LeGendGR Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Το ποιο πιθανό ειναι καποια εφαρμογη να σου το προκαλεί . Άρχισε να αφαιρείς απο την τελευταία που έβαλες μεχρι να βρεις ποια είναι . Αυτό θα κάνω και βλέπουμε. Μήπως έχετε και οι δύο εγκαταστημένο τον "εκατομμυριούχο"? Τον είχα αλλά έχει περίπου ένα μήνα που τον έβγαλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Μήπως έχετε και οι δύο εγκαταστημένο τον "εκατομμυριούχο"? Πάντως o εκατομμυριούχος το κάνει αποδεδειγμένα, χθες είχε το ίδιο πρόβλημα ένας φίλος και με το που το έβγαλε έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Πάντως o εκατομμυριούχος το κάνει αποδεδειγμένα, χθες είχε το ίδιο πρόβλημα ένας φίλος και με το που το έβγαλε έστρωσε. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό κι εγώ χθες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Πως βλεπουμε αν το κινητο μας φοραει την καμερα της Σονυ ή της Σαμσουνγκ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Πάντως o εκατομμυριούχος το κάνει αποδεδειγμένα, χθες είχε το ίδιο πρόβλημα ένας φίλος και με το που το έβγαλε έστρωσε. Εγώ έβγαλα το πες και βρες και δεν μου το έχει κάνει ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εγώ έβγαλα το πες και βρες και δεν μου το έχει κάνει ξανά. Ελληνες developers... what can u say?? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ελληνες developers... what can u say?? Στο google play δεν εχει αξιολογηση απο χρηστες? Αμα το βαθμολογησουν ολοι χαμηλα και γραψουν οτι δημιουργει προβλημα στο λειτουργικο, θα σταματησουν να το κατεβαζουν οι περισσοτεροι. Πιστευω μετα θα αναγκαστει ο developer να το φτιαξει... :) Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ελληνες developers... what can u say?? Μην γίνεσαι υπερβολικός δεν χρειάζονται γενικεύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ρε παιδιά πως γίνεται να βάλουμε να δονούνται τα πλήκτρα στο μαμά πληκτρολόγιο της samsung? Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ρε παιδιά πως γίνεται να βάλουμε να δονούνται τα πλήκτρα στο μαμά πληκτρολόγιο της samsung? Στους ήχος τέρμα κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 καλησπέρα παιδια.μπορουμε να συνδεσουμε το κινητο με usb stick και να μεταφερουμε αρχεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 καλησπέρα παιδια.μπορουμε να συνδεσουμε το κινητο με usb stick και να μεταφερουμε αρχεια ? Κανονικοτατα! Αρκει να εχεις το καταλληλο ανταπτορακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Παιδιά επέστρεψα από Κύπρο και μου παρουσίασε ένα πρόβλημα το s3. Για να μην κάθομαι να αλλάζω κάρτα μέσα στο αεροδρόμιο, έβαλα την ελληνική κάρτα μέσα στο S3 πριν φύγω από Κύπρο... χωρίς όμως να ενεργ. roaming... Κατέβηκα ελλάδα, και με το που πήρε σήμα, μου έβγαλε ένα notification "you have lost data connectivity because you left your home network", το κάνω clear αλλά εμφανίζεται σε κάθε επανεκκίνηση... Επίσης πρόσεξα ότι εμφανίστηκε ένα R στη ένδειξη του σήματος, που σημαίνει ότι κάνει Roaming... Που είναι κουλό αφού είμαι Ελλάδα με ελληνική κάρτα... Υπάρχει περίπτωση να το κάνει επειδή είναι κάρτα Q και παίρνει σήμα από την wind? Για το notification βρήκα αυτό: http://forum.xda-developer....php?t=1812834 Ξέρει κανείς γιατί παρουσιάζει το σύμβολο ότι κάνει roaming ή πώς να αφαιρέσω αυτό to notification? Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Παιδιά επέστρεψα από Κύπρο και μου παρουσίασε ένα πρόβλημα το s3. Για να μην κάθομαι να αλλάζω κάρτα μέσα στο αεροδρόμιο, έβαλα την ελληνική κάρτα μέσα στο S3 πριν φύγω από Κύπρο... χωρίς όμως να ενεργ. roaming... Κατέβηκα ελλάδα, και με το που πήρε σήμα, μου έβγαλε ένα notification "you have lost data connectivity because you left your home network", το κάνω clear αλλά εμφανίζεται σε κάθε επανεκκίνηση... Επίσης πρόσεξα ότι εμφανίστηκε ένα R στη ένδειξη του σήματος, που σημαίνει ότι κάνει Roaming... Που είναι κουλό αφού είμαι Ελλάδα με ελληνική κάρτα... Υπάρχει περίπτωση να το κάνει επειδή είναι κάρτα Q και παίρνει σήμα από την wind? Για το notification βρήκα αυτό: http://forum.xda-developer....php?t=1812834 Ξέρει κανείς γιατί παρουσιάζει το σύμβολο ότι κάνει roaming ή πώς να αφαιρέσω αυτό to notification? Το σύμβολο ότι κάνει roaming το βγάζει λόγο της Q που είναι στο δίκτυο της wind, μην σε απασχολεί. Για το άλλο που γράφεις δεν ξέρω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. οταν προσπαθω να συνδεθω στο internet μεσω δικτυου κανει μια ωρα μεχρι να ανοιξει μια σελιδα. στην λειτουργια δικτυου εχω βαλει το αυτοματο. εαν βαλω μονο WCDMA δεν μπορω να κανω τπτ. ουτε κληση. τι να κανω? ευχαριστω ακομα δεν μπορω να συνδεθω με 3g και δεν ξερω γιατι. βρισκομαι στο κεντρο της πολης των σερρων. ειναι δυνατον να μην εχει 3G εδω?. μηπως φταιει που μου εκοψαν την sim καρτα και δεν πηρα γνησια micro sim? τι αλλο να φταιει? εχω Wind f2g. Edited August 25, 2012 by nikos0101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 ακομα δεν μπορω να συνδεθω με 3g και δεν ξερω γιατι. βρισκομαι στο κεντρο της πολης των σερρων. ειναι δυνατον να μην εχει 3G εδω?. μηπως φταιει που μου εκοψαν την sim καρτα και δεν πηρα γνησια micro sim? τι αλλο να φταιει? εχω Wind f2g. Και σε μενα την εκοψαν αλλα δεν εχω τετοιο θεμα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 ακομα δεν μπορω να συνδεθω με 3g και δεν ξερω γιατι. βρισκομαι στο κεντρο της πολης των σερρων. ειναι δυνατον να μην εχει 3G εδω?. μηπως φταιει που μου εκοψαν την sim καρτα και δεν πηρα γνησια micro sim? τι αλλο να φταιει? εχω Wind f2g. μολις ανακαλυψα κατι πολυ κουλο. εαν αφησω την συσκευη στο τραπεζι για παραδειγμα πιανει σημα 3g, αμα την σηκωσω στα χερια μου μετα απο 10-15 περιπου δευτερολεπτα χανει το σημα!. τι γινεται ρε παιδια. Help!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 καλησπέρα παιδια.μπορουμε να συνδεσουμε το κινητο με usb stick και να μεταφερουμε αρχεια ? Τι ανταπτορακι ειναι αυτο ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Τι ανταπτορακι ειναι αυτο ρε παιδια; http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=micro+usb+otg+cable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 ακομα δεν μπορω να συνδεθω με 3g και δεν ξερω γιατι. βρισκομαι στο κεντρο της πολης των σερρων. ειναι δυνατον να μην εχει 3G εδω?. μηπως φταιει που μου εκοψαν την sim καρτα και δεν πηρα γνησια micro sim? τι αλλο να φταιει? εχω Wind f2g. Φυσικά και είναι. Πάρε τη wind να ρωτήσεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Καλησπέρα. Προσπαθώ να στείλω mms και δεν μπορώ. Έχω micro SIM Cosmote. Τις ρυθμίσεις τις έχει αποθηκευμένες η κάρτα υποτίθεται. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Μου βγαίνει και μήνυμα που λέει ότι η ενέργεια δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αυτήν τη στιγμή. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Πάνω αριστερά μου εχει βγάλει ενα i μέσα σε κύκλο με διαγραφή που δεν φεύγει ούτε με restart. Τί είναι; Προσπαθούσα να ανεβάσω μια φωτογραφία στο Facebook και τότε μου το έβγαλε αλλά δεν φεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Πάνω αριστερά μου εχει βγάλει ενα i μέσα σε κύκλο με διαγραφή που δεν φεύγει ούτε με restart. Τί είναι; Προσπαθούσα να ανεβάσω μια φωτογραφία στο Facebook και τότε μου το έβγαλε αλλά δεν φεύγει. Νομιζω σημαίνει οτι ειναι απενεργοποιημένη η notification . Τράβηξε την κατω και βαλτην στο on κανε ενα reboot και λογικά θα φύγει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Έχεις δίκιο. Είχε απενεργοποιηθεί χωρίς να το καταλάβω. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 παιδια μπορει να μου εξηγηση καποιος τι συμβαινει με το κινητο μου. οταν το πιανω με το αριστερο χερι δεν εχω σημα 3g!, ενω οταν το πιανω με το δεξι εχω!. τι κουφο ειναι αυτο.? σε εσας συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts