jimbos0013 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Παιδια καλησπερα... μια ερωτησουλα... Θεωρειτε απαραιτητη την χρηση προγραμματος Antivirus στο κινητο και αν ναι ποια προτεινετε? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Οχι αναφερομαι σε ποια custom rom να βαλω.Root ειμαι ηδη. Εδω ειναι 3 Ελληνικες ρομ.. Pulse ROM Sotmax J.B. Ultimate Stock Omega Jelly Bean Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια. Πλεον με jb ποια θεωρειται οτι ειναι η πιο αξιοπιστη ρομ? Σκεφτομαι αυριο αν εχω χρονο να του περασω μια.Με ενδιαφερει να μην πεσει η διαρκεια της μπαταριας καταρχας και βασικος λογος που θελω να βαλω ειναι η ενσωματωμενη ηχογραφηση κλησεων. Περα απο αυτα και απο αλλα μικροπραγματα οπως τα Ελληνικα στην αναζητηση στις επαφες τι αλλο θα μου προσφερει? Επισης δεν θελω να χασω κατι απ τις δυνατοτητες που δινει το tw. Οποτε ποια πιστευετε ειναι πιο αξιοπιστη και σταθερη? Ευχαριστω Μπορείς να βάλεις κάποιο mod για ηχογράφηση κλήσεων ,χωρίς να πρέπει να φλασαρεις custom rom . Ελληνικά στην μπάρα επαφών υπάρχουν τώρα στην stock 4.1.2 . Αν πάλι θέλεις οπωσδήποτε custom ξεκινάς απο τις Ελληνικες και βλέπεις τι καλύπτει τις ανάγκες σου . edit: στα έγραψε ο Σταύρος Edited January 27, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 To G σκέτο τι είναι; Φαντάζομαι θα υπάρχει και 4G Για το G απάντησα νομίζω ήδη. 4G δεν έχει το I9300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Για το G απάντησα νομίζω ήδη. 4G δεν έχει το I9300 ok ευχαριστώ Edit Εδω γιατι λεει οτι ειναι 4G http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20274361 Edited January 27, 2013 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Γιατι μαλλον εννοει το s3 I 9305 που υποστηρίζει 4g και εχει καποιες ακομα διαφορες. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Πως μπορω να ξερω αν το κινητο μου εχει το v6 supercharger? To ρωταω αυτο γιατι εχω την ομεγα v39 και στο σιτε xda λεει οτι περιλαμβανεται μεσα..αλλα ειναι εγκατεστημενο? Αλλα δεν εχω δει πουθενα καποιο μενου για v6 supercharger... Edited January 28, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπέρα, ξεκίνησα να περάσω με odin το (recovery) clockworkmod. Στο παράθυρο του odin ID:COM δεν αναγνωρίζει το κινητο. Στο κινητό , κόλλησε η οθόνη γράφoντας Downloading... Do not turn off target. Καμμιά ιδέα; Μπορώ να το βγάλω και να κάνω restart ή θα κάνω καμμιά ζημιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπέρα, ξεκίνησα να περάσω με odin το (recovery) clockworkmod. Στο παράθυρο του odin ID:COM δεν αναγνωρίζει το κινητο. Στο κινητό , κόλλησε η οθόνη γράφoντας Downloading... Do not turn off target. Καμμιά ιδέα; Μπορώ να το βγάλω και να κάνω restart ή θα κάνω καμμιά ζημιά. Μπορείς να το βγάλεις. Δες μήπως τρέχει to ΚΙΕS στο background κι αν τρέχει σβήστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Μπορείς να το βγάλεις. Δες μήπως τρέχει to ΚΙΕS στο background κι αν τρέχει σβήστο. Το έκλεισα αλλά πάλι δεν το βλέπει. Μπορώ να κάνω restart το κινητό και πώς, για να ξαναδοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Το έκλεισα αλλά πάλι δεν το βλέπει. Μπορώ να κάνω restart το κινητό και πώς, για να ξαναδοκιμάσω; Όταν είναι κλειστό φυσικό είναι να μη το βλέπει Άνοιξε το ξανά όπως και πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Όταν είναι κλειστό φυσικό είναι να μη το βλέπει Άνοιξε το ξανά όπως και πριν. Το kiess έκλεισα.Το κινητό είναι σε download mode. Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα, το kiess να ανοίξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Το kiess έκλεισα.Το κινητό είναι σε download mode. Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα, το kiess να ανοίξω; Νόμιζα ότι έκλεισες το κινητό. Δοκίμασε και σε άλλη θύρα.Ή αν έχεις άλλο καλώδιο. Το KIES στο αναγνώριζε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Νόμιζα ότι έκλεισες το κινητό. Δοκίμασε και σε άλλη θύρα.Ή αν έχεις άλλο καλώδιο. Το KIES στο αναγνώριζε; Τελικά η θύρα έφταιγε. Το είδε. Προχωράω και βλέπουμε. Χίλια ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Τελικά η θύρα έφταιγε. Το είδε. Προχωράω και βλέπουμε. Χίλια ευχαριστώ πάντως. Συγγνώμη αλλά έκανα άλλη βλακεία από το μπέρδεμα που δεν το αναγνώριζε. Πέρασα μάλλον λάθος αρχείο, (το recovery-cwmtouch-6.0.2.7-GTI9300.tar). Μετά δοκίμασα από πάνω το σωστό (recovery-cwm-touch-6.0.1.2-i9300.tar, φαντάζομαι αυτό είναι το σωστό! ) αλλά δεν άλλαξε τίποτε. Το κατάλαβa γιατί δεν έβρισκα την επιλογή instal zip from sdcard. Τι γίνεται τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπέρα ας γράψω κι εγώ τα δικά μου. Με το home button δεν υπάρχει πρόβλημα έχει άμεση απόκριση και θα προσπαθήσω για βίντεο. Η μπαταρία βελτιώθηκε με τη νέα έκδοση και μνήμη έχω πάντα στο 120 έως 200. Μου χει βγεικμετά την αναβάθμιση ένα συρτάρι στα πλάγια με τις εφαρμογές του κινητού και παλεύω να το βγάλω αν ξέρει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπέρα ας γράψω κι εγώ τα δικά μου. Με το home button δεν υπάρχει πρόβλημα έχει άμεση απόκριση και θα προσπαθήσω για βίντεο. Η μπαταρία βελτιώθηκε με τη νέα έκδοση και μνήμη έχω πάντα στο 120 έως 200. Μου χει βγεικμετά την αναβάθμιση ένα συρτάρι στα πλάγια με τις εφαρμογές του κινητού και παλεύω να το βγάλω αν ξέρει κανείς. Ρυθμίσεις-εμφάνιση-πολλαπλά παράθυρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Κοιμήθηκα σήμερα το μεσημέρι με μπαταρία ~70% και όταν ξύπνησα είδα να έχει 32! Πηγαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω 35% χρήση το AllShareplay με κατανάλωση δεδομένων 1,4GB!!!!! Το ανοίγω και με ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε ενημέρωση της εφαρμογής! Το θέμα είναι ότι από τα 1,4 τα 700ΜΒ είναι upload!!! Τι ανέβασε από το κινητό μου, που και γιατί δε με ρώτησε; Ετυχε σε κάποιον άλλον; EDIT: Έβαλα και ένα screenshot Καλημέρα σε όλους. Επαναφέρω το post μήπως σε κάποιον έτυχε κάτι ανάλογο. Νομίζω τίθεται θέμα ιδιωτικότητας, γεγονός το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Μετά την αναβάθμιση σε 4.1.2 δεν μου δουλεύει η φωνητική απάντηση στις κλήσεις ( answer ή reject). Φυσικά δεν μου δείχνει και τις σχετικές οδηγίες στη notification area(... μπορείτε να απαντήσετε. ..) Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Φυσικά έχω ενεργοποίησει το voice cmd for apps( στο ραδιόφωνο και στην αφύπνιση δουλεύει μια χαρά. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspondylos Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Καλημερα μηπως γνωριζει καποιος καποιο τροπο να περναω ταινιες ανω των 4 γιγα στην καρτα μνημης?την εχω κανει διαμορφωση απο fat32 se ntfs αλλα με το που τη βαλω στο κιν το ξαναγυρναι σε fat32... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Καλημερα μηπως γνωριζει καποιος καποιο τροπο να περναω ταινιες ανω των 4 γιγα στην καρτα μνημης?την εχω κανει διαμορφωση απο fat32 se ntfs αλλα με το που τη βαλω στο κιν το ξαναγυρναι σε fat32... Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η κάρτα file system, είναι να γίνει φορμάτ. Αυτό αποκλείεται να το κάνει το τηλέφωνο μόνο του. Mε Ntfs πάντως δε θα στην αναγνωρίσει. Κάντην exFat. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aspondylos Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ok σε ευχαριστω!αν και δε ξερω πως να το κανω θα το ψαξω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς αν το S3 μπορεί να μεταφέρει αρχεία μέσω καλωδίου απευθείας σε στικακι. Το έχει κάνει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς αν το S3 μπορεί να μεταφέρει αρχεία μέσω καλωδίου απευθείας σε στικακι. Το έχει κάνει κανείς? Καλημέρα, σήμερα το πρωί το δοκίμασα για πρώτη φορά με ένα μικρό ανταπτοράκι (micro USB σε κανονικό USB) και δούλεψε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Καλησπέρα ας γράψω κι εγώ τα δικά μου. Με το home button δεν υπάρχει πρόβλημα έχει άμεση απόκριση και θα προσπαθήσω για βίντεο. Πάντως εγω εξακολουθω να εχω θεμα με αργεί ανταπόκριση στο button αλλα μονο σε οτι αφορα το ανοιγμα της οθονης. Μονο οταν κανω επανεκκίνηση δουλεύει αμεσα αλλα μονο για τρεις τέσσερις φορες . Μετα παλι καθυστερεί . Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts