NetSurfer_g7 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 To πηρα σημερα πριν λιγο και τωρα το περιεργαζομαι:)Βρηκα και το προγραμμα για να το συνδεω με το mac και να το αναγνωριζει.Ομως πρεπει να ειναι εισαγομενο απο Γερμανια και ενω εχει Ελληνικο μενου εχει μονο Γερμανικα στις γλωσσες πληκτρολογιου.Πως μπορω να περασω τα Ελληνικα στο πληκτρολογιο χωρις να αλλαξω ρομ?Πρεπει να κατεβασω καποιο εξτρα πληκτρολογιο απ'το google play?Επισεις στο καταστημα απο οπου το πηρα μου ειπαν οτι πρεπει να το αφησω να φορτισει για 8 ωρες πρωτη φορα.Ισχυει?Να το αφησω στην πριζα ολη την νυχτα? Τελικα κατεβασα το perfect keyboard για να εχω Ελληνικο πληκτρολογιο.Υπαρχει καποιο προγραμμα για mac με το οποιο να μπορω να κανω αναβαθμισεις λογισμικου(οπως το seus στα sony ericsson)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι όταν σε περνούν τηλέφωνο από σταθερό εκτός από τον αριθμό βγάζει και την περιοχή; Αν ναι που υπάρχει αυτή η ρύθμιση, αν υπάρχει; Με την επίσημη γίνεται αυτό; Δεν το πρόσεξα μέχρι τώρα και έχω αρκετές κλήσεις από άλλες πόλεις Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Με την επίσημη γίνεται αυτό; Δεν το πρόσεξα μέχρι τώρα και έχω αρκετές κλήσεις από άλλες πόλεις Ναι. Με την επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 καλησπερα παιδια,εχως την εξης αποροια,εχω κανει 5.6 φορες φορματ μεσα απο τις ρυθμισεις λογο καποιον προγραμματων που δεν λειτουργουσαν καλα,υπαρχει καποιο προβλημα με το φορματ που εγινε αρκετες φορες?σας ευχαριστω για την βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 καλησπερα παιδια,εχως την εξης αποροια,εχω κανει 5.6 φορες φορματ μεσα απο τις ρυθμισεις λογο καποιον προγραμματων που δεν λειτουργουσαν καλα,υπαρχει καποιο προβλημα με το φορματ που εγινε αρκετες φορες?σας ευχαριστω για την βοηθεια σας. Έχω κάνει αμέτρητες φορές αν σου λέει κάτι :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Έχω κάνει αμέτρητες φορές αν σου λέει κάτι :cool: οποτε δεν υπαρχει προβλημα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 οποτε δεν υπαρχει προβλημα ε? Απολύτως κανένα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 οποτε δεν υπαρχει προβλημα ε? Αν μείνεις κάτω από το θεωρητικό όριο των flash μνημών δεν έχεις πρόβλημα. Μεταξύ 500 και 1000 ήταν παλιά, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο εγγυημένο. Στην διάρκεια ζωής του δύσκολα θα το φτάσεις! Στο 2Χ μου (1,5+ ετών) έχω κάνει πάνω από 100, ακόμα δεν έχω πρόβλημα! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Απολύτως κανένα . κ κατι τελευταιο φιλε μου,ισχυει οντως οτι ο τροπος μεσα απο τις ρυθμισεις κανει ολοκληροτικο φορματ?σβηνει τα παντα απο απομιναρια εφαρμογων?κ ειναι οπως το πηραμε την πρωτη μερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 κ κατι τελευταιο φιλε μου,ισχυει οντως οτι ο τροπος μεσα απο τις ρυθμισεις κανει ολοκληροτικο φορματ?σβηνει τα παντα απο απομιναρια εφαρμογων?κ ειναι οπως το πηραμε την πρωτη μερα? Έτσι ακριβώς ;) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Έτσι ακριβώς ;) μιχαλη γιατι ομως υπαρχει κ ο αλλος τροπος,εννοω με κλειστο το τηλ που πατας το power button κ τα σχετικα,τι διαφορα εχει?σορρυ που σε ζαλισα αλλα ειμαι ασχετος κ σε ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 μιχαλη γιατι ομως υπαρχει κ ο αλλος τροπος,εννοω με κλειστο το τηλ που πατας το power button κ τα σχετικα,τι διαφορα εχει?σορρυ που σε ζαλισα αλλα ειμαι ασχετος κ σε ευχαριστω για την βοηθεια. Διαφορά δεν υπάρχει .Κανονικά υπήρχαν τρεις τρόποι για factory reset άλλα τώρα με jelly bean δουλεύουν μονο οι δυο . http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-s3-hard-reset.html Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Διαφορά δεν υπάρχει .Κανονικά υπήρχαν τρεις τρόποι για factory reset άλλα τώρα με jelly bean δουλεύουν μονο οι δυο . http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-s3-hard-reset.html οποτε μεσα απο τις ρυθμισεις καλυτερα κ πιο ευκολα!!!σε ευχαριστω κ καλο βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 καλησπέρα σε ολους, να ρωτησω κι εγώ κάτι βρε παιδιά. Ενω εγκαθίσταται ο Adobe flash player όταν παω να παίξω καποιες ταινίες που παίζουν online μου λέει οτι δεν έχω εγκατεστημένο flash player και να τον εγκαταστησω. Κάτι που διάβασα οτι πρεπει να ενεργοποιησουμε στους browsers τα plug in δεν μου το δίνει σαν επιλογή πουθενά Καμμία ιδέα;.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Μπορειτε να βοηθησετε γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα!!! Ενω του εχω σεταρει τις ρυθμισεις στο εμαιλ μου και δουλευει μετα απο λιγο αρχιζει και μου πεταει μνμ οτι ο κωδικος εχει αλλαξει και μου ζηταει ξανα τον κωδικο ο οποιος σε καμια περιπτωση δεν εχει αλλαξει.τι κουφο ειναι αυτο ρε παιδια;;; " ο κωδικος προσβασης διακομιστη εχει αλλαξει παρακαλω εισαγετε νεο κωδικο" Edited December 13, 2012 by botman2 Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Όταν πάω να κάνω ενημέρωση λογισμικού από την συσκευή μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες" Τι γίνεται εδώ? Γιατι πιο πριν έγραφε απλά: "Καμία νέα ενημέρωση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Όταν πάω να κάνω ενημέρωση λογισμικού από την συσκευή μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες" Τι γίνεται εδώ? Γιατι πιο πριν έγραφε απλά: "Καμία νέα ενημέρωση". Έχεις κάνει root ?? Ή μήπως πέρασες κάποιο άλλο firmware απο αυτό που είχε το τηλέφωνο σου χωρίς να αλλάξεις csc ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τίποτα από τα παραπάνω. Έτσι ξαφνικά σήμερα. Μέχρι χτες έλεγε απλά ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση...Το ότι έστειλα αναφορά σε μια εφαρμογή που διακόπηκε, λες να το επηρέασε η καμιά σχέση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τίποτα από τα παραπάνω. Έτσι ξαφνικά σήμερα. Μέχρι χτες έλεγε απλά ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση...Το ότι έστειλα αναφορά σε μια εφαρμογή που διακόπηκε, λες να το επηρέασε η καμιά σχέση? Δεν νομίζω να έχει σχέσει . Συνήθως αυτό το βγάζει οταν προσπαθούμε να κάνουμε OTA ενώ ήμαστε root ή και ακόμα αν δεν εχει καθαρίσει τελείως η συσκευή απο προηγούμενο root. Σύνδεσε το και στο kies να δεις τι σου γράφει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Πάντα με την ίδια χρήση, από 4.1.1 σε 4.1.2 αυτή είναι η διαφορά στην κατανάλωση. (το καλύτερο είναι η 4.1.2 :p) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Δεν νομίζω να έχει σχέσει . Συνήθως αυτό το βγάζει οταν προσπαθούμε να κάνουμε OTA ενώ ήμαστε root ή και ακόμα αν δεν εχει καθαρίσει τελείως η συσκευή απο προηγούμενο root. Σύνδεσε το και στο kies να δεις τι σου γράφει . Δεν μου βγάζει τίποτα και το Kies. Τα βλέπει όλα Normal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Δεν μου βγάζει τίποτα και το Kies. Τα βλέπει όλα Normal! Av έχει για κάποιο λόγο τροποποιηθεί το τηλέφωνό μας (π.χ. έχουμε κάνει root), σε περίπτωση αναβάθμισης μέσω ΟΤΑ, δε μας αφήνει να προχωρήσουμε. Με το KIES (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Δεν μου βγάζει τίποτα και το Kies. Τα βλέπει όλα Normal! Δεν ξέρω τι γίνεται :confused: Από την στιγμή που δεν το έχεις πειράξει καθόλου το τηλέφωνο δεν έπρεπέ να σου βγάζει αυτό το μήνυμα . Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις /διαχείριση εφαρμογών /όλα/ βρες το Software update και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων ,μήπως και ..... Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zougrana Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλησπέρα μια ερώτηση. Σήμερα έβαλα μια εξωτερική κάρτα μνήμης 32gb class 10. Υπάρχει τρόπος να γίνει αντιγραφή των δεδομένων(φώτο-τραγούδια) απο τη μνήμη του τηλεφώνου στην micro sd? Και κάτι άλλο, έχω τραβήξει και κάποια βίντεο τα οποία όταν συνδέω το τηλ στο λάπτοπ δεν τα εμφανίζει ενώ οι φωτογραφίες και τραγούδια φαίνονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Εχουμε περασμενο τον exdialer και γινεται μια αναπαντητη.Μπαινω στον exdialer βλεπω την κληση βγαινω. Γιατι μετα μου εμφανιζει ακομα την ενδειξη της αναπαντητης. ? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts