογες αλλα δεν κανουν αυτα που λενε.. :P Κανω το κινητο μαμα παλι και λειτουργουν. Με το που το ξαναρουταρω παλι τα ιδια. Υπαρχει κανας τροπος να παιζουν;;; Και αν οχι η omega rom που ειναι samsung based rom παιζουν σε αυτην;;;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλημερα παιδια.. Εχεις κανεις την 4,3 με ροοτ. Δεν μου λειτουργει το screen mirronιng, samsung link, και το smart view η εφαρμογη. Με την 4.1 επαιζαν κανονικα. Ανοιγουν σαν εφαρμογες αλλα δεν κανουν αυτα που λενε.. :P Κανω το κινητο μαμα παλι και λειτουργουν. Με το που το ξαναρουταρω παλι τα ιδια. Υπαρχει κανας τροπος να παιζουν;;; Και αν οχι η omega rom που ειναι samsung based rom παιζουν σε αυτην;;;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336716&page=259 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Είναι γενικότερο πρόβλημα στην 4.3 στις custom Rom. Το είχα και εγώ και ακολούθησα την συμβουλή στο παρακάτω λινκς. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5246125 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosz1 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλησπέρα παιδια θα ήθελα να ρωτήσω κατι για το galaxy siii όταν μιλαω με καποιν αυτος που μιλαω ακουει και ολους τους ηχους που ακουω και εγω ειται αυτό είναι ηδοποιηση για μπαταρια ας πουμε ειται καποια άλλη κληση η οτιδήποτε τελος παντως και δεν εχει να κανει με το αν το κινητο είναι στο αθόρυβο η όχι.Υπαρχει κάποια ρύθμιση για αυτό η μπορεί να γίνει κατι άλλο;; Ευχαριστω που! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 I9300XXEMC2 απο ποια χώρα ειναι,δεν μπορω να τη βρω? πρεπει οπωσδήποτε να περάσω update αυτής της χώρας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) καλησπερα παιδια! να ρωτησω λιγο! πρωτα στην 4.1.2 οταν πατουσες το μηνυμα στο εβγαζε κανονικα σαν κειμενο να το διαβασεις τωρα στην 4.3 δεν γινεται αυτο ξερει κανενας αν ειναι καποια επιλογη η απλος χαθηκε αυτο! επισης η εκμαθηση γιατι δεν λειτουργει πια ! την εχω ενεργοπιοιμενει αλλα τπτ! Edited March 10, 2014 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 ναι το είχα,με αυτό το εκανα,βέβαια πολύ πλάγια οδός (αλλά εύκολη),δεν καταλαβαίνω γιατί στο gallery δεν έχουν επιλογή να αφαιρεθούν φάκελοι γενικά (και όχι όταν βγαίνει μια νεα φωτό,τσουπ να τους ξαναβλέπεις) Επίσης ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να κάνω απόκρυψη φακέλου που εχω στην sd? δεν μπορώ να βάλω το .nomedia γιατί είναι φάκελοι με μουσική και μετά δεν θα μου τους βλέπει το music player Δες εδω τα έχω διαβάσει τα faqs αλλά όπως είπα, δεν με βολεύει το .nomedia γιατί είναι φάκελοι με μουσική και μαζί με τις φωτό δεν μου διαβάζει και τα mp3 (και χωρίς να κάνω clear cache)... τες πα είναι μικρό το πρόβλημα (κάποια στιγμή θα σβήσω τις φωτό). Κάτι άλλο που διάβασα από κάποιον συμφορουμιτη, είναι ότι τώρα με την 4.3. μπορούμε να κάνουμε ανενεργές ή και απεγκατάσταση, πολλές από τις άχρηστες εφαρμογές της samsung και google, και βλέπω το κινητό να έχει πάρει λίγο τα πάνω του. Έκανα 2-3 επανεκκινήσεις μπας και ξαναξεκινήσουν μόνες τους αλλά βλέπω παραμένουν ανενεργές!!! Πήρε αναβολή το ρουτάρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Καλησπέρα. Θέλω να μάθω, οι συσκευές που είναι από παραεισαγωγή έχουν το ίδιο πληκτρολόγιο με τις συσκευές της ελληνικής αντιπροσωπείας; Αν όχι, τι πληκτρολόγιο* έχουν οι μεν και τι οι δε; *qwerty μόνο, qwerty + 3x4, υπάρχει ελληνικό Τ9, υπάρχει υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων ανά 1 sms; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited March 10, 2014 by gms υπήρχε στις faq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Τα ίδια πληκτρολόγια έχουν δεν υπάρχει διαφορά.και έχουν κανονικά 160 χαρακτήρα ανά sms. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 παιδια σημερα παρουσιαστηκε ενα προβλημα με την καρτα μου που ειναι sandisk 32gb class 10. ειδα το κινητο μου και εγραφε πως η καρτα αφαιρεθηκε με επιτυχια. την εβγαλα, την ξαναεβαλα και εγραφε εντοπισμος για σφαλματα και μετα απο λιγο παλι αφαιρεθηκε με επιτυχια. την βαζω σε ενα s2 και παλι τα ιδια, ενω η καρτα του s2 στο δικο μου να δουλευει κανονικα. οταν την βαζω στο pc αναγνωριζονται κανονικα τα αρχεια. τι φταιει? τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 παιδια σημερα παρουσιαστηκε ενα προβλημα με την καρτα μου που ειναι sandisk 32gb class 10. ειδα το κινητο μου και εγραφε πως η καρτα αφαιρεθηκε με επιτυχια. την εβγαλα, την ξαναεβαλα και εγραφε εντοπισμος για σφαλματα και μετα απο λιγο παλι αφαιρεθηκε με επιτυχια. την βαζω σε ενα s2 και παλι τα ιδια, ενω η καρτα του s2 στο δικο μου να δουλευει κανονικα. οταν την βαζω στο pc αναγνωριζονται κανονικα τα αρχεια. τι φταιει? τι πρεπει να κανω? εμενα το s3 ειχε καψει 2 16αρες sandisk μεσα σε 5 μερες. μονο samsung και adata .τις εχω βαλει και δουλευουν αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 εμενα το s3 ειχε καψει 2 16αρες sandisk μεσα σε 5 μερες. μονο samsung και adata .τις εχω βαλει και δουλευουν αψογα. Μα εμενα αναγνωριζεται η καρτα στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 παιδια σημερα παρουσιαστηκε ενα προβλημα με την καρτα μου που ειναι sandisk 32gb class 10. ειδα το κινητο μου και εγραφε πως η καρτα αφαιρεθηκε με επιτυχια. την εβγαλα, την ξαναεβαλα και εγραφε εντοπισμος για σφαλματα και μετα απο λιγο παλι αφαιρεθηκε με επιτυχια. την βαζω σε ενα s2 και παλι τα ιδια, ενω η καρτα του s2 στο δικο μου να δουλευει κανονικα. οταν την βαζω στο pc αναγνωριζονται κανονικα τα αρχεια. τι φταιει? τι πρεπει να κανω? Αφού την βλέπει το pc κανε ενα backup αυτα που θελεις και δες αν μπορείς να της κάνεις format μεσα από το τηλέφωνο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μα εμενα αναγνωριζεται η καρτα στο pc κανε back up στο pc τα αρχεια. ετσι δεν θα τα χασεις. και μετα δοκιμασε να την βαλεις στο τηλεφωνο. να δεις τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Τελικα μετα απο λιγη ωρα εβαλα πισω την καρτα στο κινητο και λειτουργησε κανονικα... παρολα αυτα τιν εκανα back up και την φορμαρα απο το κινητο! Μεχρι στιγμης ολα καλα! Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getsimon Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Γεια σε όλους. Αγόρασα το κινητό τον Αύγουστο 2013 από κατάστημα Cosmote. Το κινητό ήταν σφραγισμένο κανονικά με τα αυτοκόλλητα ασφαλείας και εξωτερική ζελατίνα. Σήμερα διαπίστωσα ότι πατώντας *#06# μου δείχνει το IMEI που τελειώνει σε 1 Όμως, στις πληροφορίες συσκευής - Κατάσταση, το IMEI είναι ίδιο, αλλά τελειώνει σε 2. Το ίδιο ΙΜΕΙ (με 2 στο τέλος) αναγράφεται και έξω στο κουτί, αλλά και κάτω από την μπαταρία. Να σημειώσω ότι έχω περάσει την official EU 4.3 χειροκίνητα (ενώ είχε 4.1.2 ή 4.2 δε θυμάμαι, cosmote). Καμμιά ιδεά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μήπως βλέπεις -1 η /1 και όχι 1 στο τέλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getsimon Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 έχεις δίκιο Νίκο /01 βλέπω που είναι επιπλέον του αριθμού IMEI...τι χαζός που είμαι... Τη χώρα κατασκευής δείχνει αυτό; Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Δεν θυμάμαι τι δείχνει αυτό αλλά δεν το υπολογίζεις στο imei σίγουρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 υπηρεσεις google service 28% γιατι? δεν εχω πειραξει τιποτα. γιατι μου τρωει τοσο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) link ...και κάτι ακόμα: http://www.sammobile.com/2014/03/13/android-4-4-kitkat-might-be-available-for-the-galaxy-s3-note-2-and-grand-2-duos-after-all/ Edited March 13, 2014 by aris71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts