christosi Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 φιλε μου ο μοναδικος λογος που ημουν αναμεσα σε Htc one x και το s3 ηταν αυτος.φυσιολογικο δεν ειναι αλλα μην αγχωνεσαι το κανει κ σε εμενα.το εχω 4 μηνες σχεδον.ειναι ανεπιτρεπτο να τρεμοπαιζουν τα Hardware κουμπια και στο htc wildfire s που ειναι σιδερικα κ το ειχα ενα χρονο να ειναι ακομα αθικτα.σε αυτο το θεμα με ξενερωσε η samsung.το ηξερα εξαρχης αλλα δεν περιμενα να με ενοχλει τοσο. Συμφωνώ απόλυτα αλλά για μένα είναι το μόνο μείον Βάζοντας και την εφαρμογή simple cover lock (https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zalio.android.cso&feature=search_result#?t=W10.) δεν χρειάζεται να πατάω τα κουμπιά για ενεργοποίηση και κλείδωμα τουλάχιστον!!! Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 καλησπερα myphonenakides!:p να σας ρωτησω λιγο επειδη το κινητο εχει γεμιση σχεδον και θελω να περασσω εφαρμογες στην καρτα μνημης πως το κανω;; επιλογη απο την διαζειρηση εφαρμογων οπως το χperia mini της αδερφης μου δεν εχει! κατεβασα την εφαρμογη app2sd που χρησιμοπιουσα παλλια αλλα με λεει οτι δεν αναγνωριζει την καρτα μνημης! και μια παρατηρηση οταν μπαινω απο το astro με βγαζει 2 φακελους! extSdCard οπου εκει μπαινουν αυτα που παιρναω απο τον υπολογιστη και εναν φακελο sdcard0 που μπαινουν τα data παιχνιδιων κλπ....! ειναι φυσιολογικο αυτο ή εκανε κανενα partitation ο προιγουμενος κατοχος και για αυτο δεν με αναγνωριζει την καρτα μνημης η εφαρμογη!;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 καλησπερα myphonenakides!:p να σας ρωτησω λιγο επειδη το κινητο εχει γεμιση σχεδον και θελω να περασσω εφαρμογες στην καρτα μνημης πως το κανω;; επιλογη απο την διαζειρηση εφαρμογων οπως το χperia mini της αδερφης μου δεν εχει! κατεβασα την εφαρμογη app2sd που χρησιμοπιουσα παλλια αλλα με λεει οτι δεν αναγνωριζει την καρτα μνημης! και μια παρατηρηση οταν μπαινω απο το astro με βγαζει 2 φακελους! extSdCard οπου εκει μπαινουν αυτα που παιρναω απο τον υπολογιστη και εναν φακελο sdcard0 που μπαινουν τα data παιχνιδιων κλπ....! ειναι φυσιολογικο αυτο ή εκανε κανενα partitation ο προιγουμενος κατοχος και για αυτο δεν με αναγνωριζει την καρτα μνημης η εφαρμογη!;;; Διάβασε το FAQ και θα σου λυθούν οι απορίες σου . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Διάβασε το FAQ και θα σου λυθούν οι απορίες σου . σε ευχαριστω για την βοηθεια! ειμαι ροοτ οποτε θα δωκιμασω τα 2 τελευταια! με costums roms αυτο ειναι εφικτο να γινει ή και παλλι οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Καλησπέρα.....Εδώ και λίγο καιρό, δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις για τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ τις έχω ενεργοποιημένες.... Πχ....μου έστελνε κάποιος μήνυμα στο facebook και μου το εμφάνιζε, ή μια ειδοποίηση, τώρα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή ο ίδιος για να δω αν υπάρχει κάτι....Καμία λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitspas Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Καλησπέρα μια ερώτηση είμαι με την 4.1.2 και όταν βάλω το τηλ στην δόνηση ή το αθόρυβο και με καλεί κάποιος χτυπάει κανονικά το τηλ και αυτά απενεργοποιούνται από μόνα τους.Είναι κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Σημερινό 4.2.1 screenshot leak απο samMobile για το S III δείχνουν καινούργια features όπως smart pause (κοιτάς αλλού και το βιντεάκι κάνει pause μόνο του) και smart scroll (καθώς διαβάζεις κάτι και φτάνεις στο τέλος, σκρολάρει μόνο του το κείμενο...)....Ενδιαφέρον... http://www.androidpolice.com/2013/03/06/leaked-rom-screenshots-for-the-samsung-galaxy-s-iii-show-smart-scroll-and-smart-pause-features-rumored-for-the-galaxy-s-iv/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) Καλησπέρα σας θέλω να ρωτήσω κάτι επειδή θέλω να ενεργοποιήσω την εύρεση του κινητού μου και θέλει samsung account ενώ το έχω κανονικά κάνει όλα το samsung account δεν μου ενεργοποιείτε ο αυτόματος συγχρονισμό τι μπορεί να φταίει ? Μεσα στην επιλογη samsung acount λέει απενεργοποιήθηκε πως το ενεργοποιώ ? Edited March 6, 2013 by DMSDMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 φιλε μου ο μοναδικος λογος που ημουν αναμεσα σε Htc one x και το s3 ηταν αυτος.φυσιολογικο δεν ειναι αλλα μην αγχωνεσαι το κανει κ σε εμενα.το εχω 4 μηνες σχεδον.ειναι ανεπιτρεπτο να τρεμοπαιζουν τα Hardware κουμπια και στο htc wildfire s που ειναι σιδερικα κ το ειχα ενα χρονο να ειναι ακομα αθικτα.σε αυτο το θεμα με ξενερωσε η samsung.το ηξερα εξαρχης αλλα δεν περιμενα να με ενοχλει τοσο. Αν και δεν εχω εμπειρια απο HTC one x, αλλα απο το προηγουμενο μου, το HTC Desire, που ειχε βγει και κινητο της χρονιας τοτε, απεναντι στο S1, στο θεμα των κουμπιων εχω την χειροτερη εμπειρια. Και σε αλλους ειχαν τυχει, οχι μονο στο δικο μου. Tο πηγα και στο σερβις, για αλλαγη των κουμπιων του ηχου και τα κατω, ειδικα το back επιανε με πιεση μετα απο εναν χρονο. Με του S3 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος στους 5 μηνες που το εχω, με θηκη σιλοκονης συνεχεια, τα πλαινα κουμπια εχουν τελεια αισθηση. Μπορει να εχει ελαχιστο τζογο το power button, αλλα ειναι σε φυσιολογικα πλαισια. Το μενου ετσι κι αλλιως δεν το χρησιμοποιω σχεδον ποτε, με διευκολυνουν τα gestures οπουδηποτε ειμαι για τις ενεργες εφαρμογες,και αν θελω να βγω απο μια εφαρμογη, την κανω kill με μια κινηση, χωρις να παταω συνεχεια το back. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Αν και δεν εχω εμπειρια απο HTC one x, αλλα απο το προηγουμενο μου, το HTC Desire, που ειχε βγει και κινητο της χρονιας τοτε, απεναντι στο S1, στο θεμα των κουμπιων εχω την χειροτερη εμπειρια. Και σε αλλους ειχαν τυχει, οχι μονο στο δικο μου. Tο πηγα και στο σερβις, για αλλαγη των κουμπιων του ηχου και τα κατω, ειδικα το back επιανε με πιεση μετα απο εναν χρονο. Με του S3 ειμαι απολυτα ευχαριστημενος στους 5 μηνες που το εχω, με θηκη σιλοκονης συνεχεια, τα πλαινα κουμπια εχουν τελεια αισθηση. Μπορει να εχει ελαχιστο τζογο το power button, αλλα ειναι σε φυσιολογικα πλαισια. Το μενου ετσι κι αλλιως δεν το χρησιμοποιω σχεδον ποτε, με διευκολυνουν τα gestures οπουδηποτε ειμαι για τις ενεργες εφαρμογες,και αν θελω να βγω απο μια εφαρμογη, την κανω kill με μια κινηση, χωρις να παταω συνεχεια το back. φιλε μου εγω ξερω πως οσοι εχουν το κινητο τα hardware κουμπια τρεμοπαιζουν.τωρα τι να σου πω. Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 φιλε μου εγω ξερω πως οσοι εχουν το κινητο τα hardware κουμπια τρεμοπαιζουν.τωρα τι να σου πω. Οχι φιλε μου και εγω δεν εχω παραπονα.Σε γενικες γραμμες ειναι καλα..Το εχω 8 μηνες Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 φιλε μου εγω ξερω πως οσοι εχουν το κινητο τα hardware κουμπια τρεμοπαιζουν.τωρα τι να σου πω. Tο έχω από τον Ιούνιο και δεν μου παίζουν καθόλου. Είναι όπως την πρώτη μέρα, όλο το κινητό εξωτερικά, χωρίς ιδιαίτερη προσοχή. Μια modello του φοράω μόνο, είναι συνέχεια στην τσέπη του παντελονιού και η χρήση του αρκετή (κύρια χρήση για επαγγελματικό τηλέφωνο και είμαι συνέχεια σε εργοστάσια) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Οχι φιλε μου και εγω δεν εχω παραπονα.Σε γενικες γραμμες ειναι καλα..Το εχω 8 μηνες Καλησπερίζω το φόρουμ... ερώτηση: με ποιο πρόγραμμα κλείνουμε τις εφαρμογές χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τα κουμπιά του κινητού??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Καλησπερίζω το φόρουμ... ερώτηση: με ποιο πρόγραμμα κλείνουμε τις εφαρμογές χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τα κουμπιά του κινητού??? στον go launcher πηγαινα εφαρμογες ενεργες και τις εκλεινε με το εικονιδιο της διαγραφης. με τον nova εχω εικονιδιο στην επιφανεια που δειχνει τις εφαρμογες και τις κλεινω ομοιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Πως μπορω να απενεργοποιησω τελειως το google voicing type απο το input methods? Το ξετσεκαρω συνεχεια απο τις ρυθμισεις αλλα οταν μπαινω ειναι παλι ενεργο και καθε φορα που ανοιγω τοπληκτρολογιο μου πεταει στο task bar να επιλεξω input method. Δεν γνωριζει κανεις τπτ? Αφου σε ολους συμβαινει δεν σας φαινεται παραξενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Δεν γνωριζει κανεις τπτ? Αφου σε ολους συμβαινει δεν σας φαινεται παραξενο? μηπως αν το απενεργοποιουσες τελιως απεγκατασταση απο το titanium δεν ειμαι σιγουρος! κανω μια υποθεση αν συμφωνει καπιος μαζι μου να βοηθεισουμε τον myphonakia εδω καλος! αλλιως καντο ενα back me to titanium να το εχεις σιγουρα και καντο απεγκαταστηση! εσυ αποφασιζεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Τι να απεγκαταστησω ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 μηπως αν το απενεργοποιουσες τελιως απεγκατασταση απο το titanium δεν ειμαι σιγουρος! κανω μια υποθεση αν συμφωνει καπιος μαζι μου να βοηθεισουμε τον myphonakia εδω καλος! αλλιως καντο ενα back me to titanium να το εχεις σιγουρα και καντο απεγκαταστηση! εσυ αποφασιζεις! Τι να απεγκαταστησω ακριβως? Ναι για πες....Εχω και εγω την ιδια απορια..??? Και σε εμενα μου φαινεται περιεργο που οταν γραφω βγαζει αυτη τη βλακεια πανω στη notification bar αλλα δεν με εχει ενοχλησει τοσο για να το ψαξω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitspas Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Καλησπέρα μια ερώτηση είμαι με την 4.1.2 και όταν βάλω το τηλ στην δόνηση ή το αθόρυβο και με καλεί κάποιος χτυπάει κανονικά το τηλ και αυτά απενεργοποιούνται από μόνα τους.Είναι κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει? Ευχαριστώ. Καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 καλημερα φιλοι μου,φοραω στοκ 4.1.2 στοκ κ το τηλ ειναι πεντακαθαρο απο φορματ χωρις καμια εφαρμογη εγκατεστημενη,οταν μπαινω να δω τι εφαρμογες ειναι σε εκτελεση βλεπω να τρεχει ΔΙΠΛΟ ΡΟΛΟΙ αναλ,εχθες εμφανιστηκε αυτη η εφαρμογη να τρεχει.χωρις να εχω βαλει καποιο widget στη αρχικη οθονη,το μονο που εχει τον καιρο,τρεχει κ σε εσας?καλημερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 καλημερα φιλοι μου,φοραω στοκ 4.1.2 στοκ κ το τηλ ειναι πεντακαθαρο απο φορματ χωρις καμια εφαρμογη εγκατεστημενη,οταν μπαινω να δω τι εφαρμογες ειναι σε εκτελεση βλεπω να τρεχει ΔΙΠΛΟ ΡΟΛΟΙ αναλ,εχθες εμφανιστηκε αυτη η εφαρμογη να τρεχει.χωρις να εχω βαλει καποιο widget στη αρχικη οθονη,το μονο που εχει τον καιρο,τρεχει κ σε εσας?καλημερα.. Αν δεν το χρειάζεσαι μπορείς να το απενεργοπ. Όπως γράφω εδώ. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Σημερα ξαναπηρα τηλ... και μου ειπε ακριβως το ιδιο... σε μπλε και ασπρο , απλο και lte ειναι ολα t-mobile.... στο θεμα μου τωρα.... το kaizershop δεν εχει doa.. θα το στειλουνε στην arvato και περιμενουμε 5 μερρες..:( οτι πουνε αυτοι λεει... αν το φτιαξουν η το αντικαταστησουν.... θελω μια χαρη καποιος απο εσας με την 4.1.2. ας μου στειλει το φακελο system/etc/wifi η και απο την ωμεγα.... διαβασα οτι ετσι θα στρωσει... το μαιλ μου για το αρχειο ειναι kopanidis@gmail.com σωστε με ..... ευχαριστω μετα απο μια εβδομαδα το κιν επεστρεψε .... και κανει ακριβως το ιδιο. δεν συνδεεται με το wifi. στην arvato περασανε ξανα την 4,1,2, αλλα παλι τα ιδια. θα μου αλαξουνε συσκευη [ μετα απο ωρες να μαλωνουμε στο τηλ. ] και μου λεει : ok θα σου στειλω καινουργια , αλλα και αν εχει και αυτην προβλημα θα παει στο service... δεν σου ξανααλαζω :blink: και δεν δινω χρηματα. του λεω δεν μου κανεις χαρη.... εχεις υποχρεωση α] service - αντικατασταση και β] επιστροφη χρηματων... οποτε δεν μου κανεις χαρη :mad: ρε παιδια το birdphone μου λεει οτι αυτα που εχουν ειναι ολα t-mobile.... τι γινεται επιτελους....? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Η αρβατο τελικα ολο τα ιδια κανει απο οτι διαβαζω και στα iphone . Οσο για το bird θα με κανεις να παρω τηλ να ρωτησω !:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 NAI ... παρε ενα τηλ γιατι θα σκασω ... αλλα λες εσυ και αλλα αυτοι.... μου λενε .... ειναι t-mobile δηλαδη οταν το ανοιγεται βγαζει για λιγο το λογοτυπο αυτο... δεν ειναι κλειδωμενο... δουλευει κανονικα .... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 NAI ... παρε ενα τηλ γιατι θα σκασω ... αλλα λες εσυ και αλλα αυτοι.... μου λενε .... ειναι t-mobile δηλαδη οταν το ανοιγεται βγαζει για λιγο το λογοτυπο αυτο... δεν ειναι κλειδωμενο... δουλευει κανονικα .... Οντως τωρα εχει γερμανιας και βγαζει tmobile οταν ανοίγει. Την ρωτησα και για πιο πριν για αυτα που πηρα εγω και μου ειπε εκεινα δεν ηταν branded απλως ετυχε αυτην την στιγμη να εχου μονο τετια !:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts