Jump to content

jmikel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jmikel

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 6

jmikel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα κατεβάσεις ένα live distribution του linux (σου συστήνω το Knoppix http://ftp.knoppix.nl/os/Linux/distr/knoppix/knoppix-cd/KNOPPIX_V7.2.0CD-2013-06-16-EN.iso) και το περνάς σε ένα φλασάκι. Bootάρεις από το φλασάκι και ακολουθείς αυτόν τον οδηγό: http://www.maketecheasier.com/recover-data-and-partitions-for-free-with-testdisk/ Υπάρχουν πάρα πολλοι οδηγοί online οπότε αν θέλεις να το ψάξεις παραπάνω απλά κάνε ένα search για "recover data with testdisk". Για ό,τι άλλο χρειαστείς πες μου. Καλή επιτυχία!
  2. Φίλε μου είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα αλλά με σκληρό δίσκο. Είχα δοκιμάσει πολλά προγράμματα (και το Recuva που ανέφερε ο φίλος παραπάνω) σε Windows, αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Τελικά έλυσα το πρόβλημα μου bootάρωντας ένα live linux και τρέχοντας το testdisk. Κατάφερα να σώσω περίπου 99% των αρχείων. Η λύση με το format θεωρητικά μπορεί να παίξει, αφού δε σβήνει κάτι από την κάρτα σου, αλλά για μένα πρέπει να είναι τελευταία λύση. Ελπίζω να τα καταφέρεις τελικά.
  3. Μπες στις φωτογραφίες σου, πάτα menu -> Settings, μπες στο λογαριασμό σου και κάτω κάτω απενεργοποίησε την επιλογή Sync Picasa Web Albums. Μετά πήγαινε στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου -> Applications manager-> Gallery -> Clear Data. Όταν ξαναμπεις στην έκθεση θα έχει φύγει ο φάκελος.
  4. Άνοιξε την εφαρμογή του gmail σου και πήγαινε: settings -> <your account> -> Manage labels και μπες σε ένα ένα τα labels για τα οποία θέλεις να σου έρχεται ειδοποίηση και τίκαρε το Label notifications.
  5. Το έκανα και μου δείχνει τη σωστή τοποθεσία. Βέβαια όταν πατάω το κουμπάκι πάνω αριστερά, ανάμεσα στο zoom και τα controls μου λέει "Η τοποθεσία σας δεν μπορεί να προσδιοριστεί." Τώρα δεν ξέρω τι να συμπεράνω από αυτό. Έλα ντε!!! Τουλάχιστον να ήμουν εκεί ή έστω διακοπές δε θα είχα πρόβλημα και ας με έδειχνε όπου να 'ναι!! Έχει δοκιμάσει κανένας άλλος να πάρει τοποθεσία μόνο από το LTE να μου πει αν του δουλεύει σωστά? Γιατί μόλις πάρει από 3g, WiFi ή GPS δείχνει μια χαρά.
  6. Τελικά μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει γιατί σήμερα με δείχνει Κοπεγχάγη! Και δε νομίζω να παίρνω σήμα από εκεί...
  7. Αρχικά σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο φανταζόμουνα αλλά δεν μπορόυσα να πιστέψω ότι θα είμαι στην Καλλιθέα και θα με δείχνει στο Αιγάλεω...
  8. Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Έχω το I9305 με Vodafone και χτες ενεργοποίησα το LTE. Από τότε το google maps, όταν δεν έχει σήμα από το GPS, με δείχνει με πολύ μεγάλη απόκλιση από την πραγματική μου θέση και πάντα στο ίδιο σημείο. Μόλις αλλάξω το mode σε 3g με δείχνει σωστά (πάλι με κλειστό GPS). Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα? Έχει κανένας καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια.
×
×
  • Create New...