Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαλαρά σουτάρω το hox αν βγει αλήθεια!

:p

Kατσε πρωτα να δουμε το ποτε θα τη δωσει και μετα..το τι θα δωσει!!!Αφου ξερεις...η σαμυ δεν μας εχει μαθει σε γρηγορα και καλα!!

Χαλαρά σουτάρω το hox αν βγει αλήθεια!

:p

το σιγουρο ειναι οτι θα τη παρει πολυ πιο γρηγορα απο το hox

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Kατσε πρωτα να δουμε το ποτε θα τη δωσει και μετα..το τι θα δωσει!!!Αφου ξερεις...η σαμυ δεν μας εχει μαθει σε γρηγορα και καλα!!

Το ξέρουμε καλά Πάρη :p

Ωρε Νίκο μια λες θα σουτάρει το ένα η το άλλο Τί σου φταίνε τα καημένα ? Χα χα άντε 15 μέρες μείναν.. για τα φασόλια και έρχεται χειμώνας προσοχη στα κρυωματα χα χα.. για να δούμε θα ΠΕΤΑΕΙ η κιητάρα η όχι?

:lol:

Αφού το ένα συμπληρώνει το άλλο, τι να κάνουμε?!

Μια καλή αφορμή περιμένω :lol: :p

Φίλε μου αυτό που ζητάς δεν γίνεται.

Ουσιαστικά όταν ζητάς από το κινητό να τραβήξει φωτογραφίες 16:9, αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να κάνει crop την εικόνα που δέχεται ο αισθητήρας σε αυτή την αναλογία. Υπενθυμίζω ότι η αναλογία διαστάσεων του αισθητήρα είναι 4:3. Εκ των πραγμάτων δηλαδή όταν τραβάς σε 16:9 χρησιμοποιεί λιγότερα pixel για να σου δώσει αυτό το αποτέλεσμα.

Το ρωταω γιατι στην σειρα ονε, τραβας σε 16:9 κανονικοτατα στα 8 mp εξ ορισμου και ειπα μηπως υπαρχει καποιος τροπος να γινει κι εδω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

http://img7.imageshack.us/img7/9343/87406989.png

Άιντε ντε να δούμε άσπρη μέρα:lol:

giphy.gif

http://img7.imageshack.us/img7/9343/87406989.png

Άιντε ντε να δούμε άσπρη μέρα:lol:

Αντε γιατι το βαρεθηκα μεχρι αηδιας το παγωτο τοσους μηνες απο το hox και μετα που το ζω.

Θα ειναι παντως ευχαριστη εκπληξη απο Samsung βεβαια τοσο νωρις:p

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά εγώ το βλέπω τέλος Σεπτέμβρη το νωρίτερα για JB.

Αν ήταν να βγει τέλος Αυγούστου, δεν θα είχε διαρρεύσει κάποια beta όπως έγινε με το ics?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν ήταν να βγει τέλος Αυγούστου, δεν θα είχε διαρρεύσει κάποια beta όπως έγινε με το ics?

Αυτο ειναι που δε μου κολαει κι εμενα Κωστα, ουτε μια leaked!!

Αν ειναι ετσι να βγουν να μας το πουν δηλαδη μην παιζουνε με τις λεξεις και την υπομονη μας:confused::mad:

Ξερουμε αν θα μπει usb mass storage και οχι μονο mtp,επισης γνωριζουμε αν θα μπει επιτελους αυτοματη εναλλαγη σε 3G/GSM που δεν αφηνει η google μεχρι τωρα?

Edited by alextrela

επισης γνωριζουμε αν θα μπει επιτελους αυτοματη εναλλαγη σε 3G/GSM που δεν αφηνει η google μεχρι τωρα?

Τι εννοεις?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τι εννοεις?

Να μπορω πχ απο τη notification bar να κανω εναλλαγη αναμεσα σε 3G/GSM και οχι απλως μονο να μπαινω η'να βγαινω απο δικτυο κινητης.

29 Αυγουστου θα αρχισουν οι αναβαθμισεις σε jelly bean..μετα την παρουσιαση του Galaxy Note 2 οπου προφανως θα εχει ετοιμο jelly bean..ηδη εχει δωσει η Samsung την καταθεση για την εκδοση του λογισμικου της για την εκδοση σε GS3 στην Google και οπως ειναι γνωστο η Google δινει την αδεια και την υπογραφη μετα απο 20 μερες!οποτε για τελη Αυγουστου με Αρχεs Σεπτεμβρη ισχυουν τα οσα λενε!!

Αναφορες λενε οτι η Samsung θα σταματησει τα leaked και θα βγαζει αμεσως τα ''original'' roms!τουλαχιστον αυτο ισχυει για το GS3..

Ολα αυτα απο την πηγη του XDA... :):)

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Για δείτε το βιντεακι. http://db.tt/WVz043lt

Μου έκανε δύο φορές flickering η οθόνη στο google maps.

Η ram ήταν στα 105 mb free και έστρωσε αφού βγήκα από την εφαρμογή. Μόλις όμως επέστρεψα συνέχισε το ίδιο. Σταμάτησε μόνο με καθαρισμό μνήμης.

Επισημαίνω ότι όταν το έκανε μπήκα σε άλλες εφαρμογές και όλα ήταν ok.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για δείτε το βιντεακι. http://db.tt/WVz043lt

Μου έκανε δύο φορές flickering η οθόνη στο google maps.

Η ram ήταν στα 105 mb free και έστρωσε αφού βγήκα από την εφαρμογή. Μόλις όμως επέστρεψα συνέχισε το ίδιο. Σταμάτησε μόνο με καθαρισμό μνήμης.

Επισημαίνω ότι όταν το έκανε μπήκα σε άλλες εφαρμογές και όλα ήταν ok.

τωρα αυτο ειναι νορμαλ?:)

μου κανουν τρομερη εντυπωση κατι τετοια οταν στο note ολα δουλευουν πλεον τέλεια....

πεφτεις κατω απο 105 σε SGIII????

εισαι με custom rom η με στοκ?

τωρα αυτο ειναι νορμαλ?:)

μου κανουν τρομερη εντυπωση κατι τετοια οταν στο note ολα δουλευουν πλεον τέλεια....

πεφτεις κατω απο 105 σε SGIII????

εισαι με custom rom η με στοκ?

Χρόνια πολλά σε όλους.

Στιγμιαία πέφτει και στα 85 αλλά ανεβαίνει μετά κατευθείαν αφού κλείνουν αυτόματα εφαρμογές.

Δεν εχει προβλημα με τα 100 ΜΒ.

Φοράω custom rom. Μετά απο αρκετό ψάξιμο διαπίστωσα ότι είναι προβλημα του Google maps αφού το κάνει και με 180ΜΒ free ram. Ενώ δεν παρουσιάζεται σε καμία άλλη εφαρμογή.

Αληθεια,αμα καποιος,οπως εγω πχ,εχει ενα GPS ,και μιας και το εχει πληρωσει,και ειναι και T&D,και ειναι και 5",υπαρχει λογος να βαλει τους χαρτες;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Γενικά το Google maps έχει προβλήματα. Memory leaks, wakelocks, battery drain κτλ. Προσωπικά το έχω περιορίσει μέσω autostarts, άσε που είναι άχρηστο πρόγραμμα από τη στιγμή που τα άλλα έχουν καλύτερους χάρτες, καλύτερη πλοήγηση (άσε που στην Ελλάδα δεν λειτουργεί η πλοήγηση), και δε φορτώνουν όποτε θέλουν αυτά...

Αληθεια,αμα καποιος,οπως εγω πχ,εχει ενα GPS ,και μιας και το εχει πληρωσει,και ειναι και T&D,και ειναι και 5",υπαρχει λογος να βαλει τους χαρτες;

Ρητορική ερώτηση ήταν αυτή; Φυσικά και όχι.

- Alex

Γενικά το Google maps έχει προβλήματα. Memory leaks, wakelocks, battery drain κτλ. Προσωπικά το έχω περιορίσει μέσω autostarts, άσε που είναι άχρηστο πρόγραμμα από τη στιγμή που τα άλλα έχουν καλύτερους χάρτες, καλύτερη πλοήγηση (άσε που στην Ελλάδα δεν λειτουργεί η πλοήγηση), και δε φορτώνουν όποτε θέλουν αυτά...

Όντως έτσι είναι αλλα αν το απενεργοποιησεις, δεν δουλεύουν οι χάρτες και σε αλλα προγράμματα που το χρησιμοποιούν όπως το foursquare κλπ.

Εκτός αυτού, εδώ που βρίσκομαι εγώ είναι το μοναδικό με ενημερωμένος χάρτες, τόσο σε δρόμους όσο και σε σημεία, επιχειρήσεις, καφέ, ρεστοραν κλπ και δίνει σχεδόν πάντα τις καλύτερες διαδρομές.

Φυσικά ούτε κι εδώ δουλεύει η πλοήγηση, αλλα το συμβουλευομαι και φτιαχνω τις διαδρομές μου στο προγράμματα πλοήγησης βάση αυτού.

Αξίζει να έχεις ένα προγράμμα πλοήγησης στο κινητό σου, γιατι είναι πιο εύχρηστο σε μια έκτακτη περίπτωση.

Φαντασου να χρειαστεί να πας κάπου που δεν το έχεις προγραμματίσει και να πρέπει να ξεθαψεις το GPS απο εκεί που το κρυβεις, αν το έχεις και στο αμάξι γιατι πολλοί δεν το αφήνουν μέσα όταν δεν το χρησιμοποιούν. Ενώ με την μια έχεις την πλοήγηση έτοιμη στο κινητο σου.

Φυσικά αν πρόκειται για ταξίδι εφόσον έχεις συσκευη gps θα χρησιμοποιήσεις αυτήν.

Edited by Te_salat

Όντως έτσι είναι αλλα αν το απενεργοποιησεις, δεν δουλεύουν οι χάρτες και σε αλλα προγράμματα που το χρησιμοποιούν όπως το foursquare κλπ.

Εκτός αυτού, εδώ που βρίσκομαι εγώ είναι το μοναδικό με ενημερωμένος χάρτες, τόσο σε δρόμους όσο και σε σημεία, επιχειρήσεις, καφέ, ρεστοραν κλπ και δίνει σχεδόν πάντα τις καλύτερες διαδρομές.

Φυσικά ούτε κι εδώ δουλεύει η πλοήγηση, αλλα το συμβουλευομαι και φτιαχνω τις διαδρομές μου στο προγράμματα πλοήγησης βάση αυτού.

Γι'αυτό δεν είπα "απενεργοποιήσει" αλλά "περιορίσει". Όσο για την πλοήγηση, πιστεύω δεν έχεις δοκιμάσει τα πάντα... τώρα είμαι στην Πάρο και το sygic και το navigon είναι λεπτομερέστατα...

- Alex

Μα,τα βλεπω τοσο περιπλοκα,ολα αυτα που λετε για ττο τηλεφωνο,που θελω να ρωταω,ακομα και για τα προφανη.:wacko:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

οχι οτι και μεγαλη σημασια αλλα να μην παει χαμενη και η αντιγραφη απο την apple :rolleyes:

http://img37.imageshack.us/img37/7379/43356991.png

http://www.eisa.eu/awards/history/5/mobile-devices.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

.

ρε παιδια εγω γιατι δεν εχω αυτα τα προβληματα?

μια χαρα δουλευει δεν εχω κανενα προβλημα και η φωνητικη πλοήγηση δουλευει ρολοι αν το "ψαξεις" λιγο:)

το εχω κανω χρηση απειρες φορες!

ρε παιδια εγω γιατι δεν εχω αυτα τα προβληματα?

μια χαρα δουλευει δεν εχω κανενα προβλημα και η φωνητικη πλοήγηση δουλευει ρολοι αν το "ψαξεις" λιγο:)

το εχω κανω χρηση απειρες φορες!

Πες το μας κι εμάς τότε.:D