Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω απο σήμερα πλέον κάτοχος του s3 απο Birdphone επίσης. Δυο κομμάτια παράγγειλα αφου πηρε και η αδελφή μου και ήταν και τα δυο σούπερ. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι το εξής. Έγινε ένα μεγάλο μπάχαλο στην προσπάθεια να έχουμε και οι δυο μας τον ίδιο λογαριασμο στο play store. Πηρε και όλες μου της επαφές και οταν πήγε να σβήσει έσβησαν και οι δικές μου. Και κάτι ακόμα. Πως βλέπω απο ποια χωρα ειναι τα τηλέφωνα. Επίσης πως βάζω τις αναφορές παράδοσης. Μετα απο τόσα χρόνια με iPhone καλα θα ήταν να θυμηθω τις αναφορές.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγω απο σήμερα πλέον κάτοχος του s3 απο Birdphone επίσης. Δυο κομμάτια παράγγειλα αφου πηρε και η αδελφή μου και ήταν και τα δυο σούπερ. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι το εξής. Έγινε ένα μεγάλο μπάχαλο στην προσπάθεια να έχουμε και οι δυο μας τον ίδιο λογαριασμο στο play store. Πηρε και όλες μου της επαφές και οταν πήγε να σβήσει έσβησαν και οι δικές μου. Και κάτι ακόμα. Πως βλέπω απο ποια χωρα ειναι τα τηλέφωνα. Επίσης πως βάζω τις αναφορές παράδοσης. Μετα απο τόσα χρόνια με iPhone καλα θα ήταν να θυμηθω τις αναφορές.

Τις επαφές δεν έπρεπε να τις διαγράψει! Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις----> λογαριασμοί και συγχρονισμός------> κλικ πάνω στον λογαριασμό σου και να διαλέξεις τι θες!

Για τη χώρα γράψε *#1234# και ανάλογα με το CSC θα βρεις και τη χώρα.

Για τις αναφορές δες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων. Ένα κλικ στη σχετική επιλογή πρέπει να κάνεις.

مفاجأة

Τις επαφές δεν έπρεπε να τις διαγράψει! Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις----> λογαριασμοί και συγχρονισμός------> κλικ πάνω στον λογαριασμό σου και να διαλέξεις τι θες!

Για τη χώρα γράψε *#1234# και ανάλογα με το CSC θα βρεις και τη χώρα.

Για τις αναφορές δες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων. Ένα κλικ στη σχετική επιλογή πρέπει να κάνεις.

Λογικότατο ηταν να διαγραφούν.

Όταν τις διέγραψε η αδερφή του, συγχρονίστηκε με το google και σβήστηκαν και στο google.

Μετά συγχρονίστηκε αυτός και αφού η διαγραφή ήταν μεταγενέστερη, σβήστηκαν και από το δικό του.

Εχω ψάξει για τις αναφορές και δεν το βρήσκω πουθενα. Επίσης το Svoice έχει αντρική φωνή. Νομιζα ότι θα ήταν γυναικεία.

Λογικότατο ηταν να διαγραφούν.

Όταν τις διέγραψε η αδερφή του, συγχρονίστηκε με το google και σβήστηκαν και στο google.

Μετά συγχρονίστηκε αυτός και αφού η διαγραφή ήταν μεταγενέστερη, σβήστηκαν και από το δικό του.

Γιατί εγώ τι έγραψα; Της πρότεινα επίσης και το σωστό τρόπο.

@looneygirl στην εφαρμογή μηνυμάτων στις ρυθμίσεις είναι η όγδοη επιλογή.

Γράψε το CSC εδώ ή κάνε ενα google search.

مفاجأة

Πηγαίνεις στα μηνύματα και πατάς το αριστερό πλήκτρο, δίπλα από το κεντρικό κουμπί.
مفاجأة

Πιεσε την λίγο προς τα μεσα με το δάχτυλο σου .

Συγγνώμη ρε παιδιά, είχε μια εγκοπή από την κάρτα την μεγάλη που την έκοψα και σκάλωνε. Τώρα είναι όλα οκ. Ευχαριστώ!

Trust In Trance

Οκ οι αναφορές. Κανείς να μου πει χωρα για το csc?? εχω αγωνία μην ειναι εκτός Ευρώπης να προλάβω να το γυρίσω πίσω αν ειναι.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110

Γιατί εγώ τι έγραψα; Της πρότεινα επίσης και το σωστό τρόπο.

@looneygirl στην εφαρμογή μηνυμάτων στις ρυθμίσεις είναι η όγδοη επιλογή.

Γράψε το CSC εδώ ή κάνε ενα google search.

Λάθος μου.Το πήρα ότι έγραψες ότι ήταν λάθος του google :D

Edited by StratosGR

@StratosGR Τώρα κατάλαβα τι έγραψες! Παρεξήγηση!

Εγώ έγραψα ότι κακώς τις διέγραψε η αδερφή της! Απλά έτσι όπως το διατύπωσα φάνηκε διαφορετικό.

Edit: λάθος γένος!

Edited by djuan1988
مفاجأة

Καλα σήμερα το πήρα. Δεν βιαζόμαι για jellybean και τέτοια. Να το μάθω λίγο πρώτα. Να ρωτήσω αυτες οι αναβάθμισε γίνονται μέσω υπολογιστη ή απευθείας απο το κινητο? τι πρόγραμμα κατεβάζουμε στον υπόλογιστή?

ειναι γερμανικο . θα παρεις και την 4.1.1 πιο γρηγορα απο εμας που εχουμε ελληνικα. τυχερηηηη

εμενα που μου βγαζει αυτο Ι93000ΧΧΒLG8 ποτε θα παρω την αναβαθμιση?:D

Edited by mmaria_82

Όταν την δώσουν...

Παιδιά προσπαθήστε να κάνετε ερωτήσεις με ουσία και που να μπορούν να τις απαντήσουν οι άλλοι!

Που να ξέρουμε πότε θα αποφασίσει η Samsung να δώσει την κάθε αναβάθμιση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

παιδια κατι γινεται και αφαιρουνται καποιες απαντησεις. τι ακριβως συμβαινει . MΜΑRIA 82 το Ι93000ΧΧΒLG8 ειναι εκδοση βασικου φασματος. θα πρεπει να πληκτρολογησεις *#1234# και να δεις το csc τι γραφει για να καταλαβουμε την χωρα προελευσης Edited by sotirisf

αν πας στο GMAIL- επαφες απο το λαπτοπ μπορεις να επαναφερεις ολεσ τις διαγραμενες επαφες εως και 1 μηνα πριν!!!!!

Edited by kargeo
:)

Πηρε και όλες μου της επαφές και οταν πήγε να σβήσει έσβησαν και οι δικές μου.

Ισχύει αυτό που είπε o φίλος πιο πάνω και αν θες να δεις ακριβώς πως γίνεται διάβασε εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Άκυρο. Αν η εταιρία είναι στα ελληνικά δεν βρίσκει τίποτα (εχω 30 επαφές με αυτό το πρόβλημα και δεν βρίσκει καμία)

Αυτός ο dialer φαίνεται να το κάνει, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει ελληνικά

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush&feature=search_result

Υπάρχει δωρεάν έκδοση για 7 ημέρες, δεν χάνεις τίποτα να τον δοκιμάσεις.

επειδή το πόστ πέρασε τόσο γρήγορα στην ιστορία... αν μπορεί κάποιος ειδικά για το σημείο 1!! πολλά ευχαριστώ και συγνώμη για το ξαναποστάρισμα!

Πολλές καλησπέρες σε όλους!

μετά από 1.5 μήνα άπειρου διαβάσματος εδώ στο forum και γενικότερα, σήμερα πήγα και το ξανάδα από κοντά στο πλαίσιο και την πήρα την τελική απόφαση να το πάρω! σκέφτομαι από kaizer...

έχω 3 ερωτήσεις να κάνω:

1) το σημαντικότερο θέμα μου είναι η μεταφορά επαφών, μηνυμάτων και ημερολογίου από το iphone! απ' ότι είδα τον τελευταίο καιρό είναι μπόλικοι οι iphonάκηδες που μεταπήδησαν στο γαλαξία... πέτυχε κάποιος από αυτούς να μεταφέρει τα μηνύματά του?? με ενδιαφέρει πάρα πολύ!! κάποια στιγμή πρότεινε κάποιος αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.galaxysync.android.app&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYWxheHlzeW5jLmFuZHJvaWQuYXBwIl0

δουλεύει???

2) ψάχνω να βρω αυτή τη θήκη που είχα δει αλλά δεν υπάρχει πια εκεί: http://www.amazon.com/Samsung-Leather-Protector-Sleeve-Galaxy/dp/B009AX9G4Y/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1349166516&sr=8-10&keywords=galaxy+s3+leather+pouch

έχεις κανείς ιδέα που θα μπορούσε να υπάρχει και να είναι σε νορμάλ τιμή?

3) επίσης καμιά καλή glossy μεμβράνη οθόνης?

Καλα σήμερα το πήρα. Δεν βιαζόμαι για jellybean και τέτοια. Να το μάθω λίγο πρώτα. Να ρωτήσω αυτες οι αναβάθμισε γίνονται μέσω υπολογιστη ή απευθείας απο το κινητο? τι πρόγραμμα κατεβάζουμε στον υπόλογιστή?

Αναβαθμίσεις μπορούν να γίνουν με kies και με OTA(over the air) αλλα και ανεπίσημα με odin .

Κατέβασε το kies απο εδώ http://www.samsung.com/uk/support/usefulsoftware/KIES/JSP

Διάβασε για το odin http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα παιδιά. Έχετε δοκιμάσει αυτό το tool? Έβαλα το ΙΜΕΙ του τηλ και εμφάνισε κάποια στοιχεία χρήσιμα ( Για ποια ήπειρο προορίζεται κτλ).

Καλημέρα παιδιά. Έχετε δοκιμάσει αυτό το tool? Έβαλα το ΙΜΕΙ του τηλ και εμφάνισε κάποια στοιχεία χρήσιμα ( Για ποια ήπειρο προορίζεται κτλ).

Ναι το είχαμε βρει παλιότερα, αλλά αυτό είναι το μόνο χρήσιμο στοιχείο... (η Ευρώπη).. το καλό θα ήταν να δείχνει χώρα. Και πάλι όμως μπορείς να δεις αν το τηλέφωνο είναι παραεισαγωγη από Κίνα ή κάτι ... αν και αυτά είναι ακραίες περιπτώσεις απάτης και εξαιρετικά σπάνια.

- Alex

Άκυρο. Αν η εταιρία είναι στα ελληνικά δεν βρίσκει τίποτα (εχω 30 επαφές με αυτό το πρόβλημα και δεν βρίσκει καμία)

Αν πάς στις επαφές και εκεί κάνεις αναζήτηση βρίσκει τα πάντα. μέχρι και από σημειώσει έκανε αναζήτηση

παράδειγμα:

Εχω επαφές με τον εξείς τρόπο καταχώρισις - πεδία

Όνομα : Τράπεζα Πειραιώς (1 επαφή)

Εταιρεία : Τράπεζα Πειραιώς (5 επαφές)

Σημειώσεις : Τράπεζα Πειραιώς (2 επαφές)

Σύνολο δηλαδή έχω 8 επαφές που κάπου έχω καταχωρίση τις λέξεις "Τράπεζα Πειραιώς", αλλού είναι στο όνομα σε άλλη επαφή είναι γραμμένο στις σημειώσεις αλλού στο πεδίο εταιρεία κτλ. και όταν έγραψα στην αναζήτηση "Πειρ" μου τις εμφάνισε όλες

Αρα η αναζήτηση γίνεται σε όλα τα πεδία, άσχετα με το που είναι γραμμένο αυτό που ψάχνεις.

Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό και στο dialer

Edited by agriniopk

Υπάρχει τρόπος εγκατάστασης του google earth στο κινητό? Από το market λέει ότι δεν είναι συμβατό με το κινητό. Βλέπω όμως στα σχόλια ότι κάποιος το έχει σε S2.

εγω στο s3 δε μπόρεσα να το βάλω φίλε.

σήμερα πήρα το galaxy note 2......έδωσα το s3 σε ένα φίλο.Πως μπορώ να το επαναφέρω στισ εργοστασιάκες ρυθμίσεις?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

επειδή το πόστ πέρασε τόσο γρήγορα στην ιστορία... αν μπορεί κάποιος ειδικά για το σημείο 1!! πολλά ευχαριστώ και συγνώμη για το ξαναποστάρισμα!

Καλησπέρα,

κάποτε ήμουν αpple-akias αλλά μετά το S2 δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξω πίσω. Το S3 είναι εκπληκτικό. Flame warning : το ipad ακόμα προηγείται...

Λοιπόν, ένας εύχρηστος και εύκολος οδηγός είναι εδώ:

http://howto.cnet.com/8301-11310_39-20064060-285/how-to-switch-from-iphone-to-android/

δυστυχώς με τα sms θα έχεις θέμα... θέλει λίγο ψάξιμο