cocous Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) παιδια ερωτηση. ο XXELLA bootloader υποτιθεται οτι εχει fix για το sds. εγω ας πουμε εβαλα στο τηλ την μανισια ρομ για να δω τι θα κατεβασει στο update, και μου κατεβασε μια jb 4.1.2 και μου εβαλε bootloader τον XXELL4 αυτος ειναι στην ιδια κατηγορια με τον XXELLA (και καλα εχει το fix) η θα πρεπει να το αλλαξω σε XXELLA? Aναφερομαι εδω μιας και μιλαω για επισημες ρομ. Edited January 26, 2013 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Έκδοση ODEXED για προσθήκη προγραμμάτων στην πλαϊνή μπάρα σε έκδοση κινητού LLA δεν έχει βγει ακόμη. παιδια ερωτηση. ο XXELLA bootloader υποτιθεται οτι εχει fix για το sds. εγω ας πουμε εβαλα στο τηλ την μανισια ρομ για να δω τι θα κατεβασει στο update, και μου κατεβασε μια jb 4.1.2 και μου εβαλε bootloader τον XXELL4 αυτος ειναι στην ιδια κατηγορια με τον XXELLA (και καλα εχει το fix) η θα πρεπει να το αλλαξω σε XXELLA? A Θα σου κάνει μάλλον αυτόματα update. Μπορεί και τώρα που σου γράφω να το έχει "προτείνει". Χθες έβαλα την EUR LL4 και κατευθείαν μου πρότεινε αναβάθμιση σε LLA. :) Edited January 26, 2013 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 παιδια ερωτηση. ο XXELLA bootloader υποτιθεται οτι εχει fix για το sds. εγω ας πουμε εβαλα στο τηλ την μανισια ρομ για να δω τι θα κατεβασει στο update, και μου κατεβασε μια jb 4.1.2 και μου εβαλε bootloader τον XXELL4 αυτος ειναι στην ιδια κατηγορια με τον XXELLA (και καλα εχει το fix) η θα πρεπει να το αλλαξω σε XXELLA? Aναφερομαι εδω μιας και μιλαω για επισημες ρομ. Όποιος σου είπε ότι υπάρχει sudden death fix στον bootloader δε ξέρει τι του γίνεται. Έκδοση ODEXED για προσθήκη προγραμμάτων στην πλαϊνή μπάρα σε έκδοση κινητού LLA δεν έχει βγει ακόμη. Θα σου κάνει μάλλον αυτόματα update. Μπορεί και τώρα που σου γράφω να το έχει "προτείνει". Χθες έβαλα την EUR LL4 και κατευθείαν μου πρότεινε αναβάθμιση σε LLA. :) Σε ένα λεπτό το βρήκα στο θέμα που έψαχνες https://www.dropbox.com/s/ewix20wddkz5xr1/ELLA_MW_Odex-Deodex.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 ...Σε ένα λεπτό το βρήκα στο θέμα που έψαχνες https://www.dropbox.com/s/ewix20wddkz5xr1/ELLA_MW_Odex-Deodex.zip Ευχαριστώ!! :) Έψαξα όλες τις σελίδες του θέματος!!!! Και δεν το βρήκα!!! :) Μετά διάβασα και αυτό (ποστ 532) και λέω ΟΚ δεν το έχει κάνει...ας μοιράσω γνώση!!! :lol: :lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995697&page=54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Έκδοση ODEXED για προσθήκη προγραμμάτων στην πλαϊνή μπάρα σε έκδοση κινητού LLA δεν έχει βγει ακόμη. Θα σου κάνει μάλλον αυτόματα update. Μπορεί και τώρα που σου γράφω να το έχει "προτείνει". Χθες έβαλα την EUR LL4 και κατευθείαν μου πρότεινε αναβάθμιση σε LLA. :) δεν νομιζω γιατι δεν βρισκει κατι αλλο? απο update φιλε Στρατο αναφερουν στην σελιδα του sds στο xda οτι μπορει τελικα να παιζει ρολο και ο bootloader εσυ ποιον bootloader εχεις? Edited January 26, 2013 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 φιλε Στρατο αναφερουν στην σελιδα του sds στο xda οτι μπορει τελικα να παιζει ρολο και ο bootloader Κάθε λίγο και λιγάκι γράφουν και κάτι διαφορετικό εκεί και αλλάζουν τις γνώμες σαν τα πουκάμισα. Έσκασαν μερικές συσκευές με XELLA με τα υποτιθέμενα fix στον κερνελ και στο recovery και τώρα λένε βάλτε και τον bootloader (που και αυτό έχει γίνει ήδη). Σε λίγο το fix θα περιλαμβάνει και καινούρια μπαταρία και δερμάτινη θήκη. Τσάμπα αγχώνεστε.Σε τόσα εκατομμύρια συσκευές κάποιες θα σκάσουν. Είτε είναι S3, είτε τηλεόραση, είτε το mouse σας. Απολαύστε τη συσκευή σας όπως είναι, γιατί το άγχος μικραίνει τη ζωή :cool: BLH3 πρέπει να έχω, αλλά βαριέμαι καν να το ξανακοιτάξω.Ούτε ασχολούμαι με αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Κάθε λίγο και λιγάκι γράφουν και κάτι διαφορετικό εκεί και αλλάζουν τις γνώμες σαν τα πουκάμισα. Έσκασαν μερικές συσκευές με XELLA με τα υποτιθέμενα fix στον κερνελ και στο recovery και τώρα λένε βάλτε και τον bootloader (που και αυτό έχει γίνει ήδη). Σε λίγο το fix θα περιλαμβάνει και καινούρια μπαταρία και δερμάτινη θήκη. Τσάμπα αγχώνεστε.Σε τόσα εκατομμύρια συσκευές κάποιες θα σκάσουν. Είτε είναι S3, είτε τηλεόραση, είτε το mouse σας. Απολαύστε τη συσκευή σας όπως είναι, γιατί το άγχος μικραίνει τη ζωή :cool: BLH3 πρέπει να έχω, αλλά βαριέμαι καν να το ξανακοιτάξω.Ούτε ασχολούμαι με αυτό. εδω που τα λεμε δεν εχεις και αδικο και το υποτιθεμενο chip που αλλαχτηκε πιο πολυ ξεστοκαρισμα μου φαινεται διοτι τα 32αρια δεν ειχανε τοση ζητηση και τους εμειναν.:) και ο λογος οτι ερχεται το s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι κάτοχος του s3 μια εβδομάδα. Θέλω να μάθω την προέλευση του αλλα δεν με βοήθησε ο αντίστοιχος οδηγός του forum γιατι έχω Mac και το kies ειναι διαφορετικό!!! Χίλια μπράβο σε όλους σας για την γνώση που μας προσφέρετε!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι κάτοχος του s3 μια εβδομάδα. Θέλω να μάθω την προέλευση του αλλα δεν με βοήθησε ο αντίστοιχος οδηγός του forum γιατι έχω Mac και το kies ειναι διαφορετικό!!! Χίλια μπράβο σε όλους σας για την γνώση που μας προσφέρετε!!!!:D Βρες ένα pc, ή στείλε μου το serial με pm και θα σου πω εγώ. :) Ευχαριστώ!! :) Έψαξα όλες τις σελίδες του θέματος!!!! Και δεν το βρήκα!!! :) Μετά διάβασα και αυτό (ποστ 532) και λέω ΟΚ δεν το έχει κάνει...ας μοιράσω γνώση!!! :lol: :lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995697&page=54 Ανανέωσα το πρώτο θέμα στις Τροποποιήσεις με το thread του Criscan: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060050 , που έχει τις odexed εκδόσεις και είναι πιο συμμαζεμένο... Edited January 26, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλά γυαλιά θέλω σίγουρα χάχα... Όμως ούτε καν στο XDA δεν έχουν έκδοση για LLA. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Καλά γυαλιά θέλω σίγουρα χάχα... Όμως ούτε καν στο XDA δεν έχουν έκδοση για LLA. :( Έγω δε διάβασα όλα τα προηγούμενα, σόρρυ ;) Παρ'όλα αυτά όπως έγραψα και παραπάνω, το καινούριο θέμα στις τροποποιήσεις περιέχει όλες τις odexed/deodexed, μαζί και την LLA. Τι εννοείς όμως δεν υπάρχει στο XDA? Yπάρχει και στο θέμα που έψαχνες (στο βρήκε ο Στράτος), και στο καινούριο του Criscan (5ο στη λίστα, συγκεκριμένα). Koινώς, παντού :) Edited January 26, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Σας ευχαριστώ (ΚΑΙ εγώ) παιδιά!!! Νεότερα από Δευτέρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Κοιμήθηκα σήμερα το μεσημέρι με μπαταρία ~70% και όταν ξύπνησα είδα να έχει 32! Πηγαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω 35% χρήση το AllShareplay με κατανάλωση δεδομένων 1,4GB!!!!! Το ανοίγω και με ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε ενημέρωση της εφαρμογής! Το θέμα είναι ότι από τα 1,4 τα 700ΜΒ είναι upload!!! Τι ανέβασε από το κινητό μου, που και γιατί δε με ρώτησε; Ετυχε σε κάποιον άλλον; EDIT: Έβαλα και ένα screenshot Edited January 26, 2013 by djuan1988 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 μπορω να χρησιμοποιησω την προπληρωμενη καρτα μου και σε αλλο emai δηλ. σε αλλο κινητο για να αγορασω κατι απο playstore??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα, το κινητό μου ''πάγωσε''. Είχα ανοιχτό το facebook, και ξαφνικά δεν έκανε τίποτα, είχε ''παγώσει'' (freeze). Για να ξεκολλήσει, έβγαλα την μπαταρία. Είμαι σε stock rom 4.1.2 (XXELLA, την αγγλική). Την έβαλα εχθές και έκανα και factory reset πριν αλλά και μετά το φλασάρισμα. Τι νομίζετε πως προκάλεσε το ''πάγωμα''; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Edited January 26, 2013 by Sterios89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 μπορω να χρησιμοποιησω την προπληρωμενη καρτα μου και σε αλλο emai δηλ. σε αλλο κινητο για να αγορασω κατι απο playstore??? Τον ίδιο λογαριασμό σου (gmail) μπορεις να τον βάλεις σε οποία συσκευή θέλεις ,ωστε να κάνεις τις αγορές σου . Επίσης αν αγοράσεις μια εφαρμογη μπορείς να να την χρησιμοποίησης σε όσα τηλέφωνα και αν θελήσεις αρκεί να εχεις τον ιδο gmail λογαριασμό . Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα, το κινητό μου ''πάγωσε''. Είχα ανοιχτό το facebook, και ξαφνικά δεν έκανε τίποτα, είχε ''παγώσει'' (freeze). Για να ξεκολλήσει, έβγαλα την μπαταρία. Είμαι σε stock rom 4.1.2 (XXELLA, την αγγλική). Την έβαλα εχθές και έκανα και factory reset πριν αλλά και μετά το φλασάρισμα. Τι νομίζετε πως προκάλεσε το ''πάγωμα''; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Συμβαίνουν καμιά φορά αυτά . Ίσως κάποια εφαρμογη που εχεις βαλει σου έκανε την ζημιά. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Εκανα μια πολυ θλιβερη διαπιστωση: αλλαζοντας τα προφιλ ηχου, επι της ουσιας δεν αλλαζει τιποτα. Ο ηχος κλησης και ειδοποιησεων μενει στα ιδια επιπεδα. Γιατι συμβαινει αυτο και ποιες επιλογες υπαρχουν ; Μια φορα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Μια ερώτηση ετσι προς ενημέρωση μου, οταν εχω ανοιχτά τα "δεδομένα" και είμαι στο ίντερνετ βλέπω επάνω στην κεραία κάτι Ε, Η, Η+, G, 3G και δεν ξερω αν υπάρχουν και αλλα, πως ακριβώς ερμηνεύονται όλα αυτά ξέρει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Μια ερώτηση ετσι προς ενημέρωση μου, οταν εχω ανοιχτά τα "δεδομένα" και είμαι στο ίντερνετ βλέπω επάνω στην κεραία κάτι Ε, Η, Η+, G, 3G και δεν ξερω αν υπάρχουν και αλλα, πως ακριβώς ερμηνεύονται όλα αυτά ξέρει κάποιος; G = gprs E = edge 3G = 3G :) H = HSPA H+ = HSPA + από επάνω προς τα κάτω γρηγορότερο Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 εχω την χχλλα,με το εμμσ τσεκ μου λεει-τυπος vtu00m,date 09/2012,fwrev 0xf1.sudden death yes insane chip.το fwrev αλλαζει για αποφυγη sudden death; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Μια ερώτηση για τα notifications. Οταν έρχεται κάποιο mail (έχω το gmail όχι το stock mail) ενώ ακούγεται ήχος η οθόνη δεν ανάβει και γενικά το ιδιο συμβαινει σε όλα τα notifications footmob για σκορ η μηνύματα από whatsup. Η οθόνη ανάβει όνομα όταν έρχεται κάποιο SMS. Υπάρχει κάποια ρύθμιση η έτσι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπερα παιδια. Πλεον με jb ποια θεωρειται οτι ειναι η πιο αξιοπιστη ρομ? Σκεφτομαι αυριο αν εχω χρονο να του περασω μια.Με ενδιαφερει να μην πεσει η διαρκεια της μπαταριας καταρχας και βασικος λογος που θελω να βαλω ειναι η ενσωματωμενη ηχογραφηση κλησεων. Περα απο αυτα και απο αλλα μικροπραγματα οπως τα Ελληνικα στην αναζητηση στις επαφες τι αλλο θα μου προσφερει? Επισης δεν θελω να χασω κατι απ τις δυνατοτητες που δινει το tw. Οποτε ποια πιστευετε ειναι πιο αξιοπιστη και σταθερη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια. Πλεον με jb ποια θεωρειται οτι ειναι η πιο αξιοπιστη ρομ? Σκεφτομαι αυριο αν εχω χρονο να του περασω μια.Με ενδιαφερει να μην πεσει η διαρκεια της μπαταριας καταρχας και βασικος λογος που θελω να βαλω ειναι η ενσωματωμενη ηχογραφηση κλησεων. Περα απο αυτα και απο αλλα μικροπραγματα οπως τα Ελληνικα στην αναζητηση στις επαφες τι αλλο θα μου προσφερει? Επισης δεν θελω να χασω κατι απ τις δυνατοτητες που δινει το tw. Οποτε ποια πιστευετε ειναι πιο αξιοπιστη και σταθερη? Ευχαριστω Απο μπαταρια η 4.1.2 ειναι καλυτερη για μενα. Για ενσωματωμενη ηχογραφηση κλησεων πρεπει να εισαι ροοτ(το γνωριζεις) Για αξιοπιστη και σταθερη που λες, εννοεις custom η official; Και το τι προσφερει μπορεις να δεις . Edited January 27, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 G = gprs E = edge 3G = 3G :) H = HSPA H+ = HSPA + από επάνω προς τα κάτω γρηγορότερο Internet To G σκέτο τι είναι; Φαντάζομαι θα υπάρχει και 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Απο μπαταρια η 4.1.2 ειναι καλυτερη για μενα. Για ενσωματωμενη ηχογραφηση κλησεων πρεπει να εισαι ροοτ(το γνωριζεις) Για αξιοπιστη και σταθερη που λες, εννοεις custom η official; Και το τι προσφερει μπορεις να δεις .Οχι αναφερομαι σε ποια custom rom να βαλω.Root ειμαι ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts