Jump to content

mitspas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mitspas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mitspas's Achievements

  1. Η απάντηση της Samsung Σύμφωνα με το ΙΜΕΙ που μας παραθέσατε, η συσκευή σας προορίζεται για το Βέλγιο και η ημερομηνία εισαγωγής στην αγορά είναι η 12/01/2023. Βάσει αυτής, η εγγύηση θα ισχύει έως τις 12/01/2025. Επομένως, είναι γνήσια συσκευή Samsung και καλύπτεστε από διετή πανευρωπαϊκή εγγύηση και μπορείτε να απευθυνθείτε σε επισκευαστικό κέντρο δικό μας. Με εκτίμηση, Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Samsung Electronics Hellas Γιατί να μπλέξω εφόσον με καλύπτει η εγγύηση? Το κινητό θα αγοραστεί σφραγισμένο.Στην μεταπώληση που θα έχω πρόβλημα? Αγαπητέ κύριε
  2. 99% ναι. Καλου καλου παρε ενα τηλ στην smartec και ρωτα αν καλυπτει η εγγυηση το imei Μίλησα με Samsung και smartec, η δεύτερη μου απάντησε αμέσως ότι είναι Βελγικό και έχει εγγύηση μέχρι 12/1/25 η πρώτη ακόμα το ψάχνει! Να φανταστώ ότι θα δουλεύει με τις ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας
  3. Αρα προχωράω κανονικά; Αν πάθει κάτι θα με καλύψει η Samsung μέχρι 9/1/25. Sorry αν κουράζω αλλά μην πάνε πεταμένα τα χρήματα. Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας. Βρήκα ένα s23 ultra σφραγισμένο και σκέφτομαι να το αγοράσω από αγγελία. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι είναι η έκδοση sm-s918b/dos και λέει 12gb ram/ 256rom. Υπάρχει τέτοια έκδοση; Επειδή δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς (ήταν δωρο) με καλύπτει το imei; Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα εδώ και καιρό το κινητό "ξεχνάει" οποίον κωδικό wifi και να βάλω. Δηλ. βαζω τον κωδικο κανονικα και αν κλεισω το wifi και το ανοίξω ξανα πρεπει να ξαναβάλω παλι τον κωδικο. Υπάρχει καμια λύση γιατι είναι πολύ εκνευριστικό. Φοραει 5,0 nordic coundries μεσω odin. Δεν εχει γίνει ποτε root.
  6. Καλησπέρα εδώ και καιρό το κινητό "ξεχνάει" οποίον κωδικό wifi και να βάλω. Δηλ. βαζω τον κωδικο κανονικα και αν κλεισω το wifi και το ανοίξω ξανα πρεπει να ξαναβάλω παλι τον κωδικο. Υπάρχει καμια λύση γιατι είναι πολύ εκνευριστικό. Φοραει 5,0 nordic coundries μεσω odin. Δεν εχει γίνει ποτε root.
  7. Καλησπέρα μια ερώτηση είμαι με την 4.1.2 και όταν βάλω το τηλ στην δόνηση ή το αθόρυβο και με καλεί κάποιος χτυπάει κανονικά το τηλ και αυτά απενεργοποιούνται από μόνα τους.Είναι κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει? Ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα μια ερώτηση είμαι με την 4.1.2 και όταν βάλω το τηλ στην δόνηση ή το αθόρυβο και με καλεί κάποιος χτυπάει κανονικά το τηλ και αυτά απενεργοποιούνται από μόνα τους.Είναι κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει? Ευχαριστώ.
  9. Αναφέρεται στην συσκευασία ή θα πρεπει να το ζητησω έτσι;
  10. Καλησπέρα επειδή θα πάει ενας γνωστός Ταϊλάνδη ειπα να ρωτησω, αν αγοράσει το s3 απο εκει, ξέρει κανείς αν θα ειναι συμβατό με Ελλάδα; Ευχαριστώ.
  11. mitspas

    LG Optimus 2X (P990)

    Εκανα root το τηλ με το εργαλειο του Σπυρου και μετα πέρασα τον rom manager . Το προβλημα ειναι οτι μόλις παω να κανω flash το τηλ μου λεει οτι η συσκευή δεν ειναι στην λιστα, ενω με την 2.3.4 δεν ειχα προβλημα. Ετσι πρεπει να ειναι; Θα μπορω να φλασαρω καποια αλλη custom rom;
  12. mitspas

    LG Optimus 2X (P990)

    ics περασμένη με smartflash πάνω απο την 2.3.4. Μέτα από πλήρη φόρτιση η μπαταριά κράτησε 2 μέρες.Με νορμάλ χρήση(Λίγο σκάλισμα ,κλήσεις και wifi για check email) πιστεύω οτι είναι καλά. τόσο κρατούσε και με την 2.3.4.
  13. mitspas

    LG Optimus 2X (P990)

    Με νορμάλ χρήση με 2.3.4 κρατούσε 2 μέρες. Αν παραμείνει έτσι τότε είμαι ευχαριστημένος.:)
×
×
  • Create New...