asmodeus Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ερώτηση σε όσους βάλατε την τελευταία έκδοση σήμερα: Κάνατε factory reset?Full wipe cash? Ή την περάσατε απο πάνω απο την υπάρχουσα έκδοση λογισμικού απλά? Οχι δεν πειραζει τιποτα. Απλα απο πανω περναει, μην σε ανησυχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Παντως παιδια παρατηρησα οτι αυτη η DH9 που βγηκε σαν leak σημερα ειναι και αυτη που ετρεχε το LTE S3 i9305 στην παρουσιαση του Note 2 και ειχε ανεβει η εικονα σε πολλα site.. Αξιο περιεργειας παντως πως μοντελο σε επισημη event της samsung ετρεχε leaked rom :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλησπέρα και από μένα! Η μπαταρία πόσο σας κρατάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλησπέρα και από μένα! Η μπαταρία πόσο σας κρατάει? Εξαρτάται από τη χρήση που κάνει κάποιος. Πάντως τη μέρα τη βγάζει άνετα και περισσεύει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Πάντως τη μέρα τη βγάζει άνετα και περισσεύει. +1 το ίδιο και εγώ Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Η μπαταρία εξαρτάται κυρίως Απο τη φωτεινότητα της οθόνης.Αν επίσης,χρησιμοποιεί κανείς τη συσκευη συνεχώς και κάνει χρήση όλων των δυνατοτήτων της 24 ώρες δεν φτάνουν.Αν όμως τη χρησιμοποιεί κυρίως σαν τηλέφωνο και μετα σαν gadget μπορει να δει πάνω Απο 3 24ωρα.Π.χ. η δικιά μου συσκευη τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές,ειναι στις 75 ώρες και απομένει 16% της μπαταριας.Ετσι όπως εξελίσσεται το πράγμα,θα τη φορτιζω το βράδυ ή και αύριο το πρωί.Τέλος,υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που αδειάζουν μπαταρία και γίαυτο το λόγο καλο Ειναι να ελέγχει κανείς τι τρέχει στο παρασκήνιο μέσω του μενου... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 +40mb ram δηλαδή με το νέο leak. Μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Εξαρτάται από τη χρήση που κάνει κάποιος. Πάντως τη μέρα τη βγάζει άνετα και περισσεύει. Εγώ προσωπικά που δεν έχω data plan (100MB το μήνα για κάνα mail κτλ όταν είμαι εκτός, εταιρικό τηλέφωνο) το βράδυ που ξαπλώνω είναι συνήθως στο 30-35% κι αυτό όταν έχω ασχοληθεί κάμποσες ώρες.. Γενικά δεν είχα ποτέ καλύτερη συσκευή πότε όσον αφορά στην μπαταρία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Παντως παιδια παρατηρησα οτι αυτη η DH9 που βγηκε σαν leak σημερα ειναι και αυτη που ετρεχε το LTE S3 i9305 στην παρουσιαση του Note 2 και ειχε ανεβει η εικονα σε πολλα site.. Αξιο περιεργειας παντως πως μοντελο σε επισημη event της samsung ετρεχε leaked rom :p Γιατί παράξενο; Δοκιμαστικές εκδόσεις είναι, όχι custom. Ειδικά αν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, δοκιμαστική θα τρέχει. Το ότι έχει γίνει Leaked είναι το "παράξενο" της υπόθεσης. Όχι ότι είναι πραγματικά παράξενο αφού για να δοκιμαστεί πρέπει να περάσει σε πολλές συσκευές, να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, διαδικασία που συμπεριλαμβάνει πολλά άτομα. Και έχει δοθεί άτυπα "ανοχή" στις διαρροές, ώστε να γίνονται beta testers όσοι τολμηροί τις βάζουν στις συσκευές τους. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Γιατί παράξενο; Δοκιμαστικές εκδόσεις είναι, όχι custom. Ειδικά αν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, δοκιμαστική θα τρέχει. Το ότι έχει γίνει Leaked είναι το "παράξενο" της υπόθεσης. Όχι ότι είναι πραγματικά παράξενο αφού για να δοκιμαστεί πρέπει να περάσει σε πολλές συσκευές, να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, διαδικασία που συμπεριλαμβάνει πολλά άτομα. Και έχει δοθεί άτυπα "ανοχή" στις διαρροές, ώστε να γίνονται beta testers όσοι τολμηροί τις βάζουν στις συσκευές τους. Δε διαφωνω μαζι σου απλα μου φανηκε παραξενο οχι το οτι ετρεχε δοκιμαστικη εκδοση αλλα το γεγονος πως βρισκοταν προς επιδειξη κιολας σε επισημο event της samsung και η τελευταια δε μας εχει συνηθησει στο να παρουσιαζει τα πλανα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Η μπαταρία εξαρτάται κυρίως Απο τη φωτεινότητα της οθόνης.Αν επίσης,χρησιμοποιεί κανείς τη συσκευη συνεχώς και κάνει χρήση όλων των δυνατοτήτων της 24 ώρες δεν φτάνουν.Αν όμως τη χρησιμοποιεί κυρίως σαν τηλέφωνο και μετα σαν gadget μπορει να δει πάνω Απο 3 24ωρα.Π.χ. η δικιά μου συσκευη τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές,ειναι στις 75 ώρες και απομένει 16% της μπαταριας.Ετσι όπως εξελίσσεται το πράγμα,θα τη φορτιζω το βράδυ ή και αύριο το πρωί.Τέλος,υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που αδειάζουν μπαταρία και γίαυτο το λόγο καλο Ειναι να ελέγχει κανείς τι τρέχει στο παρασκήνιο μέσω του μενου... Σωστο. Φανταζομαι εννοείς Ρυθμίσειες->εφαρμογες->εφαρμογες που εκτελουνται. Και μετα; Ποιες εφαρμογές τρώνε πολύ μπαταρια; Και ποιες μπορεις να σταματησεις χωρίς να κάνεις "ζημιά"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Εγω έκλεισα κατα βούληση κάμποσες που νόμιζα ότι δεν χρειάζονται.Ακομη και τους χάρτες,την υπηρεσία αναβάθμισης λογισμικού και άλλες.Καποιες Απο αυτές άνοιγαν πάλι Απο μόνες τους,κάποιες όχι.Δεν θυμάμαι ποιες έμειναν κλειστές τελικά,ωστόσο η αυτονομία αυξήθηκε θεαματικά και μάλιστα δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα στη συσκευη παρόλο που κάθε φορά έβγαινε προειδοποίηση ότι με το κλείσιμο της εκαστοτε εφαρμογής μπορει να υπάρξει πρόβλημα... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Έχω ένα θέμα με μία εφαρμογή,cerberus,δεν μου δίνει δυνατότητα απεγκατάστασης...τι κάνω? Επίσης έβγαλα κατά λάθος το s voice από τις εφαρμογές,πως το βάζω και πάλι. Το απενεργοποιώ από τις εφαρμογές πού είναι σε εκτέλεσή,σωστά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Έχω ένα θέμα με μία εφαρμογή,cerberus,δεν μου δίνει δυνατότητα απεγκατάστασης...τι κάνω? Επίσης έβγαλα κατά λάθος το s voice από τις εφαρμογές,πως το βάζω και πάλι. Το απενεργοποιώ από τις εφαρμογές πού είναι σε εκτέλεσή,σωστά? Βγάλτο από το ασφάλεια-διαχειριστές Για το s voice, πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών, ολα, τέρμα κάτω είναι τα απενεργοποιημένα. Μπαίνεις μέσα στο s voice και πατάς ενεργοποίηση (πάνω δεξιά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Έχω ένα θέμα με μία εφαρμογή,cerberus,δεν μου δίνει δυνατότητα απεγκατάστασης...τι κάνω? Επίσης έβγαλα κατά λάθος το s voice από τις εφαρμογές,πως το βάζω και πάλι. Το απενεργοποιώ από τις εφαρμογές πού είναι σε εκτέλεσή,σωστά? Μπαίνεις μέσα στις ρυθμίσεις του cerberus απο το κινητό σου και κάνεις την Κατάσταση στην Διαχείριση Συσκευής "απενεργοποιημένη" .... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Όταν μπαίνω στην ενημερωση λογισμικού για την τελευταία σημερινη αναβάθμιση μου γράφει οτι η προσβαση γίνεται με σειρα προτεραιότητας. Σε κανεναν άλλο το ιδιο μηνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Όταν μπαίνω στην ενημερωση λογισμικού για την τελευταία σημερινη αναβάθμιση μου γράφει οτι η προσβαση γίνεται με σειρα προτεραιότητας. Σε κανεναν άλλο το ιδιο μηνυμα? Και σε μένα το ίδιο,μήπως έχουν φορτωθεί οι servers??? Καμία διάφορα στην νέα αναβάθμιση? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Και σε μένα το ίδιο,μήπως έχουν φορτωθεί οι servers??? Καμία διάφορα στην νέα αναβάθμιση? Μαλλον θα ειναι φορτωμενοι οι servers. Καποιος που την εχει εγκαταστησει να μας πει εντυπωσεις και διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Να ρωτησω ειχα εγκατασρησει αυτην την εκδοση XXDLH7 4.1.1 και παρατηρησα οτι στο led των ειδοποιησεων τα χρωματα ηταν αρκετα ισχνα καμια σχεση με την φωτεινοτητα των led με την ics και μου κακοφανηκε.....μαλιστα φοβηθηκα μηπως εχει προβλημα το κινητο. Eπανεφερα την αρχικη επισημη εκδοση της συσκευης μου 4.0.4 και ολα επανηλθαν σε νορμαλ επιπεδα. Με τις τελευταιες rom την 8 και 9 εξακολουθει αυτο το θεματακι η οχι? Ελπιζω με την επισημη 4.1 να μην εχει τετοιο θεμα.:confused::worry: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 εκανα και γω οπως πολλοι αλλοι την αναβαθμιση σε LH1 (ελληνικο κινητο απο Πλαισιο, τελος παντων) Εχει αλλαξει κατι απο πριν; Οσο και να εψαξα ιδιο με πριν μουφαινεται. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Να ρωτησω ειχα εγκατασρησει αυτην την εκδοση XXDLH7 4.1.1 και παρατηρησα οτι στο led των ειδοποιησεων τα χρωματα ηταν αρκετα ισχνα καμια σχεση με την φωτεινοτητα των led με την ics και μου κακοφανηκε.....μαλιστα φοβηθηκα μηπως εχει προβλημα το κινητο. Eπανεφερα την αρχικη επισημη εκδοση της συσκευης μου 4.0.4 και ολα επανηλθαν σε νορμαλ επιπεδα. Με τις τελευταιες rom την 8 και 9 εξακολουθει αυτο το θεματακι η οχι? Ελπιζω με την επισημη 4.1 να μην εχει τετοιο θεμα.:confused::worry: Με την 8 υπαρχει το θεμα. Για την 9 δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Γεια σας κι απο μενα παιδια.Εχω το galaxy s3 αγορασμενο απο καταστημα (δεν ξερω αν επιτρεπεται να αναφερω ονομα), που φερνει κινητα παραεισαγωγης.Το κινητο δεν ειναι ροοτ και εχω κανει μεσω ΟΤΑ αλλες αναβαθμισεις.Σημερα το πρωι , μου ηρθε αναβαθμιση ,και την εκανα.Μολις τελειωσε και ανοιξα το κινητο,μου εβγακε μηνυμα που ζηταει ''κωδικο ξεκλειδωματος sim''.Τι μπορω να κανω???Σωστε με:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Pin εννοεις; φανταζοναι οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Γεια σας κι απο μενα παιδια.Εχω το galaxy s3 αγορασμενο απο καταστημα (δεν ξερω αν επιτρεπεται να αναφερω ονομα), που φερνει κινητα παραεισαγωγης.Το κινητο δεν ειναι ροοτ και εχω κανει μεσω ΟΤΑ αλλες αναβαθμισεις.Σημερα το πρωι , μου ηρθε αναβαθμιση ,και την εκανα.Μολις τελειωσε και ανοιξα το κινητο,μου εβγακε μηνυμα που ζηταει ''κωδικο ξεκλειδωματος sim''.Τι μπορω να κανω???Σωστε με:wacko: Pin εννοεις; φανταζοναι οχι Το pin ζητάει και εμένα το πρωί το ίδιο μου έκανε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Οχι ρε παιδια.Δεν ειμαι τοσο ασχετος.Μακαρι να ηταν το pin.Κωδικος ξεκλειδωματος δικτυου sim.Τωρα το ειπα σωστα...Ειχα ξεχασει το ''δικτυου'':D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts