looneygirl Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Και εγω απο σήμερα πλέον κάτοχος του s3 απο Birdphone επίσης. Δυο κομμάτια παράγγειλα αφου πηρε και η αδελφή μου και ήταν και τα δυο σούπερ. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι το εξής. Έγινε ένα μεγάλο μπάχαλο στην προσπάθεια να έχουμε και οι δυο μας τον ίδιο λογαριασμο στο play store. Πηρε και όλες μου της επαφές και οταν πήγε να σβήσει έσβησαν και οι δικές μου. Και κάτι ακόμα. Πως βλέπω απο ποια χωρα ειναι τα τηλέφωνα. Επίσης πως βάζω τις αναφορές παράδοσης. Μετα απο τόσα χρόνια με iPhone καλα θα ήταν να θυμηθω τις αναφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Και εγω απο σήμερα πλέον κάτοχος του s3 απο Birdphone επίσης. Δυο κομμάτια παράγγειλα αφου πηρε και η αδελφή μου και ήταν και τα δυο σούπερ. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι το εξής. Έγινε ένα μεγάλο μπάχαλο στην προσπάθεια να έχουμε και οι δυο μας τον ίδιο λογαριασμο στο play store. Πηρε και όλες μου της επαφές και οταν πήγε να σβήσει έσβησαν και οι δικές μου. Και κάτι ακόμα. Πως βλέπω απο ποια χωρα ειναι τα τηλέφωνα. Επίσης πως βάζω τις αναφορές παράδοσης. Μετα απο τόσα χρόνια με iPhone καλα θα ήταν να θυμηθω τις αναφορές. Τις επαφές δεν έπρεπε να τις διαγράψει! Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις----> λογαριασμοί και συγχρονισμός------> κλικ πάνω στον λογαριασμό σου και να διαλέξεις τι θες! Για τη χώρα γράψε *#1234# και ανάλογα με το CSC θα βρεις και τη χώρα. Για τις αναφορές δες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων. Ένα κλικ στη σχετική επιλογή πρέπει να κάνεις. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Τις επαφές δεν έπρεπε να τις διαγράψει! Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις----> λογαριασμοί και συγχρονισμός------> κλικ πάνω στον λογαριασμό σου και να διαλέξεις τι θες! Για τη χώρα γράψε *#1234# και ανάλογα με το CSC θα βρεις και τη χώρα. Για τις αναφορές δες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων. Ένα κλικ στη σχετική επιλογή πρέπει να κάνεις. Λογικότατο ηταν να διαγραφούν. Όταν τις διέγραψε η αδερφή του, συγχρονίστηκε με το google και σβήστηκαν και στο google. Μετά συγχρονίστηκε αυτός και αφού η διαγραφή ήταν μεταγενέστερη, σβήστηκαν και από το δικό του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Εχω ψάξει για τις αναφορές και δεν το βρήσκω πουθενα. Επίσης το Svoice έχει αντρική φωνή. Νομιζα ότι θα ήταν γυναικεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Λογικότατο ηταν να διαγραφούν. Όταν τις διέγραψε η αδερφή του, συγχρονίστηκε με το google και σβήστηκαν και στο google. Μετά συγχρονίστηκε αυτός και αφού η διαγραφή ήταν μεταγενέστερη, σβήστηκαν και από το δικό του. Γιατί εγώ τι έγραψα; Της πρότεινα επίσης και το σωστό τρόπο. @looneygirl στην εφαρμογή μηνυμάτων στις ρυθμίσεις είναι η όγδοη επιλογή. Γράψε το CSC εδώ ή κάνε ενα google search. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Έλα που δεν βρήσκω που ειναι οι ρυθμίσεις για τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Πηγαίνεις στα μηνύματα και πατάς το αριστερό πλήκτρο, δίπλα από το κεντρικό κουμπί. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Πιεσε την λίγο προς τα μεσα με το δάχτυλο σου . Συγγνώμη ρε παιδιά, είχε μια εγκοπή από την κάρτα την μεγάλη που την έκοψα και σκάλωνε. Τώρα είναι όλα οκ. Ευχαριστώ! Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Οκ οι αναφορές. Κανείς να μου πει χωρα για το csc?? εχω αγωνία μην ειναι εκτός Ευρώπης να προλάβω να το γυρίσω πίσω αν ειναι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 Γιατί εγώ τι έγραψα; Της πρότεινα επίσης και το σωστό τρόπο. @looneygirl στην εφαρμογή μηνυμάτων στις ρυθμίσεις είναι η όγδοη επιλογή. Γράψε το CSC εδώ ή κάνε ενα google search. Λάθος μου.Το πήρα ότι έγραψες ότι ήταν λάθος του google :D Edited October 18, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) @StratosGR Τώρα κατάλαβα τι έγραψες! Παρεξήγηση! Εγώ έγραψα ότι κακώς τις διέγραψε η αδερφή της! Απλά έτσι όπως το διατύπωσα φάνηκε διαφορετικό. Edit: λάθος γένος! Edited October 18, 2012 by djuan1988 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλα σήμερα το πήρα. Δεν βιαζόμαι για jellybean και τέτοια. Να το μάθω λίγο πρώτα. Να ρωτήσω αυτες οι αναβάθμισε γίνονται μέσω υπολογιστη ή απευθείας απο το κινητο? τι πρόγραμμα κατεβάζουμε στον υπόλογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) ειναι γερμανικο . θα παρεις και την 4.1.1 πιο γρηγορα απο εμας που εχουμε ελληνικα. τυχερηηηη εμενα που μου βγαζει αυτο Ι93000ΧΧΒLG8 ποτε θα παρω την αναβαθμιση?:D Edited October 18, 2012 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Όταν την δώσουν... Παιδιά προσπαθήστε να κάνετε ερωτήσεις με ουσία και που να μπορούν να τις απαντήσουν οι άλλοι! Που να ξέρουμε πότε θα αποφασίσει η Samsung να δώσει την κάθε αναβάθμιση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) παιδια κατι γινεται και αφαιρουνται καποιες απαντησεις. τι ακριβως συμβαινει . MΜΑRIA 82 το Ι93000ΧΧΒLG8 ειναι εκδοση βασικου φασματος. θα πρεπει να πληκτρολογησεις *#1234# και να δεις το csc τι γραφει για να καταλαβουμε την χωρα προελευσης Edited October 18, 2012 by sotirisf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Και εγω απο σήμερα πλέον κάτοχος του s3 απο Birdphone επίσης. Δυο κομμάτια παράγγειλα αφου πηρε και η αδελφή μου και ήταν και τα δυο σούπερ. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι το εξής. Έγινε ένα μεγάλο μπάχαλο στην προσπάθεια να έχουμε και οι δυο μας τον ίδιο λογαριασμο στο play store. Πηρε και όλες μου της επαφές και οταν πήγε να σβήσει έσβησαν και οι δικές μου. Και κάτι ακόμα. Πως βλέπω απο ποια χωρα ειναι τα τηλέφωνα. Επίσης πως βάζω τις αναφορές παράδοσης. Μετα απο τόσα χρόνια με iPhone καλα θα ήταν να θυμηθω τις αναφορές. αν πας στο GMAIL- επαφες απο το λαπτοπ μπορεις να επαναφερεις ολεσ τις διαγραμενες επαφες εως και 1 μηνα πριν!!!!! Edited October 18, 2012 by kargeo Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Πηρε και όλες μου της επαφές και οταν πήγε να σβήσει έσβησαν και οι δικές μου. Ισχύει αυτό που είπε o φίλος πιο πάνω και αν θες να δεις ακριβώς πως γίνεται διάβασε εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Άκυρο. Αν η εταιρία είναι στα ελληνικά δεν βρίσκει τίποτα (εχω 30 επαφές με αυτό το πρόβλημα και δεν βρίσκει καμία) Αυτός ο dialer φαίνεται να το κάνει, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει ελληνικά https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush&feature=search_result Υπάρχει δωρεάν έκδοση για 7 ημέρες, δεν χάνεις τίποτα να τον δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 επειδή το πόστ πέρασε τόσο γρήγορα στην ιστορία... αν μπορεί κάποιος ειδικά για το σημείο 1!! πολλά ευχαριστώ και συγνώμη για το ξαναποστάρισμα! Πολλές καλησπέρες σε όλους! μετά από 1.5 μήνα άπειρου διαβάσματος εδώ στο forum και γενικότερα, σήμερα πήγα και το ξανάδα από κοντά στο πλαίσιο και την πήρα την τελική απόφαση να το πάρω! σκέφτομαι από kaizer... έχω 3 ερωτήσεις να κάνω: 1) το σημαντικότερο θέμα μου είναι η μεταφορά επαφών, μηνυμάτων και ημερολογίου από το iphone! απ' ότι είδα τον τελευταίο καιρό είναι μπόλικοι οι iphonάκηδες που μεταπήδησαν στο γαλαξία... πέτυχε κάποιος από αυτούς να μεταφέρει τα μηνύματά του?? με ενδιαφέρει πάρα πολύ!! κάποια στιγμή πρότεινε κάποιος αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.galaxysync.android.app&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYWxheHlzeW5jLmFuZHJvaWQuYXBwIl0 δουλεύει??? 2) ψάχνω να βρω αυτή τη θήκη που είχα δει αλλά δεν υπάρχει πια εκεί: http://www.amazon.com/Samsung-Leather-Protector-Sleeve-Galaxy/dp/B009AX9G4Y/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1349166516&sr=8-10&keywords=galaxy+s3+leather+pouch έχεις κανείς ιδέα που θα μπορούσε να υπάρχει και να είναι σε νορμάλ τιμή? 3) επίσης καμιά καλή glossy μεμβράνη οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλα σήμερα το πήρα. Δεν βιαζόμαι για jellybean και τέτοια. Να το μάθω λίγο πρώτα. Να ρωτήσω αυτες οι αναβάθμισε γίνονται μέσω υπολογιστη ή απευθείας απο το κινητο? τι πρόγραμμα κατεβάζουμε στον υπόλογιστή? Αναβαθμίσεις μπορούν να γίνουν με kies και με OTA(over the air) αλλα και ανεπίσημα με odin . Κατέβασε το kies απο εδώ http://www.samsung.com/uk/support/usefulsoftware/KIES/JSP Διάβασε για το odin http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλημέρα παιδιά. Έχετε δοκιμάσει αυτό το tool? Έβαλα το ΙΜΕΙ του τηλ και εμφάνισε κάποια στοιχεία χρήσιμα ( Για ποια ήπειρο προορίζεται κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλημέρα παιδιά. Έχετε δοκιμάσει αυτό το tool? Έβαλα το ΙΜΕΙ του τηλ και εμφάνισε κάποια στοιχεία χρήσιμα ( Για ποια ήπειρο προορίζεται κτλ). Ναι το είχαμε βρει παλιότερα, αλλά αυτό είναι το μόνο χρήσιμο στοιχείο... (η Ευρώπη).. το καλό θα ήταν να δείχνει χώρα. Και πάλι όμως μπορείς να δεις αν το τηλέφωνο είναι παραεισαγωγη από Κίνα ή κάτι ... αν και αυτά είναι ακραίες περιπτώσεις απάτης και εξαιρετικά σπάνια. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Άκυρο. Αν η εταιρία είναι στα ελληνικά δεν βρίσκει τίποτα (εχω 30 επαφές με αυτό το πρόβλημα και δεν βρίσκει καμία) Αν πάς στις επαφές και εκεί κάνεις αναζήτηση βρίσκει τα πάντα. μέχρι και από σημειώσει έκανε αναζήτηση παράδειγμα: Εχω επαφές με τον εξείς τρόπο καταχώρισις - πεδία Όνομα : Τράπεζα Πειραιώς (1 επαφή) Εταιρεία : Τράπεζα Πειραιώς (5 επαφές) Σημειώσεις : Τράπεζα Πειραιώς (2 επαφές) Σύνολο δηλαδή έχω 8 επαφές που κάπου έχω καταχωρίση τις λέξεις "Τράπεζα Πειραιώς", αλλού είναι στο όνομα σε άλλη επαφή είναι γραμμένο στις σημειώσεις αλλού στο πεδίο εταιρεία κτλ. και όταν έγραψα στην αναζήτηση "Πειρ" μου τις εμφάνισε όλες Αρα η αναζήτηση γίνεται σε όλα τα πεδία, άσχετα με το που είναι γραμμένο αυτό που ψάχνεις. Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό και στο dialer Edited October 19, 2012 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Υπάρχει τρόπος εγκατάστασης του google earth στο κινητό? Από το market λέει ότι δεν είναι συμβατό με το κινητό. Βλέπω όμως στα σχόλια ότι κάποιος το έχει σε S2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TITOS3 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) εγω στο s3 δε μπόρεσα να το βάλω φίλε. σήμερα πήρα το galaxy note 2......έδωσα το s3 σε ένα φίλο.Πως μπορώ να το επαναφέρω στισ εργοστασιάκες ρυθμίσεις? Edited October 19, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 επειδή το πόστ πέρασε τόσο γρήγορα στην ιστορία... αν μπορεί κάποιος ειδικά για το σημείο 1!! πολλά ευχαριστώ και συγνώμη για το ξαναποστάρισμα! Καλησπέρα, κάποτε ήμουν αpple-akias αλλά μετά το S2 δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξω πίσω. Το S3 είναι εκπληκτικό. Flame warning : το ipad ακόμα προηγείται... Λοιπόν, ένας εύχρηστος και εύκολος οδηγός είναι εδώ: http://howto.cnet.com/8301-11310_39-20064060-285/how-to-switch-from-iphone-to-android/ δυστυχώς με τα sms θα έχεις θέμα... θέλει λίγο ψάξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts