Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ποιο πιθανό ειναι καποια εφαρμογη να σου το προκαλεί .

Άρχισε να αφαιρείς απο την τελευταία που έβαλες μεχρι να βρεις ποια είναι .

Αυτό θα κάνω και βλέπουμε.

Μήπως έχετε και οι δύο εγκαταστημένο τον "εκατομμυριούχο"?

Τον είχα αλλά έχει περίπου ένα μήνα που τον έβγαλα...

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως έχετε και οι δύο εγκαταστημένο τον "εκατομμυριούχο"?

Πάντως o εκατομμυριούχος το κάνει αποδεδειγμένα, χθες είχε το ίδιο πρόβλημα ένας φίλος και με το που το έβγαλε έστρωσε.

Πάντως o εκατομμυριούχος το κάνει αποδεδειγμένα, χθες είχε το ίδιο πρόβλημα ένας φίλος και με το που το έβγαλε έστρωσε.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό κι εγώ χθες :p

Πως βλεπουμε αν το κινητο μας φοραει την καμερα της Σονυ ή της Σαμσουνγκ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ έβγαλα το πες και βρες και δεν μου το έχει κάνει ξανά.

Εγώ έβγαλα το πες και βρες και δεν μου το έχει κάνει ξανά.

Ελληνες developers... what can u say??

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Στο google play δεν εχει αξιολογηση απο χρηστες? Αμα το βαθμολογησουν ολοι χαμηλα και γραψουν οτι δημιουργει προβλημα στο λειτουργικο, θα σταματησουν να το κατεβαζουν οι περισσοτεροι. Πιστευω μετα θα αναγκαστει ο developer να το φτιαξει... :)

Quadra 660av

Μην γίνεσαι υπερβολικός δεν χρειάζονται γενικεύσεις.

giphy.gif

Ρε παιδιά πως γίνεται να βάλουμε να δονούνται τα πλήκτρα στο μαμά πληκτρολόγιο της samsung?

Ρε παιδιά πως γίνεται να βάλουμε να δονούνται τα πλήκτρα στο μαμά πληκτρολόγιο της samsung?

Στους ήχος τέρμα κάτω.

καλησπέρα παιδια.μπορουμε να συνδεσουμε το κινητο με usb stick και να μεταφερουμε αρχεια ?

καλησπέρα παιδια.μπορουμε να συνδεσουμε το κινητο με usb stick και να μεταφερουμε αρχεια ?

Κανονικοτατα! Αρκει να εχεις το καταλληλο ανταπτορακι.

Παιδιά επέστρεψα από Κύπρο και μου παρουσίασε ένα πρόβλημα το s3.

Για να μην κάθομαι να αλλάζω κάρτα μέσα στο αεροδρόμιο, έβαλα την ελληνική κάρτα μέσα στο S3 πριν φύγω από Κύπρο... χωρίς όμως να ενεργ. roaming...

Κατέβηκα ελλάδα, και με το που πήρε σήμα, μου έβγαλε ένα notification "you have lost data connectivity because you left your home network", το κάνω clear αλλά εμφανίζεται σε κάθε επανεκκίνηση... Επίσης πρόσεξα ότι εμφανίστηκε ένα R στη ένδειξη του σήματος, που σημαίνει ότι κάνει Roaming... Που είναι κουλό αφού είμαι Ελλάδα με ελληνική κάρτα... Υπάρχει περίπτωση να το κάνει επειδή είναι κάρτα Q και παίρνει σήμα από την wind?

Για το notification βρήκα αυτό: http://forum.xda-developer....php?t=1812834

Ξέρει κανείς γιατί παρουσιάζει το σύμβολο ότι κάνει roaming ή πώς να αφαιρέσω αυτό to notification?

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Παιδιά επέστρεψα από Κύπρο και μου παρουσίασε ένα πρόβλημα το s3.

Για να μην κάθομαι να αλλάζω κάρτα μέσα στο αεροδρόμιο, έβαλα την ελληνική κάρτα μέσα στο S3 πριν φύγω από Κύπρο... χωρίς όμως να ενεργ. roaming...

Κατέβηκα ελλάδα, και με το που πήρε σήμα, μου έβγαλε ένα notification "you have lost data connectivity because you left your home network", το κάνω clear αλλά εμφανίζεται σε κάθε επανεκκίνηση... Επίσης πρόσεξα ότι εμφανίστηκε ένα R στη ένδειξη του σήματος, που σημαίνει ότι κάνει Roaming... Που είναι κουλό αφού είμαι Ελλάδα με ελληνική κάρτα... Υπάρχει περίπτωση να το κάνει επειδή είναι κάρτα Q και παίρνει σήμα από την wind?

Για το notification βρήκα αυτό: http://forum.xda-developer....php?t=1812834

Ξέρει κανείς γιατί παρουσιάζει το σύμβολο ότι κάνει roaming ή πώς να αφαιρέσω αυτό to notification?

Το σύμβολο ότι κάνει roaming το βγάζει λόγο της Q που είναι στο δίκτυο της wind, μην σε απασχολεί.

Για το άλλο που γράφεις δεν ξέρω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. οταν προσπαθω να συνδεθω στο internet μεσω δικτυου κανει μια ωρα μεχρι να ανοιξει μια σελιδα. στην λειτουργια δικτυου εχω βαλει το αυτοματο. εαν βαλω μονο WCDMA δεν μπορω να κανω τπτ. ουτε κληση. τι να κανω? ευχαριστω

ακομα δεν μπορω να συνδεθω με 3g και δεν ξερω γιατι. βρισκομαι στο κεντρο της πολης των σερρων. ειναι δυνατον να μην εχει 3G εδω?. μηπως φταιει που μου εκοψαν την sim καρτα και δεν πηρα γνησια micro sim? τι αλλο να φταιει? εχω Wind f2g.

Edited by nikos0101

ακομα δεν μπορω να συνδεθω με 3g και δεν ξερω γιατι. βρισκομαι στο κεντρο της πολης των σερρων. ειναι δυνατον να μην εχει 3G εδω?. μηπως φταιει που μου εκοψαν την sim καρτα και δεν πηρα γνησια micro sim? τι αλλο να φταιει? εχω Wind f2g.

Και σε μενα την εκοψαν αλλα δεν εχω τετοιο θεμα.

μολις ανακαλυψα κατι πολυ κουλο. εαν αφησω την συσκευη στο τραπεζι για παραδειγμα πιανει σημα 3g, αμα την σηκωσω στα χερια μου μετα απο 10-15 περιπου δευτερολεπτα χανει το σημα!. τι γινεται ρε παιδια. Help!.

Τι ανταπτορακι ειναι αυτο ρε παιδια;

Φυσικά και είναι. Πάρε τη wind να ρωτήσεις.

- Alex

Καλησπέρα. Προσπαθώ να στείλω mms και δεν μπορώ. Έχω micro SIM Cosmote. Τις ρυθμίσεις τις έχει αποθηκευμένες η κάρτα υποτίθεται. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Μου βγαίνει και μήνυμα που λέει ότι η ενέργεια δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αυτήν τη στιγμή. Ευχαριστώ!

Πάνω αριστερά μου εχει βγάλει ενα i μέσα σε κύκλο με διαγραφή που δεν φεύγει ούτε με restart. Τί είναι; Προσπαθούσα να ανεβάσω μια φωτογραφία στο Facebook και τότε μου το έβγαλε αλλά δεν φεύγει.

Πάνω αριστερά μου εχει βγάλει ενα i μέσα σε κύκλο με διαγραφή που δεν φεύγει ούτε με restart. Τί είναι; Προσπαθούσα να ανεβάσω μια φωτογραφία στο Facebook και τότε μου το έβγαλε αλλά δεν φεύγει.

Νομιζω σημαίνει οτι ειναι απενεργοποιημένη η notification .

Τράβηξε την κατω και βαλτην στο on κανε ενα reboot και λογικά θα φύγει .

Samsung galaxy s21+

παιδια μπορει να μου εξηγηση καποιος τι συμβαινει με το κινητο μου. οταν το πιανω με το αριστερο χερι δεν εχω σημα 3g!, ενω οταν το πιανω με το δεξι εχω!. τι κουφο ειναι αυτο.? σε εσας συμβαινει αυτο?