Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι το ap2sd δεν δουλεύει

ήθελα όμως να πιστεύω ότι ως καινούριο app θα έκανε την δουλειά:(

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nαι το ap2sd δεν δουλεύει

ήθελα όμως να πιστεύω ότι ως καινούριο app θα έκανε την δουλειά:(

To Link2SD δεν είναι καινουργιο ,υπάρχει εδώ αρκετό καιρό( δεν θυμάμαι πόσο ακριβός ) στο play .

Samsung galaxy s21+

Μια ερωτηση εχω κ καθε βοηθεια ευπροσδεκτη,γιατι πλεον δεν μπορω να κανω δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας μεσω kies ? την συσκευη μου την αναγνωριζει κανονικα το kies απλα στην συγκεκριμενη λειτουργια μου δειχνει πως φορτωνει κ δεν κανει κατι :worry: υποψην εχω κανει update την τελευταια εκδοση του προγραμματος κ το ιδιο μου εκανε κ πριν ενω μια φορα μονο εχω καταφερει να κανω δημιουργια αντιγραφων κυριως για τις εφαρμογες που εχω περασει στο κιν

Καλησπέρα παιδιά σαν καινούργιος κάτοχος και γω μια από τις ερωτήσεις που έχω είναι αν γίνεται να αλλάξω σε Αγγλικά τo τηλεφωνο (δεν αντέχω τις μεταφράσεις ρε παιδιά είναι πολύ χάλια σε σημείο να μην καταλαβαίνω τι εννοεί:D) αλλά να φαίνεται ότι είμαι στην Ελλάδα.

Καλησπέρα παιδιά σαν καινούργιος κάτοχος και γω μια από τις ερωτήσεις που έχω είναι αν γίνεται να αλλάξω σε Αγγλικά τo τηλεφωνο (δεν αντέχω τις μεταφράσεις ρε παιδιά είναι πολύ χάλια σε σημείο να μην καταλαβαίνω τι εννοεί:D) αλλά να φαίνεται ότι είμαι στην Ελλάδα.

Ρυθμίσεις > γλώσσα εισόδου > και επιλεγείς όποια θέλεις .

Samsung galaxy s21+

Ρυθμίσεις > γλώσσα εισόδου > και επιλεγείς όποια θέλεις .

Αν επιλέξω για πaράδειγμα English (United States) μου το γυρνάει στα Αγγλικά αλλά μετά θα νομίζει ότι είμαι USA ?

Αν επιλέξω για πaράδειγμα English (United States) μου το γυρνάει στα Αγγλικά αλλά μετά θα νομίζει ότι είμαι USA ?

Οχι !! γιατί να το κάνει αυτό ??

Άπλα αλλάζεις την γλώσσα στου τηλέφωνο.

Samsung galaxy s21+

Οχι !! γιατί να το κάνει αυτό ??

Άπλα αλλάζεις την γλώσσα στου τηλέφωνο.

Οκ νόμιζα ότι θα αλλάζουν regional settings και διάφορα άλλα γι 'αυτό. :D

Καλησπέρα .

Σε root συσκευη με omega ,θα μπορούσε με κάποιο τροπο σταματήσουμε την ειδοποίηση που εμφανίζεται όταν η μπαταρία φτάνει στο τελείωμα της .

Επίσης μπορει με κάποιο τροπο να μπει κάποιο toggle (διακοπής) στην springboard ,ο οποίος να γυρνάει το δίκτυο απο gsm σε gsm+WDCMA χωρίς να χρειαζεται να πας στις ρυθμίσεις ?

Toggle σε 3G υπάρχει Οκ αλλα σε gsm+WDCMA δεν βρίσκω κάτι .....

:)

Καλησπέρα .

Σε root συσκευη με omega ,θα μπορούσε με κάποιο τροπο σταματήσουμε την ειδοποίηση που εμφανίζεται όταν η μπαταρία φτάνει στο τελείωμα της .

Επίσης μπορει με κάποιο τροπο να μπει κάποιο toggle (διακοπής) στην springboard ,ο οποίος να γυρνάει το δίκτυο απο gsm σε gsm+WDCMA χωρίς να χρειαζεται να πας στις ρυθμίσεις ?

Toggle σε 3G υπάρχει Οκ αλλα σε gsm+WDCMA δεν βρίσκω κάτι .....

:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1810772 Διάβασε και τα τελευταία ποστ .

Για το toggle δεν γνωρίζω :(

Samsung galaxy s21+

για καποιο λογο ενω δεν εχω κανενα μη αναγνωσμενο μυνημα μου εμφανιζει πανω στο εικονιδιο οτι εχω δυο

εχω διαγραψει 3 φορες ολα μου τα μυνηματα αλλα παλι το ιδιο...τι να κανω?

μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει γιατι ενω πηγαινω και ρυθμιζω τις ωρες αιχμης στο συγχρονισμο του email μολις βγω δεν μου κραταει τις ρυθμισεις αυτες που εκανα? Ευχαριστω.
Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300

για καποιο λογο ενω δεν εχω κανενα μη αναγνωσμενο μυνημα μου εμφανιζει πανω στο εικονιδιο οτι εχω δυο

εχω διαγραψει 3 φορες ολα μου τα μυνηματα αλλα παλι το ιδιο...τι να κανω?

Για να αποφύγεις το factory reset δοκίμασε .

Ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >ολα> βρες το badge provider και κανε clear data ,αμεσως μετα resrtart το τηλέφωνο .

Samsung galaxy s21+

μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει γιατι ενω πηγαινω και ρυθμιζω τις ωρες αιχμης στο συγχρονισμο του email μολις βγω δεν μου κραταει τις ρυθμισεις αυτες που εκανα? Ευχαριστω.

Γιατί βγαίνεις πατώντας back, αντί για το "Τέλος" πάνω δεξιά.

Πολλές Καλημέρες!!

Θέλω να τσιμπήσω για τη γυναίκα το αγαπημένο σας κινητό :D, εγώ είμαι Nexus μεριά!! Το επεξεργάστηκα χθες στο Public για αρκετή ώρα και μπορώ να πω ότι το χαζάρωσα και εγώ :confused:. Γενικά το 'κινητάκι' :lol:, είναι μπόμπα!! Και με πολύ εντυπωσιακή οθόνη!!

Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πόσο ευαίσθητο είναι σε θέματα κατασεκυής, καταλαβαίνετε γυναίκα θα το χρησιμοποιεί, το πετάμε όπου θέλουμε όπως θέλουμε και με όποιο τρόπο μπορούμε.

Επίσης με ένα μικρό search βρήκα αυτό Wireless Charging Galaxy S3. Το έχει δοκιμάσει κανείς και ξέρει αν αξίζει;;

Ευχαριστώ παιδιά!!!!:cool:

Οσον αφορα τπ θεμα αντοχης κοιτα το video εδω

Αλλα καλο ειναι να της παρεις και μια καλη θηκουλα:)

Γιατί βγαίνεις πατώντας back, αντί για το "Τέλος" πάνω δεξιά.

Παταω κανονικα το "τελος" οπως μου λες αλλα δεν τα αποθηκευει!!!

Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300

Στην εφαρμογη you tube προσπαθω να συνδεθω με το καναλι μου κ μου γαφει αντιστοιχιστε το λογαριασμο σας με το καναλι κ οταν παω να το συνδεσω με e mail και το password μου,γραφει οτι λογαριασμος υπαρχει ηδη κ δεν συνδεεται...Τι μπορω να κανω για να το επιλυσω?Ευχαριστω
Poco X3 nfc 6/128

Οκ νόμιζα ότι θα αλλάζουν regional settings και διάφορα άλλα γι 'αυτό. :D

μην σε αγχώνει καθόλου, απλά αλλάζει η γλώσσα

καλησπερα παιδια εχω παρει προσφατα ενα 16αρι λευκο s3 και ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω καρτα μνημης 32 gb μια transend που βρηκα θα δουλεψει κανονικα η να παρω 16αρα?

Καλησπέρα!

Θα χρειαστώ την βοήθειά σας,γιατί είμαι άσχετος με το Samsung στο θέμα ροοτ - unroot κτλ.

Έχω το Samsung με Stock Rom και το έχω κάνει ροοτ, και θέλω να το κάνω unroot,ώστε να είναι όπως όταν το αγόρασα και να ξαναέχω την εγγύηση, αλλά δεν ξέρω την διαδικασία για να το κάνω unroot.

Πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες που έχει εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629

;

Επίσης, το λινκ για να κατεβάσω το triangle,ποιο είναι; Μπερδεύτηκα εκεί μέσα.. :wacko:

Τέλος, το κινητό το αγόρασα από την Γερμανία, για να δω ποια έκδοση έχει, ώστε να κατεβάσω την ίδια, που μπορώ να το δω και να τη κατεβάσω;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις μου...

καλησπερα παιδια εχω παρει προσφατα ενα 16αρι λευκο s3 και ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω καρτα μνημης 32 gb μια transend που βρηκα θα δουλεψει κανονικα η να παρω 16αρα?

Φυσικά μπορείς, μέχρι 64 παίρνει :)

Καλησπέρα!

Θα χρειαστώ την βοήθειά σας,γιατί είμαι άσχετος με το Samsung στο θέμα ροοτ - unroot κτλ.

Έχω το Samsung με Stock Rom και το έχω κάνει ροοτ, και θέλω να το κάνω unroot,ώστε να είναι όπως όταν το αγόρασα και να ξαναέχω την εγγύηση, αλλά δεν ξέρω την διαδικασία για να το κάνω unroot.

Πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες που έχει εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629

;

Επίσης, το λινκ για να κατεβάσω το triangle,ποιο είναι; Μπερδεύτηκα εκεί μέσα.. :wacko:

Τέλος, το κινητό το αγόρασα από την Γερμανία, για να δω ποια έκδοση έχει, ώστε να κατεβάσω την ίδια, που μπορώ να το δω και να τη κατεβάσω;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις μου...

Ναι, αυτές τις οδηγίες ακολουθείς. Όσο για τη rom, γράψε *#1234# στον dialer και δες ποια έχεις, μετά μπορείς να τη βρείς στο sammobile, όπως γράφουν οι οδηγίες στο θέμα με τα επίσημα firmwares.

- Alex

Φυσικά μπορείς, μέχρι 64 παίρνει :)

Ναι, αυτές τις οδηγίες ακολουθείς. Όσο για τη rom, γράψε *#1234# στον dialer και δες ποια έχεις, μετά μπορείς να τη βρείς στο sammobile, όπως γράφουν οι οδηγίες στο θέμα με τα επίσημα firmwares.

Οκ,τη βρήκα :)

Στο xda για το TriangleAway έχει δύο αρχεία: το Triangle.apk και το param.tar, ποιο πρέπει να κατεβάσω και να εγκαταστήσω; Μόνο το Triangle.apk;

Ευχαριστώ

Οκ,τη βρήκα :)

Στο xda για το TriangleAway έχει δύο αρχεία: το Triangle.apk και το param.tar, ποιο πρέπει να κατεβάσω και να εγκαταστήσω; Μόνο το Triangle.apk;

Ευχαριστώ

Ναι το triangle.apk .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει

1) Τι θα γίνει αν φορτίσω το τηλ. με άλλο φορτιστή που έχει

input: 50-60Hz, 0.15A

output: 5V, 0.7A ;

2) Αν μείνει συνδεδεμένο για ώρες με τον φορτιστή στην πρίζα υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μπαταρία;

Ευχαριστώ.

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει

1) Τι θα γίνει αν φορτίσω το τηλ. με άλλο φορτιστή που έχει

input: 50-60Hz, 0.15A

output: 5V, 0.7A ;

2) Αν μείνει συνδεδεμένο για ώρες με τον φορτιστή στην πρίζα υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μπαταρία;

Ευχαριστώ.

Για το δεύτερο που ρωτάς...... όχι δεν θα πάθει τίποτα η μπαταρία .

Προσωπικά ολα τα τηλέφωνα που έχω αγοράσει τα τελευταία δυο χρόνια τα έβαζα να φορτίσουν το βράδυ και τα έβγαζα το πρωί , και αυτό συνεχίζω και κάνω .

Samsung galaxy s21+