Jump to content

TITOS3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TITOS3

  • Ημ. Γέννησης 15/03/1987

TITOS3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. TITOS3

    OnePlus 3T

    δεν είναι πολύ χαζή παράλειψη αυτή?
  2. TITOS3

    OnePlus 3T

    Καλησπέρα στην παρέα........εδώ και 2 μέρες έχω πάρει ένα 1+3τ φαίνετε πολύ καλό πραγματικά....έχω ένα θέμα.Πάω στην γκαλερί και δημιουργώ φακέλους,αφού έxω τραβήξει κάποιες φότο ήδη και βρίσκονται στο ΄¨σήμερα¨" γιατί όταν μετακινώ τη φότο μένει και στον αρχικό φάκελο γίνετε αντιγραφή δηλαδή και μετά τη σβήνω από τον ένα και σβήνετε και από τον άλλο
  3. καλη επιτιχια ελπιζω να το κερδισω εγω
  4. 8α σου πω την επομενη γτ το βαλα παλι ν φορτισει ελεοοοοοοοοοσ ¨Π
  5. τακαρος εχω lolipop.....και χθες αποφορτισα στισ 12 κ τωρα στις 1"33 εχω24% ....η χρηση μου ειναι μονιμως wi-fi τοπο8εσιες και facebook,tinder ktl με τη φωτεινοτητα στο 40%..πως το κοβετε?
  6. δε το κοιταξα αυτο φιλε......αλλα η οθονη μου τρωει το 71% τησ μπαταριας
  7. γεια σας παιδια ειμαι ολοφρεσκοσ κατοχοσ τοθ g3 ερχομενος απο note 3 το κινιτο το εχω 10 μερες κ η μπαταρια με προβληματιζει εντονα..........Χθες κοιμηθηκα με 97% κ ξυπνησα με 57% εννοειτε wi-fi κ τα λοιπα μονιμως ανοιχτα και η φωτηνοτητα στο 45@
  8. γεια σου κωστα.......κατοχος g3 εδω κ μια εβδομαδα.....lolipop φοραχω και stump k purrpledrake δε δουλευουν,,τι προτεινεις?
  9. παιδια καλησπέρα εγώ ήμοθν θπερευχαριστημένος μέχρι πτιν λιγο καιρό .................βγάζω το κινητό από τη φόρτιση κ μέσα σε ένα λεπτό πάει 99%.....wi-fi k gps μονίμως ανοιχτά,οθόνη 3/4 φωτεινότητα(μπάρα φωτεινότητας,κανά 30ωρο gaming .chat σε viber k whatsapp κανά 3ωρο και είμαι στα 60% είναι λογικό αυτό?
  10. ρε παιδιά είναι δυνατόν να κυκλοφορούνε τέτοιες tv κ το προ να μην σηκώνει 1080p?έχω μία 6100 46'' samsung full hd και τα γραφικά είναι τραγικά κ πολύ θολούρα.....παίζω το gran turismo 5 και τα σπάει το παιχνίδι..........το προ είναι ξενέρα
  11. καλησπέρα 2 ερωτήσεις έχω..........ξέρετε αν μπορείς να αλλάξεις το ψηφιακό στοφόμετρο και που βρίσκω τισ επιλογές για το damage?
  12. εγω στο s3 δε μπόρεσα να το βάλω φίλε. σήμερα πήρα το galaxy note 2......έδωσα το s3 σε ένα φίλο.Πως μπορώ να το επαναφέρω στισ εργοστασιάκες ρυθμίσεις?
×
×
  • Create New...