Jump to content

_Stamatis_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    162
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by _Stamatis_

  1. Ένας συνεργάτης του πατέρα μου , έχει τη δυνατότητα να φέρει με απόδειξη από Ελληνικό μαγαζί απλά μου έκανε φοβερή εντύπωση η τιμή που έδωσε . Για αυτό το λόγο και ανησυχώ.
  2. Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μην ανοίξω το κουτί και το κινητό και να το checkarw από το κουτί του.
  3. Καλησπέρα παιδιά , ήθελα να μάθω αν μπορώ να δω κάπου μέσω του ΙΜΕΙ για ποια χώρα προορίζεται το κινητό και να είναι black listed. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας με διαφωτίσει.
  4. Καλησπέρα φίλτατοι , Δύο σύντομες ερωτήσεις έχω. Πρώτον υπάρχει κάποιο επίσημο thread αποκλειστικά για το edge , ερωτώ καθώς βρήκα μόνο για το plus . Δεύτερον μπορώ να δω κάπου μέσω του IMEI από ποια χώρα προέρχεται το κινητό και αν είναι κλεμμένο η απομίμηση?
  5. Είχε κανείς σας ποτέ πρόβλημα με το σήμα δικτύου? δηλαδή να χάνει συχνά το σήμα δικτύου με αποτέλεσμα να χάνονται κλήσεις και καταναλώνεται η μπαταρία για πλάκα ? (μιλάμε για 50-70% κατανάλωση σε 7 ώρες.
  6. Για να δούμε θα μασ χαμογελάσει η τύχη ? :p
  7. Τι είναι το sudden death δεν το έχω δει πουθενά ?. Ναί είναι από τα πρώτα S3 (10/6/2012 αγορασμένο απο Cosmote αλλά με το λογισμικό ελληνικό είναι από τα πρώτα που ήρθαν Ελλάδα και το περίμενα και 8 μέρες να μου το φέρουν .) Κάνα καλό service Samsung που να εί λίγο πιο εηυπηρετικοί ?
  8. A πολυ ωραία .... Η εγγύηση θα ισχύει ? υπάρχει περίπτωση επισκευής ? Καμία ιδέα γιατί να κάηκε ?
  9. Ναί όλα δούλευαν άψογα και τα έκανα όλα όπως αναφέρονται στα 2 post ,ελέγχω το κινητό ότι δουλεύουν όλα ξεκινάω να γυρίσω σπίτι μπαίνω στο αμάξι μιλάω 5 λέπτα το κλείνω φτάνω σπίτι (θα έκανα κανα 20 λεπτο να φτάσω) πάω να δω την ώρα στο κινητό και είναι νεκρό ..... την μπαταρία την έβγαλα δε ξέρω για πόση ώρα :wacko: όχι δεν μπαίνει σε recovery/download ναι αρκιβώς όπως το είπες ήταν σαν καινούριο με μαμά ROM μέχρι που έκλεισε μονο του χωρίς λόγο .
  10. Λοιπόν έκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή , έλενξα απο τις διεργασιες συστήματος να μην τρέχει απο πίσω τίποτα από το KIES , ξανακατέβασα το ODIN από το 1ο ποστ μέσω του link που δίνεται (όπως είχα κανει και πριν ) και ξανακατέβασα το λογισμικό ( http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=5403) , το πέρασα και όλα καλά . Έκανα ακριβώς ότι λέει στο 1ο ποστ εδώ + αυτά... Για οποιονδήποτε τρόπο root: Ο πιο εύκολος τρόπος για το Unroot είναι να φλασαριστεί επίσημο Firmware της Samsung μέσω Odin. Χρησιμοποίησε το Triangle Away για να μηδενίσεις τον flash counter, και βγάλε τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση (στο σήμα του SIII). Mπες στο recovery mode και κάνε wipe, και βγάλε πάλι τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση. Κατέβασε το firmware της Samsung που είχε αρχικά το τηλέφωνο. Φλάσαρε το firmware (αναλυτικές οδηγίες γι'αυτό εδώ) Mετά την επανεκκίνηση, πέρνα από το setup (χωρίς να βάλεις τα στοιχεία σου), μέχρι να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή. Κάνε ξανά επανεκκίνηση. Περίμενε 10 λεπτά. Έλεγξε το Settings->About device->Status και σιγούρεψε ότι το Device Status δε γράφει "Modified". Kάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και μετά έλεγξε και το counter στο download mode που πρέπει να είναι στο μηδέν. Είσαι πια unrooted. Έλενξα δεν ειμαι root ούτε modified μίλησα με τη γυναίκα μου και τώρα ( 45 λεπτά μετά την κλήση ) βρήκα το τηλέφωνο απενεργοποιημένο και δεν ανοίγει (ΝΕΚΡΟ) ... τι σκατά έγινε σήμερα δεν ξέρω , δεν είναι η πρώτη φορα που flasharς κάποιο λογισμικό ή ROM και φυσικα έχω χιλιοδιαβάσει και εδώ και στο XDA .
  11. Το KIES δν τρέχει , το odin το έτρεξα σαν admin και το winrar δεν μου βγάζει κάποιο σφάλμα , να αποσυνδέσω το κινητό , να το κάνω reboot να βγάλω μπαταρία και να χεκιν΄λησω την διαδικασία από την αρχή ? Καμία ιδέα ρε παιδιά ? :worry: :worry: :worry:
  12. Καλημέρα παιδιά , σήμερα προσπάθησα να flasharw το μαμά λογισμικό XXBLH1 (Ελληνικό) και ενώ έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα σωστά όπως λέει στο 1ο post εδώ μου βγάζει το odin FAIL (με κόκκινο) και το κινητό έχει κολήσει στο download mode . Να πω εδώ πως πριν είχα περασμένη την pulse rom το αρχικό λογισμικο του κινητού ήταν XXALF5 (το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στο site της Sammy για αυτό επέλεξα την BLH1 ) δεν έχω αποσυνδέσει ακόμα το καλώδιο ούτε προσπάθησα να κλείσω το κινητό , στα logs του ODIN βγάζει <ID:0/004> Initialzation.. <ID:0/004> Get PIT for mapping.. <ID:0/004> Firmware update start.. <ID:0/004> system.img <ID:0/004> NAND Write Start!! <ID:0/004> Complete(Write) operation failed. <ID:0/004> Added!! <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Τι κάνω τώρα ????!!!!???
  13. Καλή επιτυχία σε όλους . Το ζαχαρώνω να το πάρω αλλά λόγο καιρών κωλύομαι .
  14. Μα το ανέφερα πως έχω ρωτήσει και αλλού , απλά είπα μήπως ο Στράτος είχε καμία ιδέα
  15. Θέλω να μάθω ποιες είναι οι εφαρμογές συστήματος που αφορούν το φόντο της οθόνης κλειδώματος και της αρχικής οθόνης στο titanium ώστε να μη τις κρατάω back up , γιατί μετά δε περνάει από πάνω το φόντο από οποιοδήποτε theme . Δηλαδή να τις ξετικάτω , ξέρει κανείς? Έχω ρωτήσει σε τόσα thread και κανείς δε απαντάει.
  16. Θέλω να μάθω ποιες είναι οι εφαρμογές συστήματος που αφορούν το φόντο της οθόνης κλειδώματος και της αρχικής οθόνης στο titanium ώστε να μη τις κρατάω back up , γιατί μετά δε περνάει από πάνω το φόντο από οποιοδήποτε theme . Δηλαδή να τις ξετικάτω , ξέρει κανείς?
  17. Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι αυτά που δεν χρειάζεται να γίνουν back up με titanium ? Με ενδιαφέρει κυρίως να μάθω πιο είναι το back up για την επιφάνεια εργασίας, φόντα (lock screen & home screen) και τα widgets . Δε θέλω να τα κάνω αυτά back up γιατί μετά δε μπορώ να περάσω full το theme του motmoto , δεν κρατάει τα φόντα .
  18. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά .
  19. Καλησπέρα , πριν 10 λεπτά πήγα να μπω σε download mode και κόλλησε εκεί που λέει downloading... Do not turn off target !!! Τι να κάνω τώρα?
  20. Πότε θα δούμε και εμείς στα Σ3 μας με Pulse rom, φόντα για menu , lock screen and home screen σαν αυτά που έχεις στην Pulse για S2?
  21. Ευχαριστώ , ευχαριστώ !!! :D Α και για να μην παρεξηγηθώ και το 75 % μια χαρά είναι απλά σε μένα που χρησιμοποιώ ανοιχτόχρωμο φόντο σχεδόν λευκό δεν είναι ευδιάκριτα τα γράμματα και τα εικονίδια (ώρα , μπαταρία κλπ) , για κάποιον που χρησιμοποιεί σκούρο ή γκρι ή μαύρο φόντο δε θα καταλάβει καν τι εννοώ
  22. Απλά άψογο και δεν επηρεάζει και τα toggles buttons τα οποία είναι πολύ ωραία , εμένα προσωπικά με τρελένουν ειδικά τα reboot kai shut down που είναι πορτοκαλί και κάνουν αντίθεση με τα υπόλοιπα , και που θα άλλαζαν με οποιοδήποτε mod πέρναγε κάποιος. Προσωπικά εγώ έχω μετανιώσει όσες φορές και να πέρναγα mods γιατί έχανα αυτά τα κουμπιά . Αν μπορείς και δεν σου είναι κόπος βγάλε και με 50% , :D :D :D
  23. Για να αφαιρέσω τα mods που έχω περάσει απλά ξανά flashαρω τη rom ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος?
  24. Σε ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ για το χρόνο σου και την υπομονή σου . Σου εύχομαι ολόψυχα υγεία ευτυχία και ότι επιθυμείς για το 2013 . Εντυπώσεις σε 2-3 μέρες :)
  25. Red Notification Statusbar text and buttons Stock Red Lockscreen Clock Red center clock Red Signal Meters and status icons Honeycomb Grey battery Homescreen 75% transparent Statusbar Red Close Button Red Brightness Slider and Checkbox Αυτά τα λίγα
×
×
  • Create New...