Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Exclusive: International Samsung Galaxy S3 Jelly Bean update coming next week

http://www.androidcentral.com/international-samsung-galaxy-s3-jelly-bean-update-coming-next-week

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας,

Σε ένα Samsung Galaxy SIII, θέλω να ακούω ράδιο (όχι streaming) και να έχω πλήρως απενεργοποιημένη τη λειτουργία του τηλεφώνου (όχι απλώς να ρυθμίσω να καταλήγουν όλες οι κλήσεις σε απόρριψη). Από όσο έψαξα εδώ και γενικότερα, κατάλαβα ότι μόνο όταν η συσκευή μπαίνει σε airplane mode, απενεργοποιείται πλήρως το τηλέφωνο. Αλλά τότε δε λειτουργεί το ραδιόφωνο. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Με το Samsung Omnia και άλλα τηλέφωνα, κάτι τέτοιο είναι εύκολο να επιτευχθεί.

Ευχαριστώ

Exclusive: International Samsung Galaxy S3 Jelly Bean update coming next week

http://www.androidcentral.com/international-samsung-galaxy-s3-jelly-bean-update-coming-next-week

Aρκει να ειναι κατι σωστο και οχι κατι βιαστικο για να προλαβει τον ανταγωνισμο...ειδωμεν!!

Τελικα παιδια ο tsf στην τελευταία του εκδοση δεν παιζεται...

Οτι θα άφηνα καποια στιγμη τον go δεν το περίμενα ...

Εδω γραφω περισσότερα

καλημερα στην παρέα, μόλις πριν λίγο μου ήρθε ένα update στο s3 (I9300XXLH1) έκτος από τον browser που προστέθηκαν δυο βελάκια(<-- -->) πάνω στην μπάρα δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Κάποιος με το ίδιο update γνωρίζει κάτι παραπάνω????

Έχει και διαφορετικό modem, και κάποιες άλλες μικροδιορθώσεις. Τίποτα το αξιοσημείωτο. Περιμένουμε Jelly Bean την άλλη βδομάδα.

- Alex

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ως τώρα (δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο) αλλά έχετε προσέξει στον internet browser ένα εικονίδιο που εμφανίζεται στις περισσότερες σελίδες στα αριστερά της URL address? Πρόκειται για ένα πράσινο εικονίδιο με το γράμμα R και από κάτω του ένα βέλος που δείχνει προς τα κάτω . (αν δεν εμφανίζεται πιθανώς η σελίδα περιέχει πολλά άρθρα με διαφορετικό lay out, ωστόσο αν επιλέξετε κάποιο από τα άρθρα θα εμφανιστεί).

Αν πατήστε το εικονίδιο αυτό λοιπόν η σελίδα θα εμφανιστεί πλέον σε νέο πλαίσιο όπου λειτουργεί άψογα η αναδίπλωση κειμένου χωρίς κανένα περιορισμό. Προφανώς η υλοποίηση είναι λιγότερο λειτουργική από αυτή του opera καθώς χρειάζεται περισσότερες κινήσεις - clicks - για να επιτευχθεί, ωστόσο υπάρχει πλέον. Δεν θυμάμαι από πότε έχει ενσωματωθεί στον browser (ελπίζω να μην υπήρχε από την αρχή και να μην το είχα πάρει χαμπάρι :) ). Επίσης παρατηρώ ότι λειτουργεί ανεξαρτήτως αν έχει επιλέξει κάποιος την «αυτόματη προσαρμογή πλαισίων» από τις ρυθμίσεις -> για προχωρημένους του browser.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ως τώρα (δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο) αλλά έχετε προσέξει στον internet browser ένα εικονίδιο που εμφανίζεται στις περισσότερες σελίδες στα αριστερά της URL address? Πρόκειται για ένα πράσινο εικονίδιο με το γράμμα R και από κάτω του ένα βέλος που δείχνει προς τα κάτω . (αν δεν εμφανίζεται πιθανώς η σελίδα περιέχει πολλά άρθρα με διαφορετικό lay out, ωστόσο αν επιλέξετε κάποιο από τα άρθρα θα εμφανιστεί).

Αν πατήστε το εικονίδιο αυτό λοιπόν η σελίδα θα εμφανιστεί πλέον σε νέο πλαίσιο όπου λειτουργεί άψογα η αναδίπλωση κειμένου χωρίς κανένα περιορισμό. Προφανώς η υλοποίηση είναι λιγότερο λειτουργική από αυτή του opera καθώς χρειάζεται περισσότερες κινήσεις - clicks - για να επιτευχθεί, ωστόσο υπάρχει πλέον. Δεν θυμάμαι από πότε έχει ενσωματωθεί στον browser (ελπίζω να μην υπήρχε από την αρχή και να μην το είχα πάρει χαμπάρι :) ). Επίσης παρατηρώ ότι λειτουργεί ανεξαρτήτως αν έχει επιλέξει κάποιος την «αυτόματη προσαρμογή πλαισίων» από τις ρυθμίσεις -> για προχωρημένους του browser.

Μπράβο! Ωραία ανακάλυψη ! Προσωπικά δεν το ήξερα όπως νομίζω και μεγάλο ποσοστό χρηστών γιατί έχουν αναφερθεί επανειλημμένως παράπονα..

The sky moves on sideways

παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. οταν προσπαθω να συνδεθω στο internet μεσω δικτυου κανει μια ωρα μεχρι να ανοιξει μια σελιδα. στην λειτουργια δικτυου εχω βαλει το αυτοματο. εαν βαλω μονο WCDMA δεν μπορω να κανω τπτ. ουτε κληση. τι να κανω? ευχαριστω Edited by nikos0101

παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. οταν προσπαθω να συνδεθω στο internet μεσω δικτυου κανει μια ωρα μεχρι να ανοιξει μια σελιδα. στην λειτουργια δικτυου εχω βαλει το αυτοματο. εαν βαλω μονο WCDMA δεν μπορω να κανω τπτ. ουτε κληση. τι να κανω? ευχαριστω

Προφανώς δεν έχεις 3g στο σημείο που είσαι ή η σύνδεση 3g είναι αδύναμη και όταν πας να χρησιμοποιήσεις data σε γυρνάει σε 2g. Αυτός είναι και o λόγος που όταν βάζεις μόνο WCDMA δεν μπορείς να κανείς τίποτα, καθώς ουσιαστικά δεν έχεις σύνδεση. Προσπάθησε να κανείς δοκιμές σε κάποιο σημείο που γνωρίζεις ότι υπάρχει καλή σύνδεση3g. Βοηθάει αν έχεις κάποιο πρόγραμμα που να σου δείχνει αν η σύνδεση είναι3g ή 2g όπως αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cn.cwd.networkstatenotifier

Να έχεις υπόψη σου ότι η καλύτερη ταχύτητα είναι όταν έχεις δίπλα από την ένδειξη της έντασης του σήματος στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης το γράμμα Η ή το Η+

θα το κοιταξω. εμενα διπλα στην ενταση του σηματος εχει ενα G, και μερικες φορες ενα E. δεν ξερω τι ειναι αυτα.

Edge και απλό 2g. Ακριβώς όπως τα είπε ο 007. Δεν έχει 3g εκεί που είσαι.

- Alex

να ρωτησω κατι αλλο, οταν συνδεουμε το κινητο με τον υπολογιστη με το καλωδιο usb, και μετα οταν θελησουμε να το βγαλουμε τι κανουμε?. απλα βγαζουμε το καλωδιο?. γιατι δεν βλεπω αλλη επιλογη οπως ασφαλης καταργηση συσκευων. ρωταω γιατι φοβαμαι μην παθει τιποτα απο το βαλε βγαλε.

να ρωτησω κατι αλλο, οταν συνδεουμε το κινητο με τον υπολογιστη με το καλωδιο usb, και μετα οταν θελησουμε να το βγαλουμε τι κανουμε?. απλα βγαζουμε το καλωδιο?. γιατι δεν βλεπω αλλη επιλογη οπως ασφαλης καταργηση συσκευων. ρωταω γιατι φοβαμαι μην παθει τιποτα απο το βαλε βγαλε.

Μη φοβάσαι θα ζήσει :)

- Alex

πολυ ευχαριστα νεα:):)

αυτο δειχνει οτι επιτελους θα επανέλθει αυτη η λειτουργία σε jb...

αντε...καιρος ηταν

πως βαζουμε ενα δικο μας τραγουδι mp3 στο κινητο σαν ringtone?

Πας mp3 player η στη λιστα που εχεις τα τραγουδια .. πατας ποιο σου αρεσει να παιξει κ μετα το αριστερο πληκτρο αφης τερμα κατω.. θα σου βγαλει κατι επιλογες στο ορισμος ως... το διαλεγεις σαν ηχο κλησης κ ετοιμος:)

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλημέρα σας. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος στο Galaxy s3 να γίνεται φωτομέτρηση στο σημείο που επιλέγεις να εστιάσει η Camera και όχι στο κέντρο; Σε ένα παλιό HTC Desire που είχα, όπου πάταγες με το χέρι, εστίαζε αλλά ταυτόχρονα φωτομετρούσε στο σημείο εκείνο, με αποτέλεσμα το θέμα σου να βγαίνει φωτεινό, ακόμα και αν δεν ήταν στο κέντρο.

Για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ, σας δίνω ένα παράδειγμα. Όταν θέλεις να φωτογραφήσεις το ηλιοβασίλεμα, επειδή η πηγή φωτός είναι στο κέντρο, σκοτεινιάζει όλο το υπόλοιπο κάδρο. Αν μετακινήσεις το κέντρο του κάδρου λίγο προς τα κάτω, ώστε να βλέπει στη θάλασσα, τότε σκοτεινιάζει λίγο ο ήλιος και φαίνεται καλύτερα η θάλασσα. Όμως έχεις χαλάσει το κάδρο. Επιλέγοντας το σημείο εστίασης πιέζοντας ελαφρά με το δάκτυλο στην οθόνη, κάνει μόνο εστίαση. Αν μετρούσε την φωτεινότητα στο σημείο που εστίασε, τότε θα είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά με σωστό το κάδρο μας. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπάρχει και αν θέλεις να φωτογραφήσεις οτιδήποτε έχει δίπλα μια φωτεινή πηγή. Πχ ένα βάζο δίπλα σε ένα φωτιστικό αναμμένο, ένα κάδρο δίπλα σε ένα παράθυρο, ένα πρόσωπο δίπλα σε έναν άσπρο τοίχο. Η φωτομέτρηση γίνεται πάντα στο κέντρο και αναγκάζεσαι να χαλάσεις το κάδρο σου.

Ίσως η camera του Galaxy να μην το κάνει, ίσως να θέλει κάποιο tweek ή να γίνεται με άλλο camera software. Αλλά η camera που είχα στο desire το έκανε και με είχε βολέψει πάρα πολύ. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι...

Ευχαριστώ! :)

να ρωτηω κατι. οταν με παιρνουν τηλ, χτυπαει μονο 4-5 φορες και μετα η κληση προωθειται. μπορω απο καπου να το αλλαξω αυτο για να χτυπαει περισσοτερες φορες χωρις να γινεται αυτη η προωθηση?. ευχαριστω.

Ίσως δεν το έγραψα σωστά, είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτή την εποχή, όχι σε σύνολο πωλησεων. Λογικά θα ξεπεράσει τα υπόλοιπα (SII κλπ) κατά την διάρκεια της ζωής του, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

καπου ειχε παρει το ματι μου για το πως σε τηλεφωνο γερμανικο ενεργοποιουμε το s-voice μια και οταν παω να το ενεργοποιησω βγαινει στα γερμανικα.

ποια ειναι η διαδικασια αν ξερει κανεις?

πως βαζουμε ενα δικο μας τραγουδι mp3 στο κινητο σαν ringtone?

Δημιούργησε τους φακέλους Media/Audio στην εσωτερική SDCard και μέσα στον τελευταίο τους Alarms, Ringtones και Notifications. Ότι βάζεις στον Alarms θα σου εμφανίζεται ως ήχος για το ξυπνητήρι, στον Notifications ως ήχος ειδοποίησης και στον Ringtones ως ήχος κλήσης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

να ρωτηω κατι. οταν με παιρνουν τηλ, χτυπαει μονο 4-5 φορες και μετα η κληση προωθειται. μπορω απο καπου να το αλλαξω αυτο για να χτυπαει περισσοτερες φορες χωρις να γινεται αυτη η προωθηση?. ευχαριστω.

Αυτό που αναφερεις ειναι η έμμεση εκτροπή,

(Στην έμμεση εκτροπή μεταφέρονται τα τηλεφωνήματά σας μετά από 3-5 κουδουνιδμούς του τηλεφώνου σας στον τηλεφωνητή σας (θυρίδα) ή σε κάποιο άλλο τηλέφωνο)

Αν το εχεις σε κάποιον άλλο τηλέφωνο πατάς:

Απενεργοποίηση: #61#

Αν το εχεις στον τηλεφωνητή πατάς:

Απενεργοποίηση: #62#

Υγ αν δεν απενεργοποιείται πρέπει να καλέσεις τον πάροχο σου

Παιδιά το κινητού μου κάνει κάτι παράξενα ανάβει και σβήνει η οθόνη στο άσχετο από μόνο της. Τι παίζει? Και οι αδερφός με το S2 μου έκανε παράπονα για το ίδιο πράγματα.

Παιδιά το κινητού μου κάνει κάτι παράξενα ανάβει και σβήνει η οθόνη στο άσχετο από μόνο της. Τι παίζει? Και οι αδερφός με το S2 μου έκανε παράπονα για το ίδιο πράγματα.

Το ποιο πιθανό ειναι καποια εφαρμογη να σου το προκαλεί .

Άρχισε να αφαιρείς απο την τελευταία που έβαλες μεχρι να βρεις ποια είναι .

Samsung galaxy s21+