Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια σημερα μου εκανε αναβαθμιση...και λεει 4.1.1 εκδοση kernel 3.0.31 - 256827..τελικα ποια αναβαθμιση ειναι αυτη ?...το μενου εχει αλλαξει σε ολα....σημειωτεων το κινητο ειναι αγορασμενο απο ολλανδια..και το εχω μολις 15 ημερες στα χερια μου..οποτε μην με βαρατε ..αν εχω χασει επεισοδια :)

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχουμε όμως την καθυστέρηση του να ανοίξει (πλέον με τη JB)

:D :D

Παιδιά έχετε δοκιμάσει να κανετε update στο google search ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmdvb2dsZS5hbmRyb2lkLmdvb2dsZXF1aWNrc2VhcmNoYm94Il0.

Εγώ από τότε που το έκανα (και απενεργοποίησα το google now) η αναζήτηση ανοίγει κατευθείαν χωρίς την καθυστέρηση για να φορτώσει το λογότυπο της google.

Μια ερωτηση παιδια.

Παρατηρω οτι π.χ. Οταν κλεινω την εφαρμογη των κλησεων για να βγω στην κεντρικη οθονη αργει λιγο να φορτωσει το widget του καιρου.Σας το κανει και σας;Ειμαι με jelly bean και ολο το κινητο μαμα.

Κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή η ένα παιχνίδι το κάνω απεγκατάσταση και διαπιστώνω ανοίγοντας τον file manager ότι έχει αφήσει πίσω του άχρηστους φακέλους. Υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαρίζω τα leftovers των εφαρμογών που κάνω uninstall;
-Δημήτρης-

Να προσθεσω κι εγω επισης, οτι οταν κανω απεγκατασταση μια εφαρμογη, παω πρωτα στην διαχειριση εφαρμογων, κανω διαγραφη cache, διαγραφη δεδομενων και μετα απεγκατασταση. Εχει νοημα αυτο ή ειναι το ιδιο αν το κανω απλα απεγκατασταση απευθειας απο τον launcher (ξερετε πατωντας το -);

Κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή η ένα παιχνίδι το κάνω απεγκατάσταση και διαπιστώνω ανοίγοντας τον file manager ότι έχει αφήσει πίσω του άχρηστους φακέλους. Υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαρίζω τα leftovers των εφαρμογών που κάνω uninstall;

Συγκεκριμένα για φακέλους μπορεί όχι, αλλά για τα υπόλοιπα δοκίμασε το SD Maid.

Να προσθεσω κι εγω επισης, οτι οταν κανω απεγκατασταση μια εφαρμογη, παω πρωτα στην διαχειριση εφαρμογων, κανω διαγραφη cache, διαγραφη δεδομενων και μετα απεγκατασταση. Εχει νοημα αυτο ή ειναι το ιδιο αν το κανω απλα απεγκατασταση απευθειας απο τον launcher (ξερετε πατωντας το -);

Είναι το ίδιο. Όταν φεύγει η εφαρμογή, φεύγει και ο φάκελος δεδομένων της από το σύστημα. (δε μιλάω για πιθανούς φακέλους στην SD, αλλά αυτό που θα καθαρίσεις με τη διαγραφή δεδομένων).

- Alex

Το έκανα "απεγκατάσταση" (δεν έκανε κανονική επειδή είναι αρχείο του συστήματος).

Έκανα ενημέρωση, αλλά δεν άλλαξε κάτι!

Να το πετάξω έξω το google search με SD MAID ή θα γίνει κάτι;

Δηλ. να δοκιμάσω με "καθαρό" από google search κινητό!

Καλημέρα, εγώ πριν δύο μέρες έστειλα το κινητό μου πίσω στον γερμανό και περιμένω ενημέρωση για το αν θα μου το αλλάξουν/διορθώσουν η θα μου ζητήσουν λεφτά. Το πρόβλημα που εμφανίζει είναι κάτω δεξιά στην οθόνη όπου βγάζει ένα κόκκινο σημαδάκι (απ΄οτι έχω διαβάσει το κάνουν αρκετά s3 αυτό) και την κάρτα μνήμης την αναγνωρίζει όταν το θυμηθεί....

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία σε θέματα εγγύησης? Ο υπάλληλος μου είπε οτι θα έχω ενημέρωση σε 3 εβδομάδες για το τί τελικά θα συμβεί.

Καλημέρα, εγώ πριν δύο μέρες έστειλα το κινητό μου πίσω στον γερμανό και περιμένω ενημέρωση για το αν θα μου το αλλάξουν/διορθώσουν η θα μου ζητήσουν λεφτά. Το πρόβλημα που εμφανίζει είναι κάτω δεξιά στην οθόνη όπου βγάζει ένα κόκκινο σημαδάκι (απ΄οτι έχω διαβάσει το κάνουν αρκετά s3 αυτό) και την κάρτα μνήμης την αναγνωρίζει όταν το θυμηθεί....

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία σε θέματα εγγύησης? Ο υπάλληλος μου είπε οτι θα έχω ενημέρωση σε 3 εβδομάδες για το τί τελικά θα συμβεί.

Έπρεπε να το πας ο ίδιος σε εξουσιοδοτημένο.

Ο Γερμανός κάνει σχεδόν μήνα να στο επιστρέψει.

Θέλω να κάνω factory hard reset το galaxy s3 αλλά ο κωδικός *2767*3855# δεν δουλεύει πια μάλλον λόγο του bug που διορθώθηκε που μπορούσε να γίνει απο το browser hard reset. Υπάρχει τώρα κάποιος εναλλακτικός τρόπος για αυτό;

Το hard reset μέσω των settings του κινητού απλά σβήνει μόνο το κομμάτι του internal storage που ειναι το λειτουργικό , εγώ θέλω να σβήσω οτιδήποτε υπάρχει μέσα στον "σκληρο δισκο" του κινητού.

Θέλω να κάνω factory hard reset το galaxy s3 αλλά ο κωδικός *2767*3855# δεν δουλεύει πια μάλλον λόγο του bug που διορθώθηκε που μπορούσε να γίνει απο το browser hard reset. Υπάρχει τώρα κάποιος εναλλακτικός τρόπος για αυτό;

Το hard reset μέσω των settings του κινητού απλά σβήνει μόνο το κομμάτι του internal storage που ειναι το λειτουργικό , εγώ θέλω να σβήσω οτιδήποτε υπάρχει μέσα στον "σκληρο δισκο" του κινητού.

H επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σβήνει τα πάντα

Mπερδεύεσαι με τα προηγούμενα Galaxy S... :) Ο Στράτος ξέρει τι λέει.

- Alex

καλησπερα σας.

Σε οσους εχουν το μαυρο μια απλη ερωτηση.

Το κεντρικο πληκτρο ειναι ποιοτικο οπως και στο ασπρο ή γρατζουνιεται;

Ειχα πολυ παλια το ασπρο και θυμαμαι δεν ειχε κανενα θεμα.Σκεφτομαι ομως τωρα να αγορασω το μαυρο,χειμωνας γαρ και το ασπρο δεν πολυταιριαζει.

Επισης το περιμετρικο νικελ ειναι καλης ποιοτητας ματ οπως στο ασπρο;

Δεν εχω δει κανενα μαυρο απο κοντα.

Συγνωμη αν εχουν απαντηθει τα ερωτηματα.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

παιδια καλησπερα..θελω να κανω καποιες ερωτησεις κ αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει!

1) Σε λιγο χαμηλό φωτισμό οταν βγαλω φωτογραφία pixeliazei λιγακι...δεν ειναι οπως οταν βγαζω σε φωτεινο περιβαλον..υπαρχει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση που πρεπει να κανω..???

2) Η cosmote μου δινει 100mb το μηνα και μεσα σε 2 μερες εφτασα πλεον τα 90mb χωρις να μπαινω συχνα...τρεχουν καποιες εφαρμογες χωρις να μπαινω στο internet κ αν ναι πως μπορω να το σταματησω αυτο..?? ευχαριστω

παιδια καλησπερα..θελω να κανω καποιες ερωτησεις κ αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει!

1) Σε λιγο χαμηλό φωτισμό οταν βγαλω φωτογραφία pixeliazei λιγακι...δεν ειναι οπως οταν βγαζω σε φωτεινο περιβαλον..υπαρχει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση που πρεπει να κανω..???

2) Η cosmote μου δινει 100mb το μηνα και μεσα σε 2 μερες εφτασα πλεον τα 90mb χωρις να μπαινω συχνα...τρεχουν καποιες εφαρμογες χωρις να μπαινω στο internet κ αν ναι πως μπορω να το σταματησω αυτο..?? ευχαριστω

1) Παίρνεις τη φωτογραφία με flash.

2) Κλείνεις τα δεδομένα, από τη μπάρα ειδοποιήσεων.

καλησπερα σας.

Σε οσους εχουν το μαυρο μια απλη ερωτηση.

Το κεντρικο πληκτρο ειναι ποιοτικο οπως και στο ασπρο ή γρατζουνιεται;

Επισης το περιμετρικο νικελ ειναι καλης ποιοτητας ματ οπως στο ασπρο;

Η ποιότητα είναι ίδια.... είναι το ίδιο τηλέφωνο σε άλλο χρώμα.

Edited by Tyxerakias
- Alex

H επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σβήνει τα πάντα

Mπερδεύεσαι με τα προηγούμενα Galaxy S... :) Ο Στράτος ξέρει τι λέει.

Ευχαριστω παιδια! Όντως τα nexus και τα προηγούμενα galaxy s ήταν έτσι !

Οπότε αντιστρεφω την ερώτηση ...γίνεται να σβήσει μόνο ο χώρος που είναι μέσα η Rom όπως παλιά ; :)

Ευχαριστω παιδια! Όντως τα nexus και τα προηγούμενα galaxy s ήταν έτσι !

Οπότε αντιστρεφω την ερώτηση ...γίνεται να σβήσει μόνο ο χώρος που είναι μέσα η Rom όπως παλιά ; :)

Όχι δυστυχώς.

- Alex

Καλησπέρα σας φίλοι μου.

Πρίν λίγο καιρό αγόρασα το νέο Galaxy s3 και θα ήθελα μια βοήθεια όσον αφορά μια απορεία που έχω εάν είναι 3g ή 4g

Σας ευχαριστώ.

Παιδια εχει κανεις θεματα με την μπαταρια με το JB; Εχω την επισημη Γερμανικη και θα φερω ενα παραδειγμα για να καταλαβετε τι εννοω.

Το περασμενο Σαββατο πηγα σε ενα γαμο. Κινητο φορτισμα ολο το βραδυ, εφυγα απο το σπιτι στις 5 το απογευμα με την μπαταρια στο 100%. Στις 22:40 το κινητο ηταν στο 17% με χρηση

1. 1:30 ωρα angry birds και video απο ενα ανηψακι

2. Περιπου 1 ωρα WiFi και camera

3. Περιπου 20 λεπτα κλησεις

Ειναι δυνατον με αυτα να επεσε τοσο η μπαταρια;

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Παιδια εχει κανεις θεματα με την μπαταρια με το JB; Εχω την επισημη Γερμανικη και θα φερω ενα παραδειγμα για να καταλαβετε τι εννοω.

Το περασμενο Σαββατο πηγα σε ενα γαμο. Κινητο φορτισμα ολο το βραδυ, εφυγα απο το σπιτι στις 5 το απογευμα με την μπαταρια στο 100%. Στις 22:40 το κινητο ηταν στο 17% με χρηση

1. 1:30 ωρα angry birds και video απο ενα ανηψακι

2. Περιπου 1 ωρα WiFi και camera

3. Περιπου 20 λεπτα κλησεις

Ειναι δυνατον με αυτα να επεσε τοσο η μπαταρια;

Απόλυτα φυσιολογικό μου φαίνεται. Το ανηψάκι έκανε κυρίως τη ζημιά και μετά εσύ με την κάμερα.

- Alex

Απόλυτα φυσιολογικό μου φαίνεται. Το ανηψάκι έκανε κυρίως τη ζημιά και μετά εσύ με την κάμερα.

OK μάλλον τότε πίστευα πως θα κράταγε παραπάνω. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

η οθονη με full την φωτεινοτητα και τι wifi ειναι για την μπαταρια τολυ ενεργοβορα. παντωσ θα επρεπε οι εταιριες να εκαναν κατι για αυτο το θεμα. καμια μπαταριουλα με 5000mili amber ας πουμε. χαχαχα

Μόνο κατανάλωση δεν έχει το wifi. Σε σχέση με δεδομένα+3g πάντα (μιας και δεν νοείται ενα smartphone να είναι offline).

Η φωτεινότητα έχει επιπτώσεις στην αυτονομία βέβαια ειδικά αν περάσεις το 50% περίπου (σε όλα τα smartphone).

Λογικά έχεις το I9300 που είναι 3G.

Η έκδοση με 4G (LTE) και 2GB RAM είναι το I9305.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.