Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα S3 4 μηνών και μάλλον έχει πρόβλημα. Το power button κουνιέται και έχει κολλήσει 1-2 φορές μέσα με αποτέλεσμα να κάνει επανεκκινήση η συσκευή, ενώ η οθόνη ( η οποία έχει ελαφριές γρατσουνιές, τώρα είναι με screen protector ) μερικές φορές σταματάει στιγμιαία η ανταπόκριση στην αφή. Αυτά φυσικά δεν λύθηκαν με factory reset.

Επικοινώνησα λοιπόν με την Smartec ( Παρασκευή βράδυ μέσω mail ) και πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο. Μου έκανε εντύπωση η αμεσότητα τους, καθώς ήραν κλειστά από Παρασκευή απόγευμα μέχρι σήμερα. Μίλησα με μία πολύ ευγενική κοπέλα η οποία μου ζήτησε να το στείλω με κουτί, απόδειξη, ένα χαρτί με περιγραφή των προβλημάτων και ένα χαρτί με τα στοιχεία μου.

Εσείς λέτε να το στείλω, θα μου το επισκευάσουν ή τσάμπα η ταλαιπωρία;

Υ.Γ. Το κινητό είναι αγορασμένο από skroutz, εγώ είμαι από Σάμο. Πόσες μέρες παίρνει κατά μέσο όρο το service;

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αντε με το καλο!! Μακαρι να λυσει και το θεμα με την μεταφορα των αρχειων στην εξωτερικη καρτα...:shifty:

Καλησπέρα παιδιά!!Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό με την εξωτερική καρτα.Είχα ένα πρόβλημα με τις εφαρμογές go lock κτλ και αφού έκλεισα το τηλεφωνο εβγαλα και ξαναεβαλα καρτα sim και εξωτερική κάρτα.Το πρόβλημα λύθηκε (έφταιγε η εφαρμογή) αλλά δεν μου αναγνωρίζει την εξωτερική κάρτα πλέον.Από τον γερμανό μου είπαν ότι δεν έπρεπε να την βγάλω καθόλου αλλά δεν με ικανοποίησε η απάντηση..Μπορώ να κάνω κάτι για να την αναγνωρίζει η συσκευή;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ: Σόρυ αν είμαι εκτός θέματος

Αποθήκευσε τα αρχεία που έχεις στο pc και κανε ένα format της sd μέσα από το τηλέφωνο .

Samsung galaxy s21+

θυμηστε μου λιγο ρε παιδια, τα 50gb στο dropbox τα εχουμε για παντα; ή μονο για 2 χρονια (οπως κανουν συνηθως αλλες εταιρίες)

θυμηστε μου λιγο ρε παιδια, τα 50gb στο dropbox τα εχουμε για παντα; ή μονο για 2 χρονια (οπως κανουν συνηθως αλλες εταιρίες)

Για δυο χρόνια .:(

Samsung galaxy s21+

Για δυο χρόνια .:(

ελα ρε κριμα. και γω μολις αρχισα να ανεβαζω πραμα. πολυ στεναχωρεθηκα τωρα...

αλλα με τοσα clouds που υπαρχουν τι να το κανεις το dropbox; βαζεις αλλο

εχετε δοκιμασει το mega; αυτο νομιζω δινει 50gb για παντα. σωστα;

ελα ρε κριμα. και γω μολις αρχισα να ανεβαζω πραμα. πολυ στεναχωρεθηκα τωρα...

αλλα με τοσα clouds που υπαρχουν τι να το κανεις το dropbox; βαζεις αλλο

εχετε δοκιμασει το mega; αυτο νομιζω δινει 50gb για παντα. σωστα;

Επειδη το χω ψαξει το θεμα, μετα τα 2 χρονια δεν χανεις τιποτα απο οτι εχεις ανεβασει απλως δεν μπορεις να ανεβαζεις αλλo.

Παιδιά καλησπέρα. Γιατί όταν παω να στείλω ένα μεγάλο sms το μετατρέπει σε mms;

Κι εγω την εχω την απορια αυτη. πρεπει να επιλεξουμε κατι μεταξυ των επιλογων "αυτοματο","gsm" & "unicode" στις ρυθμισεις?

Κι εγω την εχω την απορια αυτη. πρεπει να επιλεξουμε κατι μεταξυ των επιλογων "αυτοματο","gsm" & "unicode" στις ρυθμισεις?

gsm αλφάβητο ;)

αλλά ξεχάστε μικρούς χαρακτήρες και τόνους...μόνο κεφαλαία

Καλημερα...

Ειναι δυνατον να προσθεσουμε κι αλλο λογαριασμο gmail με δυνατοτητα εναλλαγης λογαριασμων ?

Αν ναι με σε αυτον μπορουμε να βαλουμε αλλες εφαρμογες και με εναλλαγη λογαρισμων το κινητο να εμφανιζεται καθε φορα με διαφορετικες εφαρμογες και επαφες ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

gsm αλφάβητο ;)

αλλά ξεχάστε μικρούς χαρακτήρες και τόνους...μόνο κεφαλαία

ακομα και με αλφαβητο gsm μετα απο το τριτο νομιζω μηνυμα παλι στο γυρναει σαν mms..

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

ακομα και με αλφαβητο gsm μετα απο το τριτο νομιζω μηνυμα παλι στο γυρναει σαν mms..

Είτε χρησιμοποιείς μια ξεχωριστή εφαρμογή για μηνύματα όπως το Handcent SMS, είτε περνάς ένα Mod που βρήκα στο xda. Για το 2ο, πρέπει να είσαι root. :happy:

Καλησπέρα σε όλους!

έχω περασμένα γεγονότα στο ημερολόγιο του κινητού τα οποία προέρχονται από backup παλιών μου συσκευών! με ποιο τρόπο μπορώ να τα συγχρονίσω με το google calendar?

Καμιά ιδέα κανείς???

Είτε χρησιμοποιείς μια ξεχωριστή εφαρμογή για μηνύματα όπως το Handcent SMS, είτε περνάς ένα Mod που βρήκα στο xda. Για το 2ο, πρέπει να είσαι root. :happy:

Είμαι root αλλά ψιλοαρχάριος κατά τα λοιπά. Αν θέλεις μπορείς να μου περιγράφεις τη διαδικασία; Ευχαριστώ

Είμαι root αλλά ψιλοαρχάριος κατά τα λοιπά. Αν θέλεις μπορείς να μου περιγράφεις τη διαδικασία; Ευχαριστώ

Όπως είπα και πριν, μπορείς πολύ απλά να δοκιμάσεις μία άλλη εφαρμογή για τα μηνύματα, που δεν έχει αυτή την μετατροπή σε mms. Υπάρχουν πολλές (Handcent SMS, Textra SMS κ.α.).

Τώρα, εάν θέλεις να παραμείνεις με την stock εφαρμογή, θα πρέπει να περάσεις το mod που σου είπα, το οποίο ουσιαστικά είναι το .apk του συστήματος για τα mms, τροποποιημένο προκειμένου να μην κάνει αυτή την αυτόματη μετατροπή σε mms.

Για να το κάνεις αυτό, θα κατεβάσεις έναν file manager που θα σου επιτρέπει να δεις τα αρχεία συστήματος (ο stock δεν σε αφήνει). Ένας free και αρκετά καλός είναι ο ES File Manager.

Έπειτα, πας στην θέση /system/apk/ χρησιμοποιώντας τον manager και αντικαθιστάς το αρχείο SecMms.apk, με αυτό που μόλις κατέβασες.

Καλό θα είναι να κρατήσεις κάπου το stock SecMms.apk, προκειμένου να είσαι καλυμμένος σε οτιδήποτε συμβεί.

Για να πάρεις μία ιδέα, ορίστε ένα

.

P.S. Κατά πάσα πιθανότητα, θα πρέπει στις ρυθμίσεις του ES Manager, να επιλέξεις να σου δείχνει τα αρχεία root. Σιγουρέψου πως το έχεις κάνει tick.

Παιδια καλυσπερα παρατηρισα τωρα τελευταια στις φωτογραφιες μου εναν φακελο με με 180 φωτογραφιες μου που δεν τις εχω περασει εγω μεσα,και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τις σβησω!Και να τονησω επισης πανω στο φακελο εχει ενα σιματακι με το προγραμμα (Picasa) ξερεις κανεις τι γινεται και πως μπορω να τις σβησω!

Ευχαριστω!

Αν εχεις account στο picasa μπες εκει και σβησε απο κει

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Αν εχεις account στο picasa μπες εκει και σβησε απο κει

Δεν μπορω να βρω το προγραμμα ομως στο τιλ που βρισκετε,μονο οταν παω σε μια φωτο και πας να τιν κανω ανοιγμα με αυτο το Picasa μου το εμφανιζει :/

Παιδια καλυσπερα παρατηρισα τωρα τελευταια στις φωτογραφιες μου εναν φακελο με με 180 φωτογραφιες μου που δεν τις εχω περασει εγω μεσα,και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τις σβησω!Και να τονησω επισης πανω στο φακελο εχει ενα σιματακι με το προγραμμα (Picasa) ξερεις κανεις τι γινεται και πως μπορω να τις σβησω!

Ευχαριστω!

Μπες στις φωτογραφίες σου, πάτα menu -> Settings, μπες στο λογαριασμό σου και κάτω κάτω απενεργοποίησε την επιλογή Sync Picasa Web Albums. Μετά πήγαινε στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου -> Applications manager-> Gallery -> Clear Data. Όταν ξαναμπεις στην έκθεση θα έχει φύγει ο φάκελος.

Μπες στις φωτογραφίες σου, πάτα menu -> Settings, μπες στο λογαριασμό σου και κάτω κάτω απενεργοποίησε την επιλογή Sync Picasa Web Albums. Μετά πήγαινε στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου -> Applications manager-> Gallery -> Clear Data. Όταν ξαναμπεις στην έκθεση θα έχει φύγει ο φάκελος.

Eυχαριστω πολυ για τις χρησιμες οδιγιες σου,μολις το εκανα και λυθηκε το θεμα μου!

Να σαι καλα!

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα S3 το οποίο ηταν root και ενώ πέρασα το triangle away δεν μου μηδενισε ακριβως τον flash counter..Από το 4, τωρα μου δειχνει 1... του πέρασα την official 4.1.2 της χώρας του αλλά πάλι κολλάει το λογισμικό του...Να αναφέρω ότι δεν είχα κάποιο kernel περασμένο και από ότι διάβασα για να πάει ακριβώς 0 ο counter πρεπει να ειχες περασμενο καποιο κερνελ...αυτο λέτε να φταιει που κολλαει το τηλεφωνο? τι άλλο μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ!

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα S3 το οποίο ηταν root και ενώ πέρασα το triangle away δεν μου μηδενισε ακριβως τον flash counter..Από το 4, τωρα μου δειχνει 1... του πέρασα την official 4.1.2 της χώρας του αλλά πάλι κολλάει το λογισμικό του...Να αναφέρω ότι δεν είχα κάποιο kernel περασμένο και από ότι διάβασα για να πάει ακριβώς 0 ο counter πρεπει να ειχες περασμενο καποιο κερνελ...αυτο λέτε να φταιει που κολλαει το τηλεφωνο? τι άλλο μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ!

Τώρα δηλαδή έχεις 1 στο counter και είσαι unrooted. Σωστά;

Και θες να το πας 0, έτσι;

Σε εμένα αυτό που δούλεψε ήταν:

Root, μηδενισμός counter, factory reset, φλασαρισμα επίσημου firmware με Odin, factory reset.

Στην ουσία δηλαδή η ίδια διαδικασία.

Νομίζω δεν έχεις κάτι να χάσεις αν το δοκιμάσεις.

Τώρα δηλαδή έχεις 1 στο counter και είσαι unrooted. Σωστά;

Και θες να το πας 0, έτσι;

Σε εμένα αυτό που δούλεψε ήταν:

Root, μηδενισμός counter, factory reset, φλασαρισμα επίσημου firmware με Odin, factory reset.

Στην ουσία δηλαδή η ίδια διαδικασία.

Νομίζω δεν έχεις κάτι να χάσεις αν το δοκιμάσεις.

Ναι έτσι είναι...official ρομ με 1 στο counter.... :P οκ θα το ξαναδοκιμάσω...