Jump to content

FrankyGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    130
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FrankyGR

  1. Καλησπερα παιδια. Κατοχος του 8 256/12 εδω και μια εβδομαδα. Πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα. Σκεφτομαι το root αξιζει ; Αν ναι υπαρχει καποιο link ? Θα μπορω να του κανω update μετα; Θα εχω προβλημα με την εγγυηση αν το κανω root? Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Μολις παραγγειλα απο amazon Γερμανιας το 8αρι 12gb/256 στα 483€ χωρις ΦΠΑ. Ξερει κανεις αν εχει μεσα θηκη και ερχεται με screen protector? Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Σε ταχύτητα και σε μπαταρία πιστεύω Sent from my SM-G970F using Tapatalk
  4. Θέλω να το ελαφρύνω. Να βγάλω όλα τα bloatware από πάνω Sent from my SM-G970F using Tapatalk
  5. Καλησπέρα παιδιά. Το έχει root κανένας ; Sent from my SM-G970F using Tapatalk
  6. Μόλις το παραγγειλα και γω. Τι θήκη προτείνετε ; Χρειάζεται και screen protector; Κάπου διάβασα ότι έρχεται από τη μάνα του Sent from my SM-G935F using Tapatalk
  7. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου !!!
  8. Ευχαριστώ megagron !! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίρνεις από κει χωρίς ΦΠΑ ?
  9. Καλησπέρα παιδιά. Πως μπορούμε να το πάρουμε με SD855. Το έχει κάποιο σκρουτζομάγαζο εδώ Ελλάδα ?
  10. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα περιμένω λίγες ημέρες να δω και άλλες απόψεις.......
  11. Ρε παιδιά καλησπέρα. Το σκέφτομαι για άμεση αγορά. Έχω το s7 edge και λέω να το δώσω στην γυναίκα μιας και το LG G4 έφαγε bootloop το ρημάδι. Έχει μεγάλη διαφορά από το S7 edge (εκτός του επεξεργαστή) ? Δηλαδή σε φωτογραφίες και οθόνη θα δω πραγματικά διαφορά ή να μείνω στο s7 ? Το dash power adapter και cable το έχει από μόνο του ή πρέπει να πάρω το ready for action bundle ? Θέλω μόνο τα τα ακουστικά Bullets V2 και την sandstone case. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  12. Καλησπέρα παιδιά. Έχει δοκιμάσει κανείς nougat custom rom ?
  13. Ναί έβαλα την SuperStock-Rom V2.4 και πετάειιιιιιι. :) :) (Χτες) Android Nougat 7.0 Official-Stable [DPLT] ODEX/ROOT/BUSYBOX [v7.2] (Σήμερα) :) :)
  14. Ρε παιδιά την πάτησα. Έβαλα BTU nugat και μετά root και τώρα όταν ανοίγω το S Health μου βγάζει : Unable to open app. Your device has been compromised. Τι κάνουμε τώρα. ? Ξέρει κανείς ? Να ξαναγυρίσω στην 6 ? Δεν γίνεται χωρίς root ρε παιδιά.
  15. Με το root τι γίνεται ? Διαβάζω για κάποια προβήματα με το WiFi. Το έχει δοκιμάσει κανείς στην 7 official ?
  16. Το widget με την ημερομηνία ποιό είναι ?
  17. Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να blockαρω ads χωρίς root ? Πριν με LG G4 rooted είχα adaway μια χαρά τώρα με S7 edge δεν με παίρνει για root ακόμα.......
  18. Σωστός. Ναι πήρα την 55KS8000. Βέβαια μου το έστειλαν σχεδόν ένα μήνα μετά....... Αν φλασάρω το BTU θα δω διαφορά από αυτό που έχω τώρα (EUR) ? Τώρα από ότι είδα έχω πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές (ms office, instagram, facebook κ.α.). Αυτές δεν μπορώ να τις κάνω uninstall ? Μόνο με root ? Το BTU firmware είναι μόνο stock δηλαδή ή τις έχεις και αυτό μέσα ? Me το Package Disabler Pro θα μπορέσω να τις απενεργοποιήσω ?
  19. Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Χτες παρέλαβα το δωράκι μου (από τη προσφορά με την 4K TV). Προερχόμενος από LG G4 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο phone info μου βγάζει CSC Code : EUR και CSC Country: SEGR Country of Origin : Made in VIETNAM και Manufacturing Date : 25/10/2016 :) και Baseband version : G935FXXU1BPHJ. Να υποθέσω ότι root δεν μπορώ να το κάνω χωρίς να χάσω εγγύηση ε ?
  20. Πολύ ωραίο φίλε. Εικονίδια και widget ? :) :) :)
  21. Μπα από πλαίσιο την UE55KS8000 (η εικόνα της είναι απίστευτη) και περιμένω το S7 edge σε μαύρο χρώμα....
  22. Αγόρασα μια 55" SUHD με 2099 Ευρώ και μου δίνουν δώρο το S7 Edge :) :)
  23. Χτες το βράδυ με πήραν τηλέφωνο για μια προσφορά που τρέχει τώρα αγοράζοντας μια High End Samsung TV (ue55ks8000) παίρνεις δώρα το S7 edge και μου είπαν ότι εντός 2 εβδομάδων θα μου το στείλουν. Τους ρώτησα αν έχω επιλογή σε χρώμα και μου είπαν μόνο σε μαύρο. :( Τι πρέπει να προσέξω μόλις έρθει ? Υπάρχει test για να τσεκάρεις τα καμμένα pixels ? Θα είναι Ελληνικό unbranded ? Η sim είναι micro ή nano ? Στο LG G4 που έχω τώρα μου φαίνεται ότι είναι micro.
  24. Παδιά το περιμένω απο εβδομάδα. Πήρα την προσφορά με την τηλεόραση. Υπάρχει τρόπος για root χωρίς να χάσω την εγγύηση ? Για θήκη τι λέτε ποιά προτείνετε ? Λέω γι αυτήν Spigen Rugged Armor .
×
×
  • Create New...