Lakerdas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Βγάλε μπαταρία, μπες recovery, κάνε wipe data/factory reset και το κινητό θα στρώσει. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Μπορω αλλα μαλλον εκανα πατατα κ περασα κατευθειαν το firmware πανω σε Omega rom..Γι αυτο ισως δεν εκκινει..Που βρισκω custom rom?Ευχαριστω Βγάλε μπαταρία, μπες recovery, κάνε wipe data/factory reset και το κινητό θα στρώσει. το προσπαθησα με το συνδυασμο vol up-power-start αλλα με βγαζει σε manual mode με μωβ γραμματοσειρα...:cry: Βγάλε μπαταρία, μπες recovery, κάνε wipe data/factory reset και το κινητό θα στρώσει. Ευχαριστω παιδια..με το wipe/factory reset ανοιξε!;) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 2, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) το προσπαθησα με το συνδυασμο vol up-power-start αλλα με βγαζει σε manual mode με μωβ γραμματοσειρα...:cry: Έχει επιλογή factory reset μπροστά σου *Με πρόλαβες :) Edited December 2, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 γεια σας. μήπως υπάρχει κανένας τρόπος ώστε να μυδενισω την ραμ του κινητου ? διότι μέχρι στιγμής μου είναι στα 730 περίπου mb. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Για unroot τι ενεργειες κανουμε?Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Για unroot τι ενεργειες κανουμε?Ευχαριστω Ακολουθούμε κατά γράμμα τον αντίστοιχο οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 'Αλλη μια ερώτηση. Στον music player της συσκευής υπάρχει η δυνατότητα να επεξεργαστόυμε τα tags (ομομασία άλπουμ, όνομα καλiτέχνη κλπ) ή θα πρέπει να γίνει κατευθείαν από το pc? Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 'Αλλη μια ερώτηση. Στον music player της συσκευής υπάρχει η δυνατότητα να επεξεργαστόυμε τα tags (ομομασία άλπουμ, όνομα καλiτέχνη κλπ) ή θα πρέπει να γίνει κατευθείαν από το pc? Δυστυχώς όχι, μόνο με προγράμματα tag από το play store ή από το pc. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Οκ ευχαριστώ. Το καλό είναι οτι αν και λείπουνε στο android διάφορες μικρολεπτομέριες που σε παλαιότερα και κάπως παρεξηγημένα, πλέον, λειτουργικα (πχ την αδυναμία μου το symbian) υπάρχουνε "out of the box" μπορείς να βρέις μια εφαρμογή που να το κάνει. Π.χ μου φαίνεται αδιανόητο σε μία συσκευή του 2012 να μην μπορείς να επιλέξεις παραμετροποιήσημα προφίλ ήχου και συμπεριφοράς της συσκευής, ναι τα τα κλασικά σύσκεψη, εξωτερικός χώρος κλπ, η να μην μπορείς να τακτοποιήσεις τα μηνύματα σου σε φακέλους παρα μόνο να τα βλέπεις στην χρήσιμη αλλα ελειπή κατα την γνώμη μου μορφή συζητήσεων. Τουλάχιστον να υπήρχε η επιλογή....Μπορεί να με πείτε περίεργο αλλα μερικές συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα :p Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Ξέρει κανείς πως μπορώ να συγχρωνήσω με itunes? Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός απο τον doubletwist ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Οκ ευχαριστώ. Το καλό είναι οτι αν και λείπουνε στο android διάφορες μικρολεπτομέριες που σε παλαιότερα και κάπως παρεξηγημένα, πλέον, λειτουργικα (πχ την αδυναμία μου το symbian) υπάρχουνε "out of the box" μπορείς να βρέις μια εφαρμογή που να το κάνει. Π.χ μου φαίνεται αδιανόητο σε μία συσκευή του 2012 να μην μπορείς να επιλέξεις παραμετροποιήσημα προφίλ ήχου και συμπεριφοράς της συσκευής, ναι τα τα κλασικά σύσκεψη, εξωτερικός χώρος κλπ, η να μην μπορείς να τακτοποιήσεις τα μηνύματα σου σε φακέλους παρα μόνο να τα βλέπεις στην χρήσιμη αλλα ελειπή κατα την γνώμη μου μορφή συζητήσεων. Τουλάχιστον να υπήρχε η επιλογή....Μπορεί να με πείτε περίεργο αλλα μερικές συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα :p Αυτό με τους φακέλους μηνυμάτων νομίζω το έχει ή το handcent sms ή το go sms. Για δες το στο play store. Κοίταξε για μένα καλύτερα που υπάρχουν σε εφαρμογές, παρά out of the box γιατί έτσι προσαρμόζεις όπως θέλεις εσύ το κινητό σου. Καλύτερα γιατί αλλιώς θα γέμιζε η rom με ένα σωρό εφαρμογές που δεν σε ενδιαφέρουν και δεν θα μπορούσες να τις αφαιρέσεις χωρίς root. Π.χ. μου αρέσει που στο S3 δεν σου έχει βάλει pre-installed το polaris office και σου δίνει την επιλογή να το κατεβάσεις free από το samsung apps. Στην τελική μπορεί εμένα να μην μου αρέσει το polaris και να θέλω άλλο office στην συσκευή μου. Γιατί να έχω με το ζόρι και το polaris? Edited December 2, 2012 by Ancient_Flame Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Αυτό με τους φακέλους μηνυμάτων νομίζω το έχει ή το handcent sms ή το go sms. Για δες το στο play store. Κοίταξε για μένα καλύτερα που υπάρχουν σε εφαρμογές, παρά out of the box γιατί έτσι προσαρμόζεις όπως θέλεις εσύ το κινητό σου. Καλύτερα γιατί αλλιώς θα γέμιζε η rom με ένα σωρό εφαρμογές που δεν σε ενδιαφέρουν και δεν θα μπορούσες να τις αφαιρέσεις χωρίς root. Π.χ. μου αρέσει που στο S3 δεν σου έχει βάλει pre-installed το polaris office και σου δίνει την επιλογή να το κατεβάσεις free από το samsung apps. Στην τελική μπορεί εμένα να μην μου αρέσει το polaris και να θέλω άλλο office στην συσκευή μου. Γιατί να έχω με το ζόρι και το polaris? Συμφωνώ γενικά με το σκεπτικό σου. Απλά εγώ αναφέρομαι σε μικρές πρακτικές προσθήκες που στο 90% των χρηστών είναι χρήσιμες. Π.χ.τα προφίλ και το tag editor που προανέφερα ή η φωνητική κλήση απευθείας στα ελληνικά, αφού είδη υποστηριζεται για αγγλικά, δε επιβαρύνει την λειτουργεία. Οι κανονικές εφαρμογες όπως ένα office πρόγραμμα είναι διαφορετική περίπτωση. Όπως και να' χει αυτά είναι λεπτομέριες. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Συμφωνώ γενικά με το σκεπτικό σου. Απλά εγώ αναφέρομαι σε μικρές πρακτικές προσθήκες που στο 90% των χρηστών είναι χρήσιμες. Π.χ.τα προφίλ και το tag editor που προανέφερα ή η φωνητική κλήση απευθείας στα ελληνικά, αφού είδη υποστηριζεται για αγγλικά, δε επιβαρύνει την λειτουργεία. Οι κανονικές εφαρμογες όπως ένα office πρόγραμμα είναι διαφορετική περίπτωση. Όπως και να' χει αυτά είναι λεπτομέριες. Αυτό είναι η δύναμη και ταυτόχρονα η αδυναμία του android. Δεν υπάρχει κάτι που να μη μπορείς να κάνεις, αρκεί να το εγκαταστήσεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 καλημέρα παιδιά, έχει κάποιος εμπειρία από επίσημο service της samsung? Είμαι γαλλία αυτή τη στιγμή, και πριν μια βδομάδα πήγα στο επίσημο service εδώ και μου είπαν ότι παίρνει 10 με 15 μέρες να μου το επιστρέψουν. Είναι λογικό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδια εγω εχω ενα προβληματακι, προσπαθησα σημερα 1η φορα να κανω βιντεο κληση μεσω skype αλλα η καμερα δεν ανοιγε για να με βλεπουν στην αλλη γραμμη, το εχει παθει καποιος αλλος αυτο; λυνεται με καποιο τροπο; στις ρυθμισεις εχω ενεργοποιημενη την βιντεο συνομιλια παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Ρε παιδιά, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το φόντο στη lock screen? Ενώ στην αρχική βάζω ότι θέλω, εκεί δεν αλλάζει με τίποτα, εκτός αν επιλέξω από τις dafault. Με στοκ 4.1.1 είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Ξέρει κανείς πως μπορώ να συγχρωνήσω με itunes? Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός απο τον doubletwist ? Δοκίμασε με το Easy Phone Sync απο το play Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Νεος κατοχος S3 (μετα απο δυο αλλαγες λογω ροζ οθονης χεχε). Μια ερωτηση. Οταν ειμαι εκτος σπιτιου και εχω το wifi κλειστο και λειτουργω με data η μπαταρια δεν πεφτει σχεδον καθολου. Σημερα πχ στην δουλεια απο 71 που ειχα το πρωι πηγε στο 60 με κοιταγμα mail ανοιγμα μερικες σελιδες κλπ. Οταν ειμαι σπιτι εχω το wifi ανοιχτο με την ρυθμιση να κλεινει οταν δεν το χρησιμοποιω(wifi-advanced-only when plugged in). Στο σπιτι λοιπον χανει 3-4 % την ωρα ακομα και αν δεν το ανοιξω καθολου. Τρωει τοσο πολυ μπαταρια το wifi η παιζει κατι αλλο που δεν παει το μυαλο μου? Σε sync εχω μονο το gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Καλα τωρα το πηρες,ασε να στρωσει πρωτα λιγο η μπαταρια και μετα βγαλε συμπερασματα. Το wifi τρωει πιο λιγο απο το 3G παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Νεος κατοχος S3 (μετα απο δυο αλλαγες λογω ροζ οθονης χεχε). Μια ερωτηση. Οταν ειμαι εκτος σπιτιου και εχω το wifi κλειστο και λειτουργω με data η μπαταρια δεν πεφτει σχεδον καθολου. Σημερα πχ στην δουλεια απο 71 που ειχα το πρωι πηγε στο 60 με κοιταγμα mail ανοιγμα μερικες σελιδες κλπ. Οταν ειμαι σπιτι εχω το wifi ανοιχτο με την ρυθμιση να κλεινει οταν δεν το χρησιμοποιω(wifi-advanced-only when plugged in). Στο σπιτι λοιπον χανει 3-4 % την ωρα ακομα και αν δεν το ανοιξω καθολου. Τρωει τοσο πολυ μπαταρια το wifi η παιζει κατι αλλο που δεν παει το μυαλο μου? Σε sync εχω μονο το gmail. Και εμένα το wifi καταπίνει μπαταρία επειδή εκεί που το αφήνω στο σπίτι, μετά βίας πιάνει σήμα. Μήπως συμβαίνει και με εσένα το ίδιο; Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Καλησπερα και καλο μηνα. Το s3 πολλες φορες μου κανει το εξης.Δεν μου χτυπαει ο ηχος στις κλησεις.Αλλοτε μονο δοναει και αλλοτε δεν κανει τιποτα.Φαινεται η κληση στην οθονη αλλα αν δεν την κοιτας δεν την βλεπεις.Δεν το κανει συνεχεια αλλα οποτε γουσταρει. Για παραδειγμα δεχομαι κληση απ το Χ ατομο δεν χτυπαει τελοσπαντων το σηκωνω του μιλαω και μετα που του λεω να ξαναπαρει χτυπαει κανονικα. Ξερετε τι φταιει;Γιατι εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα αφου εχω χασει κλησεις αρκετες φορες Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο παιδια τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 To πόσο τρώει το wifi εξαρτάται και από τον router. Διαφορετικοί routers με διαφορετικά settings έχουν διαφορετική κατανάλωση. Αν επίσης το σήμα είναι χάλια και αποσυνδέεται συνέχεια, θα τρώει πολύ και δε μπορείς να κάνεις τίποτα, απλά κλείστο. Αυτό θα ισχύει σε όλες τις συσκευές. Αν τώρα το σήμα είναι καλό, δες αν προσπαθεί να συνδεθεί κάθε λίγο και λιγάκι για κάποιο λόγο, π.χ. κλείσε το allshare cast και τα αντίστοιχα allshare τέτοια, και γενικά ό,τι συνδέεται μέσω wifi κάθε λίγο και λιγάκι για να κάνει κάτι. Κάποιες εφαρμογές (ειδικά καιρού) που τρώνε πολλή μπαταρία, έχουν κάποια settings να συνδέονται μόνο με wifi, ψάξτο, ειδικά αν έχεις πολλές εφαρμογές. Από τις ρυθμίσεις του router επίσης κάνε ένα dhcp reservation για το τηλέφωνο, ειδικά αν ο router σου έχει μικρά leasetimes, και βάλε και static ip στο τηλέφωνο για τη συγκεκριμένη σύνδεση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο παιδια τελικα; Κάπου διάβασα για μια περίπτωση σαν την δίκη σου .Το παιδί τελικά το πήγε στο service . Δοκίμασε με επαναφορά εργοστασιακών μήπως και φτιάξει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 μολις το παρελαβα και εγω! επειδη εχω φαγωθει να το μαθω, αν καποιος εχει την ευγενη καλοσυνη να μου λυσει μια απορια θα του ειμαι υποχρεως (προσπαθησα με search στο φορουμ αλλα μου βγαινουν 200 ασχετα αποτελεσματα...) μπορω να περασω καπως τα sms απο το iphone 3g μου στο s3? ευχαριστω (και συγγνωμη αν υπάρχει σε καποιον οδηγο που δεν βρηκα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) μολις το παρελαβα και εγω! επειδη εχω φαγωθει να το μαθω, αν καποιος εχει την ευγενη καλοσυνη να μου λυσει μια απορια θα του ειμαι υποχρεως (προσπαθησα με search στο φορουμ αλλα μου βγαινουν 200 ασχετα αποτελεσματα...) μπορω να περασω καπως τα sms απο το iphone 3g μου στο s3? ευχαριστω (και συγγνωμη αν υπάρχει σε καποιον οδηγο που δεν βρηκα) Υπάρχουν διάφοροι τρόποι,μερικοί απο αυτούς είναι. http://www.backuptrans.com/tutorial/how-to-transfer-iphone-sms-to-android.html http://www.technologyimpulse.com/how-to-transfer-sms-from-iphone-to-galaxy-s3/ http://webcazine.com/2035/how-to-transfer-messages-sms-from-iphone-to-galaxy-s3-android/ δες και το Easy Phone Sync https://play.google.com/store/apps/details?id=com.galaxysync.android.app&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYWxheHlzeW5jLmFuZHJvaWQuYXBwIl0. Με λίγο ψάξιμο θα βρεις και κάποια άλλα . Edited December 3, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts