Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι το είχα,με αυτό το εκανα,βέβαια πολύ πλάγια οδός (αλλά εύκολη),δεν καταλαβαίνω γιατί στο gallery δεν έχουν επιλογή να αφαιρεθούν φάκελοι γενικά (και όχι όταν βγαίνει μια νεα φωτό,τσουπ να τους ξαναβλέπεις)

Επίσης ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να κάνω απόκρυψη φακέλου που εχω στην sd? δεν μπορώ να βάλω το .nomedia γιατί είναι φάκελοι με μουσική και μετά δεν θα μου τους βλέπει το music player

Δες εδω

τα έχω διαβάσει τα faqs αλλά όπως είπα, δεν με βολεύει το .nomedia γιατί είναι φάκελοι με μουσική και μαζί με τις φωτό δεν μου διαβάζει και τα mp3 (και χωρίς να κάνω clear cache)... τες πα είναι μικρό το πρόβλημα (κάποια στιγμή θα σβήσω τις φωτό).

Κάτι άλλο που διάβασα από κάποιον συμφορουμιτη, είναι ότι τώρα με την 4.3. μπορούμε να κάνουμε ανενεργές ή και απεγκατάσταση, πολλές από τις άχρηστες εφαρμογές της samsung και google, και βλέπω το κινητό να έχει πάρει λίγο τα πάνω του. Έκανα 2-3 επανεκκινήσεις μπας και ξαναξεκινήσουν μόνες τους αλλά βλέπω παραμένουν ανενεργές!!! Πήρε αναβολή το ρουτάρισμα

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Θέλω να μάθω, οι συσκευές που είναι από παραεισαγωγή έχουν το ίδιο πληκτρολόγιο με τις συσκευές της ελληνικής αντιπροσωπείας; Αν όχι, τι πληκτρολόγιο* έχουν οι μεν και τι οι δε;

*qwerty μόνο, qwerty + 3x4, υπάρχει ελληνικό Τ9, υπάρχει υποστήριξη 160 ελληνικών χαρακτήρων ανά 1 sms;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by gms
υπήρχε στις faq

Τα ίδια πληκτρολόγια έχουν δεν υπάρχει διαφορά.και έχουν κανονικά 160 χαρακτήρα ανά sms.

Samsung galaxy s21+

παιδια σημερα παρουσιαστηκε ενα προβλημα με την καρτα μου που ειναι sandisk 32gb class 10. ειδα το κινητο μου και εγραφε πως η καρτα αφαιρεθηκε με επιτυχια. την εβγαλα, την ξαναεβαλα και εγραφε εντοπισμος για σφαλματα και μετα απο λιγο παλι αφαιρεθηκε με επιτυχια. την βαζω σε ενα s2 και παλι τα ιδια, ενω η καρτα του s2 στο δικο μου να δουλευει κανονικα. οταν την βαζω στο pc αναγνωριζονται κανονικα τα αρχεια. τι φταιει? τι πρεπει να κανω?

παιδια σημερα παρουσιαστηκε ενα προβλημα με την καρτα μου που ειναι sandisk 32gb class 10. ειδα το κινητο μου και εγραφε πως η καρτα αφαιρεθηκε με επιτυχια. την εβγαλα, την ξαναεβαλα και εγραφε εντοπισμος για σφαλματα και μετα απο λιγο παλι αφαιρεθηκε με επιτυχια. την βαζω σε ενα s2 και παλι τα ιδια, ενω η καρτα του s2 στο δικο μου να δουλευει κανονικα. οταν την βαζω στο pc αναγνωριζονται κανονικα τα αρχεια. τι φταιει? τι πρεπει να κανω?

εμενα το s3 ειχε καψει 2 16αρες sandisk μεσα σε 5 μερες. μονο samsung και adata .τις εχω βαλει και δουλευουν αψογα.

εμενα το s3 ειχε καψει 2 16αρες sandisk μεσα σε 5 μερες. μονο samsung και adata .τις εχω βαλει και δουλευουν αψογα.

Μα εμενα αναγνωριζεται η καρτα στο pc

Αφού την βλέπει το pc κανε ενα backup αυτα που θελεις και δες αν μπορείς να της κάνεις format μεσα από το τηλέφωνο .

Samsung galaxy s21+

Μα εμενα αναγνωριζεται η καρτα στο pc

κανε back up στο pc τα αρχεια. ετσι δεν θα τα χασεις. και μετα δοκιμασε να την βαλεις στο τηλεφωνο. να δεις τι γινεται.

Τελικα μετα απο λιγη ωρα εβαλα πισω την καρτα στο κινητο και λειτουργησε κανονικα... παρολα αυτα τιν εκανα back up και την φορμαρα απο το κινητο! Μεχρι στιγμης ολα καλα!

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον :-)

Γεια σε όλους.

Αγόρασα το κινητό τον Αύγουστο 2013 από κατάστημα Cosmote. Το κινητό ήταν σφραγισμένο κανονικά με τα αυτοκόλλητα ασφαλείας και εξωτερική ζελατίνα.

Σήμερα διαπίστωσα ότι πατώντας *#06# μου δείχνει το IMEI που τελειώνει σε 1

Όμως, στις πληροφορίες συσκευής - Κατάσταση, το IMEI είναι ίδιο, αλλά τελειώνει σε 2. Το ίδιο ΙΜΕΙ (με 2 στο τέλος) αναγράφεται και έξω στο κουτί, αλλά και κάτω από την μπαταρία.

Να σημειώσω ότι έχω περάσει την official EU 4.3 χειροκίνητα (ενώ είχε 4.1.2 ή 4.2 δε θυμάμαι, cosmote).

Καμμιά ιδεά;

Ευχαριστώ.

έχεις δίκιο Νίκο /01 βλέπω που είναι επιπλέον του αριθμού IMEI...τι χαζός που είμαι...

Τη χώρα κατασκευής δείχνει αυτό;

Ευχαριστώ για την απάντηση

Καλησπέρα.Μετά από root δεν υπάρχει το ραδιόφωνο ως εφαρμογή.

Έχει κάποιος το αρχείο να μου το στείλει να το περάσω;

Δεν είναι δυνατόν το root να σου εξαφάνισε το ραδιόφωνο :confused:

Δοκίμασε να κάνεις reboot μήπως και εμφανιστεί .

Samsung galaxy s21+

Κατέβασε το από εδώ https://www.dropbox.com/s/7kf4z62esoml6pc/FmRadio.apk

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

μηπως εβαλες ρομ χωρις ραδιο?

:ninja:

μακάρι, μπας και κρατήσουμε τα καλά της 4.3 και γίνει πιο γρήγορο.

Κατέβασε το από εδώ https://www.dropbox.com/s/7kf4z62esoml6pc/FmRadio.apk

Τhank you !!!

μηπως εβαλες ρομ χωρις ραδιο?

Aυτήν εδώ έχω βάλει cyanogenmod 10.2 stable

Τhank you !!!

Aυτήν εδώ έχω βάλει cyanogenmod 10.2 stable

Δεν εχει ράδιο η cm και ουτε πρόκειται να παίξει αυτο της samsung .

Βάλε το spirit fm .

Samsung galaxy s21+

καλημέρα παιδιά,έχω το εξής πρόβλημα. Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο αυτόματα χαμηλώνει τελείως η ένταση των μέσων στο τηλέφωνο. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό???

Δεν ξερω ποια rom εχεις αλλα γενικοτερα το κινητο εχει πολλα bugs...

Εγω με την 4.3 ML2 της Cosmote δεν μου δουλευει ο ηχος κλειδωματος και εχω battery drain και wakelocks απο exchange services...