Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To πηρα σημερα πριν λιγο και τωρα το περιεργαζομαι:)Βρηκα και το προγραμμα για να το συνδεω με το mac και να το αναγνωριζει.Ομως πρεπει να ειναι εισαγομενο απο Γερμανια και ενω εχει Ελληνικο μενου εχει μονο Γερμανικα στις γλωσσες πληκτρολογιου.Πως μπορω να περασω τα Ελληνικα στο πληκτρολογιο χωρις να αλλαξω ρομ?Πρεπει να κατεβασω καποιο εξτρα πληκτρολογιο απ'το google play?Επισεις στο καταστημα απο οπου το πηρα μου ειπαν οτι πρεπει να το αφησω να φορτισει για 8 ωρες πρωτη φορα.Ισχυει?Να το αφησω στην πριζα ολη την νυχτα?

Τελικα κατεβασα το perfect keyboard για να εχω Ελληνικο πληκτρολογιο.Υπαρχει καποιο προγραμμα για mac με το οποιο να μπορω να κανω αναβαθμισεις λογισμικου(οπως το seus στα sony ericsson)?

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.

Έχει παρατηρήσει κανείς ότι όταν σε περνούν τηλέφωνο από σταθερό εκτός από τον αριθμό βγάζει και την περιοχή;

Αν ναι που υπάρχει αυτή η ρύθμιση, αν υπάρχει;

Με την επίσημη γίνεται αυτό;

Δεν το πρόσεξα μέχρι τώρα και έχω αρκετές κλήσεις από άλλες πόλεις

Με την επίσημη γίνεται αυτό;

Δεν το πρόσεξα μέχρι τώρα και έχω αρκετές κλήσεις από άλλες πόλεις

Ναι. Με την επίσημη.

Guest maklovinsam
καλησπερα παιδια,εχως την εξης αποροια,εχω κανει 5.6 φορες φορματ μεσα απο τις ρυθμισεις λογο καποιον προγραμματων που δεν λειτουργουσαν καλα,υπαρχει καποιο προβλημα με το φορματ που εγινε αρκετες φορες?σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.

καλησπερα παιδια,εχως την εξης αποροια,εχω κανει 5.6 φορες φορματ μεσα απο τις ρυθμισεις λογο καποιον προγραμματων που δεν λειτουργουσαν καλα,υπαρχει καποιο προβλημα με το φορματ που εγινε αρκετες φορες?σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Έχω κάνει αμέτρητες φορές αν σου λέει κάτι :cool:

οποτε δεν υπαρχει προβλημα ε?

Απολύτως κανένα .

Samsung galaxy s21+

οποτε δεν υπαρχει προβλημα ε?

Αν μείνεις κάτω από το θεωρητικό όριο των flash μνημών δεν έχεις πρόβλημα. Μεταξύ 500 και 1000 ήταν παλιά, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο εγγυημένο. Στην διάρκεια ζωής του δύσκολα θα το φτάσεις!

Στο 2Χ μου (1,5+ ετών) έχω κάνει πάνω από 100, ακόμα δεν έχω πρόβλημα!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Guest maklovinsam
Απολύτως κανένα .

κ κατι τελευταιο φιλε μου,ισχυει οντως οτι ο τροπος μεσα απο τις ρυθμισεις κανει ολοκληροτικο φορματ?σβηνει τα παντα απο απομιναρια εφαρμογων?κ ειναι οπως το πηραμε την πρωτη μερα?

κ κατι τελευταιο φιλε μου,ισχυει οντως οτι ο τροπος μεσα απο τις ρυθμισεις κανει ολοκληροτικο φορματ?σβηνει τα παντα απο απομιναρια εφαρμογων?κ ειναι οπως το πηραμε την πρωτη μερα?

Έτσι ακριβώς ;)

Samsung galaxy s21+

Guest maklovinsam
Έτσι ακριβώς ;)

μιχαλη γιατι ομως υπαρχει κ ο αλλος τροπος,εννοω με κλειστο το τηλ που πατας το power button κ τα σχετικα,τι διαφορα εχει?σορρυ που σε ζαλισα αλλα ειμαι ασχετος κ σε ευχαριστω για την βοηθεια.

μιχαλη γιατι ομως υπαρχει κ ο αλλος τροπος,εννοω με κλειστο το τηλ που πατας το power button κ τα σχετικα,τι διαφορα εχει?σορρυ που σε ζαλισα αλλα ειμαι ασχετος κ σε ευχαριστω για την βοηθεια.

Διαφορά δεν υπάρχει .Κανονικά υπήρχαν τρεις τρόποι για factory reset άλλα τώρα με jelly bean δουλεύουν μονο οι δυο .

http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-s3-hard-reset.html

Samsung galaxy s21+

Guest maklovinsam
Διαφορά δεν υπάρχει .Κανονικά υπήρχαν τρεις τρόποι για factory reset άλλα τώρα με jelly bean δουλεύουν μονο οι δυο .

http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-s3-hard-reset.html

οποτε μεσα απο τις ρυθμισεις καλυτερα κ πιο ευκολα!!!σε ευχαριστω κ καλο βραδυ.

καλησπέρα σε ολους, να ρωτησω κι εγώ κάτι βρε παιδιά. Ενω εγκαθίσταται ο Adobe flash player όταν παω να παίξω καποιες ταινίες που παίζουν online μου λέει οτι δεν έχω εγκατεστημένο flash player και να τον εγκαταστησω. Κάτι που διάβασα οτι πρεπει να ενεργοποιησουμε στους browsers τα plug in δεν μου το δίνει σαν επιλογή πουθενά Καμμία ιδέα;....

Μπορειτε να βοηθησετε γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα!!! Ενω του εχω σεταρει τις ρυθμισεις στο εμαιλ μου και δουλευει μετα απο λιγο αρχιζει και μου πεταει μνμ οτι ο κωδικος εχει αλλαξει και μου ζηταει ξανα τον κωδικο ο οποιος σε καμια περιπτωση δεν εχει αλλαξει.τι κουφο ειναι αυτο ρε παιδια;;; " ο κωδικος προσβασης διακομιστη εχει αλλαξει παρακαλω εισαγετε νεο κωδικο" Edited by botman2
Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300

Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Όταν πάω να κάνω ενημέρωση λογισμικού από την συσκευή μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες"

Τι γίνεται εδώ? Γιατι πιο πριν έγραφε απλά: "Καμία νέα ενημέρωση".

Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Όταν πάω να κάνω ενημέρωση λογισμικού από την συσκευή μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες"

Τι γίνεται εδώ? Γιατι πιο πριν έγραφε απλά: "Καμία νέα ενημέρωση".

Έχεις κάνει root ??

Ή μήπως πέρασες κάποιο άλλο firmware απο αυτό που είχε το τηλέφωνο σου χωρίς να αλλάξεις csc ??

Samsung galaxy s21+

Τίποτα από τα παραπάνω. Έτσι ξαφνικά σήμερα. Μέχρι χτες έλεγε απλά ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση...Το ότι έστειλα αναφορά σε μια εφαρμογή που διακόπηκε, λες να το επηρέασε η καμιά σχέση?

Τίποτα από τα παραπάνω. Έτσι ξαφνικά σήμερα. Μέχρι χτες έλεγε απλά ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση...Το ότι έστειλα αναφορά σε μια εφαρμογή που διακόπηκε, λες να το επηρέασε η καμιά σχέση?

Δεν νομίζω να έχει σχέσει .

Συνήθως αυτό το βγάζει οταν προσπαθούμε να κάνουμε OTA ενώ ήμαστε root ή και ακόμα αν δεν εχει καθαρίσει τελείως η συσκευή απο προηγούμενο root.

Σύνδεσε το και στο kies να δεις τι σου γράφει .

Samsung galaxy s21+

Πάντα με την ίδια χρήση, από 4.1.1 σε 4.1.2 αυτή είναι η διαφορά στην κατανάλωση.

(το καλύτερο είναι η 4.1.2 :p)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δεν νομίζω να έχει σχέσει .

Συνήθως αυτό το βγάζει οταν προσπαθούμε να κάνουμε OTA ενώ ήμαστε root ή και ακόμα αν δεν εχει καθαρίσει τελείως η συσκευή απο προηγούμενο root.

Σύνδεσε το και στο kies να δεις τι σου γράφει .

Δεν μου βγάζει τίποτα και το Kies. Τα βλέπει όλα Normal!

Av έχει για κάποιο λόγο τροποποιηθεί το τηλέφωνό μας (π.χ. έχουμε κάνει root), σε περίπτωση αναβάθμισης μέσω ΟΤΑ, δε μας αφήνει να προχωρήσουμε.

Με το KIES (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δεν ξέρω τι γίνεται :confused:

Από την στιγμή που δεν το έχεις πειράξει καθόλου το τηλέφωνο δεν έπρεπέ να σου βγάζει αυτό το μήνυμα .

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις /διαχείριση εφαρμογών /όλα/ βρες το Software update και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων ,μήπως και .....

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα μια ερώτηση. Σήμερα έβαλα μια εξωτερική κάρτα μνήμης 32gb class 10. Υπάρχει τρόπος να γίνει αντιγραφή των δεδομένων(φώτο-τραγούδια) απο τη μνήμη του τηλεφώνου στην micro sd? Και κάτι άλλο, έχω τραβήξει και κάποια βίντεο τα οποία όταν συνδέω το τηλ στο λάπτοπ δεν τα εμφανίζει ενώ οι φωτογραφίες και τραγούδια φαίνονται κανονικά.

Εχουμε περασμενο τον exdialer και γινεται μια αναπαντητη.Μπαινω στον exdialer βλεπω την κληση βγαινω. Γιατι μετα μου εμφανιζει ακομα την ενδειξη της αναπαντητης. ?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷