Jump to content

zougrana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zougrana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και λίγες μέρες έκανα root το κινητό μου σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει και όλα μια χαρά. Τωρα θέλω να περάσω την QS επειδή ακούω θετικότατα σχόλια αλλα δεν ξέρω πως.Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Υπάρχει γενικά ανάλογος οδηγός? Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει έστω με προσωπικό μνμ για να μη γεμίζουμε το θέμα? Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα σ'όλους! Το s3 μου κυριολεκτικά σέρνεται και σκέφτομαι να το κάνω root ή ακόμη και να περάσω και custom rom. Η εγγύηση έληξε τον προηγούμενο μήνα. Επειδή δε γνωρίζω αρκετά και φοβάμαι μη κάνω καμιά πατατιά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Λάρισα που αναλαμβάνει να το κάνει ή κάποιο μέλος του forum με το αζημίωτο εννοείται? Ευχαριστώ.
  3. Όταν περνάω τα βιντεάκια(με αντιγραφή -επικόλληση) απο το κινητό στον υπολογιστή αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν είναι συγχρονισμένος ο ήχος με την εικόνα....:mad: Οταν τα βλέπω στο κινητό μου όλα καλά! Υπάρχει κάποια λύση σ'αυτό?
  4. Καλημέρα. Στην επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων (factory reset) την κάρτα sd τη βγάζω απο το κινητό ή την αφήνω μέσα κανονικά?
  5. Αν βάλω άλλο launcher στο galaxy s3 βελτιώνεται η κατάσταση με τα γνωστά κολλήματα του dialer?
  6. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση θα κατεβάσω κάποιον dialer και ελπίζω να διορθωθεί η κατάσταση!! Πάντως το δικό μου κάνει 5 sec... :lol:
  7. Καλησπέρα! Εχω το galaxy s3 16gb και τωρα τελευταία λαγκάρει πολλές φορές.... Αυτό το κάνει όταν είμαι για παράδειγμα στο αρχείο των κλήσεων ή στα μηνύματα.Αν με πάρει κάποιος εκείνη τη στιγμή και τελειώνοντας η κλήση πατήσω το βελάκι να επιστρέψει στην αρχική οθόνη μπορεί να κάνει και 4-5 δευτερόλεπτα να επιστρέψει....Επίσης όταν για παράδειγμα μου έρθει μνμ πως ήμουν κατειλλημένος για να σβήσω αυτό το μνμ πάλι καθυστερεί πολύ. Πατάω διαγραφή και δεν κάνει τπτ.Πρέπει να περάσουν 4-5 δλτ για να το κάνει.... Με εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα τις ανοίγει ταχύτατα και δεν καθυστερεί.Να πώ πως το κινητό δεν είναι απο Ελλάδα αλλά απο άλλη χώρα ευρωπαική αγορασμένο απο τα γνωστά σκρουτζομάγαζα και πως απο την πρώτη μέρα ήταν αισθητά πιο αργό σε σχέση με s3 φίλου μου ''ελληνικό''. Τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί το πρόβλημα? Αν κάνω reset θα δω βελτίωση?
  8. Καλημέρα σε όλους!! Εδώ και μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που αναφέρθηκε απο κάποιον φίλο λιγες σελίδες πριν. Ενώ είναι πλήρως φορτισμένο(100%) πρίν κοιμηθώ το πρωί που θα ξυπνήσω η μπαταρία του θα είναι 80%.... Εννοείται πως έχω τερματίσει όλες τις εφαρμογές. Τι μπορεί να φταίει? Κάτι αναφέρθηκε οτι μπορει να φταίει η εξωτερική κάρτα μνήμης αλλά δεν πολυκατάλαβα... Επίσης αν ξέρει κάποιος να μου συστήσει ένα κατάστημα ή κάποιον ειδικό στη Λάρισα που να ασχολείται με S3. Ευχαριστώ!!
  9. Καλησπέρα σε όλους. Εχω το SG3 και όταν τραβάω βίντεο και το περνάω στον υπολογιστή δε συγχρονίζει η εικόνα με τον ήχο. Στο κινητό μου παίζει κανονικά. Οταν το στέλνω σε άλλη συσκευή με bluetooth και εκεί έχει πάλι πρόβλημα. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο κινητό?
  10. Καλησπέρα και καλή χρονιά σ'όλους. Εχω το galaxy siii και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω απευθείας ηχογράφηση στο κινητό μου απο μια πηγή ήχου. Για παράδειγμα για iphone υπάρχουν κάποιες λύσεις όπως http://tascam.com/product/ixz/ . Συνδέεις το κινητό με την έξοδο μιας κονσόλας ήχου και παίρνει τον ήχο καθαρό. Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο interface για samsung ή κάποια εφαρμογή για android?
  11. Καλησπέρα μια ερώτηση. Σήμερα έβαλα μια εξωτερική κάρτα μνήμης 32gb class 10. Υπάρχει τρόπος να γίνει αντιγραφή των δεδομένων(φώτο-τραγούδια) απο τη μνήμη του τηλεφώνου στην micro sd? Και κάτι άλλο, έχω τραβήξει και κάποια βίντεο τα οποία όταν συνδέω το τηλ στο λάπτοπ δεν τα εμφανίζει ενώ οι φωτογραφίες και τραγούδια φαίνονται κανονικά.
  12. Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!! Ευτυχής κάτοχος εδώ και 2 βδομάδες ενός Siii (πρώην κάτοχος iphone 3gs). Αγορασμένο απο ιντερνετομάγαζο και χθές αναβαθμίστηκε και το δικό μου. Αντιμετωπίζω δυο προβληματάκια. Μετά την αναβάθμιση το viber μου εμφανίζει μόνο 2 επαφές. Τη διέγραψα την εφαρμογή και την εγκατέστησα ξανά αλλά πάλι τα ίδια. Και ένα δεύτερο προβληματάκι ανάβει η οθόνη του κινητού στα καλά καθούμενα. Σβήνω όλες τις ανοιχτές εφαρμογές απο τη διαχείριση της μνήμης αλλά συνεχίζει και το κάνει.Ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...